Shit!

Idag va vi bara 60 stycken i klassen. Från början va vi 80! 20 stycken är alltså inte godkända på spärrkurserna och kan därmed inte fortsätta förrän de klarat dem. Några har också bytt skola eller slutat, men ändå! :o
Ridning ikväll (y)
Lite nytt :)


Skolstart T3

Egengjort örhänge hehe

Och nya väskan från Kina :3
Zumbaa


#anxious

I morgon börjar visst skolan igen
Gäster!

Ikväll va grannarna här och åt surströmming! Jag höll mig på mitt rum pga lukten haha, men en bild blev jag tvungen att vara med på iaf ;)
Aussie
Strömavbrott

Ja, idag när jag mathandlade så vart det strömavbrott haha.. Tur man hittar i affären ;)... Kassorna fungerade dock, men automatdörrarna ville ibland inte öppnas haha. Kul om det hade brunnit och så kommer folk inte ut :|
Bra film

(Y)
Terapi...

Ångestdämpande heheTill brevvänner:
Irland, sri lanka, azerbaijan, frankrike, tyskland, usa


From my penpals <3

Sri Lanka 

Frankrike 
Kräftor!

"Mini" kräftskiva med mamma och pappa ikväll! ^^
Tisdag

Idag va jag på möte. Utredningen är klar och diagnosen ställd. Nu ska behandling och medicinering justeras, så blir det nog bra dethär..
På kvällen va jag på Box och Zumba! Testade nya träningskläderna och de va superbra! :D


Golden tattoo


Pontus <3

Hon är glad att vi är hemma <3
Nya ridkläder!

Också från Ullared ;)

Nya träningskläder!

Från Ullared 😂👌🏼
Hemma!

Yes nu är vi hemma igen! Körde nästan hela vägen hem (30 mil), så jag va rätt trött i ryggen efteråt haha. Va på zumba för att röra lite på mig efter att ha suttit still hela dagen. Nu ikväll packade jag upp allt! Blev mycket "aha" upplevelser när jag plockade ur alla Ullared kassar haha! Hade väl glömt hälfen ungefär ;)

Tack Vr!

Fick detta av Veckorevyn för att jag börjat prenuemerara hos dem! 
Krabba!
Sista dagen

Fiskstim!
Notera krabban under maneten!
❤️

"Vad ska du bli när du blir stor?"
- " Frisk och fri"
Grattis Linnea!

Det finns en blomma, vit som snö.
Kan ej vissna, kan ej dö.
Dess namn känner du nog igen, trofast vänskap heter den. ❤️

Grattis på 20 års dagen Bästa vän ❤️🎁🎉🎂
Skaldjur ikväll igen :D


Tjurpannan

Yes! Så hette stället vi åkte till idag haha.. 


Fjällbacka kyrka:

Fint sirru hahaLåg en gästbok här haha, så vi skrev i den ;)
Känns stabilt och bra ;)Lite "souvenirer"

Från Grebbestad och Smögen :)


Otroligt vackert photoshoppat ;)...

Men det bästa av allt:Dog lite... Men när jag återuppstod igen så köpte jag den. Heh
Smögen

Vackra Smögen <3Alldeles klart vatten:
Skaldjur!

<3


Skitstora havskräftor! *_*

Sen räkor!
Tanum Strand
 Bohusläns flagga:
Vetteberget och Kungsklyftan

Imorse gick vi upp på vetteberget och sen genom kungsklyftan! Där spelades Ronja Rövardotter in! :)
Jättevacker utsiktVackra väderöarna!Massor av trappsteg! Sen kommer man ner i Kungsklyftan
Ingrid Bergman står staty här! Hon hade sommarhus i Fjällbacka

