Celine Dion

Senaste skivan <3


Inhandlat

Köpte lite nya badgrejer efter praktiken idag! Börjar ta slut hemma, så mycket som jag badar haha


Mysis

Det va svårt att lämna soffan imorse haha


Bvc

Idag är jag på bvc! Hit kommer man och väger/mäter osv från födsel till 6 år! :) sitter och läser lite nu! Så gullig bok :)


V

Det gick bra igår! Men ibland tjurnar han ihop :p

Borstade länge igår så det blev mycket "tagel" i ryktborsten. Bara en ryttare känner igen tillfredställelsen över att kunna slå ur stora kakor på väggen haha! 


Stallet

Gick till stallet nu ikväll. Kramade Zulle lite också <3 ska rida V ikväll sen! 


Måndag

Dags för andra veckan på vårdcentralen nu! Får se vad dagen har att bjuda på :) 


Scrapbooking

Kina 2016


Pontus <3

Mys i soffan efter promenad med mamma i kylan :) nu blir det snart bad 


Moose meat

Jägarn! 


Söndag

Usch för att må såhär.. jag vill vara glad och längta till konserten i sommar! Faan alltså... framtiden i all ära, men jag blir förstörd av tankar på den ändå 


Scrapbooking

Bilder från Kinaresan 2016! 


🍱🍙🍣

Sushi!


Lördag

Skrivit färdigt uppgiften om barnperspektiv/pediatrik i primärvården så det känns skönt! Den ska in den 20/3 haha men eftersom jag har primärvårdsplaceringen först och äldrevård sist, så blir det så. Vill inte ha denna uppgift kvar att göra över äldrevårdsplaceringen, för vi har en stor uppgift att skriva under den också, om en omvårdnadssituation/dokumentation! :) tog sen en promenad med pappa. Nu bad <3 


Cirkelbox

Somnade ca trekvart på eftermiddan innan träningen. Superskönt! Tror jag behövde det för jag vaknade så tidigt imorse i stressen över uppsatsen. Sen vart det i alla fall cirkelbox! 


Fredag

Vaknade tidigt imorse. Bara dags att börja plugga! :) annars består dagen av städning för hamstern bland annat haha.. ikväll måste jag fixa musiken till nästa vecka då jag ska leda Zumba passet, och ikväll blir det cirkelbox! 


Praktik

Det går bra på praktiken! Fått vara med på diverse grejer och gjort undersökningarna själv ibland :)! Kul! 

Imorgon blir det hemmaplugg och börja skriva på ena uppgiften vi har. Den handlar om pediatrik (barnvård) och kan handla om ett möte med ett friskt barn (från bvc) eller ett sjukt barn (från primärvårdmöte) :)! Tog bland annat ekg idag. Vikigt hur elektroderna sitter! 


Waaaah

Kolla vad pappa fixa nyss! Första raden 😍😍 dessutom ingår massor med exklusiva grejer bl.a en autograf 😍 hoppar upp och ner just nu!!


Tentaresultat

Fick resultat från sista salstentan på utbildningen, igår! Fick VG😍 folkhälsovetenskap handlade tentan om 


😍

17 juni i sverige!! 


Dagens tabbe

Åå gjorde värsta tabben idag på praktiken 😫 Skulle sätta en pvk på en gammal människa men det gick jättebra! Men när jag sen skulle injicera läkemedlet så tryckte jag emot för klent och det sprutade över hela rummet!! Till saken hör att det var ett extremt färgstarkt läkemedel, mörkt som typ soja och svårt att få bort! Sprutade typ ner hela rummet, både mig och min handledare 😫😫😫😫skäms på mig! 


Dag 2

Suttit i telefonrådgivningen och lyssnat hela förmiddagen :) man lär sig mycket faktiskt!


Ridning - V

Skriv inläggstext 


Achima care vårdcentral

Yes, det är min praktikplats de kommande 2 veckorna! Började idag och var med på många olika undersökningar och provtagningar. Fick också ta en del prover själv :) går med en jättegullig sköterska så det känns bra. Dock är ångestnivån i taket, som alltid när jag är ute på fältet.. men men. Vill bara försöka klara av varje dag så gott det går nu. Det jobbiga är egentligen inte ångesten utan rädslan gör att folk inte förstår mina probelm. Jag kan egentligen inte klandra någon, men det är så jobbigt med kommentarer som "men det gck ju så bra på praktiken! Varför oroar du dig för att jobba? " för mig är det HELT olika saker. Som natt och dag. . 


Scrapbooking söndag

Bilder från Kina förra sommaren! 


Get

BääKina 2016

Skriv inläggstext 


Kväll

Huset för mig själv, så det blev sushi igen! Nu film :)


Älgskogen

Idag va de ute och jagade igen och faktiskt så skjöt pappa en älgtjur! Så nu blir det älgkött hela våren! :) inga horn hade den för dem har de släppt så här års men här är tungan haha


Lördag

Pluggat lite, fixat mat till i veckan då praktiken börjar, gått en promenad och badat :) 


Måla

I boken från en brevvän i julas :) 


Mysis

Pappa och Katten


Sushi!

