2 dagars kurs med älskade Nicolai! <3

nu har jag varit på en 2 dagars hoppinriktad kurs med Nicolai :) här kommer lite bilden ( som är tagna ur klipp, så kvalitén suger... ^^ ) + ett klipp :)<3
i morgon bär de av till Tyskland :) kommer troligtvis blogga där om jag har tid , för kommer ha datan med! :) see ya soon! ;D

.

”Det sorgligaste idag handlar om ett samhälle som pumpar ut verklighetsfrämmande ideal. Photoshopade modeller i reklamfönster, Barbiemänniskor som Kissie och övriga kändisbloggare somutnyttjar sina läsare till att tjäna pengar och spruta in mer botox och silikon i kroppen, för att sedan flasha med nytagna bilder inför ögonen på ungdomar som inget hellre vill än att se ut som denpåhittade normen.

Det sorgligaste idag handlar om själar som står framför spegeln och intalar sig själva att de inte ärnormala. Hur vissa drunknar i oceaner av självsvält, spillror av barndomens obrydda självbild, framtidspanik, ångest och skärverktyg, alltmedan andra inte tar dem på allvar och trycker ner dem djupare i mörkret med plågsamma kommentarer. 

Det sorgligaste idag handlar om alla som inte vill eller har förutsättningar att följa samhällets hets på heta produkter och utseenden och därför förvandlas till de osynliga, de plågade som samhället föder dussintals av i varje skola. Det är när hundra blickar i korridoren hamnar överallt utom på dig, när det viskas bakom ryggen och ingen hälsar eller vill ha med dig att göra för att du inte ansluter dig tillhetsjakten. Svek som dessa, medmänniskor emellan, lämnar köttsår djupa nog att infektera alla årsom är att komma.

Gör oss alla mindre sorgliga och acceptera, respektera, och tillkännage varje människa intill dig.
INGEN är bättre än någon annan. ”


paaackar!

ju nu packar jag för på söndag drar jag till lägre breddgrader ;D! ( eller om de nu är så man säger... x)


SAABBBBBB....

haha idag körde vi igen :D jag körde hela vägen till möklita och tbx ;D dessutom åkte vi runt i byarna där ^^D känner mig fett stolt *_* =P

de är as kul nu när man börjar lära sig! de mesta gör jag automatiskt nu nästan :S! xP

vill köra mer! xD typ as långt! :D *knäpp jag är!*


 ... ^^  tryin´ to be serious... x)step-by-step =)blev nöjd med de mesta förutom håret... får aldrig till de... "/

haha ^^D!


^^


uttråkad x)

En gammal käring åkte hiss. Hissen stannade och en läcker fotomodell steg på, hon doftade mycket gott och vände sig till käringen och sa – Ralph Lauren 800 kr droppen.

På nästa våning steg en om möjligt ännu vackrare modell på och hon doftade ljuvligt. Hon vände sig mot de andra och sa självsäkert – Chanel 1500 kr droppen.

På nästa våning rev käringen av en brakskit. När hon klev av vände hon sig mot modellerna och sa – Broccoli 17 kr på Lidl!

... ^^

Det var en svensk som åkte ner till Australien och började jobba på en oljeplattform. Veckorna gick och han kände sig väldigt ensam för det fanns ingen annan svensk där. Men så en dag kom två danskar till plattformen och de tre blev allra bästa vänner. Varje dag efter jobbet gick dem ner till puben och detta höll på i flera månader tills svensken en dag omkom i en tragisk olycka. Då sa den ene dansken till den andre:

- Nu måste vi kolla en sak på svensken innan dem fraktar bort kroppen härifrån.

- Vadå? sa den andre dansken.

- Jo, vi måste kolla om han har två rövhål!

- Men herregud, man kan väl inte ha två rövhål?!

- Joooo, men har du inte hört vad bartendern säger varje gång vi kommer till puben? "Here comes the swede with the two assholes again!"


nedräkning!

fredag-lördag ska jag på hoppkurs med Nicolai på sorf :D!
söndag åker jag till tyskland! :D denna vecka e nice! ;D

igår åkte linnea och jag tåg till västerås och såg Pirates Of The caribbean 4 filmen :) jag har i och för sig redan sett den men tycker den va så bra ^^D! 
sen åkte vi hem till mig och såg Kenny Starfighter filmen , ( som va as rolig ju! ^^) och även I, Robot :) den har vi sett många gånger men jag tycker fortfarande om den :) 

sen sov hon här =)

 

vårat godis ^^D!

norge,

va hände ! ? i vårt stillsamma hörn av världen börjar de nu hända saker som bara händer i "arabvärlden" mm ... de här skrämmer mig :S!

?

de kan ju va så att vi sov i tält på den bilden och då brukar man ligga bredvid varann i OLIKA sovsäckar, eller så satt vi och såg på film i datan på den bilden :S?! är de svårt å fatta ? linnea och jag är kompisar inge annat :S dryga jävel :S !


haha ^^!


båten me pappi =D

 våran segelbåt innefrån :)
städar dag ...

idag städade jag tyå hela dagen! damma, som jag älskar och gör jämt! ( eller inte.. )

stolt ^^D!

berry ^^!

igår plockade jag av svarta och röda vinvärsbuskarna i våran trädgård ^^ de va inte så jätte skoj kanske , men de ingick i mitt "sommarjobb" hemma ^^^^

?

"vilka sida ligger du på egentligen?"
va? xD Mrs Berta kan kanske ta och förklara sig! ;)

.

haha nej gud nej! Linnea och jag är bara vänner ^^! inget annat ;) vi har varit vänner länge och vi umgås en del just för att vi är vänner =).

Frankrike- Rivieran :D

nu har vi varit utomlands igen ^^ denna gång åkte vi till frankrike, Rivieran, Saint Maxime, Saint Tropez, Monaco och Camargue :)

trött i planet ^^!

rummet :)

saint Maxime :)

i Camargue :)

 jag och Filo :) Casionot i Monaco :)

 de regnade i Monaco ^^

haha ^^

kungens sommarhus :)

^^

 Franska Nationaldagen firades med fyrverkerier :) pappa fyllde samma dag ^^

en affär som sålde bara sånna där små tråddockor ^^ minns inte namnet men... hoppas ni fattar ^^D

idag ska vi fira pappa med släkten :) så nu måste jag städa ^^!


R.I.P Xena <3

ja, då va min ena hamster död ... "/ hon hade en knöl större än huvet , kunde knappt äta,gå eller dricka så de kändes fel att ha henne kvar :( <3


serieteckning =P!


scary!!!

http://en.akinator.com/

jag tänkte på persbrant ofc xD! de funka :O!

-.-'

jag har alltid undrat om Anders Borg klipper sig själv eller hos frisören! nu fick jag svaret....


dagens köp :)

idag va jag på stan och hos linnea :) shoppade lite =)!

ritade hos linnea, som jag alltid gör... ^^D


Gotland-Ridläger-ASA skojig vecka! ;D

Carro Barro ^^

de är skoj att kratta ridbanan... xDtömkörning ;) felix :D

" fy fan va coolt! xD"

musche! ;D

trött... xD?!

jag pajja flugsmällan... x)

Felix trött ^^D

jag och bonden Bengt! :)

^^x)

3 begåvade personer xD

x)

? xDfick pris för hoppningen och "för att jag sprider så trevlig stämmning ^^D" =)RSS 2.0