Filmkväll med Linnea

Grey's avsnitten rullar, jag käkar massa olika exotiska frukter! 


Chirimoya - den till höger om melonen, hade en söt god smak! Jag tyckte det smakade korvstroganoff hahaha

Kokbanan- halvan ovanför bigaroerna. torr smak. Men den ska kokas tydligen. Blev som att äta rå potatis annars 

Comquit - de små orangea "apelsinerna". Sur och söt smak! Jättegoda! 

Rädo!


Vikingafest och cykelrace! Nu kör vi 

Grattis Ellinor 18 år!

Ellinor fyller 18 idag! Grattis till henne!! Hon kommer när jag tar studenten och ska sova här några nätter då :* 




Jävlar

om mindre än en vecka så tar vi studenten. shit! det är så jävla kort tid kvar ju. hela veckan är inplanerad med grejer som vi ska göra dels med klassen inför själva studentdagen, men den bl.a. cykelrace och sånt :) jag tror inte jag kommer gå på så mycket fester och sånt innan, för jag dricker ju inte. festerna är typ till för att dricka känns det som :p.. vikingafesten = klä ut sig till viking, som i och för sig är kul, men sen supa. Brännvinsbrännboll = spela är kul, men hur mycket spel tror ni det blir när i stort sätt alla kommer vara aspackade ;) haha.. men det är väl bra om man gillar att dricka lite eller mycket! :)
 
Imorgon ska vi träffas med klassen och köpa en massa inför studenten på bl.a. dollarstore! och på kvällen ska jag träffa Linnea för filmkväll :) blir typ sista gången vi hinner ses innan själva studentdagen.
 
 
 

Fredag

Somnade inte förän efter 3 i natt så jag sov till lunch idag. Sen åkte vi ner och åt kinabuffé. Sushi <3 
Nu ligger jag i sängen och kollar film och blir nog bänkad här tills vi ska på zumban. 
 
 
 
 

Klassträff

Hos Lina :*




GolfarN






Träffade några gånger och fick iväg bollen ca 50 m. Men det är skitsvårt!








Onsdag

Hemma från cirkelträningen nu. Skönt att få pressa sig själv, skönt efteråt när man sitter nydushad i soffan och halvsover :) 
Imorgon är vi lediga och jag ska fanimej sova ut! På kvällen ska jag till stallet och sen träffa klassen hos Lina! :) blir kul!




Fan

Fan för allt. Man ska ju vara glad när man ska ta studenten. Man ska vara lycklig. "Sjung om studentens lyckliga dar.." 
Ska jag må såhär så vill jag inte vara med på studentdagen. Minnas den som något jobbigt. Minnas att jag mådde skit




Pissdag


 
Ska nog köpa en liten gris. De är så söta!

Bra morgon

Tappade tandborsten i kattlådan...
Tar nog en ny, eller vad säger ni?!




Nedräkning






Stackars sate..

 
 
 
Det är tur hon står ut <3 
 

(o,o)

Har ni testat buljong förut? Det är supergott. Det har blivit min nya drog typ. Värma vatten och sen lösa upp en buljontärning i det bara. Så nu vet ni! (y)
 

Tisdag

Imorse vad jag på möte och Carina följde med. ♥
Efteråt åkte jag till skolan och hade ett kort betygsprat i Svenskan. Jag får B i slutbetyg och hennes kommentar var "Du är den som fört kursen framåt och varit delaktig i diskussioner. Du är den som tagit kursen på allvar" *thumbs up*!
Sen åkte jag hem igen då haha. Städade till Rufus och lät han burna runt i köket i sin boll. Han är så fluffig och söt! :') Nu har jag snart sett klart filmen jag ser, och kom nyss på att jag inte släppt tillbaka hamstern i buren, så han satt och sov i sin boll haha! Sötis
Ikväll ska jag nog iväg på boxning. Det var ett tag sen nu.
 

Pontus

Mys 






💕




Mer bal!

Här kommer bilder som mamma och pappa tog!
 
 

Sala Allehanda

Känd jao! 




Omg!

Jennie berättade nyss att de 2 som hade flest röster och chansen att vinna "balens drottning" var JAG och en till! Men de lottade och den andra vann! Shit! Trodde inte så många skulle rösta på mig haha :D 




Studentbal




































Mors dag









Dollarstore is my friend!




💪!




Sluta. Bara sluta.

Whether it's a shot to end the pain
Or a cut to split the vein
Whether it's a purge to stop the gain
Or a pill to end the shame
An addiction is an addiction,
And they'll all hurt the same 




Lördag






Nagelfix




Fredag

Lång dag med långt hål mellan lektionerna! Jag och mamma åkte och köpte massa studentgrejer under håltimmen. Ballonger, serpentiner, flaggor osv. Hälsade på mormor också :3



Tack för skjutsen hem sen ida! 




