Kväll

Blev en halvmil löpning till stallet ikväll då det är teorilektion. Gick superlätt, men kanske inte så konsigt med allt sushiris till lunch haha...

(null)


Torsdag

Just an ordinary day at work, haha! 
Idag körde vi Halloween- tema och inventering på samma gång!

(null)

(null)

(null)

(null)


Zulle

Repeterade lite inför klubbdressyren på lördag igår med Zulle! Vi ska rida LB:1 och LA:1 och det blir min första gång med honom i just LA:1. Har bara ridit det programmet en gång innan dessutom och då på Akrobat barbacka haha... 

(null)


Gifts

From Maria from Moldova and Britta from Germany! <3 many many thanks <3

(null)

(null)


Yay

It’s not everyday you recieve an autograph by Kit Harrington, aka Jon Snow!

(null)


Tisdag

Arbetstränade som vanligt och snart blir det möte på psykiatrin. 

(null)


Måndag

Kallt påväg till arbetsträningen!

(null)

(null)


Sammets - bröllop

Grattis mamma & pappa! 24 årig bröllopsdag!

(null)


Söndag

Skön dag med löpning, brevpostning, renbäddat och bastu!

(null)

(null)
(null)


Zumba

Wiii! Vi va 28 stycken ikväll och det vart rekord i antal deltagare på mitt pass! Yay! Så härlig stämning och bara massa glädje! 

(null)


Fredag

Mjahapp, då vart det ingen tävling imorgon 😣 akrobat hade visst fått skav stackarn :( hoppas det läker fort <3 

(null)


Hoppning med Akrobat

Gick bra igår kväll! Laddar om inför klubbhoppningen imorgon!
 
 
 
 

Veterinär

Lillskruttan... nu början vi hamna i en återvändsgränd för katten. Pontus är ju 18 år så det är inget konstigt såklart... Men jobbigt att inse att vi nog kommer behöva ta bort henne snart. Låta henne somna in. 
Idag tog vi blodtryckskontroller och lämnade blodprov för att se hennes värden. Om ett par veckor ska vi göra ultraljud på hjärtat igen för att se om vi kan söva henne för att ta bort ett par tänder som måste tas bort. Går inte det, så kommer vi nog som sagt låta henne somna. Jag vill inte se henne lida och när det är många olika faktorer som spelar in, så måste man vara realist och inse fakta. Kommer gråta sönder dock... Älskade du <3. Pontus har funnits hos oss sen jag var 6 år. 
 
 


Torsdag

Workeliwork!

(null)


Onsdag

På kvällen sprang jag till stallet och så var jag på ca 3 h teorilektion där vi fick se och prova longering & tömkörning, se och lära oss om skillnader i öppna/ skänkelvikning/ sluta/ förvänd sluta och till sista teoretiskt in hästens matsmältningssystem och foderbehov! Superintressant kväll!!

(null)


Tisdag

Arbetade vidare och det gick/ kändes bra! 
Hade fått post från både Daniela i Slovakien som varit i Wien och från Klavdija i Slovenien <3 

(null)

(null)


Måndag

Arbetstränar vidare!

(null)


Söndag

Som vanligt, postat en del brev och nu blir det löpning! :) ikväll bastu <3 

(null)

(null)


Kratta löv

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kväll

Röjde gärnet med mitt crew på Zumban innan det blev käk! 😍 skriver nu lite brev! 
Köpte en älg- dammsugare från Schelins konditiori till pappa också haha! Imorgon börjar jakten!

(null)


Fredag

Hade möte på morgonen med coop och arbetsförmedlaren och det kändes så himla bra!! Gjorde upp en bra plan framöver för att försöka komma upp i 50% till slut. ( 20 timmar i veckan) 

(null)


Torsdag

Arbetstränade på morgonen och firade lilla mormor som fyller 91 år idag ❤️ fina fina mormor!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tisdag

Arbetstränade och var på möte på ätstörningsenheten. Det går bra i behandlingen. Dock har jag haft mens- strul ett tag igen.. så de tycker att jag ska gå upp lite till om den inte kommer tillbaka snart. 
För mig blir det som en "falsk trygghet" att inte ha mens, för då är jag "ialla fall inte för tjock"... fatta hur stört man tänker av att ha en ätstörning...!!
Pysslat lite på kvällen till mormor som fyller på torsdag <3 

(null)


Countdown

🇿🇦✈️

(null)


Måndag

Tidig morgon på arbetsträningen men det gör mig inget! Då har man mycket kvar av dagen sen när man kommer hem igen, haha. Så det fick bli en löprunda också. Ligger och läser lite nu!

