Dagens ridlektion

De gick superbra! Jag hade istra och alla nya grejer jag köpt! Är supernöjd! Har nu också köpt en ny väst som va begagnad så nu slipper jag ha en för stor.

Mot slutet så skulle vi trava och galoppera i öppna och då fick jag till lite piaff haha! Sen ville jag prova de "på riktigt" och då blev de nästan passage istället! Lärorik lektion men jag tror jag pressade Istra lite väl hårt ;)..

https://cdn1.cdnme.se/1896822/6-3/pic_512fc295e087c31b81dd531e.jpg" class="image">


True story

Men allt behöver inte vara negativt! :)


Creative

Snart är de påsk :D


Västerås shopping!

Idag va mamma, pappa och jag i västerås och handlade , MASSOR! Va till ikea, glada hästen, hööks, arken zoo, clas ohlsons, panduro, cheap monday, chili, blomsterlandet och nån mer gubbaffär ;D handlade bl.a. nya ridbyxor! As snygga Whitaker!! Och en ny hjälm! As snygg Charles Owen!! :3 så nu är mina 4000 sparade pengar slut xD..

Jag köpte bokstäver på panduro "Celine dion", men så hade dom inga E:n Och skulle inte få hem heller :s.. Så jag får göra egna av 2 F och ett I haha!


I will try!


Zumba

Jag vet inte om jag fått bättre kondis, om jag gjorde dansen fel eller om de bara inte va så jobbigt, men de va de inte! Vi gick på 1a steget, zumba gold hette de. De va svårt tyckte jag men inte så jobbigt haha!
Vi ska testa zumba fitness som är steg 2 sen! Hoppas på lite mer flås då ;).
Zumba toning är de jobbigaste.


Tisdag

Var ute och gick på sjön med pappa! Nu ligger jag och chillar med Pirates of the Carribbean! ^^. Ska testa Zumba ikväll med Linnea! Får se hur död jag är efter de men de är nog kul! :) vad gör ni idag?


Grattis!!!

Grattis Ida på 18 års dagen!! :D hoppas du får en bra födelsedag! :*


Måndag

Satt på körskolan idag och pluggade! Har kommit in på fas fordon idag så de tar sig! Sen iväg på vv, som hade gått rätt bra ändå. Hem och käka och sen sprang jag en tur till sorf! Hoppade på kvällen som gick sådär, men jaja! 
 
Känns som jag skriver samma varje måndag haha men jag gör samma varje måndag i princip ;)
 

<3

I miss you, not her..


Can't wait!

Hoppning imorgon :3


Mys!

Va ute och sprang på förmiddan men annars har jag bara legat i soffan och sett film haha! Älskar lediga dagar!
Katten är mitt enda sällskap för mamma och pappa är i Stockholm på Jerry Williams.


Celine Dion -Signature

Yaay! <:D


Mat!

Jag tog med sallade när dom andra gjorde pizza!


Pics från tjejkväll!


Brudkväll!

Ska till Jennie ikväll på inflyttningsfest! Kommer bli superskoj! :D jag kör på neon ikväll haha! Enda gången som man kan ha de utan att någon klagar :p..


Sveriges sötaste unge!

Fyller 1år idag! :)


Damn!


Tänk om man kunde sjunga..

 
 
 

Haha

Jag är så efter haha men jag har inte sett Williams lista förrän nu! De är ju grymt hahaha!
 
 

Kärlek och respekt! haha

 

William Spetz

Han borde få pris!
 
 

Celine Dion sjunger på kinesiska!

Hon slår allt! 
 
 

Mashup! ♥

 
 

Fredag!

Va ner på stan efter skolan. De va marknad och jag köpte 10 filmer för 200! Helt okej filmer och jag vet att de är jättebra kvalite! :) har köpt där varje gång dom är här haha!


!

Nu är de fan dags för lov..
Ett prov kvar och en lång svenska lektion med film, sen så!


Ridning

Åkte och red i alla fall! De gick faktiskt riktigt bra även om jag kände av knölen ibland -.-..

Pappa red på en nybörjar kurs för vuxna som började idag haha :D han red Demiro!

Skills jao! ;D


Jahapp

Va ju till farbror doktorn idag! Han undersökte knät och böjde och bände på alla möjliga leder i kroppen ( :s ). Då visade de sig att jag har ett överrörlighetssyndrom. I lederna. De är de som orsakat att min knäskål hoppat ur led 3 ggr, att jag fått den där missbildade tillväxten under knät, vrickar fötterna ofta och kan vrida mina fingrar åt alla möjliga håll.