På kvällen var jag på zumba och tänkte köra box med men jag orkade inte. Kroppen sa ifrån och jag kände mig yr redan under det första passet pga värmen...

Men nu är det i alla fall fredag! 




Australien

Igår fick jag paket från Australien av en brevvän! Hon bad om ursäkt för att hon inte skrivit på länge och då fick jag allt det här :o 




Hahaha




Uteridning

Ikväll red vi ute och jag hade Bella! Passad på att rida barbacka och på slutet red vi ut i skogen. Galopperade en lång runda där! <3









Selfie!!




Sommarvärme!

åå vad det är underbart med sommar och sol. Värme! slippa tjocka jackor och tröjor, kunna cykla i bara en tunn tröja och bli brun! 
Men.. sen var det ju det här med bikini, shorts, tajta linnen, bada på allmän plats, sola... vara smaaaal..... 
 
För ett år sen började jag må dåligt, har inte kommit särskilt långt i behandlingen och efter sommaren ska jag flytta över och byta psykolog dessutom. Orkar inte... 
 
 
 

Torsdag

Dagen började med religion och lite betygssnack! Kommer gå bra. Eftersom jag var klar med allt så fick jag åka hem haha.. Det är det som är så skönt med att göra inlämningarna på en gång :) så slipper man sen.
 

Vårruset 2014!

I did it!










Boktips?

Jag behöver tips på böcker jag kan läsa i Usa. 3 veckor är en lång tid och det blir nog en del väntan på flygplatser mm. Har ni några tips? 
Jag har läst alla Camilla Läckberg och Johan Teorin bl.a 




Privatlektion med Zulle <3

Det gick super idag! Det stämde så bra bara! Men det var riktigt kvavt att rida och Zulle blev trött mot slutet, men han kämpade på bra!
















Morgonmys <3








Full rulle

Denna vecka är sjukt smockad med grejer. En del är såklart kul och saker jag vill, men allt kommer på en gång känns det som... 

Tisdag- hålla föredrag i skolan. Privatlektion i hoppning på eftermiddagen, box på kvällen

Onsdag- lektioner hela dagen, prov i etik på em, springa Vårruset på kvällen

Torsdag- skola på förmiddagen, möte på em och rida på kvällen

Fredag- skola hela dagen

Lördag- fixa naglarna bl.a 

Söndag- frissan och sen studentbalen




Fan va fräsch






I miss the old me

 

Istra <3

Istra är nu borttagen efter en lång tids vila pga hälta och pålagringar i benen. Jag saknar henne. Mer än vad jag trodde att jag skulle göra... Jag red henne rätt ofta och hoppade henne mycket! Hon var så fin. Sur som satan, men vacker. Hon hade sin charm. 
Vila i frid ♥
 
 
Det var med Istra som jag hoppade och sedan ramlade av för att stackarn snubblade.. Då fick jag åka ambulans första gången
 
 
Men jag har många fina minnen med henne också. Sista gången jag red henne var på hoppkursen i julas.
 
 
 
 
 
 

Söndag

Imorse gick jag upp 6.30 för stalltjänst. kom dit först så jag satte igång i lugn och ro. Så skönt att när det är så tyst och det enda man hör är fåglarna och nån häst som tuggar i hagen bredvid.
När de andra kom så tog vi in hästarna och packade hö. 
-
Nu är jag hemma igen och sitter och skriver på mitt tal som ska göras på tisdag i svenska. Nationellt prov är det och jag ska prata om smileyns betydelse i text.. känner att jag inte alls gör mitt bästa nu! är så trött på skolan :( 
Måste plugga etik också som vi har prov i. Det känns så krångligt! Jag fattar orden, men ska jag beskriva dem själv så har jag hjärnsläpp! Man vet ju vad orden "moral, värdering, plikter och norm" betyder t.ex. men försök förklara dem så är det fan så mycket svårare! :(
 
 

Träff i Västerås

Ska fira en vi känner som fyllt 50 ikväll :)







Lördag

Inatt fick jag sova hela natten. Första gången på länge känns det som. Sömnmedicinen funkar inte längre, men inatt tog jag en ångesttablett också, då sov jag! Har ingen aning om man får eller inte får "blanda", men eftersom läkaren inte sa något om att det är "farligt" så.. 
 
Har legat ute i solen och läst Etik. Vi har prov nästa vecka och jag tycker etik är så sjukt trist. Det är svårt och drygt och jag vill bara komma fram till en lösning utan att fundera på hur dygdetikern eller utilitaristen skulle ha tänkt... -.-
 
blev alldeles prickig av solen haha
 
 

Sushibuffé!






Fredag

 Den här låten är så underbart vacker <3
Lyssna! Man mår bra av den.
 
