Ashäftigt!




!




Faster <3

Min faster som dog i cancer älskade änglar. Så min farbror har kvar alla som hon samlade


















Kväll

Firar farbror nu! Det är så fint ute med all snö










Lördag

Mensvärk 😓😪 inte kul.. Borde läsa lite men orkar inte. Ikväll sla vi fira min ena farbror som fyller. Vi ska gå dit och köpa med mat. Gissa vad det blir ? Haha






Mer snö!






Hehe

Vaknade 11.11 idag! 




Haha




Asså vad händer?

Hahahah internet routern la av, så pappa köpte en ny. Men nu funkar inte min stationära dator hemma istället. Skulle skriva ut papper till skolan, så la den av också! Så skulle vi senare dammsuga och tror ni inte den också lägger av då?! Hahaha jag dör



Ohio filous Remix- Damien Jurado

Har ni hört denna? Jag är Käääär... Big time. Den är så fin! 
 
 

Du är bäst








(Y)

Haha kolla mina nya strumpor. Röntgen fötter ;)




Fredag

Pappa och jag åt lunch på kinan. Sen köpte jag födelsedagspresent till Emil som blir 3 på söndag :) blev Bamse mjukisar och brio- tåg grejer. Sen åkte vi hem och jag har läst om immunologi! Snart iväg på zumba. Mamma jobbar kväll så pappa och jag blir själva hemma.












Torsdag kväll

Ridning ikväll! Gick rätt okej. Tycker nya ridläraren är bättre nu! :) nu har hon ju kommit in sig lite i jobbet också.
Det är lite komiskt i våran grupp haha! Först ramlade jag av för 2 veckor sen. Sen ramlade en annan av förra gången, och tror ni inte en ramlar av idag med?? Hahaha








Lucky!!




Hihi

Beställde denna till min frissör för ett tag sen. Hon är så sjukt duktig och gjorde mig så fin senast och på studentbalen! Var så nöjd :) så denna får hon imorgon :) 




HLR

På em idag hade vi HLR utbildning med hjärtstartare, hjärtlungräddning men också vad man gör vid luftvägsstopp och hur man lägger i stabiltsidoläge. Det var lite förändringar mot när jag lärde mig det på gymnasiet. Det kommer ju nya restriktioner vart 5e år eller nått



:D

JAG BLEV FUCKING GODKÄND PÅ JÄTTETENTAN I ANATOMI!!!!! den om
Hjärna, hjärtat, nervsystemet, lungorna, njurarna, sinnesorganen, cirkulationen, homeostas, pH, temp, provtagningar och latinska ord :D så jävla skönt! Var säker på att jag skulle kugga pga för låg poäng eller nått men det gick!

JAG FICK GODKÄNT PÅ ANATOMI TENTAAAAAAN!




Hahah




Torsdag

Föreläsning om immunologi på fm! Hemma och äter nu, men ska på HLR utbildning på em.

Snöoväder...






Anne Frank

70 år sen befrielsen från Auschwitz. Tittar på Anne Frank filmen baserad på hennes dagbok. Den är så hemsk. Men värd att se. Vi får aldrig glömma




Nya

Grannar kommer och grannar går. En har flyttat ut bredvid mig och en ny har flyttat in. Snart flyttar 3 till :( lite tråkigt. Vi känner varandra så bra ju! Men jag hoppas de nya är bra med :)




Onsdag

Föreläsning om blodet idag. Sen zumba 👍








Garden





Tisdag

Pissdag.. Det är det enda jag kan säga. Möte, samtal, bro, tankar, ångest, kyla, skola, förläsning... Men nu ser jag Morran och Tobias på svtplay i alla fall. Det är jävligt roligt. Har ni sett det?
 

Tisdag



Bytte tröja på lunchen haha. Blev så varmt




...

Jag har haft ca 6 timmar på mig att plugga denna eftermiddag. Men jag har inte ens rört bokhelvetet! Fan all motivation är borta... Orkar inte. Varför går jag i skolan ens..
 

