Willys!

Efter skolan va jag "duktig" och pallra mig till Willys eftersom de va inventering med Sorf. Ösregn.. -.-' Men i alla fall! va där i 4 timmar :) räknade äckliga mögelostar och grisöron denna gång! och annat såklart.. ;) Men fan så äckligt grisöron luktar ! :s
 
Hundar måste ju va dumma i huvet som verkar tycka de är gott :S
 

:D

Har äntligen lyckats ladda ner nu ! :3 så glad :D
sitter nu och kolla på johan glans stand up show från 2008! så grymt xD 
 

The Hungergames!

Lånade filmen av Ida idag! och orkade bara inte plugga när jag kom hem, så jag satte mig och tittade på den! Den va så JÄVLA bra!!! :o lika bra som boken! fast kanske bättre eftersom man inte behöver skapa sig en egen bild.. :) Såklart kunde de inte ha gjort filmen längre, men eftersom boken är mycket längre så blir de ju att en del försvinner "/.. 
 
 
 
 
 
köpte broschen igår!!! :3

Snygging på tapeten igen!


Tisdag

Rätt trist idag faktiskt. Skrev i exakt 5 timmar på ett arbete om Funktionsnedsättningar och Utvecklingstörning. När jag väl kom igång gick de väl bra, men ändå "/.. Trött i huvet efter en sån dag :(. Va sen ner på stan och köpte överlevnadskit för skolan! Tuggummi O.o... 
Och Härmskrike broschen från Hungerspelen! Ska låna filmen av Ida i morgon! Can't wait :3. Älskade böckerna! 
 
 
haha...

Hopplektion!

Tjobre! Idag hade vi hopplektion igen och jag red Demiro! De gick riktigt bra måste jag säga! Men han hoppar så sjukt jävla stort ibland och så är de OMÖJLIGT att sitta kvar... Så jag satt på halsen ja x) Men ramla inte av :) 
 
 
 
Jag är så bäst! ..

:3


.


Slö dag på elmarknaden ;)


!


Som en chef!


sååå söt :')


Kalla mig galen...

... men jag hade tid över :)
 
Countries I've Vistied ♥
 
 
1.Monaco
2.Norge
3.Tyskland
4.Italien
5.England
 
1.Brazilien
2.Danmark
3.Argentina
4.Island
5.Finland

Böcker

Älskar att läsa på sommarloven! Men detta lov har jag inte hunnit med så mkt "/. Men i alla fall! Tänkte skriva om böckerna jag läser nu! :) och de jag läst ut i sommar!
 
"Going Solo" -Roald Dahl.
 
skulle låna en bok på engelska på dessa lektioner, så jag lånade andra boken av Roald. Vi va ju tvungna att läsa Boy förut. 
så i denna bok förtsätter hans liv! :) kommer nog bli bra ;) gillade den första!
 
 
"Stenhuggaren"-Camilla Läckberg.
 
Har läst de 2 första och tyckt att de varit bra så jag fortsätter! I denna bok börjar de med att en fiskare drar upp en flicka ur vattnet när han fiskar. Mer säger jag inte men den verkar riktigt bra! Precis som de andra! :) De enda jag inte gillar med Camilla är att hon skriver så omständigt.. Så onödigt detaljerat.. -.-'
 
"Sjutton år och skitsnygg" - Emma Granholm.
 
Självbiografi om mig då... haha ;). fick den när jag fyllde och började med den idag så jag har inte kommit så långt. Får se om den blir bättre sen. Handlar i alla fall om en kille som varit på semester i 2 veckor och när han kommer hem igen så är allt förändrat. Alla vänner, flickvän och ja.. allt. 
 
 
De jag läst ut:
 
"Isprinsessan"- Camilla Läckberg
 
En kvinna hittas död i badkaret hemma. Är de ett mord som ska se ut som självmord? Eller är det ett självmord?
 
 
 
"Predikanten"-Camilla Läckberg
 
1 lik hittas i Kungsklyftan i Fjällbacka av ett barn. När polisen kommer dit upptäcker de att under liket ligger 2 skelett. Är det en slump?
 
 
"Eld"- Mats Sandberg och Sara Bergmark Elfgren.
 
