Ridlektion Måndag 29/4- 13

Det gick jättebra igår kväll! Hoppade bana med Akrobat och han var jättefin! :3 Dock blev det ett kråkhopp på slutet som gjorde att jag smällde i hans hals med min haka haha! Blev jätte yr :( Men annars så! :D (Ska sluta gnälla! ;) ) Idag på jobbet fick jag göra lite mer! Bland annat laga mat, städa och tvätta/klä på :). En del är lite mindre trevliga än andra haha ;).. 
Ikväll på Valborg ska jag till Linnea på filmkväll! Känns mer än OK om man tänker på vädret haha :D Film mys är det bästa som finns när det regnar! ♥
 
Vad gör ni ikväll? :) 
 
 
 
 
 

Praktikdag 1!

Fick följa med hem till en man och hjälpa honom. Sen handlade vi lite på ica och på eftermiddan var vi hem till ett par och kollade larmet. Det var min dag haha!
Men det verkar väl bra :)


Söndag

Imorgon börjar min praktik på 4 veckor! Ska vara inom hemtjänsten. Imorgon börjar jag 9.30 men hade tänkt åka tidigare för jag har inte fått så mycket information typ :/.. Jaja! Blir nog bra :). 
Jobbar bara till 14.30 så det är nice ändå! 
 
Imorgon kväll är det banhoppning i 1,5 timme och jag ska ha Akrobat! :3 Will be fun! ♥
 
 
Akrobat
 
 

Gymnastik uppvisning

Var ut och sprang i skogen efter lunch idag! Jätte skönt och mysigt :).
På eftermiddan va linnea och jag på gymnastik uppvisning i idrottshallen! Det var allt från 2 åringar till typ 50 åringar som visade upp tex dans, freerunning, gymnastik och zumba! Var rätt kul att se men det vart lite väl långt :p.. 2 timmar på en träbänk huhu :(.
Det var disney tema!


Östen 50!

Knytis och partaj i Blå Salen vid bibblan! Mysig fest blev det! :) köpte sallad på ica :3
Östen var tvungen att ha snygga brillor där ett tag.. ;) förnedring ingår när man blir 50!


Foto med Linnea

Tack för fina bilder <3
 
 
'

Lördag

Frissan på morgonen! Sen gick Linnea och jag ut och fotade vid månsan! :) snart iväg på festen :D


Kate & Leopold

Kollade på film nu ikväll och då såg jag Kate & Leopold! Den är jätte mysig :3. Värd att se!
Den handlar om en kille som är väldigt intresserad av science fiction och tidsmaskiner och sånt. Han lyckas ta sig till 1800 talet och när han ska hem igen så får man med sig en man därifrån. Den här mannen måste försöka leva i nutid haha :). Han träffar en kvinna som bor i samma hus som "science" killen, och de har dessutom varit tillsammans tidigare. Kvinnan och Tidsmaskins gubben haha! Ingen kommer vilja se filmen nu pga min väldigt inspirerade recension.. x)
 
'

Fredag!

Gokväll alla! 
Nu sitter jag här igen, vid skrivbordet i mitt rum! Älskar faktiskt det! Varje fredag :) Är ingen partynisse, mer en soffa-film person ^^! Kanske ändras sen ;) 
Jag käkar med livet som insats ikväll då jag käkar jordgubbar som varit frysta :3! Fett kriminell jao! Tänk om jag får hepatit som alla snackar om! Inte bra .. :p 
Imorgon väntar frisören och fixa till sig till festen på kvällen! Har precis skrivit att jag inte är nån partynisse haha! Well well.. Linnea ska fota mig på dan om det är fint väder :) Sen är det överaskningspartaj till sent på natten! Will be fun fun fun!! :3 
 
 
Mammas fest i mars 2012. 

Fredag

Ha en bra helg alla! <3


Fredag

Iväg på Zumban ikväll! Sen ska jag bara tat ledigt! Har gått så slarvdåligt med maten sista tiden. Går inte upp men går heller inte ner så mkt :/.
Imorgon ska vi till frissan och på kvällen ska vi på en överaskningsfest för en man som blir 50!


Torsdag kväll

Såg en kotte i trädgården igår! :3
Pappa rider fortfarande och han tycker det är kul verkar det som haha! Han har blivit duktigare ;)


Påsatta brallor!