Får se hur de går vidare med de här!

Wtf :s


Torsdag

I'm finally done with the stupid demensarbetet! <:D haha fin engelska.. 
Imorse fick vi vara med 1orna i metodrummet och visa dom hur man rullar hår och borstar tänder på någon annan. De va rätt kul :) Fick ju träna mer också!
 
Sitter och gör ingenting just nu, men ska snart iväg till läkaren och äntligen få kolla upp mitt knä! Har en stor knöl under knäskålen på vänster ben som gör ont och igår när jag tränade så hände något i knät. Blå och öm är jag i alla fall :( 
 
Vill ju rida ikväll! :( Ska rida dubbel lektion dessutom! Och så ska pappa rida första lektionen utav 3 på en prova på kurs haha! :D Måste ju i alla fall följa med honom ;)
 
 
 
Google bild 

OMG


!


Onsdag

Hade en ganska ovärd dag idag känner jag.. Skrev mycket på demens uppgiften och sen va vi ute och gick på idrotten. Nu sitter jag på trafikskolan igen och väntar på lektion nr. 3 som sagt.

De är sånna här "ovärda" dagar som jag tänker: "tänk om de här va min sista dag i livet!" Jag skulle inte vilja avsluta mitt liv med att ha segat sig genom en skoldag och sen haft körlektion! Tänk om jag dör nu bara för de! D:

På min sista dag i livet så skulle jag äta en massa onyttiga grejer hela dagen! Allt som jag tycker är gott!
Sen skulle jag nog bara sitta vid tv:n och kolla på filmer som jag inte sett haha! (Här kommer den rätta mimmi fram) ;)

Hur skulle nu vilja ha eran sista dag i livet? Kul ämne..


Emirates!

Flygbolaget Emirates ska öppna flyg från Arlanda! Skulle vara så häftigt att flyga med dom!! De är ett av världens lyxigaste flyg, svindyrt men jättebra och bekvämt! Nu finns chansen att kunna flyga med dom från Sverige i alla fall :D 
 
 
 
 
 
 
Har man pengar så är ingenting omöjligt.. ;) 
 

Körlektion 3 idag!

 
 
Brumm

Instagram!


Exercise!

Igår fick jag hem armbandet till iphone som jag köpte! De va jättebra! :D ska troligen köpa skor i västerås på sportlovet och sen är de bara ut och springa! Längtar till våren kommer! :3


Teori

Körskolan idag! Satt i säkert 5 timmar där.. Men de va de värt! Jag har tänkt göra klart 3 omgångar på varje och sen repetera klart dom 2 sista i varje för att få så mycket träning som möjligt! Imorgon har jag lektion igen :)


Tisdag

Har setat och fortsatt skriva på demensarbetet. Nu väntas lite ledarskaps lektion haha.. Kul!

Ska i alla fall iväg till bilskolan sen och plugga och ikväll/em. Ska jag ha en intervju med en som jag praoade hos! De tillhör demens arbetet så de blir nog lite intressant :)


<3


Kväll

Sitter nu på sorf! Sprang stora delar av vägen hit idag! Kommer nog snart kunna springa hela vägen hit :D *happyface*.
Har inte gått ner ngt nu på 2 veckor men jag tror inte de beror på att jag ätit mer. Jag skriver som vanligt. Men däremot tränar jag mer, och tränar mer muskelbyggande liksom. Får se hur de går nästa måndag.


Måndag!

Har setat och skrivit en hel del på ett arbete om Frontallobsdemens. Nu väntas engelska. Ska vägas ikväll (låter som jag är en fisk eller nått haha!) och sen ridning på kvällen! <3.
Fick veta en as rolig sak idag!!! :3


Tja agda!

Diggar ditt namn ;)..

Klart jag vet vem min pappa är. Provrörsbarn betyder att ägget befruktats utanför mammans kropp och sedan satts in. Min pappa är min pappa. Sen kan man dom kvinna bli med barn utan att få veta vem pappan är såklart, men som sagt. Min pappa är min biologiska pappa!


I just can't get enough haha!

 

Celine Dion Miracle Twins

De är lite häftigt att Celine Dions alla 3 barn är födda via provrör. För de är jag med nämligen! 
Så nu vet ni haha! 
 
 

Bra Träningsmusik!