Det snöar!












Måndag

Träffade gruppen idag och skrev på vårat arbete som vi ska redovisa :) Det gick bra. Vi ska skriva om VUVI som betyder Vårdrelaterade UrinVägsInfektioner! Alltså Urinvägsinfektioner som patienter får när de ligger inne på avdelningar. Orsakerna är oftast pga kateter som de har.
Det gick bra att skriva. Tror vi ska försöka få till ett studiebesök på en urolog avdelning så vi kan ställa lite frågor också.
Så nu är jag hemma igen på rummet. Ska läsa vidare lite och ikväll blir det spinning
 
Urinvägsinfektioner gör så jävla ont! :(
 

Rene Charles

Grattis på 14 års dagen Rene Charles! Celine Dions äldsta son :)






Söndag

Hemma i Sala igen! Har packat upp, fixat mat till nästa vecka, handlat, städat här hemma och lite sånt :) pontus är sur för att vi varit borta haha. Hon låg under soffan när vi kom hem och jamade så där "emligt". Arg, rädd och med betoning på hur besviken hon var! Hon är så söt haha. 




Nytt nattlinne!






Rosa!

It's so fluffy I'm gonna die!






Sommaren 2015




Waaah!!

Fick autograf av Jonas Gardell efteråt! Dessutom sprang Farao förbi, från NRJ bl.a! Han var tydligen också med i musikalen men jag såg det inte haha! Han är ju transa så det var lite svårt att se. Han är sjukt rolig :D så fick hans autograf med!





Purjolöksminen hahaha






Lördag kväll

Indisk mat och nu musikal. Mitt enda liv med Jonas Gardell!










Nya myströjan!
















Shopping med Ellinor!

Lisa hade tyvärr feber så därför blev det Ellinor och jag som gjorde stan :) handlade för lite mer än 2500kr hahaha... Men hittade mycket fina saker :D
Hade supermysigt med Ellinor i stan! Vi måste träffas snart igen, och lisa måste hålla sig frisk haha :*











Inpackning och balsam för torrt hår! Perfekt nu när jag blekt håret, så det inte går av haha






















:)




Fredag kväll

Var på en sushi restaurang ikväll och åt. Det var supergott!


















Fredag och Stockholm!

Idag åkte vi till stockholm! Vi har varit på Etnografiska museet som är om olika folkslag i världen och nu är vi på rummet. Museet var intressant att se! :)












Halsband med tänder


Höftbens kammaren och en del av kranium


Man kunde ta selfies med olika saker där haha! 















Detta berg kallas "ayers rock" eller "uluru" och ligger i Australien. Det häftiga är att det är förbjudet att gå upp där nu eftersom det blev för många turister som gjorde det. Så på 50 talet förbjöds det. Men! Mamma och pappa var där innan och pappa har faktiskt varit upp på den.
















Iphone cases


Real stuff! 






Hoppning

Zulle och hoppning ikväll :) det gick bra. Jag satt kvar idag haha. Dock ramlade faktiskt en annan tjej av. Jag bjöd på fika efteråt för att jag ramlade av förra gången ;). 







Ida gjorde fläta innan! 






Snyggt man rider: hahahah





Här vart det bättre :)






Avicii



First aid kit, robyn, avicii, max martin, seinabo sey

👍




Nya byxor

Mamma köpte dessa till sig själv förut. Men nu kunde jag ha dem :)






Snö








Lunchar!






Torsdag

Planer för idag? Jo jag är hemma i sala så vi äter nog lunch på stan. Sen ska jag plugga lite och packa inför stockholm! Ikväll blir det ridning igen och jag ska bjuda på fika efteråt eftersom jag ramlade av förra gången haha




Piano

Idag när jag kom hem till Sala så satte jag mig och spelade igen. Det var sååå längesen! Har lagt det lite på hyllan tyvärr.. Men nu bara blev det så! Pappa har börjat spela mer istället nu när han är hemma. Det är kul och rogivande! 