(null)

(null)


Söndag

Postat iväg en del brev och 4 julklappar som ska långt iväg! Till Brasilien och Ryssland verkar det ta mellan 2-3 månader innan det kommer fram, så lika bra att vara ute i tid haha.. nu löpning!

(null)


Höst

Bara en veckas emellan! Det går fort nu

(null)

(null)



Fredag

Första prov- dagen på Coop idag!! Trivs redan fint!

(null)


Hoppning

Hoppade Demiro igår kväll, och det gick sååå bra! Börjar känna mig säkrare på honom nu. Även om vi fick ett stopp, så fattade jag direkt varför, och bara började om. Det var så skönt att jag liksom inte "hann" bli rädd och fega ur haha.. slutade på 90 😍

(null)


Firande av mamma

Firade mamma på hennes jobb då hon varit sjuksköterska där i 45 år, operationssjuksköterska i 42 år och dessutom uppnått en ålder då man enligt lag (konstigt nog) inte får behålla en fast tjänst. 
120 personer kom, det hölls fina tal och mamma blev så glad över allt de ordnat <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



World Mental Health Day

🖤
(null)


Onsdag

Var till Coop för en intro. Kommer nog bli bra där. 
På kvällen red jag fina Zullis <3 vi tränade bogen in med halt och bibehållen böjning och sen bogen in i trav med avsaktning till skritt för att sen börja trava igen; också med bibehållen böjning! 

(null)

(null)

(null)


Tisdag

Strykit en massa tvätt och dammsugit. Sen blev det en lång löp/ pw runda för att rensa huvudet.

(null)

When life is getting you down, and you need a little hope.
Look deep down inside yourself, and you'll find the way to cope.


(null)


Måndag

Gjorde min sista dag på Willys idag. På onsdag börjar jag arbetsträna på Coop! Hade gärna fortsatt på Willys men de har inga lediga tjänster / jobb så därav bytet för mer erfarenhet

(null)


Mys

Eldar i kaminen, Renbäddad säng och bastu på det (y) känner mig som en leopard haha... bättre har man ju klätt sig i sina dar

(null)


Söndag

Postat en del brev (21 st hehe) och nu blir det en löprunda!


(null)

(null)


Fredag

Arbetstränade och det gick helt okej <3. Snart zumba! 
Letter from Russia! Thank you so much Eliza <3 

(null)


Hoppning

Är faktiskt rätt stolt såhär i efterhand, att jag hoppade igår kväll trots att jag mådde skit. Jag behövde distraktionen tror jag. Men jag är ändå stolt att jag "vågade" med tanke på att jag red Demiro som jag knappt hoppat tidigare, och framför allt inte 90-1m haha... flög som en vante av hans enorma rygghopp (vilket jag inte är så van vid I guess) men det kommer väl ju mer jag tränar

(null)

(null)


Torsdag

Långpromenad och poddlyssnande i höstmiljöer <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Onsdag

Det är lite för mycket nu. Det mesta är bara kaos. Allt är så osäkert och ovissheten knäcker mig nästan. Pga allt kaos på arbetsförmedlingen har jag typ haft 5 olika förmedlare på bara ett par månader och från imorgon vet de inte vem jag får verkar det som... Det är osäkert med arbetsträningen. Det är osäkert med arbetsplats. Det är osäkert med förmedlare och det är osäkert med framtiden. Och i allt dethär finns fortfarande min Borderline. Jag är fortfarande lika känslomässigt instabil. Jag är fortfarande lika känslig för förändringar, brutna rutiner och oklara besked. Jag reagerar som förut bara det att jag inte skär mig längre. Men i såna här lägen blir jag extremt prövad och påfrestad. Jag vill verkligen bara dö när det blir såhär. Men inget blir bättre av ännu ett självmordsförsök. 
Va till stallet en sväng och pysslade lite med Zulle, men red inte. Hälsade på mormor som kommit hem igen nu. Lilla skruttan... 

(null)


Tisdag

Sprang en skön runda sent igår kväll när vi kom hem! Idag blev det Arbetsträning en stund men har mått jättedåligt. Grät så sminket rann. Mycket som hänt, men ska iaf på möte snart. Sen hälsa på lilla mormor som nog fått komma hem igen <3

(null)

(null)


RSS 2.0