Bio och kina!

Var på baksmällan 3 med Natta och vi käka först kinamat! <3 bion va rolig haha! Tror jag tyckte den var den bästa av alla 3 faktiskt :p slutet var oslagbart xD.. (Efter eftertexterna var det ett filmklipp! )

På Ceasars Palace spelar Celine Dion! I Las Vegas :3


Fredag

Halloj alla fina läsare!
Idag var pappa och jag segelbåten! Låg och solade och läste hela dagen! As najs! :3


Horsebackriding!!

Vi red ute nu ikväll och jag hade Akrobat! Stor som en ångvält haha! Men det är tur att det fanns plats i gräshagen i alla fall! Kunde galoppera ut riktigt på slutet! :3


Avslutningsfika med 3orna!

Ser ut som barnkalas hahaha


Ny header!

Gamla:
 
 
Nya:
 
 
 

Onsdag!

Hallå!
Fick ledig dag idag så jag har varit hemma! Gick till ica en snabbis och så har jag grejat lite hemma. Imorgon är det skolan idag och då ska vi ha "avslutningsfika" med 3orna! :) 
 
Har tränat lite bilteori också! Vill bara ta körkort nuuuuu haha! Orka vänta så jävla länge på allt..
 
 
 
Älskar det här kortet som nån har gjort *_* 

Godmorgon <3


Kommentera Mera!

Snälla? haha :* Känns lite dött annars ! ^^ <3 
Nattinatt kram! 
 

Stenplock

Åkte upp till stallet för att hjälpa till att mocka ur stenarna från utebanan inför tävlingen i helgen! Kommer inte kunna vara med och hjälpa till då så jag ställde upp nu istället! Vi var inte så många men vi hann halva ridbanan på 2.5 timmar i alla fall! Mycket stora stenar haha! Kommer ha träningsvärk imorgon!


Maaat!

Käkade havregryn blandat med kvarg och kanel till frukost/lunch idag! Hade på lite äppelmos också! Till det åt jag en rostad rågmacka och äppelbitar!

Nu kom jag nyss hem från skolan efter 1 lektion.. Och käkar lite vattenmelon! :3


PosarN!

Kom iväg till stallet idag och red. Kändes okej ändå! Fick onte i huvudet efter ett tag men skulle tro att det kanske var anspänning bara ;) red Gulliver och hoppade lite bara för att! Satt kvar i alla fall :)!

Hade nya tröjan från HV polo! :3


Pics from P!nk

Här kommer lite bilder från häftet jag köpte ! Awesome! :3


*_*

 
 
Jag dog ♥
 
 

P!nk Globen 26/5-13

Det var en av de bästa konserterna jag varit på! Så sjuk!! P!nk är helt galen ju! Stod inte still nånting och flög runt och snurrade hela tiden!! Hon är så sjukt vältränad och stark *_* Och duktig som kan sjunga lika bra trots att hon hänger 25 meter ovanför publiken upp och ner! :o 
 
Hon sjöng många låtar från The Truth About Love skivan men även många äldre. Det var mycket rekvesita och så var det en "clown" som gick runt i publiken i början haha! Han var vi oss så vi hamnade på tv skärmen i hörnet haha! :3 Tyckte han var lite väl överdriven och äcklig men aja! Slickade en man i publiken på hans flint och så tog han nåns popcorn och stack ner tungan i den :s..
 
Konserten skulle fått 3.5 av 5 från mig om inte slutet varit med, för hon drog igång 35 minuter försent och hon verkade stressad liksom :( Hon pratade inte alls lika mycket med publiken som förra gången och det kändes ibland som om hon bara ville sjunga klart liksom :/ Hon verkade trött mentalt tyckte jag också ♥... Skillnaden från förra konserten till nu är ju att hon har Willow 2 år. Även om de säkert har massor med hjälp så tar det mer energi såklart :(. Man kände bitvis att "snälla sätt dig så du inte kollapsar!" :'( Trodde nästan hon var påverkad :'( 
Men eftersom slutet var med, då hon åkte runt som en flygande sak genom hela globen och runt publiken och sen landade på 2 ställen varav ett var 5 meter ifrån oss ( :O) så får konserten 5/5! ♥
 
Jag köpte en tröja, en affisch, stickers, program och en nyckelring! :) 
Den rosa affischen som syns på bild 2 köpte jag! 