Så jävla hungrig nu efter passet haha! Man tar liksom i mer när man leder känns det som 


Zumba

Ledde i princip hela passet idag! Om 2 veckor ska jag vikariera! Kom gärna och kör :) sal 6, idrotthallen kl 16.30 
Fredag

Vaknade tidigt idag så jag satte igång och läste vidare! Idag läste jag mycket om förändringsarbete, sjuksköterskan som ledare och sånt. Snart zumba! <3 

Så söt unge haha! 


Dear god

Make me a bird. so i can fly far, far far away


Celine Dion

Omg!! Celine Dion sjöng ju låten till skönheten och odjuret när sen disneyfilmen gjordes tecknad, och nu ska hon sjunga den nya låten till filmatiseringen av filmen!! 


Experiment

Kolla på detta klipp! Så himla intressant test som gjordes på relationen mellan en mamma och ett barn. Hur viktig anknytning är och varför det är så viktigt att tex. hjälpa mammor som hamnar i förlossningsdepression med mera.
 
 

Dalahäst

En bit av Sverige påväg till Sri Lanka, Vietnam och Usa! 


Plugg

Läser massor om äldrevård nu


Torsdag

Lunch m pappa! 


Natti!

Ny pyjamas köpt i julas 


V hoppning

Lite bilder från i måndags! Många krumsprång haha


Kväll

Bastade nyss efter träningen! Supernice. 


Onsdag

Dagen har bestått av massa läsning, mensvärk och ångest haha.. nu blir det box i alla fall! 


Pyssel!

Fick ett snabbt erbjudande av en kompis att köpa hennes pyssel som inte användes! Massor med fint för ett bra pris!! Kul med nytt material till mina album :)


Läsa läsa läsa

Massor om barnsjukvård! Ut i primärvården nästa vecka och ska också vara på BVC 


Lunchtime

pew.. klarade av förmiddagen trots en rörig morgon haha.. 
Nu plugg och lika genomgångar av allt som ska göras i denna kurs tänkte jag. I em möte
 
 

Breath

😳


Tisdag

Fan det här är inte min dag. Trodde vi började 9.15. Men vi började tydligen 8.15. Springer till skolan, men fel hus tydligen! Springer genom hela skolan till rätt sal. Så har jag glömt pennskrinet hemma i sala... satt och ritade på rummet när tanken slog mig. Fick typ panik! Har aldrig aldrig hänt förutV

Satt kvar iaf haha! 


Promenad

Till stallet. Ikväll står hoppning med V på schemat :)


Föreläsningar

Om biverkan och interaktioner 


Plugga

Plugga plugga plugga! Lyssnar på föreläsningar om läkemedelsbiverkningar


Måndag

Dags att börja med allt material till nya kursen som börjar idag. Sista terminen på sjuksköterskeprogrammet nu och det kommer inledas med massor av teori denna vecka och sen praktik resten. Känner väldigt dubbelt inför detta. Det ska bli intressant och lärorikt att vara på praktiken, men samtidigt jobbigt. Dessutom har vi massor av teori och böcker vi måste läsa också. Brukar vara så trött och slut i huvudet efter praktikdagarna för att man vill försöka visa sin bästa sida och göra bra ifrån sig. Dessutom har jag alltid så höga krav på mig... Det slutar med att jag bara gråter mig till sömns varje kväll. Så vi får väl se hur detta slutar. Nu är det så pass lång period av praktik, ända till i sommar dessutom..
 
Relaterad bild

Söndag

Pontus <3


Tattoo

Beställning från en brevvän :) 


Pyssel

Lite mer kort, och scrapbooking. Just nu målar jag på en tatueringsbeställning :) 


Kort

Lite pyssel


Frost

Julen är bortplockad och frosten ligger kall på buskar och blad


Sista

Kalendersidan klar nu! 


Fredag

Först zumba och nu sushi! Tillbaka i rutinerna *_*. Ledde i princip passet idag igen haha. Superkul men mycket jobbigare. Man måste liksom ha fullt fokus hela tiden och vill försöka visa stegen på ett engagerat sätt


Happy Birthday

idag fyller Phuong i Vietnam 22! Skickade bland annat ett Justin Bieber sänglakan eftersom hon gillar honom :D gjorde ett album med bilder från hennes familj också :) 


Fredag den 13e

Och dags för tenta i folkhälsovetenskap :| skrapade triss imorse och vann 150kr så det kanske är en turdag istället då


<3

Uterummet 


Promenad

Nu tags att plugga det sista! Imorgon tenta i Folkhälsovetenskap 


Torsdag

Ordningen återställd!


Brev

Åå va glad jag blev när jag vaknade! Akila på Sri Lanka hade fått paketen med alla grejer jag skickade! Det har varit lite krångel för att folk själ saker och så.. men detta kom fram iaf! 


Musse pigg

Nya sovkläder *_*


Kväll

Efter boxpasset blev det lite pyssel med bilder från 21 års firandet i somras


Onsdag

Pluggat lite, tog ett bad och sen målat. Samma varje dag, men det är skönt också. Ska försöka träna ikväll sen 


Målarkväll

.


