Söndag

Postat en hög med brev och sprungit en runda på isgatan med broddar på och en vägg av motvind haha, men nu är det gjort i alla fall!

Fick massa teer i fredags, från Sri Lanka och ett brev som kom tillbaka till min brevvän så hon skickade det igen, daterat mars 2020 haha… planen då var ju att jag skulle komma dit men det blir förhoppningsvis i maj i år istället! Längtar tills jag åker! 

(null)


Fredag

Åkte till Enköping och "hitta katten" för att kolla på ny katt idag! Om en vecka kommer Tarzan hem till oss <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Torsdag

Hade en pissjobbig dag igår, där allt bara rasade samman efter allt som varit under hösten och med utredningen. Framtiden känns obehaglig och jag bara grät. Idag är det lugnare och imorgon har jag en efterlängtad semesterdag och vi kommer åka till ett katthem och kika på ny katt <3 
Kollade på nya glasögon efter jobbet, för de jag har är sen 2014 och börjar haverera haha.. hann med att cykla omkull på blankisen som är ute nu också, check på den! 

(null)


Onsdag

Letter from Slovakia, Slovenia and Sri Lanka <3 

(null)

(null)

(null)


Hoppning

Gick super igår med Akrobat! <3 roligt att vara tillbaka också
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 

Tisdag

Jobb igår och idag, möten igår och idag haha. Rätt trött i huvudet och kroppen efter allt som varit. Det börjar komma ifatt mig efter utredningen tror jag. Fått munsår som jag aldrig brukar ha annars, men tror det kan vara av stress. Sen är jag lite mör efter 3e sprutan också, men det blir väl bättre. 
Ska försöka rida ikväll iaf <3 

(null)


Söndag

Ledig dag igår med mycket brevskrivande och bad <3 löpning idag, men gick väldigt tungt. Tror det är efter vaccinet i fredags, men det blir nog bättre. Bastu ikväll!

(null)


Fredag

Jobb och vaccindos 3! Snart mot Zumba (y)
Letter from Germany! 

(null)

(null)


2 månader

Utan dig.. <3 om en vecka ska vi kika på en ny katt från ett katthem 

(null)



Torsdag

Jobb och lite inhandling med pappa.
Letter from Austria and Belgium <3

(null)

(null)


Dressyr

Skitig spegel men en väldigt fin Paddy idag! 😍 Lyckades få till några fina skänkelvikningar och början till förvänd sluta utan att han bara sprang ifrån jobbet 🤩🙏🏼 

(null)

(null)

(null)


Onsdag

Jobb och lunch med pappa <3 lämnat prover för utredningens skull och så blir det stallet ikväll

(null)

(null)


Tisdag

Jobb igår och idag. Har en jobbig period nu med mycket på gång och därmed mycket ångest. Men försöker hålla mig till rutinerna och jobba på. Gråtit en del och sov en stund nu på eftermiddagen. 
Letter from Italy and Moldova <3

(null)

(null)



Söndag

Sovit som en kung denna helg, 12 respektive 10 timmar haha. Tror jag behövde det. 
Blev en löprunda med broddar idag. Bastu ikväll <3

(null)


Lördag

Äntligen är flygbiljetter bokade till Sri Lanka för att träffa min brevvän <3 hoppas kunna åka i år när det inte blev av 2020 pga pandemin. 

(null)


Fredag

Varit ett par väldigt omtumlande dagar med mycket känslor åt alla håll. 
Känner mig som en berg och dalbana känslomässigt. Lättad och glad att det är över och kom fram till det jag misstänkt, men samtidigt ledsen och arg att jag inte fått veta  så att man kunnat få stödinsatser, anpassning och förståelse tidigare. Jag är som jag är utan anledning. Jag har som sagt autism. Dessutom har jag fått ptsd diagnosen av trauman som hänt och troligen har de upplevts än värre pga autismen, som man inte vetat tidigare. Så nu väntar behandling, vilket känns bra men också sjukt skrämmande. Obehagligt att behöva gräva i hålet och gå igenom det igen. 
Försöker se framåt och längta till saker som är på gång, nu när det är rätt jobbigt. 
Jobb idag och Zumba ikväll iaf <3 
Letter from Italy! <3


(null)


Autism

26 år tog det. År 2022, den 13e Januari. Dagen då jag fick svar på så mycket. Svar på varför jag fungerar annorlunda, varför jag aldrig klarat av stora snabba förändringar, blir stressad av brutna rutiner och ibland inte förstår när kommunikationen inte är rak. Tar in allt runtomkring och inte kan solla bland sinnesintrycken. Men också svar på varför jag facineras av siffror, mönster och symboler, är snabblärd med detaljminne och inte skrev en enda omtenta under de 3 år jag läste till sjuksköterska på högskolan- som ledde till examen. 
Idag kom svaret på utredningen som pågått under hösten. Och det känns faktiskt väldigt skönt att få ett svar. Jag är inte dum i huvudet. 

Jag har autism 🧩

(null)


Onsdag

Jobb, sov en stund och städade lite. Stallet på kvällen och Paddy!  Blev ett bra dressyrpass !

(null)

(null)


Tisdag

Jobb och möte på eftermiddagen. Jobbig dag med mycket ångest inför massor av möten som kommer framöver när utredningen är klar osv. Stress över beslut som ska tas och osäkerhet för framtiden.. panik att jag gjort något fel och skammen som äter än inifrån. försöker ta en dag i taget just nu. 

(null)


Måndag

Letter from Brazil <3

(null)


Lördag

Lämnat in massor med kassar med kläder till insamling i Möklinta, för fattiga i lettland och städat bort julen här hemma!

(null)

(null)


Fredag

Jobb och iväg på utrednings- möte igen. Ikväll Zumba! <3

(null)


Onsdag

Jobb och lite secondhand- handling, fika i lägenheten och fixat nytt pass! Letter from Slovakia <3

(null)

(null)

(null)


Tisdag

Jobb, löprunda och köpte nya arbetsskor!

(null)


Måndag

Jobb och städning innan lite pyssel <3 
Letter from The Netherlands! 

(null)

(null)


Nyårsdagen

Promenad med Ida och bad <3

(null)

(null)


RSS 2.0