 

Uppladdning!


Från denna helg :*


Söndag

Har käkat frulle och packat ihop lite! Sen åkte vi till Gålö och till ett kafe! :)


Ikväll gäller det!!

:D P!nk i Globen <3


Filmkväll

Kollade på Baksmällan 1&2! På fredag ska jag se 3an med natta på bio! :).
Till filmen käkade vi äppelbitar med jordnötasmör! Som sagt, räknar inte denna helg.. Haha! 1 tesked är 1 points... :p


Gott stuff! :3


Tack Lisa!

Fick en fake louis Vuitton av Lisa! Tack som fan! :3


Meeeera!

:3


Shopping! <3

Här kommer lite bilder i alla fall!
Nya shorts och tröjor! 2 bikinis. Blev donken igen haha! Lisa provade frozen yoghurt också! Mycket nyttigare än glass! :)


Good morning!

Har käkar lång och god frulle! Nu ska vi till stan och shoppa! <3

Min fina bädd :*


Sweet nails!


Last time

Denna lappen gjorde jag förra gången jag var hos Lisa och det är alla saker vi gjorde då! :D


Ben and Jerrys recension

Den var god! Älskade kakbitarna, men den smakade alldeles för mycket grädde för min smak och dessutom vart den väldigt söt efter bara några skedar! Men jag är väl avgiftad haha! Hinken kommer räcka länge i alla fall ;)


Stockholm <3

Åkte tåg till Lisa och Ellinor i eftermiddag! Vi gick på kina restaurang och jag köpte sushi och friterad banan! Trodde det var en, så får jag in 3! Haha mätt som fan!

Sen åkte vi hem efter att ha köpt ben and jerrys till imorgon! Måste prova det nu trots att det är 28 point i en burk! Jag äter 34 om dan :p...

Jag köpte med mig 2 små presenter till dem dessutom! Lisa älskar onedirection så jag köpte en dagbok med dem haha xD...
Deras badrum är så gulligt! *_*

Nu sitter vi och dricker tee på altanen! :*


Sista praktikdagen!

Idag är det sista praktikdagen och jag bjussar på muffins från mormor! :3 har haft en okej praktik om man ser tillbaka men det blir skönt att komma tillbaka till skolan nu! :) drar till Sthlm i eftermiddag! <3


Morsdag på söndag!

Postade ett kort till mamma som hon nog får imorgon, sen ska hon få ett par små paket ikväll för imorgon åker jag till Sthlm efter jobbdagen om allt går som det ska! :)
Mamma ska gå en spray som man kan använda i matlagningen och sen ett halsband. Ska göra en liten ask att lägga den i ^^


Torsdag

Visst är det torsdag? Eller..? Anyway..
Jag åkte till praktiken men fick lov att åka hem sen. Började må illa och vart jätte trött! :( nu har jag sovit ett par timmar iaf <3


Old and new


Västerås

Var till västerås idag och kollade på ny ridhjälm.. Måste köpa ny efter smällen, men tänker inte köpa en lika dyr som den förra. Har inga pengar dessutom haha :(.. Men vi får troligen ut pengar från försäkringsbolaget så då kanske jag kan köpa en ny ändå! :)
Men det blev en ny tröja till sommaren att rida i eftersom den andra klipptes upp och sen köpte jag lite saker att skicka till mitt nya fadderbarn i Brasilien! <3
Måste lägga mig och vila nu. Är så trött i huvudet!


Istra <3

Kram fina häst <3


Tisdags kväll

Igår red jag igen och i den gruppen hade de lite hoppning. Jag red Istra och allt gick jätte bra! Men efter hindret så snubblade hon till och gick ner på knä i full fart så jag ramlade av. Slog i med huvudet före och kände kraftiga smärtor från bakhuvudet och nacken..
Fick åka ambulans in till västerås och göra både skiktröntgen och kontraströntgen för att se eventuella skador på nacken, huvudet och mjälten. Allt var normalt så jag åkte hem med sprängande huvudvärk. Tog en alvedon och la mig sen och sov.

