Imorgon!!

IMORGON KVÄLL ÄR DET AVICII I TELE2 ARENA MED JENNIE OCH EMMY!!! :D KOMMER BLI SÅ GRYYYYYYMT KUL! 
 
 

I.D.A

 
Tänkte bara skriva lite om sångerskan i bandet I.D.A som var med i melodifestivalen i år! Hon sjöng på mammas fest för 2 år sen! Ascoolt :D Hon är jätteduktig!
Från mammas fest:
 

Mellon:
 
 
Blev jätteförvånad när jag såg henne i tv haha! För då när hon sjöng på festen så höll hon bara på med sånt. Småjobb liksom, inom musik. Men jättekul för henne i alla fall :D
 

Tack Faster!!

Fick den här av faster! Hon ville inte ha den så jag fick den! Bara sådär :o asum! <3






Fredag

Sista dagen på dagis för mig idag! Vi åkte till Shelins och fikade med de 4 barn som var på dagiset. Sen åkte vi till biblioteket och läste böcker för dem :). Vid lunch grillade de hamburgare och 
Efter lunch så vart det först rita och sen ansiktsmålning! 










Catching Fire

OMG... Har ni sett den?! Har ni sett Catching Fire? Jag såg den nyss! Så jävla bra film!! Jag kan inte vänta tills sista delen kommer ut känns det som... Kommer bli tokig! haha.. 
Jag har läst böckerna, men ändå ;)
 
 

:'(

Avbokat ridningen ikväll. Stannar hemma och ser en film istället. Mår inte alls bra idag! Kroppen är helt i obalans dessutom.. Har jättelåg puls, känner mig yr och vill vara gråta. Börjar gråta såfort jag tänker på mötet idag.. Så konstigt! För det var inte något konstigt möte direkt... 

Vill ha sommar <3




Torsdag

Möte i morse med psykolog. Fyfan vilken rutten dag.. Mådde skitdåligt innan men hade ändå bestämt mig för att inte gråta.. Men så gjorde jag det. Genom hela samtalet.. -.-' allt känns så övermäktigt just nu. Hopplöst och tungt.. 
Efteråt klistrade jag på ett leende och åkte till dagis. Lekte med lite 1 åringar idag. 
Ikväll blir det stallet <3




Cirkelpass


går bättre och bättre med övningarna nu! Är starkare i Plankan och magövningarna nu!

Nyköpt!

Märket Holly and White 




Onsdag!


Idag var vi ute i skogen, och så spelade vi bamsespel! :) dessutom fick jag trösta en liten parvel som saknade mamma! Så gullig haha :) jag fick knappt åka hem sen när hon bänkat sig i mitt knä ;)



En av fröknarna är jätteduktig på att måla! Hon har gjort dessa på väggarna :)









Ready to fight!






Tystnaden är värst

Åkte till Västerås och köpte en dvärghamster nu i eftermiddag. Blev en hane, född vecka 1 i år! En sibirisk dvärghamster :). Han är ljusare än Vilma va! Jättemysig :D








Tisdag

Dagis idag med! Gulliga ungar :). Va ute med dem och lekte, satt och ritade, spelade spel och byggde med lego. Dock har man typ skavsår i öronen när man kommer hem ;).. 
Fick hem mitt namnhalsband idag! <3 












Höhö

Typ därför jag aldrig går. Nog för att hög musik och dans är skoj men.




Working Equitation

Idag på ridningen gjorde vi en lättare variant av Working Equitation på ridningen! Det är lite western inspirerat. Mycket koordination och tänkande för hästen. 
Jag hade Gullivet och det gick bra. Han är duktig :). Men däremot vart det ganska långtråkigt och vi galopperade inte någonting under passet... Dessutom fick många av oss rida ponny. Alla va inte helt nöjda. 230kr var det kanske inte värt tyvärr.












