Blir..

..en del bilder haha! Men det är bra att kunna blogga via fönen så slipper man sen! :D hoppas ni har det bra därhemma!


First night

Drack en supergo drink och käkade en minst lika god bruscetta! Med mozarella ost och parmesanskinka! :3 mätt!
Kanske ska säga det att jag inte räknar "points" nu haha! Får ta igen det sen! ;)


Kiruna pics

Det gick inte sådär jättebra när jag skulle ta första steget ut på ängen haha... ;)

Kiruna heter Giron på Samiska! Det är bra att dom har skyltar för båda ju :)

Inte ofta man ser "varning för renar" där jag kommer ifrån haha!


Kiruna dag 1

Körde till Arlanda för att träna i rusningstrafik, gick jättebra! :) sen flög vi till Kiruna och hämtade ut hyrbilen. Åkte bil till Nikkalaoukta (?) som är en fjällstation och kanten av Kebnekajse. Där åt vi lunch och sen åkte vi tillbaka till kiruna! Nu är vi på hotellrummet och ska snart ut :)

Det är så jäkla sjuka namn här uppe haha! Kan inte uttala ett enda..
Det var jätte vackra isflak över havet när vi flög! :3


Yaay

Celine Dion har släppt en ny skiva/singel!! Break away heter den :3 dessutom läste jag nyss att hon har fått en roll i en film! My dream comes true *_*! Hon ska spela en roll som en typ opera diva. Nån känd gammal kvinna från förr, hennes liv ska göras på film typ :3! Maria Callas

https://cdn2.cdnme.se/1896822/6-3/pic_515758e6ddf2b31fe07697bc.jpg" class="image">


Pics!

Måste bara visa dom nya trosorna jag köpte haha!

Emil i legokassen ute hos Moster :3 och påsktårtan! Galet god :3


Lördag

Hade världens socker kick igår innan jag skulle sova haha..
Idag har jag packat inför resan till Kiruna imorgon! :) har städat de sista till hamstern också :) ikväll ska vi iväg till moster och fira henne och då blir de nog en del halvnyttig påskmat heh..


Happy Birthday

Grattis Celine Dion på 45 års dagen!! <3

Tårtan hon hade för 2 år sen! :3


Filkväll!

Hade lite film och pysselkväll med Linnea! Vi såg 8 Grey's avsnitt och svullade mat, jordgubbar och godis haha! ;) nu har hon gått hem och socker kicken är på topp! x)..


Pysseltajm!

Här är kreativiteten på topp! ;)


Dessies

Jag läser inte de här stora bloggarna, som tex Kissies eller Dessies. Men nu kollade jag snabbt in på Dessies blogg och fick se att hennes header va riktigt häftig och snygg! 
 
 
Haha! 

Alot can happen in a year

Eller va säger du Ida? 
 
 
Jag  hade mycket kortare hår och jag tycker själv i alla fall att jag ser mycket tjockare ut! 
Hade glömt att du hade så långt hår Ida :o 
 

My Perfumes

Fick inspiration av Ida! ^^ Jag älskar parfymer och skulle önska att jag hade fler! Brukar ju vara lite billigare i taxfreen på flygplatser så jag får köpa där kanske :3 
 
Jennifer Lopez - Live Luxe
 
 
Luktar ganska starkt men jag gillar doften! Kommer ihåg att jag köpte den för rätt många år sen på en flygplats i Frankrike men har ändå massor kvar! Och den doftar fortfarande mycket! Kommer också ihåg att jag var as förkyld när jag köpte den xD Men mamma sa att den luktade gott! Och ja, det stämde ju! ;)
 
 
Celine Dion - Signature
 
 
Fick den rätt nyligen av Mamma och Pappa! Har inte använt den så mycket ännu men den luktar gott i alla fall! Står på min heliga Celine Dion hylla :3 
 
 
Celine Dion - Belong
 
 
Den här luktar faktiskt godare än den förra tycker jag. Även om den andra flaskan är finare haha! Men den här är kanske mer för lite yngre och den andra för lite äldre :) Ville ändå ha båda bara för att det är hon haha! 
 
 
 

Påsk!