Insåg hur obehagligt det faktiskt är att åka ambulans! Ligga helt fastspänd i alla gupp och svängar liksom! :/

Men nu mår jag bra i alla fall!


Yaay

Nu är hyllan klar! Satte upp bokstäverna idag :D


Min humor ni vet!


Tisdag

Halloj därute!!
 
Nu är det bara 3 dagar kvar! Sen slipper jag praktiken haha! 
Idag fick jag sitta med på ett informationsmöte om smartphones, för de ska få ett nytt program och telefoner så de slipper ha papper. Kul haha! :(( 
Fick åka hem lite tidigare och nu har jag pluggat bilteori på datorn hemma! Mest för att repetera ;). Vill göra provet nu! 
Ska snart iväg till stallet och rida. Blir igenriding för att jag jobbade kväll tidigare under praktiken! Ska rida igen imorgon med. 
 
Idag till lunch hade jag med mig kyckling och lite grejs, bl.a. minimajs. Vet ni hur gott det är?! Shit! Skulle kunna äta upp en hela burk ju! :O
 

Måndag kväll!

Vi red ute igen och det var så underbart skönt! Jag hade Istra <3. När vecka har vi hoppning och jag hoppas vi är ute då med!


Måndag!

Ligger i solstolen och läser lite nu! Har haft körlektionen och det gick bra! Tränade på att parkera för att finslipa det :) backa och köra in och även fickparkera. Gick bra!

Innan lektionen var jag till läkaren och fick utskrivet alvedon som jag kan ta när jag får ont pga sjukdomen. I och med EDS så har man ofta IBS, irretable bowel syndrome (magproblem) med kramp och ont i magen, uppblåsthet. Ska köpa något som skulle hjälpa mot det med! Blir nog bra till slut :).


Game of Thrones Säsong 1

Har kollat klart på säsong 1 nu! Tycker serien är bra! Bra gjord och en bra handling! Har dock laddat ner utan text (hittade ingen med) så en del ord fattar man inget av haha.. Handlingen blir lite svår att hänga med på ibland :) Men jag ska i alla fall fortsätta på nästa säsong sen! 
 
Trist bara att de hugger halsen av flera hästar :(( I många filmer brukar man aldrig få se när huvudet flyger av men det får man verkligen här haha! Mycket "råare" på sätt, än andra serier!
 
How
 
 

Grattis Sverige! :D


Så vacker!!!!!

 
 

Tjolahopp!

Sitter nu proppmätt med datorn i knät! Käkade det sista från Fjällbacka! Räkor och Kräftor! <3 
Ska kanske kolla lite på Hockey matchen sen men musik är roligare haha!
 
-
 
Imorgon har jag ledig dag ( =D ) och ska fylla den med en massa skoj! ;) Först ska jag till läkaren, sen ska jag ha min sista körlektion! På eftermiddan är det Viktväktarna och sen ridning! :) 
 
-
 
Nästa helg åker jag till Stockholm och ser P!nk! :D 
 
 grr ;)))

Söndag!

Idag var vi hem till en man som var jättesjuk. Han kunde knappt andas och hade andningsuppehåll. Jag trodde han skulle dö medan vi var där! :(

Fick sluta lite tidigare och snart ska vi få massage här hemma! :) blir superskönt, men har solbränna på ryggen haha! Ska köra ändå ju! ;)


Grattis Danmark!!

Only Teardrops var så vacker! <3


Eurovision bomb!

Älskar Danmarks låt och även Rumänien med! Nej Mimmi.. Du skulle ju sova ;)..


Sarah Dawn Finer

Haha hon är grym när hon snackar engelska och spelar den där turist guiden! Älskar hennes sångröst också ^^


Russia - What If

Klar favorit!! Hoppas Ryssland vinner!!


Kvällsmat

Hade med mig en kycklingrisotto från Viktväktarnas egna märke! Jättegod!! Men ser kanske inte så mysig ut haha ;)


Delad tur

Jobbade 7-12 först, var sen hem och låg i solen och läste, sen åt jag och nu ska jag iväg igen och jobba 16-21!
På förmiddan var vi hem till ett äldre par som bodde mer på landet och hemma hos dem var man Piga om man jobbade i hemtjänsten. Man skulle nästan niga när man kom för att visa sin tacksamhet att man fick städa hos dem haha!