Måndag

Idag praktiserade jag på mitt gamla dagis, Ur och Skur! Ska vara där hela veckan för att få ihop lite barntimmar :). Så gulliga barn ju! Alla ville sitta i ens knä, hålla än i handen eller sitta bredvid än :'D några småtjejer gjorde en tårta till mig i sand haha! Man mår bra av att vara med barn ju! 
Efteråt åkte jag ner på stan och var in bl.a på Lindex. Köpte ett armband från "Min stora dag". Pengarna går till sjuka barn så de får göra lite roliga saker :) 
När jag kom hem så hade jag fått paket från min brevvän i Sri Lanka! Fick en jättefin klänning av henne! :') 










Haha




Barn program!

Minns ni Dr Kosmos med kastrullen? Och Trazan och Banarne? Med Nicko och Pulver? Hemlige Arne och Olyckan? Saknar såna program haha! 












Söndag

Städade ju hamsterburen imorse och bestämde då att Vilma skulle få somna in. Saknar henne <3 men ska titta efter en ny imorgon. 
Under dagen skrev jag klart ett arbete i samhäll om Adoptioner. 
Och nu ikväll var jag på cirkelpass. Det gick sådär! :( ibland vill kroppen inte bara... Mådde skitdåligt.. Menmen! 




Pontus <3




Vilma

Vilma var jättesjuk. Cancer är vanligt hos hamstrar tyvärr.. Hon har verkat må okej länge i alla fall, men när jag skulle städa till henne idag så var hon inte alls pigg. Jättetrött och slö. Orkade inte ens gå :( så jag lät henne få somna in <3




Grattis Estelle 2 år!




Lördag

Idag sov jag länge och sen träffade jag Linnea en stund. Vi fotade lite bilder i parken för hon ville ha en ny profilbild på fb! :) På eftermiddagen träffade jag Rebecka! Hon åker till Australien på måndag. Det är hennes gymnasiearbete! Så blir hon där i 4 veckor. Kommer sakna henne! 
Hon var jättenervös sa hon. Första gången hon flyger själv utomlands. Men jag försökte peppa henne massor i alla fall! :) "jag har så gullig vän som säger så", sa hon hihi :3. 
 
Linnea:
 
 
Beckas katt Simba! Så mysig haha
Började skratta när bilden togs så ja... ;)
 

.

I want to be thin
But I don't want to want to be thin
I just, I want to not care.. really 
 

Fredag

Idag var jag i hemtjänsten igen. Vi fick cykla i snöstorm och regn hela dagen. Var dygnsur.. Men det gick i alla fall :p... tyvärr kommer man försent till typ alla då, eftersom det inte är inräknat att "resetiden" blir längre. Missade typ lunchen..
Var på zumba nu ikväll och nu sitter jag och skriver lite :) Skriver av mig massa skit. Rensar hjärnan haha. 
Är så jävla skönt att det är helg nu och sen sportlov en vecka! Ska sova ut! Mår fan dåligt psykiskt av att gå upp tidigt -.-
 

Torsdag kväll

Igår kväll efter ridningen så gav jag Carina paket och blommor. Hon fyller jämt nästa vecka! Mamma köpte ut vin haha ;)








Torsdag

Fick tillbaka svenskaprovet om språkhistoria i tisdags och det fick jag A på! Helt sjukt.. Trodde jag aldrig haha.. Så himla svårt att plugga till och kändes riktigt onödigt. 
Idag hade vi först prov i Religion. Det var ett bra prov. Inte alls svårt. Efter provet vart vi indelade i grupper och gjorde en muntlig del i grupp. Det var kul faktiskt, för övningarna var inte sådär tråkiga som det brukar vara ;).. En övning var att man skulle se sig in i en situation där man skulle ha en middag med 3 kompisar och dessa 3 var från olika religioner. Islam, Judendom och Kristendom. Man skulle tänka på olika matregler och så skulle man tänka ut olika samtalsämnen. 
Efter lunch hade vi samhäll och där ska vi skriva ett arbete om ett ämne. Jag valde Adoption. Dels för att det är intressant men också för att jag känner 4 "barn" från Syd Korea :). Mamma och pappa träffade deras föräldrar på möten för länge sen, för personer som hade svårt att få barn. Några i gruppen fick biologiska med provrör (som mina föräldrar), och några adopterade :). Vi håller fortfarande kontakten! 
Efter Samhällen var det Natur och prov i Ekologi. Läraren hade gjort ett jätterörigt prov haha. Vi skulle klippa ut ord och sätta ihop dem i grupper där vi tyckte de hörde samman typ. Men vi får väl se hur det gick.. ;)
 