Köpte med oss räkor och havskräftor hem, till ikväll :3
Grimeton Långvågsradio


Idag åkte vi från Ullared och mot Västkusten! Vi gjorde ett stopp i Grimeton och såg de bevarade radiosändarna! De byggdes på 20 talet för att kunna börja skicka telegram till andra länder. Det är som föregången till våra mobiltelefoner vi har idag! Föregångaren till trådlös telefoni. Faktiskt häftigt att se, fast man kan tycka det låter skittrist. Men tänk ändå att man då använde morse- koder som man tryckte fram med en "knapp", som sen skrevs ut
På en lång remsa som prickar. Typ som blindskrift! Och sen skulle någon tolka dem på andra sidan jorden och skriva ut det i text. 
Långvågsradio började i Sverige eftersom behovet var stort bland befolkningen att få kontakt med sina utvandrade släktingar. Främst till Usa skickades meddelanden! :) 
Det byggdes 9 stationer över hela världen, med flera i just Usa, men den enda som finns kvar idag är den i Sverige. Grimeton. Så den är med på världsarvslistan! Och den fungerar än idag! gånger om året skickar de ut meddelanden ut i världen. Och vilka skickar de till då? Om det inte finns någon mer mast? Jo, till radioamatörer! Folk som är intresserade av detta och själva har byggt en liten mast och radiomottagare! Tydligen inte så svårt haha. Så från Grimeton skickas meddelanden ut på Alexandersons (han som skapade det) födelsedag, på FN dagen ( eftersom det är med på världsarvslistan) och på julaftonsmorgon! Och sen får de som fått meddelandet, maila tillbaka ett svar :D så svaren fanns i pärmar! Skitfränt ju. Från USA, Tyskland, Österrike, Brazilien, Australien m.fl. 


Maskinerna för att få igång ström och spänning till masternaSen kom Kortvågsradio som gick snabbare Meddelandet de skickade ut till radioamatörerna i år!

Olika svar utifrån världen hahaMastskor för att kunna klättra upp i masten

Maskinerna kyls med vatten och det kyls i den här fontänen! 


Sen vidare mot Fjällbacka!


Liseberg!
:3


Vad jag köpte 2:

Detta inhandlades ikväll! Plus en massa julklappar till släkt och vänner :) Allt är så jäkla billigt så det är fan värt att handla för hela året typ haha. Men som sagt: överslagsräkna när ni shoppar! För annars tror man nog lätt att det blir en mindre summa än vad det blir.


Shopping Ullared! Round 3

Haha nu ikväll gick vi in igen 😂😂
Ett tips är att överslags räkna medan man stoppar grejerna i vagnen! Så behöver det inte bli en jobbig överraskning när man kommer fram till kassan ;).. Vi gick in 3 gånger för att ta olika avdelningar av varuhuset. Annars blir man så trött och missar massa haha


Juste!

en fusk päls blev det också *_*

Vad jag köpte:

Spenderade ca 5000kr, men då fick jag också allt detta! Supernöjd :)
Alla kallar mig Minionen i skolan för att jag alltid äter banan under föreläsningarna haha! 

Massa nya träningskläder :D de 4 böckerna kostade tillsammans 30kr! :o
Lila ridbrallor :D 


HV Polo jacka! Tänkte ha den som höstjacka typ! Älskar färgen *_*

FILM! :D johan falk kosta 20kr/ st! De andra 30 eller 50kr!


Scrapbooking setten kosta 20! :s

Bunkrade badskum/ badbomber och badsalt hahaha

Utslagna hjältar ;) haha
Ullared shopping! Round 2

Och för er som undrar varför jag inte mötte Morgan eller Ola-Conny, så va de lediga båda 2 idag :(... På barnklädesavdelningen kan barnen titta på film under tiden! SkitsmartKundvagns parkering utanför restaurangen ;)

Woho! Jag finns med haha ;DTrött & pank men nöjd! ;) 
Ullared shopping! Round 1

En sjukt rolig men galen dag haha! Gick med mamma på förmiddagen och sen kom pappa. På em gick jag en andra gång men då själv ;) 
 Köpte inte alls bara skit! Köpte bland annat jättefina kläder, ridsaker, filmer jag tänkt köpa osv :D de har verkligen allt!Dags att fylla upp den här ;)
Fick tips av Ellinor att ställe korgar under vagnen för småsaker! Va rätt smart att göra så! :)Sen börja jag med häst och djur avdelningen :D så slipper man gå tillbaka

Film va jättebilligt :D de säljer dessutom massor av säsonger av olika serier! Nu har jag alla greys anatomy redan, men det kan va bra att veta om man nu vill köpa dem! ;)

Det är sjukt stora provrum!