Ikväll är det Eurovision men jag ser det nog i efterhand! Ska jobba 7-16 imorgon så måste sova när jag kommer hem! Kram! <3


Let's Dance

Såg ni på Let's Dance på webben igår? När Lisbeth från Ransta fick dansa? Aå häftigt! Jag känner henne via Sorf och även hennes dotter som rider :). Skulle vara lite små kul att vara med i nått sånt ju! Fast jag skulle dött av nervositet haha! Stel som en pinne skulle jag varit!
Finns på tv4 play om ni vill se! Är inte så långt klipp, 1.5 minut eller nått bara :)


Till Willow

Remember make believe in you
All the things I said I'd do
I wouldn't hurt you like the world did me
I'd keep you safe, I'd keep you sweet

Everything that I went through
I'm greatful you won't have to do
I know that you will have to fall
I can't hide you from it all

But take the best of what I've got
And then you know no matter what
Before you walk away

You know you can
Run, run, run,
Back to my arms
Back to my arms
Run, run, run,
Back to my arms
And they will hold you down
(Oh-oh, oh-oh, oh-oh, oh-oh)
(Oh-oh, oh-oh, oh-oh, oh-oh)
They will hold you down
(Oh-oh, oh-oh, oh-oh, oh-oh)
(Oh-oh, oh-oh, oh-oh, oh-oh)

See, here's the bloody, bloody truth
You will hurt and you will lose
I've got scars you won't believe
Wear them proudly on my sleeve

I hope you'll have the sense to know
That sadness comes and sadness goes
Love is hard and play life loud
It's the only to give a damn about

But take the best of what I've got
And then you know no matter what
Before you walk away

You know you can
Run, run, run,
Back to my arms
Back to my arms
Run, run, run,
Back to my arms
And they will hold you down

(All this time I swear I'm never wasting)
(All your smiles,
I'm always gonna save this)
They will hold you down
(Put it in the back of my mind)
(Whenever I'm away from you)
They will hold you down
 
P!nks låt till hennes Dotter ♥

Om en vecka

 Kommer gråta sönder.
Så vackert det kommer vara
P!nk , Globen 26/5 -13 
 
Run

Död , dödare, dödast

Ja, eller nått sånt!
Var så sjukt kvavt och varmt i salen idag på zumba passet så man svettades som satan! Körde på hela passet men var tvungen att lägga mig på golvet med benen upp efteråt! x) Linnea gick ner och duschade lite innan vi slutade för hon kände sig också lite svimmfärdig. Jag sa att jag skulle gå ner och titta till henne sen så hon inte låg där avsvimmad, men det blev nästan tvärtom istället haha ;). "Jag lämnar dig endast 1 minut! ;) " Sa hon haha! :*

Käkade gomat ikväll! Så nu har man matkoma! Upp 5.30 och jobba delad tur imorgon då!


Fredag

Hade dubbel körlektion idag och det gick bra! Måste använde upp de lektioner jag har betalat för även om jag inte behöver egentligen. Alltid bra att finslipa så :).
När jag kom hem gick jag ut och la mig i solen och läste!


Dags att flytta kanske?

The awkward moment när din kommun är rankad på 10 i topp för sämsta kommuner i Sverige!


En bild säger mer än 1000 ord


<3


Ändringar!

Skulle ju varit med på brandstationen imorgon men det blev ändrat för de har nån övning då! Så jag är ledig. Inte helt fel faktiskt. Så trött på praktiken nu haha! Händer inte mycket :/ Idag fick jag göra en del och det är ju bra, men man tröttnar ändå :( Går och räknar ner dagarna typ.. Men det är i alla fall bättre än skola och läxor! :) 
Personalen är jätte trevlig och jag har väl okej schema, men nu börjar man tröttna på att gå hem till vissa som har det rätt snuskigt hemma och beter sig därefter :p.. 
 