Snart ska jag äta kvällsmat och åka till stallet och rida! Imorgon är det fredag <3. Praktik hela dagen och sen Zumba!
 

Men vafan?






Haha

Vi sitter och tittar på Hockey mellan Finland och Ryssland. Hoppas Finland vinner sa pappa. Så fick jag ett meddelande från en av mina brevvänner i Finland som skrev "vi vann över Ryssland i hockey!" Haha. De har ju en timme före oss och det gick inte live på tv. Lite kul ;).. Så nu behöver vi inte titta på det! 




Workout






Onsdag

Idag hade jag praktik inom hemtjänsten på förmiddagen. Den gick bra :). Nu är jag hemma och ska äta och måste strax åka till Västerås för möte. Sen hem och läsa på det sista till proven imorgon! Jag mailade ena läraren om lite frågor jag hade, men har fortfarande inte fått svar haha.. aja
Ikväll är det Cirkelpass! :)
 
 
Snart Helg!! 

Scrapbooking!












Grattis Ida 19!

Ida fyller 19 nästa vecka! :) hon fick paket av mig igår. Inspirerad av Emmys julklapp haha :D 




Tisdag

Idag hade jag bokredovisning i svenskan. Sen åkte jag hem och plugga igen :) religion och natur. Nu sitter jag hos Tandläkaren och ska snart in. En liten tjej och hennes mamma sitter bredvid och hon håller mamman i handen. Jag känner mig också sådär lite när man kommer till tandläkaren haha! Nervöst ju.




Måndag kväll

Sprang till sorf ikväll! Det var länge sen sist. 4,9 km är det från där jag bor. Men det gick bra. Det märks att jag kör mycket cirkelpass och sånt :). 
Sen red jag och det var hoppning. Jag hade Zulle. Jag kom till stallet ganska tidigt så jag passade på att knoppa manen! Jag trodde det skulle ta längre tid att springa haha






Måndag

Fingrarna är fortfarande blå, men jag får skriva som en invalid idag då ;).. Nu har vi först natur! Repetition om ekologi inför provet på torsdag. 
Mitt skal matchar naturboken haha! 




Pain

Blå blå är himmelen  




Söndag

Klev upp vid 6 för stalltjänst! Jobbigt att gå upp så tidigt men det gick bra i stallet i alla fall. Fodrade, mockade och sopade. Några packade höpåsar och sånt också. Slängde ner hö från höskullen. :) 
Nu blir det plugg hela dagen och så cirkelpass ikväll! 

Haha Anne-Maj!



Dränkt katt

Gick ut och gick i ovädret. Kom hem efter en timme, dränkt, kall och arg på vädret haha.. Nu ska jag vara inne i onepiecen resten av dagen! Har gjort mitt nu haha



Jag älskar dig










Det..

..finns de som är avensjuka. Och så finns de som är AVENSJUKA! De som är avensjuka och kan hantera det, kanske till och med erkänna det, såna människor anser jag väldigt mogna. De storrar och hjälper än att komma vidare, och de människorna kommer också få positiv feedback på sitt arbete tillbaka. 
Men de människorna som bara är elaka och taskiga för att de själva inte får tummen ur och gör något, såna hatar jag! Jag ska inte lida för att du inte tränar ;) Jag ska inte lida för att du inte gör något åt din kropp som du klagar på.
 
"Don't you dare complain about your body if you're not doing anything about it" 
 

Jag tränar massor, men jag tror inte att jag är någon bodybuilder för det. Jag satsar inte på någon "beach 2014" heller. Jag tränar för att min kropp mår bra av det och även mitt psyke. Det tar tid att bygga en fitness kropp, om det är det man strävar efter. 
 