Mot stallet!


Halkan!

Halloj alla bloggläsande fans :*
Var ju på halkan idag och det var kul! Var rätt nervös innan och rädd för att typ må illa om det skulle snurra haha.. Men det gick jättebra!
Fick köra i massa kurvor och sladda. Bilen hade "stödhjul" så att läraren kunde ställa in sliret typ :). Sen fick vi köra i 70 och tvärnita med och utan sladd. Sista fick vi köra i 70/60 och 40 och tvärnita + väja för en "älg" (konor). Jag körde i 70 och jävlar vad man snurrade haha! Det blev en väldig skillnad när nästa hade sänkt farten till 60! Om man hade tänk sig en skog bredvid vägen så hade vi inte överlevt i 70 eftersom vi körde av den tänkta banan inom konerna. I 60 hade vi överlevt med skador och i 40 hade vi kunnat stanna och även väjt tillbaka på vägen! :).

Efter fikat och krockfilm fick vi prova att åka i en stol som "krockade". Ångrar det lite i efterhand att jag gjorde det pga nacken men jaja! ;).. Det kändes som den körde i typ 30 men så var det bara 7!? :o... Sist fick vi prova att volta med en bil! Den snurrade sakta runt som om man skulle ha voltat! Scary as fuck haha..


Em!

Tjobrä!
Käkade lax till lunch och hade en väldigt sugen katt bredvid mig haha ;)... Drog sen till ica och köpte lite grejer till Becka som fyller 18 snart!
Ska se Helt Sjukt ikväll som handlar om tvångstankar och hypokondri! Tror det är intressant :). Imorgon kör jag halkan!


Del B & C

Är klara! Snart börjar del D! Ska hem sen och käka lunch :) blä mat i skolan haha!


Tisdag!

Tjabba!
Började 12.45 idag med demensprov som gick bra. Åkte sen ner till körskolan och klarade alla repetitioner! :D så nu är det sluttestet kvar. Sen drog jag hem i ösregnet som övergick i hagel haha.. Åkte i alla fall till simhallen och simmade 60 längder! 20 fler än förra gången :3. 1.5 km är det.
Nu sitter jag i soffan och laddar upp inför matte nationella provet imorgon! ;)


Akrobat

Tjoho! 
Joggade till stallet och red sen Akrobat! Vi hoppade en liten bana, nästa vecka är det riktig hoppning så då hoppas jag på höga hinder! :3 Han är urmysig! <3 
Börjar dock redan få ont i knäna av att springa.. Jag är utdömd att sitta i en rullstol eller ligga i en säng hela livet.. -.-' 
 

Kolla in!


Blogg.se appen

Är bara skit! Det är bra att den finns så man inte måste ha en dator så fort man ska blogga, men nu funkar den inte igen!? Blir galen! :( 
 
Jaja! Vi grillade i alla fall nu ikväll! supergott :) Nu väntas en sista vecka sprängfyllt med grejer, sen är det praktik! Ska blir skönt att slippa en massa läxor ett tag! 
 
Såhär ser veckan som kommer ut:
 
Måndag: Plugga massor inför NP prov. vv och ridning 1 ½ lektion! 
Tisdag: Prov i demens, körskolan, plugg
Onsdag: Prov i NP matte, plugg
Torsdag: Halkan i Västerås! :( NERVÖS! (missar ett prov denna dagen så jag hoppas jag får göra det sen..) Ridning på kvällen.
Fredag: Prov i NP Engelska. ZUMBA!
Lördag: Överaskningsfest för en man som blir 50! :) 
Söndag: Uppvisning av Sala GymnastikFörening 
 
Får typ panik när jag missar ett prov haha! Hatar att ligga efter eller ha rester.. Men när läraren är så dum så han flyttar dag på provet, samma dag som vi skulle haft det, ja, då blir det så! Halkan är bokad sen i julas typ :o.. Men kanske hinner tillbaka! :)
 

Västerås

Igår va vi till västerås och jag köpte nya ridbyxor + doft ljus på ikea! Luktade så jävla gott :o! *_* På kvällen var vi på middag hos några vi känner och jag hade nya klänningen :D 
 
Idag måste jag plugga precis som igår haha :( Have a nice Sunday mates! :* 
 

Grattis Mimmipiggthebest.blogg.se!