Köpte nya trosor på lindex för pengarna jag fick i ägget och sen käka vi påskmat! Fick bara viktväktar godis i ägget vilket är bra haha! Äter inte vanligt lägre ^^ för onyttigt :p
Fick ni nått idag då? :)


Idrott

Vi ska leda en del av en idrottslektion i olika grupper och i min grupp ska vi fokusera på muskel träning! Kommer bli fitnessklassen ;).. Ska planera för det idag och sen hålla lektionen efter påsklovet. Så skönt att det är sista dagen idag och ledig imorgon! Praise the Lord! <:D
 

Cut Thursday!

Lool, överskriften..

Jaja, hej därute!
Hade sovmorgon idag och vaknade med ett ryck klockan 8.30! Trodde jag hade försovit mig haha..
Ikväll ska vi käka lite påskmat och sen iväg till stallet! :)

Me today! (Vet att många bilder läggs upp både här och på insta, men alla har ju inte de så ) ^^


Mentos 3 i en

Skulle vilja prova det här nya tuggummit! Verkar asgott haha :)


Puss :*


Kväll

Gokväll!
Va till frissören och fixade lite bena :) nu sitter jag och ser Helt Sjukt på 4an! Jätte intressant! :)


Onsdag

Tjolahopp!
Just nu sitter jag och käkar vindruvo, fil och en knäckemacka :3 har snart ätit en hel låda vindruvor haha men de är så jäkla gott! Fick ny tidning idag också :)
Ska snart till frissan och blondera lite. Sen tar jag läxfritt ikväll! Man får passa på när tillfället ges så att säga :p


Pust!

Ja så känns de nu! Psykologin är klar. Vi hade ett stort slutprov idag på kursen och just nu känns de så skönt att de är över haha! Psykologi har varit intressant att läsa och jag är glad att vi fick läsa det! Skulle vara intressant att läsa psykologi 2 och även psykiatri nån gång! :) 
 
Vi varit och käkat påsklunch och Ida och jag sitter nu med varsin dator utanför klassrummet och är sociala ;).. Börjar om ungefär en timme. 
 
Så skönt att de bara är imorgon kvar innan påsklovet! Ska träffa Linnea på Fredag och ha filmkväll, pysseldag haha! Hon har också snöat in på pärlplattor och sånt stuff xD! 
 
 
 

Oj..

Blev lite fel på förra :s skulle stå :

Läste detta nyss:

Vet ni varför det heter Undersköterska? För dessa människor utför UNDER varje dag! Ofta med ett leende på läpparna oavsett situation


OMG

Ni fattar inte hur lycklig jag är just nu!!! Fick precis veta att Celine Dion ska fortsätta spela på i Las Vegas till år 2019!! Tidigare har det bara varit till i September i år, men nu har ett nytt kontrakt släppts! Det betyder att vi kommer åka dit nästa år och se henne!!! :'D
Jag dör nu! Godnatt! *-*


Tisdag!

Hade en föreläsning som sagt idag och sen slutade vi! As skönt! Åkte till körskolan och pluggade de sista på faserna och nu är jag hemma igen och har läst de sista inför psykologiprovet! :)

Min häst dörr haha!


Ridning 25/3- 13 Istra

Lite bilder sen hoppningen! Hon hoppar så knäppt med sina framben haha! *-*
 
 

Les Chevaux

Lite franska minns jag allt haha.. Säkert fel ändå :p
Well well! Hade hoppning med Istra ikväll som fick jättebra!! Alla hästarna va hela galna typ! Vi hoppade en serie (fler hinder i följd på raken <-- för er icke häst intresserade ;) ) och man riktigt kände hur hästen accelererade på mer och mer vart efter hindren kom! Haha.. Tur inte väggen va där direkt efter serien för då hade nog alla fortsatt ut på åkern bakom ;)..


Yeah!


Bion igår

Jag trodde den skulle vara bättre! :o men handlingen va rätt seg. Hände inte så mycket Och den va rätt förutsägbar av vad som skulle hända :/ men som sagt, godiset va gott i alla fall :D
Va lite 50-tals stuk på den :)


Måndag

Tjabba!
Hade repetition på psykologin imorse! Prov på onsdag :p...
Hoppning ikväll på ridningen! :D

Imorgon ska vi på en föreläsning från föreningen "maskrosbarn". De är en förening för barn med missbrukande eller psykiskt sjuka föräldrar. Blir nog intressant :)


Snart så!


Söndag

Sov rätt länge eftersom jag satt vid datan och kollade thumblr halva natten... Har skaffat konto där nu i alla fall! :).
Hjälpte mamma med maten för hon ska ha gäster imorgon och skulle inte hinna fixa maten då. Sen satt jag med psykologin och körboken. Nu ska jag strax iväg till linnea och sen gå till stan! Bio ikväll :D mördaren ljuger inte ensam heter den!