-
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik i alla fall! Kom hem för en timme sen från Zumban och Box/Styrkan som jag körde idag. Körde dubbelt bara för att haha. Men det är skönt att köra först kondition och sen styrka. Åt nyss och ska väl kanske göra lite dipp sen! <3 
Kram på Alla hjärtans dag alla fina !
 
 

Fredag

Hade första praktikdagen idag! På hemtjänsten. Det gick bra. Hade världens ångest och flashback i morse sen i somras, men min handledare är underbar så det gick prima. Kommer nog bli kul! Även fast man måste gå upp 5.30... 
Firar min alla <3ans dag med dubbla träningspass ikväll.




Alla <3 dag!







Fick present av Anna Tallroth i brevlådan idag också! <3 


Kram alla!! <3 


Sååå söt!!




Haha!




Torsdag

Idag hade vi först religion i 3 timmar. Vi pratar om islam :). Jag tycker det är intressant med olika religioner faktiskt. 
På eftermiddagen hade vi prov i natur om naturkunskap, livets mångfald om celler och sånt och även atomlära. Mycket att skriva.. 29 frågor och det blev 18 sidor skrivna haha. Skrivkramp! 

Nu sitter jag hos fotoaffären och väntar på min fotoframkallning. Tar aslång tid haha men jag får hem dom samma dag i alla fall. 
Ikväll är det ridning! 





HIT core

Ikväll körde jag HIT core. Ledaren hade varit på kurs, så idag var det det istället för cirkelträning. HIT står för Hög Intensiv Träning. 20 sek högintensivt arbete och vila 10. Grymt bra för konditionen och musklerna. Sjukt jobbigt men ändå kul! 








Onsdag

Blev 2 nya träningslinnen och ett par byxor! Köpte också en tröja :) nu ska jah iväg på cirkelträning! 








Imorgon

Imorgon onsdag, så är jag ledig. Men jag har inte tid att göra ingenting för det. 
Kan sova länge, men sen ska jag på möte i Västerås. Efter det ska mamma och pappa på möte och då får jag sitta och plugga till naturprovet på torsdag. 
Men sen blir det kul i alla fall! Då ska jag titta på nya träningskläder. Och på kvällen blir det sushi efter cirkelpasset! <3





Måndag





Red Zulle ikväll! Nästa vecka är det hoppning <3

Måndag








:'(




Iphone skal! <3




Louis Vuitton handduk <3






Lördag

Idag var jag hos linnea hela dagen <3 hon är bäst. Så är det bara.. Vi pratade massor om allt. 
Såg Grey's Anatomy avsnitt. Säkert 10 stycken under hela kvällen. 
Käkade dipp och sockerärtor. Men så köpte jag lite naturgodis också, bara för att jag måste lära mig äta sånt utan att få ångest efteråt. För mig är det stort och svårt och det diffar så lite från att jag klarar det eller inte. 
Men så fick jag en kommentar. Inte av linnea dock, för hon skulle aldrig säga något sånt. "Fett och äckligt". Ja, det stämmer. Naturgodis är inte nyttigt. Men det är en utmaning för mig att ens köpa hem och äta det. Så vad hände efter det tror ni? Ha.. Mina tänder ryker snart. Fyfan 

Men jag hade en jättebra kväll hos linnea i alla fall. Var kvar till 2 på natten och satt och prata om allt. 
Så har jag bokat högskoleprovet också. Bara sådär. Funderade inte så mycket. Vill ingenting egentligen, men nu är det bokat i alla fall. Jag tänker inte plugga massa innan, bara göra det för att se hur det är. 