Idag fyller bloggen 5 år! Startade den 2009 (har tagit bort en del gamla inlägg därifrån därför finns det bara sen 2010) när jag gick i 7an :). Jaa.. Grattis då haha!

Gammal header! :)


Kvällsmys

Ser ut som koskit haha!


Nytt

Bytte lite bilder i ramarna på celine dion hyllan! <3 den med vit profilbild till höger är hur de såg ut innan :)


Celine Dion 2013


Puss alla läsare :*


To support

People with Ehlers Danlos Syndrome <3


Celine Dion - Qui Peut Vivre Sans Amour?

 

Idag

Fick jag hålla lektion haha! Eller ja, en del av ;).. Gick igenom en grej på matten :3 proffs jao!


I did it man!

Jag joggade hela vägen till stallet! :D 4 km utan avbrott. Spagettiben när jag kom fram haha! Men jag fick aldrig mjölksyra och behövde liksom inte "vila" musklerna så jag körde på!
Sen red jag lektion efter det! Gick också jättebra! :)


Yaay

Fick nyss veta att mamma och pappa bokat biljetter till i höst i globen när Spanska Ridskolan kommer och har show! Det är en ridskola i Wien i Österrike med bara Lipizzaner hästar. Endast män rider där (i alla fall var det så förr). De är tränade att klara speciella rörelser och de visar upp klassisk ridkonst! Kommer bli så häftigt att se!


Torsdag

Sovmorgon till 12.25! Men vaknade ändå vid 9 :/ aja! Käkade lång och mycket frukost och åkte sen till praktikplatsen. Har fått schemat nu! :) as härliga dagar :D
I kväll är det ridning och jag vill jogga till sorf även om det regnar! Fick skjuts till skolan så måste ta igen det.
Imorgon är det fredag igen! :3


Vv!

Hade gått ner 1 kg så jag är nöjd! Sitter med en skål mango och ska snart se "helt sjukt" på 4an! :)
Mamma och jag var ner på stan och köpte 2 fotledsstöd och hålfotsilägg till skor. Måste stabilisera upp allt som går nu :p.. Ska till läkaren på fredag igen..


!


Onsdag morgon

Testade ju zumba igår kväll. Tyckte ledaren va lite stökig och skrikig haha.. Men det är ju bra träning i alla fall! :) somnade vid typ 9 igår kväll för att jag var så trött.

Drygt med onsdag idag.. :( ska hålla lektion på idrotten och sånt är inte kul tycker jag :p
Ikväll är det viktväktarna igen! Let's go!


Tisdag

Fick hålla redovisningen idag i alla fall! Så nu är det out of my mind haha ;)..
Sitter på körskolan nu och pluggar repetitionerna! INTE KUL! Så jävla svåra.! Vill inte ha körkort längre haha!

Ikväll ska jag på zumba! :3


Puss påre skitkorv :*

https://cdn3.cdnme.se/1896822/6-3/pic_516c641bddf2b36a5314176f.jpg" class="image">


Akrobat

Red den lite nya hästen idag igen!! Tycker om honom mycket :3 ska ha han på hoppningen sen troligtvis :D


Läxhjälp nummer 1!

<3


Måndag

Trodde jag skulle få redovisa idag men en del är inte klara så de sket sig.. Vill bli av med det nu! :o 
Prov i eftermiddag i både Engelska och Matte som sagt! 
Får hoppas på det bästa då ;).. 
 
Ikväll ska Linnea med och springa till Sorf. Får se om hon orkar stanna och kolla när jag rider haha! 
 
Fick veta praktiken nu! Ska vara i Hemtjänsten i en månad :D Kommer nog bli kul! 
 

Todays me!


Till alla som tar körkort

Den här är så bra hahaha!


Computer

Surfar runt lite på olika sidor! Finns så mycket jag vill beställa haha! Har i alla fall beställt hem den här kepan från Ehler's Danlos organisation. Pengarna går till deras forskning och jag får en snygg keps! :3


Veckan som gått.