2a Boken i Engelforsserien! Såååå bra... Kan inte beskriva den x) LÄS DEN! 
 
 
 

Dröm!

hade en rätt rolig dröm inatt. haha...
 
har ju länge velat få bättre hoppsits när vi hoppar, och ja, jag jobbar väl påt :). 
i drömmen hade vi hopplektion och jag hade kanske, istra?. Vi hoppade riktigt högt, kanske 140cm. Och i drömmen gick liksom allt i slowmotion! Jag red an mot hindret, visste precis hur jag skulle göra, tänkte hela tiden att " nu gör jag så mot hindret" . " sen så över och sen så i landningen" osv.. haha låter skumt kanske :p. 
Men de roliga va att jag gjorde allt helt perfekt! lärarn börja gråta för de va så bra :s.. xD 
 
 nu är han en gubbe.. men ni fattar ;) 

Fredags bilder!

 
1. mitt hår som platt och vanlig självlock..
2 och 3. Kräftpartaj! ;D
 
 
 

Babycall

http://www.youtube.com/watch?v=3f4BKtzmitc <---
 
brukar inte gilla "skräck/thillers" så där värst men denna verkar så JÄVLA bra!
 

Fredag!!

vilket betyder att jag tänkt använda mina 49 propoint extra :3... vilket betyder GEISHA!!!!!!!! med viktväktarna alltså.. har ju gått med i de :)
 
vi skulle nog käka kräftor också! Blir bra de :)
 

Dagens Ridpass!

 
Red för mig en ny häst idag. Istra heter hon! och de gick sååå bra!! Är super nöjd! :D Måste ha henne mera! Vill prova att hoppa med henne också! :3
 

Haha

skulle ju åkt hem då vid 12 för vem orkar vänta till 14.55 på nästa lektion?.. men jag blev kvar i biblioteket och gjorde ny design i bloggen! header och sån där "sidsak".. kände att de va ett tag sen :p
 
Gamla: 
fast med text på denna..
 
Nya:
 

second year

idag börjar år 2 på gymnasiet! Fick världens bästa nyhet i morse när jag fick veta att vi fått en ny mentor! Grät nästan haha! Hatade vår förra.. :p 
 
ikväll är de ridning igen! Hoppas inte vi får alltför många läxor över helgen sen bara... kommer inte orka :p
 
sitter nu i alla fall på lunchen från 11.40 till 14.55 och väntar på att börja.. :) Ida är med och det är musik i öronen!
 
segt änygay..
 
 

Hääääästar :)


Ridning ikväll!

Har längtat! eftersom jag va sjuk förra veckan :3 hoppas vi gör nå skoj! 
Idag har jag löst korsord och va ner på stan.. xD skulle ju sova hos linnea i går men hon va lite halvrisig och blev värre på kvällen så jag åkte hem "/ kanske inte så kul för henne att ha nån som sover hos henne när hon är sjuk "/. 
 

@Linnea!

Är nu hos linnea och halsar bubbliserat vatten med citron :3 gött! Har haft fotbad och ansiktsmask och även piiiiiiiilat mina naglar! Feel fresh! 
Tänkte kanske rita lite sen :) 
 

-

Nu blev min blogg sjukt depp känner ja haha.. 

Idag träffa jag becka och satt och snacka en del. I morgon blir de Linnea :) Ska fira henne och ha spa kväll! Blir bra de! Har inte träffat henne på länge så vi har nog en del att snacka om.. :)
 
http://sormanfoto.wordpress.com/ <--- Linneas fotoblogg! She's good!
 
♥ 

Farbror doktorn

Idag va vi till doktorn igen för att få svar på proverna och snacka lite. troligen är de "bara" förstoppning. vilket ju är bra.. :) men däremot hade han fått svar på leverprovet som visade för högt. De är ju mindre bra.. 
 
så nu måste jag börja räkna alla kalorier som jag äter. Exakt allt. Jag kommer aldrig mer få äta en geisha. chips, läsk. eller jo, jag får väl, men då är de i så fall de enda jag äter den dagen eftersom de överskrider kalori-intaget. 
 
så jävla meningslöst att leva just nu. 