Alla <3 ans dag present av Linnea <3 : 









Ojojoj

Tror jag är bra! (Y)




Amatör

yes.. ikväll kände jag mig som en amatör på passet haha.. har inte kört zumban på 2 veckor. så vad händer tror ni? jo jag vrickar foten. trots fotlindor och bra skor. Men jaja.. jag körde på ändå. Lite ont stoppar inte mig. Borde kanske göra det men :p
 
Nu ska jag dippa sockerärtor igen! Ha en bra fredagskväll! :)

Fredag

Igår var en skitdag! Riktigt jävla dålig dag.. Men idag är det bättre. Det är ju dessutom fredag! 
Var in till skolan och visade hur man tar blodtryck för Naturklassen. Fick ta blodtryck på 15 st haha. Så nu kan jag detdär. 
Nu sitter jag och pluggar lite hemma igen, och ikväll är det zumba! :) Kommer nog bli jobbigt, för jag har bara gått på cirkelpass och sånt ett tag nu haha. zumban va ett tag sen.
 
 

Torsdag

Många långa lektioner. Lång dag. Men ikväll ska jag till stallet i alla fall <3 tanka energi :) tror jag ska ha Flugan, men det går nog bra. 
Fick veta prov resultaten på 2 prov idag. Dels Samhäll om familjerätt och dels Historia om Mellankrigstiden. Jag fick A på båda! :) 
Feels pretty damn good B-) 




Vågar du spela mot mig?! ;)



I'm awesome

Onsdag

Idag fick vi ledigt. Även så på fredag. Men sen kommer vi ha extra praktik dessa dagar för att skolan sabbat det mesta. Nu blir detta nödlösningen. Praktik 2 dagar i veckan och så ska vi göra vårt gymnasiearbete där också. Känns bra att det är nedkortat och inte så stort längre. Men kommer ändå bli jobbigt att försöka göra sitt bästa i hemtjänsten och samtidigt plugga till alla prov vi har i och med alla kurser vi också läser samtidigt. Kommer säkert bli så att man först jobbar kväll till 10, sen skola och prov dagen efter. 
Men men. Skolan har sabbat för oss, och det är vi som blir lidande. 
 

Träna träna träna

Man blir stark, man får ut aggressioner, man bränner kalorier, man mår bra <3
Box/ styrka ikväll!






Haha




...






Zulle Bulle

Ikväll red vi barbacka! Hästarna tyckte det kändes lite skumt i början efters vi inte hade sadel haha. Men sen löste det sig. Efter lite sparkar och bocksprång. I galoppen kom det tillbaka igen ;) men det gick bra.






Måndag- studiedag

Var ner på stan en snabbis! Köpte bl.a 3 ringar från AnnZo Design. Fick presentkort av Linnea där förut :). 
Nu är jag hemma igen och ska plugga lite. Har ont i hela kroppen idag. Så måste försöka vila också. Tror det är de nya sömntabletternas fel.. -.- 




Lite stolt!

Ikväll på cirkelpasset så vågade jag prova en övning som jag aldrig provat förut. Man skulle först göra 2 push-ups med huvudet bort i från ribbstolen. Sen backa uppåt med fötterna så man till slut stod på händer mot ribbstolen! Trodde jag skulle slå över eller inte orka så jag har inte provat förut. Men nu gjorde jag det! 3 gånger till och med :D






Badtunna!

 
 
Gjorde snöchallenge också haha ;) Kallt som fan. Men skönt att hoppa i badet igen sen.
 

Tjejkväll hos Alina!

Käkade tacos, spelade spel, badade badtunna och såg film! <3 
Alina och Sarah har fyllt år så de fick paket! :)



















Badbilderna kommer sen! Har dem i kameran :)

Natt

Idag har fått nya sömntabletter nu. De funkar på ett annat sätt. Ett bättre sätt för mig tror jag. De förra gjorde så jag blev störttrött efter typ 1 timme.. Då kunde jag hitta på allt möjligt innan jag somnade. Men dessa blir man trött av direkt man tar dem. Även om man inte somnar direkt, men vem gör det så fort de lägger ner huvudet haha. De här efterliknar en sömn utan tabletter mer.
Dock drömmer jag som fan utav dem. Och snurrar runt i sängen, svettas osv.. 




RSS 2.0