Tycker jag har varit fetans aktiv den här veckan trots en massa läxor och trötthet! Tänker skryta lite nu men det blir också kanske tips på hur man kan lägga upp sin träning. :)
 
Måndag: Cyklade till stallet och hem. Red sen lektion.
Tisdag: Sprang en runda på ungefär 1 timme. (Springer inte hela tiden dock, men ja! Träning som träning ;) ) 
Onsdag: Gymmade på lektionen, mest Crosstrainer och Rullband dock. 
Torsdag: Joggade/gick till stallet. Red sen lektion.
Fredag: Zumba pass
Lördag: Promenad i regnet haha!
Söndag: Sprang en lång runda och gick en bit. Tog sen en promenad samma runda med Linnea på kvällen!
 
Känns ganska lite ändå när jag läser det såhär.. Men veckan som kommer blir nog bättre! Ska köra Zumba på tisdag med då! 
 

Måndag imorgon...

Har pluggat en del nu i helgen för imorgon har vi prov i både matte och engelska! Troligen en redovisning om demens också, vet inget datum än men den ska göras nu i veckan i alla fall :).  Bara hoppas att det går bra i alla fall! Älskar känslan efteråt haha! Då är det över. Värre är det när man ska få tillbaka det ;).. Men det går nog :).
 
Imorgon är det ridning igen och jag har Akrobat! Igen ;). Slipper väga mig eftersom ViktVäktar konsulenten är i Turkiet och håller "läger" för dem som ville följa med! Blossom är också med. Rätt häftigt att just Salas konsulent blev vald över hela Sverige, att åka dit och hålla i det! :) Jag hade velat följa med, men har inga pengar haha :D 
 

Mellanmål!

Keso, kanel och Canderel
Bröd, kaviar och banan :3 smaskens!


Skärpning!

Nej! Nu känner jag att min blogg blev nån form av "stackars mig" och bara en massa sötsaker haha! Så här får ni lite chica träningsbilder istället och så drar vi ut och springer imorgon då?! Är ni på? ;) 
 
 

:3

 
 
 
 

Ben & Jerry's

Hur smakar dom? Har aldrig testat och har inte vågat göra det nu heller haha! Men nu har jag räknat ut hur många "ProPoints" det är i en burk och tänkt att jag ska prova nån gång..
Många pratar om att Half Baked är gott så det blir nog den jag köper först i så fall. Vilken har ni testat om ni gjort de? Såg att det fanns en "low fat" burk också haha :'D Så nödlösning finns ;)
 
 
 
Den undre är gjord på yougurt tror jag ? :) 

Abstinens

Sitter och kollar runt på all världens olika sötsaker som jag skulle kunna trycka i mig just nu! Verkar vara galet gott... :3 MEN jag ska INTE!
 
Churro - Spansk Doughnut 
 
Gjord på samma smet som en Doughnut men den är utspritsad till en "korv" istället. Sen doppar man den i choklad som är smält.. :3 Would die for this..
 
 
Pork Pie - England
 
Detta är ju inte godis direkt.. Mer mat, men det skulle vara kul att prova nån gång! Det är gjort på nån smördeg och fläskkött. Gelatinet är gjort på skinn och ben från grisen vilket gör att jag nog avstår ändå haha.. Men den ser god ut i alla fall :p
 
 
American Cookie
 
Verkar sjukt sött men ändå sjukt gott! Skulle vilja åka till Usa och bara svulla i deras Tårtor och "Cookies" haha.. Mår nog rätt illa efter endast en dag ..
 
 
 
 
 
Provade en sån här liknande choklad tårta innan påsk, men mådde typ illa efteråt haha.. 
 
 

Lördag

One Piece, Katten, Lång frukost, snöväder ute, film <3
 

Blogg.se?

Va har hänt med appen?! :( 
aja.. Vaknade upp till snö idag. Piss haha.. 
Måste plugga en massa idag. Matte, engelska, demens redovisnig och idrott! well well.. Have a happy saturday, always ;)..

Har..

..ni hört Psy's nya låt Gentleman? 
 
 

Svett - Niello

 
 
Texten säger allt om Zumba haha! Grym låt! ♥

Fredag

Tjenna! 
Fredagar är som alltid sjukt jobbiga i skolan men jag överlevde även denna gång! ;) Pluggade inför matteprov imorse som vi har på måndag, sen samhäll. Efter lunchen är det veckans värsta lektion (och längsta) --> 2.5 h svenska.. -.- och sist Engelska i 1.5h. Där repeterade vi också till ett prov som OCKSÅ är på måndag.. Död åt denna helg! 
 