Har en liten samling av miniaty flyglar på den stora haha!




<3


 

Kuddar!




Laura

Just nu ser vi ett program om en 14 årig tjej från Holland. Hon är den yngsta personen i världen att segla världen runt SJÄLV! Hon filmar allt själv såklart. så sjukt intressant program. Hon är otroligt duktig. Kolla svt play! 






Stockholm i helgen :*




Fixat kort

Yes har nu fixat landstingskort så jag kan praktisera och sen jobba där :) man fick ta en "jättefin" id bild haha.. Sen har jag läst vidare om massa mysiga infektioner och snart blir det möte










Onsdag

Föreläsning idag om virus. Ska snart iväg på möte vid sjukhuset. Tror jag går dit istället för cyklar.. Det är rätt halt :p..
Hem ikväll








Gråter floder

Alltså det här är inte sant... Du kommer inte tro mig. Jag har en tentajävel inlagd den 5/6-15 mellan 14.10-18.30. PÅ STUDENTDAGEN! 


"When people lägger tenta på HELT fel dag"



Ida

Hälsade på ida nu ikväll! Angelika var med också. Hade köpt en inflyttningspresent till Ida :) det var jättekul att träffas! Fick träffa Idas kille också :)




<3






....

Det suger att försöka plugga när man har ångest.. Det går bara inte. Det sticker ut i fingrarna, magont som går upp mot halsen och trycker, tankarna snurrar och det är svårt att sitta still.. Faan. När ska det sluta? I över 2 år har jag mått såhär.
 

Smile :)

Fick ett leende imorse när jag gick till skolan :)




Haha

Idag hade den jag satt framför samma pippi mönster på tröjan som jag! Haha







Allmän bakteriologi

Idag var det föreläsning om bakterien :) nu är jag hemma igen och ska läsa vidare. Ikväll ska jag hem till Ida från gymnasieklassen! Har inte träffats sen studenten och nu har hon flyttat till västerås :)







You can't use too many











Kväll

Spinning ikväll. Orkade bara ett pass. Blev helt slut och snurrig.. Tänkte gå hem men jag kunde bara inte avsluta då eftersom jag vet att jag klarar 2 timmar annars! Så jag sprang lite på löpbandet istället.. 




Mikrobiologi

Den nya kursen verkar rolig faktiskt! Inte så tung, men däremot mycket att hålla isär och lära sig alla latinska namn på olika bakterier haha. Läraren verkar bra. Hon verkar ta med det viktigaste och kunna begränsa sig.




Måndag

Ny kurs! 






haha

Louis Vuitton frisyr som en plånbok ;)
 
 

Söndag

Städat, fixat inför nästa vecka, zumba och bastu. Imorgon börjar en ny kurs




Legolass

Hahaha känner mig som Legolas just nu!






Half

Hur mycket är smink? Hur mycket är naturligt? Jag har så ljusa ögonbryn så det ser inte ut som om jag har några, när jag inte har smink... Rengjorde halva ansiktet från foundation, brownser, highlighter och mascara så nu ser ni både och! ;)






Firat morbror!

Lekte en del med kusinbarn Emil! ;)



















Klart!

Är så nöjd över blonderingen! Är typ vitblond nu.








Fint sörru







Lördag

Sitter hos frissan nu! Ska blondera håret igen. Vill få en ljusare, mer vitaktig/silveraktig ton! Men man måste ta det i etapper för håret slits väldigt av blekningen. Kör silverschampoo och inpackningar därimellan :)





Happy Birthday Rene Angelil

Idag fyller Celine Dions man Rene Angelil 73 år :) Hoppas han blir frisk från sin cancer snart och att Celine väljer att fortsätta sjunga i Las Vegas. Planen var att hon skulle börja igen i mars i år, men det är framskjutet.
Jag kan fortfarande inte fatta att jag hann se henne. 4 konserter senare (ca 2 veckor), så avbröt hon pga att han blivit sämre och hon själv inte orkade. Fattar ni vilken tur jag hade!