 
 
 

Sportlov!

Har ni några planer till Sportlovet? Jag har faktiskt inga! Konstigt nog.. Brukar ju alltid göra en massa på loven. Vet att jag ska ta de lugnt i alla fall, och så ska jag på begravning. Juste! Vi ska till västerås en dag också! Jag ska köpa ny ridhjälm och troligen nya Whitaker byxor. Ska sälja dom andra. För stora :/. Måste ha nya svart jeans också, och även en ram till min Celine Dion affish som ska upp på väggen! :3. Sen om pengarna räcker ska jag köpa riktiga springskor till i vår! Har fått hem hörlurarna som jag köpte så väntar bara på iphone armbandet! Sen ska här sättas igång! 
 

Söndag

Har tränat, käkat lite, läst på samhällen och sitter nu och kollar på film! Vid 14 kommer en kvinna och då blir de massage! :3


Appar

Skulle vilja ha tips på appar! Vad som helst som är gratis haha! Spel som är roliga eller nått annat skoj/häftigt/coolt! :)


Oskyldigt Dömd

Har börjat kolla på serien Oskyldigt dömd igen. Mest för att vi pratar om lag och rätt i samhällskunskapen och för att de va länge sen jag såg de :). Persbrandt är med haha! Men de är riktigt bra!
 

Dressed


Va är klockan?!


Gäster

Ikväll ska vi ha gäster! De är ett gäng som vi brukar träffa och idag ska dom komma till oss. De är 3 andra familjer och när alla barn är med så blir vi 17 pers men nu när många av dom är äldre av barnen så blir vi 12.
De är lite häftigt för mamma och pappa träffade dom här föräldrarna på möten om man hade svårt att få barn, typ.. Sen har vi fortsatt att träffas. Vissa av barnen är adopterade osv.

Jag brukar sitta och typ rita med en tjej som är mindre :) hon är så söt! :3. Resten är killar :s xD


Dance

Jag älskar faktiskt att dansa haha! Skulle vara så jädra kul att kunna dansa som dom här!! 
 
 

Freaky Friday

Eftersom de är fredag så kollar jag på denna filmen! Har tänkt se den länge haha men har inte haft tid. Den är faktiskt riktigt bra! Känner igen så mycket mellan mamma och mig! xD se den om du inte sett den!


Avicii

 

Jag älskar mina vänner <3

2 av smsen som jag fick igår <3


Fredag!

Har precis haft matte! Börjar tycka att de är kul faktiskt! Har alltid tyckt om geometri, former och att rita upp saker!
Ska snart ha samhällskunskap. De däremot är lite mindre kul -.-.. Men de är i alla fal fredag och helg sen! Vad ska ni göra i helgen då? :)


Döööör!


Torsdag

Ingen ridning för mig ikväll. Har skadat fingret på idrotten. Kan vara en spricka. :( men jag gick i alla fall en pw och körde lite övningar hemma! Insåg idag att jag kan göra riktiga armhävningar nu haha! Har alltid gjort på knä. De är typ jobbigare nu! :s

De kommer en 5e pirates film år 2015! Yaay haha!


Valentine's Day

Lunchen idag var hjärtformade plättar!
Fick ett asgulligt kort av bästastw Jennie <3


Sant <3

Jag firar alla <3ans dag med att krama kompisar haha! Men bilden är sann <3


Alla Hjärtans Dag!

Kraaam alla! Min dag började bra! Fick inte sova ut haha pga hantverkare.. Men fick Celine Dion parfym i alla fall! :D


Hem

Sitter ni i bilen påväg hem från v-rås. Har käkat Thaimat och ska nu hem och göra lite läxor + cykla! Blir nog en tidig kväll ikväll eftersom jag gick upp så tidigt idag, men å andra sidan börjar vi inte förns 12.25 i morgon så.. ;) kraaaam!


Operation!

Idag fick vi åka till mammas jobb och gå runt på hela avdelningen! Vi såg sterilen, kirurgen, operation osv! De va så jäkla kul! De gav så mycket!!! Dessutom fick vi se en handoperation, från tvätt till omlindning efteråt! De va riktigt häftigt, men lite äckligt när man såg typ senorna som rörde sig när fingret rörde sig!


Operation imorgon!

Imorgon ska klassen få vara med och titta på en operation! Vi ska även få gå runt och titta på avdelningen och troligen på akuten också! Kommer bli asum :D dock måste jag gå upp 5.30 för att åka med mamma för hon jobbar där... Men de är nog värt de! ^^


Bam


EMD

Eric Saade , Molly Sandén och Danny Sausedo (?) ;)

Mot träningshojjen! Hej!