-
Idag var pappa och jag och åt kinamat på lunchen. Sen har jag suttit med skolarbeten hela dagen. Skrivit typ en recension om en film från religionen. " 7 år i Tibet", och sen börjat skriva på Etik uppgiften om Religiösa Livsåskådningar.
Senare tänkte jag försöka pallra mig iväg på Zumba. 
 
 
 

Djur är bäst haha












En klen tröst

Förlåt mamma. Förlåt pappa. 
 

Ikväll åt vi sushi <3 jag har tappat aptiten helt, men det är gott i alla fall. 






.

Blir hemma ikväll från ridningen. Blir hemma imorgon också. Jag kan plugga hemma istället. Orkar inte gå upp och åka till skolan :( har aldrig varit en som bara skiter i att åka men nu måste jag.

Måns Ols igår kväll <3




Torsdag

Skolsaker staplas på hög nu. Mår så dåligt och orkar knappt gå till skolan, vilket gör att det bara byggs på mer.. varför ska studenten behöva va just nu? Ingenting med det känns lyckligt eller kul nu. Alla är så jävla glada över det. Och det skulle jag också vilja vara, men jag kan inte. 
 

New in






<3

Det känns som hela världen vet. Jag kunde lika gärna skrivit det i pannan eller satt en postit-lapp på ryggen. Vad glor alla på? Är jag så ful? Hur skulle de kunna veta? Eller är jag paranoid? 




.

Idag var vi på möte med skol-nämnden för att försöka få lite svar och upprättelse i allt skit vi varit med om det här sista året. Men, jag kan väl sammanfatta mötet med att "när de små fåglarna på de lägre grenarna tittar uppåt, så ser de bara rövhål. och när de större fåglarna tittar ner på oss mindre, så skiter de bara på oss". 
 

Tisdag

Ledsen. Arg. Irriterad. Trött. Förtvivlad.
"Det är depressionen", jo tack JAG VET! 
Jag orkar inte.
Skolan är en jävla plåga. Le förfan. Spela.
Just nu är jag världens mest osociala, men vet ni varför? 
För jag har aldrig mått sämre. 
Jag skiter just nu i att jag läst psykologi och psykiatri. För jag mår lika dåligt i alla fall. Jag kan inte se att det är sjukdomen och inte jag. För jag vet inte vad som är jag längre. 
"Men du har ju så mycket att leva för". Dessa kommentarer sårar bara ännu mer, för tro mig, jag HATAR mig själv redan. Jag hatar att jag inte kan vara tacksam för livet. 
"Det är ju nu livet börjar" för mig känns det som det slutar snarare. 
 
 
 
 

Måndag



Har varit och tömt mig på blod nu på morgonen! Närå, men blodprover i alla fall. Visste ni att ett sånt rör bara innehåller typ 1-2 teskedar? Så det är inte så mycket de tar :)



Eurovision 2014

Såg ni finalen igår? Jag gillade Tyskland och Slovenien mest :) Sanna var också bra ju! 
Jag tycker det va helt okej att Österrike vann med transkillen, men det känns som att han vann bara för att han står upp för det han gör och att han vill kämpa för en mer accepterande värld. Det är jättebra! Men är det en musik tävling så är det :/ jag tycker inte hans låt var så särkilt bra.. 
Sen tycker jag det är lit synd att det är så mycket politik iblandat fastän det inte ska vara det. Att folk buar åt ryssland och när de får poäng tycker jag är fel. Det är inte de 17 åriga tvillingarnas fel att Putin går bananas där hemma. 

Tyskland bidrag! Tjejen va så lik P!nk i både sång och stil! :) 

Slovenien!




Grattis Pontus!

13 år nu i Maj <3 




Söndag

Har skrivit klart hinduism arbetet idag! Feels pretty damn good ;). 
Ikväll var det cirkelträning. Tungt som satan och kvavt så in i h*vete i salen! Pga vädret skulle jag tro.. 
Vi avslutade med tygbitarna igen haha. Ställer sig på dem och släpar sig frammåt i armhävningsställning över golvet. 
Imorgon ska balbiljetterna hämtas ut bl.a! Men först ska jag lämna en hel radda med blodprover innan frullen. 

Haha idag eldade vi ut 3-uddsljuset! Så här ser det ut tydligen ;) en av alla saker jag alltid undrat! 



Tränar..

.. Inför sommaren




Saknar! <3















Drag queen

Asså damn! Kolla in det här! Jag tycker det är häftigt hur man lyckas "förvandla" killarna till tjejer! Snygga är de ju också ;) Både som killar och tjejer
 
 
 
 
Måns Zelmerlöf ?!
 
 

Nrj i Farao!