Och aldrig nån kö :D
Lika bra att köpa julklappar på en gång haha :D tog till slut av mig skorna för de va för dryga för at knyta upp och igen hela tiden när man skulle prova byxor ;)När vi sen skulle mot kassan så kom det fram ett tv- team och frågade om vi ville bli intervjuade haha! De visade lite nya "uppfinningar" som de kanske ska sälja sen och så fick vi lista ut vad de var till för! Det kommer sändas sen på kanal5 "ullared- jakten på storsäljaren" hahaha... Kul men ändå pinsamt. De var en rätt lång intervju och jag fick gissa på 3 föremål. Sen va mamma med på en grej också :D de asgarvade en gång när jag skulle gissa på nån finger metall grej! Jag trodde det va ett knogjärn typ haha. Men det va till för om man typ skalar lök, så man inte skär sig hahaha... 
Sen berättade vi att vi va från Sala och att de spelade in Jordskott där :D då vart de jätte intresserade hehe ;)Omgång 1 färdig! Hem och lasta ur och så in igen ;)
Mamma överlevde haha ;)
Kväll

Läst bok, löst lite korsord och pratat med skånska/ danska/ norska och småländska grannar som bor bredvid oss haha! 


Syns att man haft skor på sig hehe


Strax väntas Beck på 4an! Älskar att de har både tv och gratis wifi här *_*

Ulla på Ullared

Träffade på en mysig supersocial katt här! Hon hette Ulla! *obviously* 😂😂Saknar pontus dock <3

Mot Ullared!

Imorse åkte vi tidigt och körde i typ 7 timmar. Stannade och åt lite och fortsatte. Öm i rumpan nu ;). Vi bor på motellet som ligger bredvid hotellet. Vår andra granne är varuhuset :D

<3

Australian gift

<3


Frisören!

Behövdes nu!


Paket!!

Detta stod utanför dörren idag! Från min brevvän i Australien. En eftersläntare sen jag fyllde :) thanks dear! <3Middag med Linnea & Co!

Ikväll va linnea och familjen bjudna på mat hos oss :) de åt surstörmming men vi åt kyckling haha.. Sen tog vi en prommenad och så såg vi gamla avsnitt av vintergatan haha!Luktar förjävligt
Dubbel betydelse
Ridning - Akrobat

Ikväll red jag igen. Hade Akrobat och vi va ute. De gick bra :) hade den andra nya ridläraren idag och hon verkar bra med :)


För er som inte rider: så här ser en häst ut uppifrån ;) haha
Sammanbiten haha..


Pearls
Incredible
Torsdag

va på stan och hämtade ut massa mediciner igen.. Så jag kan ta med tills vi åker bort nästa vecka. 
Strök massa kläder som ska med, ska på möte i eftermiddag och ikväll blir det igenridning för att jag missar nästa vecka.
Vi åker till Ullared på söndag och sen Fjällbacka/ Västkusten ❤️

Packar!Post!

I övergången från den ena tidningen till den andra, så kom idag båda haha
Hama pearls

Några ska skickas som presenter utomlands :)


Tisdag

Haha

True shit
V

Bilder av pappa! Rider V


Ridning med V

Idag hade jag V och vi va ute! Det gick rätt bra faktiskt trots att jag inte ridit på hela sommaren. Vi har en ny ridlärare nu som heter Suzanna! Hon verkar bra. Trevlig och ger beröm trots att det inte kanske gick jättebra såhär första gången haha. Men det blir nog bra.