Men imorgon får jag sova och vara ledig hela dagen i alla fall! Rider på kvällen sen ♥
 
 
 
 
 

Så vackert!!

 

Sushi (igen!)

Köper sushi och myser med mamma lite nu när pappa är i Fjällbacka! Har dukat lite fint och snart kommer väl pappa hem i guess! Älskar sushi med bara avocado! Tar alltid det haha *_* 
 
 
 
 
 

<3

 
 
 
haha!

Onsdag

Idag fick jag bland annat storhandla till en tant. Hon skulle ha 8 liter nyponsoppa haha :s..
När vi var hemma hos en annan tant så stod jag lutad mot väggen och "tittade" när min handledare matade henne och så kände jag hur yr jag blev :o gick in i köket och satte mig på en stol. Det kändes precis som när jag svimmade i skolan då förut! Allt blev svart och jag fick jätte snabb puls och andning liksom :s.. Fattar inte varför det händer..


18 år!

Satt och gjorde en del scrapbooking i helgen och då gjorde jag bland annat alla inbjudningskort till släkten tills jag fyller 18! Mycket roligare att göra än att köpa om det finns grejer och tid! :)


<3


Tisdag

Skrev nyss första delen på engelska provet. Nu är det bara en del kvar, sen ska jag hem på lunch! :) börjar 14 och jobbar kväll.
:*


Nej...

... Nu börjar jag tröttna. Händer ingenting ju! :( för mycket personal som leder till för lite att göra. Sitter ju bara i deras soffa hela dagen känns det som!

Prov i engelska NP imorgon så ingen sovmorgon får jag heller. Sen jobba kväll.

Nu blev det muntert här haha! ;) godnatt!


Scrapbooking

Horses <3


Måndag

Var på vv nu på morgonen och jag hade gått ner 1.7! Så glad!! För det har gått skittrögt senaste tiden! :3.
Ska iväg och jobba sen på eftermiddan men nu ska jag hem och äta lunch och se Game of Trones! :) ciao mates!


Yesterday sun <3


Game of Thrones

Har laddat ner säsong 1 och 2 och började kolla på det idag. SÅ JÄVLA BRA ! *_* Kommer inte sova nått i natt ju haha! Gillar Khaleesi och Catelyn mest. Så bra karaktärer och vackra! Saknar att ha långt hår när man ser deras vackra uppsättningar haha! 
 
 
 

Veckan framöver!

Sitter nu i sängen med hörlurar och lyssnar på massa bra musik! Är jättemätt efter sushin! Matkoma :((
Imorgon jobbar jag kväll så jag missar ridningen men jag får i alla fall sovmorgon! *Praise the lord* haha..
  
-
 
På tisdag har vi 2 nationella prov i engelska som vi måste gå till :/.. Där rök en sovmorgon istället haha! 
 
 
På torsdag har jag ledig dag, men då ska jag få vara med på brandstationen en heldag! Gå med och se hur de jobbar, kanske testa de där fystestet om man får ( haha ) och följa med på utryckningar (?)! Spännande! :) 
 
-
 
Ledig fredag och då kommer pappa hem från Fjällbacka! Då blir det nog makrill och annat gott från västkusten :3! 
Sen zumba på kvällen och så jobbar jag delad tur på lördagen :/ 7-12 och sen 16-21. Dessutom jobbar jag söndagen med haha 7-14.30. 
 
Sen är det bara en vecka kvar och efter den så taggar jag STOCKHOLMSHELG OCH P!NK I GLOBEN!!!!! :D 
 
 
Jo men så att.. <:D
 
 

Söndag

Hallå ute i världen! 
Har varit ledig idag! Tog sovmorgon till 11.15 vilket jag verkligen behövde! Har varit så trött den senaste tiden. Käkade brak frulle då haha! 2 rostade rågbröd med smör och kalkon och gröt med kanel och vindruvor och mjölk. Har varit mätt sen dess haha! Ikväll ska vi köpa sushi! :3 
 
Under dagen har jag dammat av alla mina hyllor med grejer och även läst körteori. Jag cyklade till ica och handlade lite också. Börjar bli rätt trött på den affären nu haha! 
 