På morgnarna när jag kör till skolan (tar typ 7 minuter men haha), så är en kille som heter Farao gäst i Nrj. Han är så jävla skön! Så rolig heeela tiden haha!
Ni måste nästan kolla på ett klipp för att fatta haha! 
 
 
 
           
          

hahaha


Fredag

I skolan såg vi "allt för min syster" på etik lektionen. Den är jättebra! Handlar om en tjej som blev "framställd" för att kunna donera stamceller till sin cancersjuka syster. Men hon vill inte genomgå fler ingrepp och systern orkar inte heller mer. Hon vill dö. Men mamman vill kämpa för systern. Den är bra att se ur etiska själ. Vilka dilemman som uppkommer osv.

Efteråt fick vi åka hem med hemstudier. Det var religion och vi skriver om hinduismen. En uppsats och bl.a ska man sammanställa en "puja" och ta en bild. Alltså det som ingår vid bönen. 
Så såhär ser min ut :) 
Jättefin haha


Snäckorna och sakerna är från min brevvän i Sri Lanka! 

Nu ikväll är jag själv hemma. Mamma jobbar och pappa är på gubbkadrilj haha. 
Så jag körde både zumba och boxcirkel! 





50 dagar kvar

<3 




Du är inte den bästa, men gud säger: älska din nästa




Får jag något också?!






Pruttdag





Låtsas att det är semester

 

Pissäckeldag

1a p-boten fick jag idag. För att jag hade lånat mammas p-kort på parkeringen, istället för att köpa p-biljett. MEN DE SOM JOBBAR DÄR DÅ?! HUR FAN DE KAN FÅ STÅ DÄR? 
400 kr. Jävla slappfisa. 
 

My piercings!

Älskar piercingar! Gjorde rent mina idag. Kollar efter nya på nätet hela tiden, men måste spara pengar nu. 
Här är de jag har :)






1 månad kvar




<3




Haha





Privatlektion med Zulle

Är så nöjd efter privatlektionen idag! Avslutade på 1m och det kändes så bra :) Carina kom och tittade också! 
 

Lördag!

Idag var jag ute och gick med Linnea, sen åt vi kinamat! :) efteråt när vi skulle hem så började vi prata om Strå't och att det ska rivas. Kom på att jag aldrig varit in där. Så vi åkte dit, och kröp in haha ;) det är så vackert där ju! Lite läskigt att gå där nu eftersom de börjat riva men ändå! 
Sen åkte vi hem och såg Greys :)


















Haha...




Precis när jag ställde mig upp och sträckte upp händerna så kör
Polisen förbi på vägen haha... 





Morgon

På morgnarna ser jag alltid på tv. Oftast nyhetsmorgon på 4an som vilken pensionär som helst ;) 
Men just idag fastnade jag på 5an! De visade en film med Tingeling haha. Den var så oerhört gulligt gjort! Animerad. Så jag blev kvar och tittade på den :D 




Celine Dion

Världens mest underbara, fantatiska människa. Så omtänksam, givmild och profissionell. Det finns inga superlativ som kan beskriva denna sångerska. Jag kommer vara i chock under konserten. Jag hoppas jag inte svimmar
 
 

Högskolepoäng

kollade nyss upp vilken poäng jag fick på högskoleprovet och jag hade 1.4! Jag är jättenöjd. Det var första gången jag skrev provet :)
Den som hade den högsta antagningspoängen för sjuksköterskelinjen förra året var 0.8 så jag har nog en rätt bra chans att komma in i alla fall :). Läkare var 1.9. Men  det vill jag nog inte bli så :p
 
 
vi kör på den va ;)

Fredag!!




Idag har jag städat massa hemma. Dammsugit medmera. Köpt frukter till imorgon! Linnea och jag ska käka kinamat och sen ha filmkväll här. :) hittade massa gamla bilder och filmer sen mellan och högstadiet.. Jisses.. Hahaha usch! 

Ikväll zumba! Ha en bra fredag :)

Berg och Meltzer i Amerika

Har ni tittar på Berg&Meltzer i Amerika? Det är Carina Berg och Cristine Meltzer som åker på roadtrip i Usa. De är så bra!! Så roliga och underbara tillsammans :D I ett av avsnitten var de i Las Vegas och sen Los Angeles. Dit vi ska i sommar! :)
 
Vill du se avsnitten så finns de på kanal5 play.
 

Zulle Bulle!

Ikväll red jag Zulle och vi hade hoppning! Det gick jättebra när jag insåg att han måste framåt ;) jag kortar lätt honom för mycket just för att han är så stor. Men han behöver lite fart liksom. Jag är jättenöjd! Slutade på 85 oxer. Så på söndag ska jag rida privatlektion med honom! Hoppning :D





Experiencing Psychosis

 

Men neje!!

Inte mera snö :'(




Creative






RSS 2.0