Bara för dig Ida!

Den va fett vacker ju! :') Älskar kommentaren som stod överst :
 
"This is my theme song when I'm reviewing for exams"
 
xD
 
 

Motivation!

Tänker inte skriva att "så här skulle jag vilja se ut" osv.. Även om de är sanningen haha! I så fall är de bara att börja träna! Kommer inte hända något av att sitta i soffan i alla fall! ;)
 
Visste ni att Amazon och Hero är ett par? :D Galet snygga båda 2! :3
 

Tumblr - P!nk <3



Celine Dion- It's all coming back to me now

 ♥

Tumblr - Celine Dion <3

Céline: I Think the new generation of female artists is fabulous. You already know what I Think about Adele, and I think Lady Gaga, is also an incredibly talented and creative artist. P!nk is also amazing, and there are so many others.
 
 

:'''''D

Har sett att de finns en Celine Dion butik bredvid Ceasars Palace där hon spelar i Las Vegas. Snacka om att jag kommer handla upp stället om vi kommer dit! Vill ha allt som de säljer typ! :'D 
 
De här köpte jag på konserten i Globen:
 
 
 
 
3 affischer, ett nyckelband och detta:
 
 
 
 
 
Och de här är ett urval av de som säljs i butiken! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja tack! :3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Köp och sälj

De är jävligt bra att de finns!


Morrn morrn!

Hann inte ens börja käka frulle så va Jehovas Vittnen här och knackade på!
:p
Ska plugga inför psykologiprovet idag och sen ut och springa tänkte jag :). Älskar helger!! :3


Gladiatorerna

 
Blir fett motiverad att träna när man tittar på de! Vill va fit till i sommar! Kommer troligen va smal, men inte "vältränad" med musklar kanske haha :p 

haha!


Zumba

De här 2 låtarna är mina favoriter under passen! 
 
Allez Ola Ole - Jessy Matador
 
 
 
Take on me - Aha (Zumba Fitness remix)
 
 
 
Man blir så sjukt peppad av dom! :D 

Freeeeedaaaaag!

Tjo alla glada där ute i cybervärlden! ;)
Sitter nu nyduschad i onepiecen efter ett asum zumba pass och ska strax käka fläskfilé med klyftpotatis! :3 mumma!
Hare gött dudes!


App


Fredag!!!!!!

Finally it's friday! Har haft matte och sitter nu på håltimme i väntan på lunch och tränar på ett demensarbete som vi har. Har varit klar så länge så jag har inte kollat nått mer på det haha! ;) 
Efter lunchen är det prov i svenska om textanalyser och sen på engelskan ska vi prata om programmet vi går. Sen jävlar är de HELG!
Zumba med Linnea :D och sen chill kväll!! 
 
 
 

Påsken har börjat!

Hemma hos oss! Haha... Mamma vill alltid va tidig och vi är inte hemma över påsk så en del kom upp nu! ;)


Green

Ny tröja idag!!
My ass is Large ;) haha..


Klotter!


Yes så äre!


Torsdag!

Väntar på att psykologin ska börja nu. Ska plugga inför provet som är på hela kursen haha :p..
Ikväll är de springspring igen och sen rida!
Har hittat värsta fusket till MyHorse haha! Men nu måste jag vänta typ 10 dar för de har laggat xD


Min kväll

Äpple päpple med kanel, tee, my horse på fönen och "helt sjukt" på tv4!


Onsdag

Halloj! :)
Just nu sitter jag med Ida och väntar på att ha engelska! Nyss skrev vi prov i ledarskap och organisation... Men de va sista provet på den kursen så jag är gla ändå! ;)
Efter engelskan ska jag hem och träna. Inga mer läxor ikväll i alla fall!
Blir kanske en film senare :3
kraaam!

Provade lite nytt idag! ^^


Haha!


Gonatt!

Lägger upp den här igen! Haha älskar den :'D


Älskar dig <3


Brum brum bil

Nu är halkan bokad med! :3


Skryyyyyt!

Japp nu blir de en massa skryt! Men jag fick A på inlämningsuppgiften i Psykologi om stress! Brukar inte skriva mina betyg men A är fan svårt att få! :o HAPPY FACE! :D 
 

True shit! ;)


Morsning korsning!


Yaay me!