Kom nyss hem från Zumban och har duschat! Kanske säger det varje gång men, Idag va de JOBBIGT! sjukt fan haha! Höll i gång hela tiden verkligen! Inga lugnare låtar emellan utan bara hoppa,studsa, spänna haha.. Jättebra träning och man brukar faktiskt slippa träningsvärk! :) Kläderna får man hänga i nått torkskåp med hårtork hela veckan sen haha ;) Eller som jag, tvätta efter i stort sett varje gång :p.. Stinker! Men det är det värt! 
 
Mamma jobbar ikväll så pappa och jag är ensamma. Får väl se om det blir nån mat eller om vi sitter utsvultna i soffan när mamma kommer hem ;) haha.. 
 
 

Fredag

Gick i lite snabbare fart till stallet igår istället för att springa. Har varit så trött på sista tiden! :(.. Nån som vet vad man kan göra åt det? Vill kunna kötta på som vanligt ju :p..

Idag är det i alla fall fredag och ikväll blir det Zumba som vanligt! :) måste plugga en massa i helgen eftersom vi har 3 prov och en redovisning.. Veckan efter börjar alla nationella prov dessutom :p..
Man skulle vara katt!


Ska

På en fest i slutet av månaden så jag tänkte ha klänningen då. Hittade ursnygga accecparer idag som jag också tänkte ha då! Och ett par shorts till i sommar :3


Me today!

:3


The dress :3


Onsdag

Slutade lite tidigare idag! Hade idrott och jag testade Crosstrainern! Kommer ha ont imorgon haha..

Skulle bara ner på stan och ta ut pengar men av nån jävla anledning så slutade det med en ny klänning?! Hur fan gick det till liksom?!
Måste sluta handla kläder men jag är galet beroende om pengar finns xD..


Asså nej..

Inte okej! x(


Tisdag!

Hade en lektion idag. Va riktigt ovärt att gå för vi skulle bara utvärdera kursen xD..

Åkte ner på stan och pluggade på bilskolan sen. Är på Repetitionerna nu. Assvårt! :(..

Fick hem stämplarna som jag beställde, idag :D as schysta!


Akrobat

Ikväll på ridningen fick jag prova en häst som är rättså ny. Han har inge gått så jätte mycket ännu och måste tränas upp en del (muskler och kondition) haha.. Han har tävlat i högre dressyrklasser och även tävlat hoppning i 1.20 så nog kan han allt! Jätte mysig häst som jag tror kommer bli en favorit :3. Gillar stora hästar! (Nicolai, Lorden) ;)..


Måndag

Tillbaka i skolan igen! Känns bra att vi hade matte för nu fattar jag lite i alla fall haha.. Har prov nästa vecka.
På eftermiddagen var vi på en föreläsning om Hulliganism, vad som får människor att bli kriminella och sånt. Väldigt intressant! Och jag tror att i alla fall den ena killen har varit med i tv och kanske nån film med om jag inte minns fel haha :)


Grattis bästa Nathalie!

Grattis på 18 års dagen bästa vän! :D


Lika som bär!

Angelica (klasskompis från 9an) och en skådis ur Grey's Anatomy, är sjukt lika! 
Skådisen heter Tina Majorino 
 
 

Grey's Anatomy

Har ju tänkt att jag ska köpa säsong 9 och inte se den innan den kommer it, meeen... Jag kunde inte hålla mig längre haha xD var bara tvungen att börja ladda ner och titta på den igår :p.. Well well!


Läsvärt <3

Mina sysslingars styvmamma är med i Expressens bilaga "Min Hälsa". 
Tragiskt men ändå vackert <3
 
 
 
 

Lördag

Hej alla därute! :*
 
Tog en sväng till Ica och handlade tuggummi haha! Bara för att komma ut och röra på sig ;).. Snart ska grannen komma över och dom ska äta surströmming.. *Uäk!* så jag stänger nog in mig på mitt rum! Hade tänkt spela The Sims igen! Va länge sen. 
 