 
 

Tumblr Celine Dion <3

 


Lördag

Mycket är gott här i världen, men det här är svingott! Rostat rågbröd med lite smör *_* och sen keso med kanel och vindruvor :3
Hemma efter arbetsdag! Skit trött i kroppen efter zumban igår för ledaren körde mycket styrka! Träningsvärk i röven och låren haha :(. Var trött hela dagen men imorgon är jag ledig så då ska jag sova ut! :)


Fredagsmys!

Käkade tacos med familjen och sen jordgubbar med vindruvor! :3
är glad att jag hittat avslutningskläder och smycken! Gillar att klä upp mig även om det bara är 30 minuter i kyrkan ;).. Vi ska käka på månsols troligen efteråt så det är inte helt bortkastat ändå :3


Yay me!

Min insändare kom med i Equipage som jag prenumererar på! :D


Lindex

Kom i stl 40 idag! M på en vita och 40 på den blåvita. Har aldrig hänt. Trodde aldrig det skulle hända! ♥
 
 
 
 
 

Stan!

Var på stan med mamma och köpte 2 klänningar + en tröja! Så vackra :3 provade massa saker haha men det blev tillslut dessa!


Fredag

Tjo! Idag jobbar jag igen :) ska på zumba ikväll och sen blir det tacos :3. Idag käkade jag en av vv lådorna som jag köpte på ica! Pasta med mexicanska kryddor i köttfärssåsen :)! Jättegott faktiskt! Hade med lite mer grönsker för det är inte så mycket i lådan. Jag tog med frysta asiatiska grönsker! Också supergott :3


<3


I'll do!


Torsdag!

Idag är jag ledig och ska träffa Becka som är hemma igen :D <3 hon fyllde 18 i söndags så hon ska få paket av mig :).
Haha så fint då :*


Onsdag

Idag hade jag lång sovmorgon och lång frukost med katten i knät! Började 1 och jobbade till 9. Fick tvätta, ge medicin och laga mat. Fick också borsta en protes och mata. En man som vi var hem till var dement och vara i 40 års åldern! Så tragiskt :(


Tisdag

Känns inte som man gör några större skillnader nu varje dag haha! Lite svårt att skriva i loggboken :p.
Är klar med teorin nu på körskolan så nu ska jag bara repetera en massa inför provet! :) klarade sluttestet idag!
Satt ute i solen ett tag när jag kom hem och sen grillade vi ute också. Nu ska jag snart kolla tv eller film! Jobbar kväll imorgon så jag kan vara uppe ett tag till i alla fall :D


Ute ridning

Idag red vi ute! Supermysigt :3! Det kom 10000 mygg när man stod still men dey var ändå skönt och inte alls kallt! Jag red Harisza som tyckte allt var mer spännande än att det som vi höll med ;). Bilar, människor, blåsten!


Sensation!

Haha är fortfarande lite smått chockad! Jag, 17 år och 11 månader, kunde köpa snus på ica till en gubbe som jag mathandlade åt! Visade inget leg utan tackade bara och tog emot haha! Kunde ju köpt en rulle och stått och sålt sen ju.. ;).. Fräsigt värre!


Arbetslös

Just nu är jag arbetslös så jag passar på att blogga! Har varit på ica 3 ggr och handlat själv till olika brukare och sen lämnat de till dem! :) min handledare sa att jag skulle vänta i personalrummet så det är det jag gör nu haha :D


Gurka!

Jag bjuder ;D


Plugg plugg


Söndag

Gick till ica och köpte 3 olika matlådor från viktväktarna! Tänkte prova om det är gott och prisvärt :). Kommer recension sen! Bra att ha som lunch på jobbet också haha :)!


Fick..

.. tips av Jennie på en annan variant av smycke som hette Esprit eller nått? De säljer också armband och berlocker till ett snällare pris haha! Så det ska jag önska mig istället ! :) 
 
 
Man kan ju köpa armband av lite billigare variant och sen berlocker som man gillar! Känns lite onödigt att köpa för flera hundra mer om den finns i billigare variant ändå haha! 
 

You like House, Techno, Electro? LISTEN!

 

Den bästa sommaren!