Teori!

Har just nu rast! Tycker inte alls att risk 1an är tråkig! :s de är jätte intressant ju! :) men är lite trött ändå haha! Satt och skrev så mycket i skolan innan..


Tisdag

Sitter och skriver på ett arbete om Demens. Jag har Frontallobsdemens. Rätt intressant faktiskt :). Jag ska iväg till bilskolan vid 14.30 sen och ha risk 1an! Ska också bli intressant! :) 
Ikväll ska jag nog bara ha de lugnt! Är sjukt trött efter gårdagen och ridningen! haha.. Sprang ju bitvis till stallet! :) 
 
 

Ridningen..

.. Ikväll gick asum! <3

Gonatt <3


Monday

Clothes today!


Lorden <3


Whitney Houston

Imorgon 11/2 är de ett år sen hon dog. Vackra kvinna. Vackra röst..


Sean banan

AHan får bli min man haha! Sjunger, dansar, har neonkläder och ser helt okej ut! Älskar hans låt som va med faktiskt! Blir glad av den ju :D


P!nk - Just give me a reason

 
   
 
 
 

Söndag

Hemma igen efter en mysig helg med linnea! :) Har tränat och pluggat inför prov imorgon. Nu sitter jag och chillar vid datan! ♥
 
Lånade både en bok och en film av Linnea så kanske bli lite sånt ikväll. Boken hette Häxa och är baserad på gamla anteckningar från 1600 talet som en tjej hade sytt in i ett lapptäcke. Filmen va Johan Falk! :) 
 
Imorgon skola igen, vv och ridning! ♥
 
 
älskar dig ♥

The rose <3

Och doris haha..


Deer


Spaaa

Snart Mello!! Hoppas de är bättre än förra veckan!


Linnea

Gick till ica för att handla lite, fikade och kollade på Grey's Anatomy och nu sitter jag och ritar! Snart maaat! :3 sen Mello! Vad gör ni ikväll då? :)


Owl


Marlen 2012

Miss you <3


$

You're an ashole, but I love you. I think it must be true love.


!


Irene Huss


Ida!

Ida ska de stå haha inte idag..


Svenska

Sitter med Ida och pratar in till en "film" om Robinson Crusoe! Idag gör de mesta för jag kan inget om movie maker och sånt :p..


.

<3


!

Jag kramar kompisar istället haha.. Forever alone


Matte

Kunde inte sova i natt haha.. Skrev nyss prov i matte. De är skönt att ha de gjort men de gick ändå inge bra!
Ska ha bokprat i eftermiddag på engelska men innan de så har jag nästan 3 h svenska... -.-'
Har sagt de, och jag säger de igen! Jag hatar fredagar i skolan! Men de är ju skönt att de är fredag!


.

Jag fattar inte varför jag gjorde de. Just ny fick jag världens ånger känsla.. Har ALDRIG haft de innan. Nästan 3 år sen är de jag klippte kort första gången. Vill. Ha. Långt. Hår. Nu.


Dressyr

Idag hade vi en lite annorlunda lektion! Fick testa på 2 olika grejer som va nytt för mig (har bara testat de ena innan) och de gick as bra!! :D
Gjorde galoppombyten (de va de jag hade gjort) och även sen öppna i galopp! De gick superbra!! :D
Hade istra också! <3


Stallet

Istra ikväll igen! <3


Blond!


Torsdag

Började 12.25 med idrott! Hade rugby (?) eller nå...
Skrev om Robinson Crusoe på svenskan och repeterade till matte provet på matten som är i morgon.
Nu sitter jag hos frisören med blekning i håret och ska sen hem och gå till Sorf. Ridning ikväll!

Före bild:


Feb. 06, 2013

Da fuq!


Citat

‎-" Paul, om du fick leva om ditt liv.." 
-" Man får inte leva om sitt liv, de är de som är själva grejen."
 
-
 
För varje begravning du går på, får du en repetition för din egen.
 
 
-
 
‘‘Och det var dem som älskade mest, dem av kärlek besatta. Det var dem som frosten tog" ♥
 
-
 
Grät som satan på Pauls begravning..
 