Hahaha




Flygresa

hahah så jävla skön kille! Ni måste bara läsa hans inlägg till Norweigan!
 
 

Jag sitter på rad 5. Gångplats.

Hej.

För några minuter sedan meddelade er pilot i högtalarna att ”personalen strax kommer gå runt och dela ut menyer för vår selektion av förfriskningar samt varma och kalla måltidsalternativ som finns tillgängliga att köpa under resan”. Och mycket riktigt, strax efter det gick en flygvärdinneperson förbi här och delade ut just sådana menyer. Med både varma och kalla måltidsalternativ.

Jag läste den mycket noggrant. Fastnade för lite olika grejer. Hade viss beslutsångest, så som man har när bordet framför en har en högst begränsad uppläggningsyta och det inte finns någon plats under sätet framför en eftersom min fru har tryckt in hela jävla Zaras barnklädesavdelningssortiment där.

Men till slut bestämde jag mig för den här:

”Norwegian hot menu” heter den. Med en ”hot panini”. Det står inte vad det är på den, men av bilden att döma är det ost, kyckling och några seriöst jävla högrankade E-nummer. Jag älskar högrankade E-nummer Norwegian. Jag säger det nu direkt.

Och nu vill jag att vi, innan vi går vidare med det här, reder ut vissa grundläggande principer här:

När jag har bestämt mig för en macka, då är det den mackan som gäller. Jag är mackmonogam. Jag håller inte på och strular runt med andra mackor hit och dit bara för att det dyker upp ett bättre alternativ, jag väljer en och sen håller jag mig till den mackan. Fattar ni det?

Och nu valde jag den här.

Så när flygvärdinnepersonen kommer ut med sin vagn lägger jag mig till med mitt allra bästa uppförande och beställer tre stycken.

”De är slut”, säger hon då.

De är slut, säger hon.

Jag vill veta vad fan hon menar med det Norwegian.

Jag sitter på rad 5. Det är FYRA rader framför mig i det här planet. Inte EN enda av dem beställde en hot panini (jag kollade!) så hur hann de ta SLUT innan flygvärdinnepersonen hann fram till mig?

Va?

Det vill jag faktiskt bra gärna veta. Så jag frågar.

”De är slut”, upprepar flygvärdinnepersonen bara. Med en ton som, om jag får vara helt subjektiv här, inte helt och hållet gav mig intrycket att hon värderar allvaret i den här situationen på ett ordentligt sätt.

”Hur kan de vara slut? Du har ju inte sålt några!” undrar jag.

”Vadå ‘hur’!? De är bara det!” svarar hon. Lite med det där ansiktsuttrycket som om hon precis ertappat mig på flygplanstoaletten provandes damunderbyxor.

Jag vill vid denna tid i återgivandet av dessa händelser be att åter få dra er uppmärksamhet till menyn som just satts i min hand:

”Hot panini”.

Det står där klart och tydligt, gör det inte det kanske? Va?

Försöker ni jävlas med mig Norwegian?

Har flygvärdinnepersonen ätit upp alla hot paninis själv? Har de glömts på marken? Har de gömts i cockpit för att kunna säljas på den svarta hot panini-marknaden när vi kommer fram?

VAR DE ENS MED PÅ PLANET FRÅN BÖRJAN?

Ni kanske tycker att jag är petig nu, Norwegian. Men det var ni som började det här. Det var ni som delade ut menyn. Flygvärdinnepersonen kunde ha sagt något. Piloten kunde ha sagt något. Han har ju ändå hållit en hel jävla föreläsning i sitt lilla PA-system om flyghöjd och färdväg och väder och nödutgångar och skit, hade det varit för mycket begärt att han någonstans där hade lyckats klämma in ”och ja förresten, paninisarna är slut”. Va?

”Du kan väl bara ta något annat” säger flygvärdinnepersonen. Men det är inte så det funkar! Fattar ni det?