Viktis gick bra idag! Satte 6e stjärnan, 20 kg minus och fick sätta nytt delmål! :3
Drog sen hem och joggade till stallet. Sprang nästan hela! Och red istra sen. Men då var jag bra trött haha! Hoppning nästa vecka :)
Nu ska jag sova och har dessutom sovmorgon till 10.05! De ska avnjutas! :3 natti!

Taizon idag haha! :)


!


Dubbel gilla!

Celine Dion! På en häst! Kan de bli bättre?! :D


Sunday evening

Satt med studiehäftet (körkort) och fyllde i lite svar. De är riktigt kul nu när man kan svaren haha! I början fick man leta alla svaren när jag läste genom dedär :).
--
Käkade lax ikväll med räkor och potatis! Mumma :3
God Natt alla!


Easter

Snart är de ju påsk så jag satt och kladda lite haha!


Söndag!

Körde hem igår natt och körde även sit till västerås på eftermiddan! Går bättre och bättre och nu börjar jag tänka som att jag redan har körkort haha! Då måste jag ju klara allt :)

Idag har jag suttit med läxor ett tag och ska snart ut och gå tänkte jag :) ikväll är de säsongsstart av mästarnas mästare och sen johan falk! :)

From yesterday ;*


Ikea!

Haha playa del IKEA ;)


Socialpsykologi

De här experimentet är intressant!
(Sidan med bilden ska läsas efter den andra.. Kan inte ändra på iphonen..)


Lördag!

Morrn morrn :*
Har varit på stan och handlat massor på intersport! Springskor, mjukisbyxor och tröja! Nu ska jag städa till hamstern och göra lite läxor :) ikväll ska vi på middag till västerås ^^


Sweet stuff


Syrien

Följande siffror är tagna från Läkare Utan Gränsers hemsida:

6 300 kronor räcker t ex till ett medicinskt akut-kit som innehåller allt nödvändigt material för att förse 1 000 människor i tre månader med sjukvård.

1000 kronor räcker t ex till utrustning för att förlösa elva barn.

500 kronor räcker t ex till en tredagars malariabehandling till 71 personer. 

270 kronor räcker t ex till energirik specialmat till ett undernärt barn i fem veckor.

150 kronor räcker t ex till en dos mässlingsvaccin till 78 barn.

72 kronor räcker t ex till två doser stelkrampsvaccin för att skydda en mor före och efter en förlossning.

45 kronor kan t ex rena vatten till 5 000 människor.



Här är en dirketlänk till insamlingen för akutfonden, klicka här och skänk en valfri summa!
 
Var med mig och hjälp läkare utan gränser att göra världen bättre för många människor!  


Fredag!

Sitter nu vid datorn och lyssnar på lite musik nu! Blev kycklingfilé nu ikväll med klyftpotatis! :3
Va galet kul med zumba ikväll! Så härligt! Befriande typ xD!
Imorgon ska jag investera i nya springskor! :)


På tal om jogging Jennie haha! :*


Fredag

Hade nyss matte och nu håller vi på med funktioner och andragradens grafer eller va de hette haha! Svårt stuff >.<
Men blev väldigt glad efteråt för då ringde resursen och sa att jag fått jobb :D wii!
Direkt efter så ringde körskolan och sa att datumet va spikat för både uppkörning och teoriskrivning! Yaay :3


Torsdag!

Tjabba tjena!
Va nice med sovmorgon men imorgon börjar man 8.15 som vanligt haha... :(
Är riktigt trött efter joggingturen (i fel byxor) till Sorf, (hade glömt dem andra i stallet i måndags...) och sen ridning!
Nu ska jag strax ta lite tee och sen sova! Natti natti gott folk :*


Morsning korsning!

Hade ju sovmorgon till 11 men vaknade 9 haha.. Har käkat lång och stooor frukost eftersom de är onyttig lunch i skolan ;). Ligger och läser nu! :)


Jag kan inte sova nått mer, Allting går upp för mig när solen går ner.

Gokväll! 
Sitter i sängen med datorn i knät och "surfar runt" lite som den äldre generationen säger ;)..
Har ju som sagt sovmorgon i morgon så jag behöver inte sova nu på en gång! Har läst lite men tror jag ska se nån film istället. Blir så sällan man hinner de! :( 
 
Kan ge en lägeskontroll över några dagar framåt för er som bryr er haha!
 