Han va mysig att rida. Har bara ridit han en gång innan. Han blir lite sur när man driver fram honom. Idag va det främst i galoppen. Då åkte bakbena upp i luften haha.. 
En smärre chock

Idag började ridningen igen och när jag skulle ta fram ridkläderna så fick jag se den gamla avhuggna plastarmen jag hade på halloween haha. Den låg tydligen mellan ridkläderna. Blev skitskraj först, innan jag fatta va det va
Pretty makeup
Consumption
Söndag

Satt i solen och började läsa på en ny bok. Da Vinci Koden. Sen gick jag ut och gick med mamma och nu ikväll var det zumba


Hoppas på bättre tider

Och dricker en cider... Höhö


Mat uteFinaste <3


Bh:ar

Visst vore det bra om man kunde köpa bhar med olika kupstorlekar? haha... det skulle ju synas tydligt att de var olika stora, men för mig är det ibland ett jätteproblem. C är bra för den ena men för litet för den andra haha.. D är då bra för den men lite väl stort för den andra ;)..
 
Visste ni förresten att bh:ar har "syskon storlekar"? 
85C och 80D har samma kupstorlek! Alltså även om de heter C och D, så är kupan lika stor, för det som skiljer är ju runtom! Det är rätt smart faktiskt. Så om du hittar en bh som är tex 85C som har bra kupor men är för stor runtom, då kan du istället ta en 80D! Kuporna hos en 80C kan istället kännas mycket mindre, så därför kan man istället ta "syskonstorleken" - 80D :)
 
 

Fredag

Mamma jobbar dubbelpass idag igen. 9-21. Pappa och jag käka sushi <3 
Det är ju sån himla brist på operationssjuksköterskor så mamma tar ju inte direkt upp plats för någon annan. Det behövs ju hela tiden personal som kan jobba, helst för 2. Och massa övertid. Mamma älskar sitt jobb så därför jobbar hon. Dessutom älskar hon att resa, och då går det åt pengar haha.

Målning och läsning


Pontus tycker det är varmt när solen kommer fram haha
Torsdag

Träffade Linnea igår. Snackade massor och så såg vi gamla barnfilmer haha.. 


Tyvärr säger ett leende inte allt
Aldrig ensam ❤️


...
Råttpiss

Fan va sunkigt man kan må.. Biter sönder fingrarna, huvudvärk, obotlig trötthet, ångest konstant, orkeslös och ledsen..Städning åt Gunvald (y)

La ner lite "hö" idag också :)


Han älskar "bollen" jag har som han kan springa runt i medan jag städar. Han är sjukt snabb haha! Man får passa honom så han inte studdsar ner för trappen


Faster Clarie <3

2 år sen idag. 2 år av saknad. Du finns alltid med oss ❤️


Här var jag nyfödd och hon träffade mig för första gången <3 
Båtdag på Mälaren med Linnea

Idag var vi ut med vår segelbåt som är i Mälaren. Linnea följde med och vi hade jättemysigt! Solade och läste bok. Pratade en del. Mådde bättre under dagen som tur va. Hoppas det håller i sig ett tag nu <3


Linneas sallad! Såg så fin ut haha 


Trött på att må skit
<3
Bad mys
Louis Vuitton

*_*
Måla klart!


Oljade in denna också:


Brevlådan klar!


Pärlor!


Bad <3


Måla!


Grattis Farmor 85år!Farmor med sina 3 söner :) pappa i mitten.
Lisa 19 år!

Grattis Lisa! ❤️ Lördag

Mamma jobbar dubbla pass idag (7-22) så pappa och jag fixade massa hemma! klippt gräs, bäddat rent, strukit massa kläder och sen oljat in trägolv ute. Sen målade jag brevlådan och mammas hylla på undersidan. På kvällen käka vi tacos. Vi satt ute och hann precis klart så började det regna haha! 
Ikväll blir det nog film för min del :)

Haha

Det här är så jävla sant. Kinesiska språket lät bara som ljud. Inga ord som i japanskan.
Totto
RSS 2.0