Jag. Hade. Gjort. Mitt. Val.

Nu vill ni att jag bara ska börja om och välja något helt annat. Som någon slags jävla barbar.

Varför var ni inte bara ärliga? Varför sa ni inte bara som det var innan jag började välja? Hoppades ni att jag inte skulle märka något? Det är alltid värre att ljuga, Norwegian. Jag bara säger det. Alltid. Det är djupt orättvist att ge folk den här sortens falska förhoppningar.

Och jag tänker inte börja om. Jag har lagt för mycket tid och engagemang på den här mackan för att bara ge upp och slänga bort alltihop. I’m not a quitter, Norwegian. Hör ni det?

Men nu står den här flygvärdinnepersonen här med läpparna så hårt sammanpressade att jag är rätt säker på att orden kommer ur hennes öron och säger: ”Men vi har den d-ä-r”.

Och så pekar hon på en ost- och grönsaksmacka. På rågbröd.

Vad för slags SJUK jävla människa äter rågbröd på sin semester Norwegian? Va?

VAD FÖR SLAGS SJUK JÄVLA MÄNNISKA!?

Okej.

Nu måste jag sluta för nu vill min fru kolla sin Facebook.

Det är i alla fall ett trevligt initiativ det här med att ni har wifi ombord på planet. Det var egentligen det jag ville säga.

Men i övrigt kan ni, ni vet.

Dra en liten smula åt helvete.

Det är allt jag säger.


Fredag

Lite dålig uppdatering idag! Men jag var helt slut efter tentan haha. Satt i några timmar. Det var en stor tenta! 17 papper :s... Åkte sen hem med pappa och vi käkade... (Gissa) ;).. 
Har mest tagit det lugnt ikväll! Imorgon ska jag till frissören och färga håret faktiskt! På kvällen ska vi fira min morbror som fyller 60! :) 

Det är ju sällan man är såhär glad efter en tenta men ;)... denna är målad på väggen i trapphuset vid tentasalen haha



Fick blommor när jag kom hem! <3



Hahaha

Smsade med linnea. Hennes reaktion beskriver rätt bra hur man känner 😂




Nervös

Snart mot västerås för tenta!




Torsdag kväll

Måste försöka sova nu. Tenta imorgon. Hela eftermiddagen :( 14.10-18.30... Pisstid men det fanns väl inge annat.. Jag hoppas såå att jag blir godkänd. 
Tentan är i anatomi. Om cellen, hjärnan, nervsystemet, hjärtat, lungorna, sinnesorganen, njurarna, vätske/pH och temperatur reglering och vissa provtagningar på dessa... Vi får väl se hur det går. Önskar bara jag slipper göra om! 




Hahaha






Hoppning Zulle

Ikväll var det ridning med hoppning. Set gick bra, utom en liten avramling haha. Vi hoppade 1.10 och på slutet frågade läraren om vi ville komma igen. Ja! Sa jag. Men ja.. Man ska ju sluta på topp haha. Så jag ramla av såklart. Tror Zulle va trött. Han är inte van att hoppa så pass högt :p
 






 


 
 
 

Torsdag

Idag har jag inte gjort mycket. Pluggat lite inför imorgon men det känns som om det man inte kan idag, är lite sent att läsa på till imorgon.. 
Jag är i en dipp just nu så det är jävligt tungt att läsa sån tung litteratur men jag hoppas att jag blir godkänd och inte måste göra om något.. 
Har gått med konstant huvudvärk hela dagen dessutom. Ska snart till sorf och rida. Hoppas det får mig på bättre humör.






Du får mig att må bra








Countries




Nytt!

Fick hem mjukisar med emoji symboler och en "Celine Paris" tröja! 