 
Älskar Paul ur dokumentären som jag skrev om. Han verkade ha varit en så härlig person! ♥
 
 
Detta är bara skådisen som spelar Paul.. Men om ni ser serien så vet ni vem jag menar. 
 
Finns på youtube ♥
 

Torka aldrig tårar utan handskar.

Nu har jag kollat på Jonas Gardells dokumentär "Torka Aldrig Tårar Utan Handskar". Så tragisk men ändå fin. Hemsk. Vacker.
Varför ska andra lägga sig i andras kärlek? Varför förhindra någon som är kär?


Onsdag

Hade endast idrott idag. Gymmade! De va faktiskt kul haha men jobbigt! :) 
Cyklade hem sen, (notera cyklade! För jag har inte cyklat från/till skolan sen i höstas! :s) och duschade. Sen satte jag mig med läxor. Vi fick en hemtenta istället för prov i morgon! As skönt faktiskt! Kände att de va saker jag inte hade kunnat om de hade varit prov! :( Dessutom får vi sovmorgon och börjar 12.25 i morgon istället! ♥
 
Ikväll ska jag se Uppdrag Granskning. De handlar om "Män som näthatar kvinnor". Svenska tv profiler som fått en massa hot- mail (alltså inte mail på hotmail, utan hot-mail ;) ).. Tror de är intressant!
 
 

Jag är vaken!!

Försov mig inte haha!


Haha


Tisdag!

Hade en vårdlektion idag och sen såg vi film. Vi såg Precious eftersom den handlar om incest och misär :( rätt tråkig men ändå tragisk film. Slutade väl helt okej.
Efter skolan åkte jag till körskolan. Började med fas B idag och bokade även in lektion 3 + risk ettan.
Sen åkte jag hem och gjorde läxor och nu ligger jag och läser :)


Haha så söt!

God natt alla fina! <3


True shit!


Studiedag!

Så skönt! Måste tyvärr göra läxor men de är ändå as skönt! :3
Ska till vv sen och sen gå till sorf och rida! Nu är jag inte förkyld längre så nu är de bara att köra på!


Bad luck

Gokväll alla fina läsare!
Har precis ätit och ska nu se lite film tänkte jag! Har studiedag i morgon! :3
Jag vickade ut tallriken i knät och spillde ur colan på bordet så min kväll va väl inte så lyckad haha..


!


Utøya

När jag köpte pockets igår så köpte jag bland annat en bok skriven av en tjej som överlevde Utøya. Har redan läst halva men den är väldigt lättläst och jättebra!
Så sorglig! Men gillar böcker som är skrivna ur verkligheten och är sanna! Läser nästan bara sånna böcker.


Mello

Alla va kassa måste jag säga! Om de här va de bästa av 3000 bidrag. Hur lät då de andra?
Cookies and beans och han yohio va väl "okej" men de andra! Uäk!

Fick se denna ungen i hörnet på tvn bakom danny! Så jävla frän hahahaha!!


Haha!

Smart morsa..


Emil 1 år


Melodifestivalen Del 1

Ska ni kolla? Jag vet faktiskt inte om jag ska göra de haha.. Men kanske att jag har på de i bakgrunden bara för att lyssna om de är nån bra låt. Jag orkar inte bry mig typ :p


Dicte

I måndags sändes första avsnittet av den nya danska serien Dicte. Eftersom jag red då så kollade jag på den nu på tv4 play. Har sett många danska serier och jag måste säga att jag gillar dom! Har alla Anna Pihl till exempel. 
 
Dicte handlar om en journalist som precis flyttat tillbaka till sin barndomsstad. Hon tog sig ur Jehovas Vittnen när hon blev äldre, och under tiden hon var med där så födde hon en son som hon blev ifråntagen. 
Ett mord på en kvinna som var gravid och förblödde utav kejsarsnitt har skett änsålänge. 
 
 

<3


Shopping!

Handlade efter skolan. Bl.a 4 nya böcker som jag tror är bra, örhängen, present till Emil imorgon, present till Ida som fyller nu i februari och så hittade jag kuvert till slut, Ronja! ;D


Kabaree!

Idag såg vi som ville kabareen som gamla högstadiet hade på våran skola. Lärarna har spex på vintern och eleverna på sommaren. Och eftersom de hålls på våran skola så smög vi in ;)..

På slutet så sjunger man alltid "ekebyvalsen" som är om skolan! Då ropar en av mina gamla lärare från scenen "Ta i nu Mimmi!!" Haha alla kollade på mig! Awkward..


RSS 2.0