Kollade nyss på Den bästa sommaren! så underbar ju! Visste ni att hon som spelar Annika i filmen är Rebecca från Rebecca och Fiona? Jag såg det nu haha! :) 
 
 
 
 
utväxten från helvetet... Inte min smak.. D: 

Motivation!

Brukar kolla på avsnitt från "supersize vs superskinny" på youtube! Ger än motivation! :)
 
 
 
 

Ved is the shit!


Thomas Sabo

Skulle verkligen vilja ha ett Thomas Sabo armband med berlocker som har någon betydelse för mig! Man kan köpa olika berlocker och hänga på halsband eller armband! De är så vackra! :3
 
 
 
 
Tyvärr är de svindyra skulle jag tro haha :( Men jag fyller ju rätt snart! Får önska mig presentkort så man kan välja berlocker själv :D 

Hahaha

Det var en gång en norrman som var på resa i Kanada.
En dag så stannade han till på en pub o tog en öl. Det satt det en indian bredvid honom och sa:
-Hej där!, vill du leka en lek?
-Ja svarade norrmannen.
Då sa Indianen:
-Vi gör så här att jag ställer en gåta och om du svara rätt så bjuder jag dig på öl resten av kvällen och om du svara fel så bjuder du mig på öl resten av kvällen, okej?
-Ja sa norrmannen.
Och indianen ställde frågan:
-Min mor och min far har ett barn,
det är varken min bror eller min syster, vem är det?
Norrmannen satt och klura i flera timmar till slut gav sig norrmannen och sa:
-Nej jag vet inte .
-Men det är ju jag !
-Jaa just det sa Norrmannen!
Då forsatte dom kvällen med att norrmannen bjöd han på öl!

Sen när norrmannen kom hem till Norge igen, så gick han in på en bar där hans kompis satt. Han gjorde samma lek med kompisen och sa:
-Min mor och min far har ett barn och det är varken min syster eller bror, vem är det?
Då satt den där andra norrmannen och klura i flera timmar till slut gav han sig .
-Nej jag vet inte sa han.

Då sa Norrmannen:
-Det visste inte jag heller först, men det var tydligen nån jävla indian från norra Kanada

Tänker döva i ord?

Människor tänker inte bara i ord. Tankar är ett komplicerat samspel av sinnesintryck, bilder och känslor. Faktum är att vi sannolikt tänker i ord och meningar enbart när vi skall formulera oss i tal eller i skrift. Därför kan döva tänka lika varierat och nyanserat som alla andra. När de skall formulera tankarna intellektuellt, ser vissa det skrivna ordet framför sig, medan andra ser en bild av tecknet, som det formas med händerna och kroppen.
 

 

Intresting shit! 

Fredag!

Slänger upp lite fler bilder från när Linnea fota mig! Har inget annat att skriva om haha! :* 
 

 
Tack fina vän för bilderna! <3

Hmm

Kommer väl inte iväg på träningen kanske?! ;)


Fredag

Mensvärken från helvetet och trött men nu är första veckan över haha! Går bättre och bättre :). Idag gick jag ensam med min handledare så jag fick göra massor!
Ska snart iväg på zumba men först gomellis! :*


Tjabba mates!

Fick en lite bättre bild av praktiken idag. Trodde det skulle bli 4 långa veckor pga ett lite dåligt intryck första dagen men nu ikväll var det kul! Tyvärr mådde en av mina handledare inte så bra så jag gick istället för henne och då fick jag göra mer med den andra jag gick med! Fun fun! Men det är tragiskt vilken missär en del bor i! :( skulle vara bra om man kunde stänga av näsan ibland..


Yes sir!

Np engelska klart! Hemma på lunch nu och sen iväg och jobba till 21.30! Missar som sagt ridningen men jag får ta igen det sen :). Fredag imorgon!! :D


876, 877, 878... Nej.. Jaja... 1,2,3..


Onsdag

Idag sålde vi studdsmattan och jag gjorde lite läxor :). Var fint väder så jag låg ute på gräsmattan ett tag!
Nu ska vi snart iväg på inventering på willys för att Sorf ska få in lite extra pengar! Hoppas jag slipper hundöronen denna gång ;)..


RSS 2.0