Mitt andra hem




Onsdag

Sista rycket! Kommer nog inte orka läsa imorgon.. Vi får se. 
Var nyss ut och gick! Köpte lite på akademibokhandeln för ett presentkort jag fick i julas


Fick första boken av Rebecka förut. "Kaffe med rån". Så jäkla rolig haha! Så nu köpte jag andra. Och brevpapper




самоубийство










Värmeljus <3

Jag älskar värmeljus!
Och så kom mina snygga träningskläder med haha




tisdag

Gick upp 6 imorse för att hinna gå till sjukhuset för möte med psykologen. Det var snorhalt överallt och de hade inte hunnit sanda på många ställen... Vägrar att cykla så jag gick istället. Tog nästan en timme. Efter mötet hälsade jag på mamma där hon jobbar på operation! Träffade en del av hennes trevliga jobbarkompisar också :) Sen gick jag hem. Tog nästan lika lång tid det med haha..
Väl hemma har jag suttit och läst inför tentan.
Jag har märkt att jag kan läsa genom tex. föreläsningarna eller de sidor i böckerna (som jag läst förut), men att informationen är HELT ny för mig. Jag har ingen som helst aning om att jag läst det förut. Jag läste genom föreläsningspapprena och såg ett ord, som jag sen tydligen skrivit på flera ställen för att "repetera", men ändå hade jag ingen som helt aning om det. Jag hade aldrig hört ordet förut! Och det är jävligt läskigt. Det säger en del om hur depressionen fungerar. Jag var i en svacka för nån vecka sen och då var det mycket föreläsningar.. Känns som jag måste börja om med allt för att vara säker på att jag får med allt till tentan...
 
 

Kväll

3 timmar tentaplugg, 2 timmar spinning. Jup, det var min kväll. Drack nästan 3 liter under passet haha! 
Imorgon möte med psykologen igen. Sen mera plugg....




Snö












Måndag igen

Tog en liten slapp dag idag. Har inte pluggat så mycket idag men det blir mer imorgon! Vi hade vitalparameter träning i metodrummen idag i alla fall. Puls, blodtryck, andningsfrekvens och temperatur. Sen fick man prova att ta "fel" blodtryck också! Typ att man gjorde 10 armhävningar innan man mätte haha. det var kul att se skillnaden!







Sen hade de en docka som andades själv och hade puls! Skit häftig! Man kunde ställa in så att den hade pulsen som en person med kraftig blödning har tex. Jättebra att lära sig känna skillnaden




Hahaha




Måndag morgon












<3










Haha

Hahahah såg på tv om nått nytt larmsystem för äldre som typ känner av vart man är i rummet. Om man typ ramlat och sånt. Så sa en gubbe som skapat det: "den känner av om man är för länge på toa" (typ ifall man ramlat) men tänk om man är dålig i magen. 😂😂😂 kul o det börjat larma då!






Bokat!

Nu är både flyg till Kina, Japan och hem och hotell bokade i Peking, Shanghai och Tokyo! Spännande ju!! I sommar åker vi till Asien! Blir första gången för mig.




Söndag

Har fixat mat till nästa vecka, tenta pluggat, handlat och fixat massa hemma! :) laddar om för en ny vecka med tenta på fredag. 
Har målat om våran skylt utanfördörren också










Ortoped pennor!

Fick hem dessa igår! Mamma är ju operationssjuksköterska på ortopeden, så hon blev överlycklig haha




haha

jag orkar inte men aja här kommer fler haha
 
 
 
 
 
 

hahaha

 Från konserten i somras haha :D 
 
 
 
Hittade massa gamla bilder som jag använde haha!
 

 
 
 

Created some more ;)

haha 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sushi!

Idag skickade de med nå kinesiskt godis för att vi köpte idag med haha! De är så söta! 








Lördag

Har pluggat en del, sen plockat undan julen med mamma. Sen var vi ut och gick i snöovädret! 40 minuter endast men man såg ut som man gått i flera timmar haha. Nyss bastade vi och snart blir det sushi igen! 
Frost imorse på bilen:




















Någon måste ha badat isvak här förut:





Före och efter haha




Hehe

Hittat en rolig app haha. 
Gjorde dessa. Den första har faktiskt mamma sagt xD 






Celine Dion memes

hahaha jag skrattar åt mina egna skämt just nu men jag gjorde dessa nyss. Stämmer så jävla bra! Hennes miner beskriver ens dag på föreläsningarna så jävla bra
 
 
 

Brevpapper

Gjorde lite eget brevpapper med teman från olika länder! :)






Mormor!

