.

”Det sorgligaste idag handlar om ett samhälle som pumpar ut verklighetsfrämmande ideal. Photoshopade modeller i reklamfönster, Barbiemänniskor som Kissie och övriga kändisbloggare somutnyttjar sina läsare till att tjäna pengar och spruta in mer botox och silikon i kroppen, för att sedan flasha med nytagna bilder inför ögonen på ungdomar som inget hellre vill än att se ut som denpåhittade normen.

Det sorgligaste idag handlar om själar som står framför spegeln och intalar sig själva att de inte ärnormala. Hur vissa drunknar i oceaner av självsvält, spillror av barndomens obrydda självbild, framtidspanik, ångest och skärverktyg, alltmedan andra inte tar dem på allvar och trycker ner dem djupare i mörkret med plågsamma kommentarer. 

Det sorgligaste idag handlar om alla som inte vill eller har förutsättningar att följa samhällets hets på heta produkter och utseenden och därför förvandlas till de osynliga, de plågade som samhället föder dussintals av i varje skola. Det är när hundra blickar i korridoren hamnar överallt utom på dig, när det viskas bakom ryggen och ingen hälsar eller vill ha med dig att göra för att du inte ansluter dig tillhetsjakten. Svek som dessa, medmänniskor emellan, lämnar köttsår djupa nog att infektera alla årsom är att komma.

Gör oss alla mindre sorgliga och acceptera, respektera, och tillkännage varje människa intill dig.
INGEN är bättre än någon annan. ”


Kommentarer
Postat av: n a t h a l i e - p h o t o g r a p h <3

- Tack mimmi! :)

2011-07-28 @ 23:57:47
URL: http://naattisplace.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv. åh tack snäll du är <3

2011-07-29 @ 07:37:36
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0