♥Imorgon, sovmorgon, skola. Joggingtur till stallet på kvällen och sen rida! :)
♥Fredag, Skola och prov i Svenskan om Satsdelar. Börjar greppa de nu men ändå drygt haha! Efter skolan är de Zumba pass igen och sen bara fredagsmyyys!
♥Lördag så åker vi nog troligen ner på stan eller till västerås och provar ut nya springskor till mig. Måste troligen specialbeställa eftersom jag tydligen trampar fel och innåt för mycket enligt läkaren -.-' Den här sjukdomen gör än pank! haha..
På kvällen ska vi på middag till västerås! :) Time to be fylle chaffis sen då ;) nerrå haha..
♥Söndag slappar dag och läxor! 
 
Satt ju på körskolan i eftermiddags och pluggade. Går riktigt bra! Har bokat uppkörning nu också men jag fyller ju i Juni så de är långt kvar. Har i alla fall gjort de haha! Men är lite "orolig" / rädd för halkan haha!
 

Sweet mice!

:3


Tisdag

Såg "jag saknar dig" på psykologin idag! För att återspegla till "kriser". I cried just a little :'3...

Efter skolan så köpte jag en fusk louisvuitton väska av en tjej! SÅ JÄVLA SNYGG!!!! Gash!
Satt på körskolan och plugga vidare och nu är jag hemma igen! Får bli en träningsfri dag idag!


Haha!


Nattinatt!

Blir tidigt ikväll! Tired ;)..

Är beroende av My Horse igen haha! Ful häst jag har! :3


Catching fire!


Tisdag

Ska strax kolla korrespondenterna! Gillar det programmet! :)
Satt på vårdmöte i 2.5 timmar idag -.-' sen drog jag hem och träna! Nu sitter jag i onepiecen och chillar!


Morrn morrn!

:*

Plattning!


Måndag

Fick bra resultat på både matteprove ät och viktväktarna så jag är nöjd ändå! :). Ridningen nu ikväll gick jätte bra! Fick prova en för mig ny häst. Gulliver heter han och jaa.. Han gillar att springa kan jag väl säga ;)..


Faaaaaaan..

Jag som tycker mitt engelska prov gick mycket bättre än förväntat..


Yummi!


Film recension

Små Citroner Gula får precis som jag skrev i min facebook status 5/5 i betyg! Svensk film brukar va mellan skit och halvbra men denna va faktiskt jättebra!! Så underbart mysig och gullig film! Älskar Josefine Bornebusch som va med! Så grymt rolig! :'D
Verkligen värd att se!


Chinamat!

Käkade sushi och friterad banan och nu blir de bio !! Bästa Natta är med! :) <3


Ready or not

Here i come! ;)


 Älskar hennes stil! Framförallt frisyren! :3 

LOOOL :'D


Fjäril i Koppel

Just nu läser jag en bok som heter Fjäril i Koppel.
Författaren va i Missionskyrkan här i sala för nån dag sen! Men såg de i efterhand :/ 
Boken är lik "Flyga drake" och "Tusen strålande solar" men jag har inte hunnit så långt ännu. Vet bara att den handlar om en kvinna i Teheran, om tvångsgiftemål och förtryck :)
 
 
 
 

Zumba Fitness Kläder

Dessa skulle man ju inte säga nej till! ;)
 

Lördag!

Vaknade relativt tidigt idag! Men va ändå utvilad så de gjorde inget :). 
Eftersom mamma fyllde i torsdags så hade vi lite gäster idag. Jag va lite social ett tag, men sen va jag tvungen att börja med läxor! Satt i källaren hela eftermiddagen haha.. Men de va ändå skönt! För är nästan klar med en stor inlämningsgrej i psykologin! :) När den är klar så kan jag bara fokusera på en massa dryga satsdelar i svenska haha! 
 
Imorgon ska jag försöka va lite mer aktiv ute i de fina vädret! På kvällen ska jag och saknade Natta käka ute och gå på bio! Vi ska se Små Citroner Gula! :) Ingen aning om handlingen faktiskt haha! 
Men ska bli gött med restaurang mat i alla fall! :) 
 
När vi hade gäster idag så va ett av mina 4 kusinbarn med! William är 5 år nu och vi satt och pysslade vid mitt scrapbookingbord! Mys haha :3 
 
 
 

New in


Kvällsklotter

Fight like a Zebra
Ehler's Danlos


Om möblering

Möblerade om på väggen i mitt rum. Köpte en ram på ikea på lovet och satte in affischen nu :). Köpte affischen på konserten! :3


Fredag!