Jag kollade genom matteboken nyss eftersom vi har prov snart och jaa.. Inte mycket kom jag ihåg i alla fall xD.. Jag är så körd.. :c 
 
-
 
Zumban igår va riktigt rolig! Det var inriktining på styrka i det i kombination med påskhelgen och Kiruna resan så vart jag sjukt slut! Trodde jag skulle rasa ihop på slutet ;D.. Men desto bättre träning! 
Måste verkligen komma igång igen nu. Godissug har jag inte som tur är, men däremot "plock-ätning" och "måste ha något i munnen hela tiden".. De första dagarna är värst, sen har man vant av sig ;)
 
 

Bilder från Kiruna!

Har tömt kameran nu! Så här får ni fler bilder haha :D En del är från alla Sviterna på Ishotellet. Det fanns Snörum, Isrum, Norrskensrum, Sviter och Lyxsvit! Vi som i en Svit för att få fina konstverk :D Snö och isrummen hade "bara" en säng, norrskensrummen hade lampor som såg ut som norrsken och sen lyxsviten var för dem som typ hade gift sig :) Vårt rum hette "Cold and Crazy" och det är den med alla snögubbar i olika modeller i is haha ;)
 
 Middag :3
En av guiderna haha! 
Skogshuggar midda! Renkött, potatis och grädde :3 Gott men något mättande xD

Hjortron :3
 
 
 
 
 

Hemma!

Back to business! 
Flyg från Kiruna vid 07.15 och körde sen hem från Arlanda! Väl hemma så packade jag upp allt och träffade sen Becka som åker tillbaka imorgon igen :( <3 
Kom nyss hem från Zumban och snart ska vi äta! Är galet trött.. Gick upp 04.30 i morse -.-
 
 
Ha en bra fredag everybody :* 

Min fina vän :*

<3


Kiruna dag 5

Idag åkte vi upp till Norska gränsen och vände! Såg Lapporten som är 2 berg med en stor dalgång mellan!
Nu hem och packa för imorgon åker vi hem igen :)


Skoter jao!

Haft en galet bra kväll! Helt magisk!
Började med en 25 kilometer lång skotertur där jag hade turen att sitta bakom Snygg - James från England! Redan där vart kvällen räddad typ :3..
När vi åkt kanske halvvägs så frågade jag om jag fick prova att köra bara en bit, och det fick jag! Det var fan askul! :D när vi kommit ut på ängen så sa han något till mig, men jag hörde inte vad han sa, istället för att säga det en gång till så sträckte han sig fram till styret ovh gasade på som satan! 75 km/h och jävlar va fort de gick haha! Men jag körde inte ihjäl nån i alla fall ;)...
Väl framme vid en Lappkåta fick vi mat. Lappskojs (renkött, potatis och grädde). Jättegott! :3 till efterrätt fick man sockerkaka och hjortronsylt! Så nu har jag smakat såna bär också haha!
När vi satt i stugan alla 18 st och halvsov så kom en av guiderna in och sa att det var norrsken! Så himla vackert med alla stjärnor och så det grönblå skenet över himlen!

Man kände sig som instatsstyrkan när man satt i bilen i de där luvorna! ;D


Kiruna dag 4

Idag gick vi runt och tittade i Kiruna! Besökte kyrkan, statshuset och ett SameMuseeum! Jätte intressant faktiskt! :) ikväll ska vi på en skotertur och käka renkött i en lappkåta! Like a Same you know! ;D


Kiruna dag 3

Idag har vi shoppat lite souvenirer och åkt enda upp till Torneträsk som ligger långt upp i norr! Men på radion gick de ut med en klass 1 varning så vi vände :/ hade tänkt åka till den norska gränsen men vi kanske gör det nån annan dag! :)


Frulle fröl

Höö.. Mätt xD


05.45

Kunde ha sovit till 8 men jag vaknade vid typ 5! Tror jag gick i sömnen för jag hade ingen aning om vart jag var och sen när jag "vaknade" så var jag inne i receptionshuset haha! x'D har nått minne av att jag inte såg några kontraster utan allt var bara vitt typ :p..
Men, jag lever! ^^ GodMorgon!


Natti fnatt!

Får se om man lever imorgon efter en natt i -5 grader!


Kiruna dag 2

Idag åkte vi till Esrange där som skjuter upp satelliter osv! :) sen åkte vi till ishotellet och tittade runt en massa där! När vi åkte tillbaka så hade ett par renar gått upp på vägen och de var inge skygga alls! :o
Har nu varit och ätit middag, lax :3 och ska snart till att sova! Kanske ser norrsken också! :)


RSS 2.0