Going to Gnälla

sorry läsare men eftersom jag är sjuk så blir de en del gnäll framöver ^^... Brukar aldrig va sjuk så..

idag ringde vi läkaren igen och vi fick en besökstid, igen.. tog blodprov och sånt, Igen. och nu ska han ringa i morgon. Han hade tankar på om de skulle va nån inflamation, nått med magsäcken eller så. och så tog de prov för att se värdena på lever, bukspott och mjälte. hittar de inget så kommer de bli skiktröntgen och hittas ingen ändå så kommer de göra sån där vidrig titthåls grej ! :s kommer dö...
 

Blä

Har ni haft magont i 6 dagar. Ursäkta språket, men magknip, "дијареа" och illamående. Skulle egentligen åkt till Stockholm nu idag för att träffa kompisar men de blev inte av.... Vill bli frisk nu!!! :'(
 
 hehe....

Marlen 2012!

Dag 8: sista dagen :'(
 
idag var jag och pappa till akuten i västerås då jag har haft magsmärtor i flera dagar.. så mamma och marlen åkte till gruvan. väldigt bra timat att jag blir sjuk när hon är här.. :( men prover visade inget "som vanligt".. 
 

Marlen 2012!

Dag 7: 
 
Älgparken!
 

Marlen 2012!

Dag 6 :
 
Lite bilder från Sala och shoppingrundan! och sen Rommel på kvällen :)
 
 gästbok!
 
och nu Rommel :D
 
 

Marlen 2012!

Dag 6: 
 
idag shoppade vi loss i lilla Sala! blev 5 nya tröjor för mig :3. Hon köpte kläder, smycken, en keps och ja.. kläder ;). Sen träffade vi min mormor också! Marlen gav henne en fingerborg med motiv på Marbach där hon bor! För att mormor gjorde en kudde till henne när jag va där! :)
 
 american tröja!  sen en sån pippi tröja för min del! :) Nöjd! 
 
ikväll blir de sorf igen! och Rommel ♥

Bikini!

Prövade nya bikinin nu ikväll! Me Love! :3
 
 
 
yee I know, I'm fat... Bla bla bla -.-' 

I ♥ London

köpte örhängen i Stockholm med London motiv :D Kan också stolt berätta att mitt hår är så pass långt att jag nu kan sätta upp det :D 
 
kanske inte så snyggt men ;D 

The Typical Svensken!

Jag avlider varje gång jag läser dessa, haha :'D 
 

Marlen 2012!

Dag 4 och 5: 
 
Åkte till Stockholm och såg stan! På onsdagen va vi in på junibacken också eftersom hon känner till Astrid Lindgren och de där! :)
 
Det blev en del shopping också!
 
 He's in town O.o Junibacken
 
:)

Marlen 2012!

Dag: 3
 
Linnea tog kort på oss och vi red tillsammans! 
 
 

Marlen 2012!

Dag 2:
 
På båten i Mälaren!
haha.. ;)

Marlen 2012!

Dag 1:
 
 

Nothing to see here.. Just washing my car xD..

Nothing To See Here....just Washing My Car.

Privatlektion 2

Foton tagna av Rebecka!
 
 
Är så snygg när jag rider! :3 xD 

Privatlektion 1

Bilder tagna av Mikaela!
 
Demiro ♥
damp hopp!.....
 
 
 

Gymnastics 2012

Gabrielle Douglas måste nog va min favorit! så galet bra!
 
 dessutom är hon så vacker! :) 

Privatlektion 1 + Ariel

Idag hade jag första privatlektionen dåra, med Demiro! Gick rätt okej förutom att jag inte trodde att jag hade tappat så mycket kondition xD! Shit! Va helt svimfärdig nästan efteråt! x) 
 
Becka va med och filmade lite och Mikaela fotade :) I morgon skulle Becka fota, så då blir de nog lite bilder här sen! :) Hängde i alla fall på Becka och Becca till en häst som hon tar hand om. Ariel hette den! :) Hon longerade och hoppade lite!
 

Me Want, om jag hade häst, haha...

 
 

Lotta!

Jag har en Brevvän i Finland som är helt galen på nagelutsmyckning! Hon är as duktig också!! :)
 
 
 
 
 
Vill också kunna! ^^ haha 

RSS 2.0