Älskar att de äntligen är fredag! Älskar att jag va på zumba också! De går bättre å bättre men man är ju inte duktig direkt.. ;) men fan så kul de är!


Mammii!

Igår fyllde mamma och hon fick bl.a en tröja, 2 böcker, en skiva och smycken :)! Och blommor!


Satsdelar

Imorse va de matteprov och där innehöll bl.a Pythagoras Sats. Nu sitter jag på svenskan och tränar satsdelar! Mycket satser ;) men de är väl för att de är fredag!


All over the world! :)


Internationella Kvinnodagen !

Kram alla tjejer, kvinnor, tanter och kärringar! ;)


Aj

Fick nån allergisk chock reaktion av apotekets hudkräm.. Yaay!


Ridlektion

Bilder från i Måndags med Taizon och idag med Istra! ♥
 

Ego shot!

Natti natt :*


Tee

Dricker ni mycket tee? Isåfall, vilken sort gillar ni bäst?
Jag balkar tee haha! Kan dricka flera liter känns de som! ;)...
Älskar YogiTea -Classic , Lipton- Jordgubb, BlueFruits och Blackcurrant, Earl Grey och Grönt tee med citronsmak! :3


Onsdag

Tjaba där ute!
Hade psykologi i morse igen och skrev massor haha! :). Men de är jätte intressant tycker jag!
Nu sitter jag och väntar på utvecklingssamtal vid 16.15 och sen ska jag heeeem! Trött i huvet! -.-'


Dubbel körlektion väntar!

Sen ska jag hem! Är rätt trött i huvet efter dagens psykologi lektion! Skrev och läste, skrev och läste.. Men de är intressant också! :)
Blir hemma själv ikväll för the parents ska på möte! :3. Filmtajm!!


Intyg

Japp today is the day D! Fick hem intyget från läkaren idag, så.. Jag har alltså Ehler's Danlos syndrom! Inget dödligt i den grad jag har, och inget farligt! :) men onödigt... -.-'
Typiska tecken är att en eller flera kroppsdelar hoppar ur led flera gånger, man stukar sig lätt, kan vrida fingrarna och de mest bisarra håll och huden är oftaste väldigt spänstig. Finns oliks grad av den här sjukdomen men de är dom här symtomen som jag har.

Lägger upp en lite creapy bild på min hand.. >:D


Måndag

Idag började vi med en ny kurs för oss som heter Psykologi! Den verkade as spännande! :D
Nu ska jag snart iväg och väga mig och sen vidare mot sorf! :) kanske att Becka hänger med :*


Melodifestivalen 2013

De mesta va skit i år tycker jag, men har hittat en favorit som jag hoppas vinner i alla fall! Och de är Robin Stjernberg med låten You. Den är väldigt ordinell och speciell på ett bra sätt! ♥ 
 
 
Gillade också Cookies 'N' Beans låt, Burning Flag! :)....
 
 
...Bananen med Copacabanana! ;)...
 
 
... och Ulrik Munter med Tell the world I'm here :)
 

<3

Snuffsan och jag :*


Precis!


Söndag

Träffade Becka idag som är hemma från Wången! :3. Vi gick ut och gick och sen kollade vi Hem till Midgård haha :).
Har läst massor ur Flyga Drake på eftermiddan och nyss åt vi tacos :).


Begravningsbilder

<3


Scrapbooking


Stephen king

Köpte den här klumpen på bokrean! Har hört att han ska vara bra men har inte läst någon av hans böcker! Någon som läst denna boken och tycker något? :)

1227 sidor eller va de nu va !


Sushi ikväll! :3


Lördag!

Va med pappa på stan och handlade till mamma som fyller på den 7e :). Nu är vi ute på sjön och jag har käkat första varmkorven på ett halvår :3.


Zumba!


Baby.


-

This should keep you busy for a bit.

Fredag kväll

Begravningen gick bra. Grinade sönder typ.. <3
 
Va på Zumba sen med linnea! Ska köpa ett månadskort. De är inte alls särskillt dyrt och man får köra alla olika typer av pass! Inte bara zumba. Tex, afrodans, boxersize mm! Asum ju! :3
 
 
 
 

Fredag

Ska snart iväg på gammelmosters begravning <3. Sen ska jag med linnea på zumba och sen är de fredagskväll!
Kram alla!!


RSS 2.0