Mormor fick en tavla av mig i julklapp. Det står "en mormor har silver i håret och guld i hjärtat". <3




Äre fest eller?



En jag bor med hade brunkrat till helgen ;) hehe

Sushi!!

Har längtat som fan! 
Rödbetor till förrätt!





Mys

Börjar 13.15 idag. Gick och la mig vid typ 8.30 igår och sov till 10.30 idag hehe.. Va nog trött




Akila

Har en brevvän i Sri Lanka som ni vet! Denna skickade hon till mig i julas <3 satte upp den i mitt studentrum nu






Torsdag kväll

Var iväg på spinning igårkväll! Efterlängtat, jobbigt, men kul!



Nya träningsväskan



Och nya träningshanskar! Perfekta. Får nästan blåsor annars..






Torsdag

Föreläsning hela dagen om andningen. Ska på spinning ikväll. Var längesen nu. Kommer missa den sen för hoppningen ska byta dag till torsdagar istället för onsdagar. 




Bom

Att kunna glädjas åt andras framgång och lycka är en gåva som få människor har. Avensjuka kan man inte rå för, men man kan rå för HUR man beter sig mot den andre trots sin avundsjuka. 




Well

... Så här såg te koppen ut när jag kom idag till rummet... Hade tydligen glömt hälla ut teet som var kvar i muggen när jag åkte hem innan jul hahahaha...




Onsdag

Idag hade vi föreläsningar om Njuren och Homeostas! Temperatur, pH och vätskebalansen. 
Valeska och jag :)






Ridning

Hade en ny ridlärare ikväll. Hon heter Sofie och har jobbat för Maria Gretzer! (Hoppryttarinna). Ashäftigt ju. Får ge det några gånger så blir det nog bättre med henne :) 




Träning

Ny träningströja
Var på zumban idag. Sen gick jag ut och gick nästan en timme för passet efter va fullt.



Ha






Måndag

Sov till nästan halv 2 idag! Skitskumt... Tror det är fullmånen haha. En del har svårt att sova, jag sover visst mer istället.
Nu ikväll var jag och red. Hade Akrobat!








Ny ridtröja! 

Ying och Yang! :)



Hoppkurs dag 2

 Så nöjd! Avslutade på 1m bana!
Jag kortade lädren lite idag och det kändes som jag satt mycket bättre då!
 
 

Fruit!




Lördag kväll

Väntar på gäster!







Stod och hackade frukt till efterrätt. Hehe det tog en stund




Hoppkurs dag 1

Det gick jättebra idag! "Både du och zulle har utvecklats sen förra gången"
Sa hon! Och det kändes så med. Allt stämde så bra liksom. Zulle är mycket smidigare nu dessutom. Vi hoppade inte så många språng eftersom de inte hoppat på ett tag, men imorgon blir det banhoppning








I helgen!

Imorgon och på söndag vankas hoppkurs med Zulle!


Från förra hoppkursen i höstas:







Bästa haha




Fredag

Har pluggat om njuren idag. Roligare saker kan man ju göra men på eftermiddagen var jag på zumba i allafall! 
Hade ingenstans att sätta äppellappen, och Pontus var närmast hehe




Louis Vuitton

Fick hem detta idag! Kakstansar typ haha! Med Louis Vuitton!




Sneakpeak

Här kommer ett urval av allt jag gjort de senaste dagarna hehe. Har sammanlagt    43 sidor... Men har njurarna, vätske/pH/termostat balansen och provtagningar kvar. Sen ska allt bara matas in i huvudet. Vore ju inte fel om man typ kunde äta upp papprena och så kunde man allt sen










RSS 2.0