Klädstorlekar

Måste bara visa en sak. Vilken tröja tror ni är Large och vilken tror ni är Small? Att den vita är Large? Och den pastellfärgade är Small? 

Tyvärr inte. Och det är detta som sätter skräck hos många, att man gått upp i vikt, att man inte är duglig och man blir faktiskt lite lurad. 
Jag menar inte att Lindex är rätt och Bikbo är fel, eller tvärt om, inte alls. Men när det är så pass stor skillnad skapar det så mycket onödig stress. Men egentligen spelar ju storleken ingen roll... 


Dbt

Avklarat. Kommer inte kunna gå på de mötena på ett tag nu pga praktiken. Men kommer få papprena på individual terapin iaf


Tisdag

Pluggat lite i för tentan på fredag, sen målat. Nu blir det strax Dbt möte igen


Taizon

Och lite bommar. Med det gick super :)


Stallkatt

Ännu en dag i stallkattens liv ;) 


Christmas- Gifts

From Brazil and Finland <3 


Check

Skolan check, godkänd och klar. Pluggar lite nu i väntan på möte igen 


Morgon

Gått igenom lite inför nästa kurs som börjar nästa vecka. Då startar sista terminen på ssk programmet. Det har gått så galet fort! Känner mig inte alls redo. Vill faktiskt inte sluta... ibland känner jag mig ensam i den känslan då de flesta tycker det ska bli skönt att slippa pluggandet haha


Måndag

Upp och iväg till Västerås


Afrodance

Med en trasig själ


Bad

<3 


Promenad

Med pappa i kylan. Såg flera spår av harar i snön! 


Mars målad

Det är rätt lugnande att måla faktiskt


Februari färdigt

:


Måla

Fick en jättefin kalender som man kan måla varje månad nu i jul. Fick den av en brevvän  i Tyskland och började måla på den idag <3 


Scrapbooking

Hästbilder från i somras <3 


Sushi

Från "andra stället" haha. Snart öppnar Amitai igen! 


Plugg

Under värmefilten. Pontus tyckte det blev för varmt efter ett tag haha.. la sig på golvet som en död säl


Fredag

Dags att ta sig i kragen, städa hamsterburen och dammsuga! Sen tillbaka till DBT världen och fylla i mitt fina veckokort... skitjobbigt att behöva beskriva så utförligt som möjligt. Man kan ju ljuga, men det gynnar mig själv minst


Nja

Jag undrar det ja 


Kallt

Som fan ute nu... vi bastade ikväll för att hålla värmen efter promenaden


Dripp dropp

Inte bra. Gårdagskvällen var inte bra


Kväll

Tog en långpromenad med pappa nu på kvällen. Motion är alltid bra i guess. 

Nu lite mat och sen bastu 


Torsdag

Promenad med mamma för att försöka skingra tankarna


Blä

Nu är jag nere i nån sorts depressiv period igen. Kan inte äta, kan inte träna, kan inte plugga. Det är som en tung blöt filt ligger över än. Känner mig helt tom


Onsdag kväll

Slutade inte bra detta..


Promenad

Tack för pratstunden <3 


Gifts

From Germany and South Korea <3 thank you! 


Snö

Det kom visst tillbaka 


Scars to your beautiful

She has dreams to be an envy, so she's starving
You know, "Covergirls eat nothing."
She says, "Beauty is pain and there's beauty in everything."
"What's a little bit of hunger?"
"I could go a little while longer," she fades away
She don't see her perfect, she don't understand she's worth it
Or that beauty goes deeper than the surface


There's a hope that's waiting for you in the dark
You should know you're beautiful just the way you are
And you don't have to change a thing
The world could change its heart
No scars to your beautiful, we're stars and we're beautiful


Well

Avreagerade mig lite där haha.. nä men, idag är en riktigt tuff dag. 2 riktigt jobbiga möten. Både i dbt:n och individuellt... ska hem och sova nu och hoppas på nått bättre


Dbt

Bajs för att må såhär. Kan knappt skriva detta inlägg för jag skakar så mycket. Jävla rövhål och sabba hela mötet. Äckel


Mormor

Hälsade på mormor idag <3 nu är hon på korttidsboende


Tisdag

Blä, fick återbud på förmiddans möte nyss... hatar det, för man ställer liksom in sig på det och förbereder sig eftersom det är jobbigt. Men vi ska ta det i eftermiddag efter dbt mötet istället. Blir som en heldag på psykiatrin känns det som... 

sätter mig väl och pluggar istället nudå


Ridning

Det blev V ikväll :) han är lite rolig faktiskt haha. Han låssas liksom vara rädd för allt, men är man bestämd och inte försöker visa att man blir rädd av det, så går det bra haha


Måndag

Pluggat en del under förmiddagen då jag vaknade tidigt av ångest.. alltid nått. Även städat lite bland sakerna i förrådet. Snart blir det zumba <3 och ikväll är det ridning igen efter ett kort uppehåll under julen. 


Scrapbooking

Sista bilderna från bröllopet


Nyårsdagen

Promenad i solen, badat varmt, dammat och snart bastu


Tomtebloss

Blev inga smällare i år med tanke på miljö och djur


RSS 2.0