Söndag

Blev klar med fotobeställningen idag och ja, den slutade på 3001 bilder haha! Kommer bli galet dyrt. 
Nu på kvällen va mamma och jag på zumba! Alltid lika kul :D så nu ska vi 
hem och basta! 
Fotobeställning

Har suttit och skapat en stor fotobeställning från 3 år tillbaka som jag sen ska göra scrapbook album på! Det blev exakt 2689 kort... Ska dock tömma mobilen också så det slutar väl på 3000 nånting hahaha..
Bad <3


4 års firande!

Idag firade vi Emil (kusinbarn) som fyller 4! Han är jätteduktig på bokstäver och att bokstavera, dessutom gillar han att pyssla och göra armband och sånt, så av mig fick han pärlor och pärlor med bokstäver :) av mamma och pappa fick han lego som han också gillar!Mormor och Emil :)
Han fick också tofflor som Blixten bilen ;)Lillebror Arvid <3Lördag morgon


Titanic

Några gånger under året har jag en obligatorisk Titanic-kväll. Ikväll blev en sån kväll <3
<3

Saknat min fina gosis


Fredag kväll

Zumba och sushi!


Nämen!

Det måste va ett tecken detta! Två äggulor i samma ägg haha
Story of my life

Hahaha
Skolaaa
!
Fredag

Idag ska vi ha handlednings seminarium med lärare och vi ska opponera på varandras PM arbeten, så långt man hunnit hittills. Efteråt ska vi träffas i gruppen skriva på det 3e seminarie dokumentet. En analys av allas intervjuer vi gjorde åt 1. (Då jag intervjuade mamma). Sen åker jag hemåt Sala för zumba och helg!


<3

Zulle <3
Tröttis

Gick till sjukhuset för möte på eftermiddan, och det gick bra. Att jag fått svårare med saker och ting nu menade hon beror på att jag försöker stanna kvarni känslan och inte fly med olika negativa metoder, och därför skapar det mer ångest. 
Efteråt träffade jag mamma som slutade jobbet, så vi satt och snackade en stund. 
Kom sen hem och duschade, lite artikelsökning till vår artikelmatris inför examensarbetet nästa termin och nu ska jag lägga mig och sova! Blev plötsligt väldigt trött haha
Fick nån flashback på eftermiddan och körde sonic igen! Minns ni haha? 

Travel
Torsdag

"Regnet det bara öser ner.." 
Sitter i skolan med Nura och skriver på vår artikelmatris
!
Slända


Myskväll

Har kollat på senaste Beck filmen nu på eftermiddan. Gunvald heter den. handlar om när han dör typ buhu..
Nyss dammsög jag och städade lite här på rummet. Det är galet va skräpigt det blir trots att man bor själv haha! Det har flyttat in en ny tjej här i huset också. Hon verkar jättetrevlig! Hon ska börja sjuksköterskeprogrammet också, så jag kanske kan hjälpa henne om hon behöver. Hon älskar att städa så hela köket är redan totalstädat nu! Helt galet haha! Såhär rent har det inte varit på sååå länge... Känns bra att det flyttar in folk som håller lite rent efter sig haha..
Började på en ny bild ikväll:
 
 

Promenad

Nu är vi klara med uppgiften och jag är hemma igen. Tänkte gå en runda även om vädret inte är det roligaste


Onsdag

Idag ska vi träffas i gruppen och börja skriva på seminarie uppgifterna. Vi ska ha läst 3 olika artiklar om demenssjukdom och vård av detta, och sen typ jämföra dem. Bland annat. Det är 3 delmoment i seminariet, och detta är moment 2. Moment 1 är att man ska ha delat ut en enkät till andra och sen föra in svaren i excell, och moment 3 är en analys av intervjun vi gjorde år 1. Jag intervjuade mamma om tema glädje haha
.
Tisdag kväll

Hemma igen. Målar lite <3
Eskilstuna

Sitter och lyssnar på föreläsning om Kvalitativ forskningsansats just nu! Inte det mest roliga man lyssnat på men haha.. 
Åkte bussen hit!
Tisdag

Morrn morrn! Gick upp 5.45 och åkte med mamma tillbaka till västerås. Har läst igenom 6 artiklar på engelska till vår artikel matris nu på morgonen och tänkte lägga mig och sova lite till nu haha.. Nyhetsmorgon är alltid på! Det är så bra att det visas på tv4play. 
Ska till Eskilstuna på eftermiddan på föreläsning
Woow

Tiny figures daily lifesZulle <3Måndag kväll

Mötte upp pappa efter skolan och bytte bil, så nu är jag i Sala igen för ikväll blir det ridning. Mamma och pappa skulle på gruppsamtal för anhöriga, med start idag, vilket är jättebra. De mår ju också dåligt när jag mår dåligt liksom.. Och nu har det pågått i så många år. De behöver hjälp med hur de ska göra osv. Så det tycker jag är jättebra. 
Vi blev nästan klara idag med vårt PM! Både jag och Nura är såna där effektiva jävlar som aldrig slutar förrän vi är så trötta så vi bara skrattar haha.. Men det känns jättebra att vara lite före. På fredag är det det handledarseminarium igen så man ska skicka in på onsdag så långt man kommit, och så får man lite tips och så. Och så ska vi opponera på andras också. 
Men nu ska jag försöka stressa av och åka till stallet <3

Haha pappas svar på min fina mms bild jag skickade:


Trött

Nu börjar vi bli trötta haha! Men det går sjukt bra tycker jag! Är så skönt att skriva med någon som är såhär drivande som Nura är :D
Här; lunchbreak hahahaPM

Jobbar och sliter ;)


Måndag

Fortsätter med PM skrivandet!
Gunvald

<3
Så liten och söt :)
Film

Kollar klart filmen jag påbörjade igår:
Riktigt bra!
Blä

Usch.. Hade en svinjobbig kväll/ natt. Bara grät. Massor. Allt kändes fel. Det gick inte att äta, gick inte att göra någonting. Allt skapade ångest och allt var fel , vad jag än gjorde. Jag hade ätit rätt och följt deras råd, men det var ändå fel just idag. Jag hatar när det blir såhär! Jag vill inte. Jag blir som blockerad i huvudet när det blir såhär. Det är inte jag. Någon eller något annat tar över. Jag är bara halvt medveten känns det som.
Det sitter delvis kvar nu på morgonen också.. Hoppas det släpper under dan. 

Beyond Borders

Sjukt bra film!
Beyond Borders med Angelina Jolie. 
Handlar om fattigdomen i AfrikaSri Lanka

Tänkte skicka detta kort som jag ritade till Akila på Sri Lanka. Tänkte mig henne och mig eller nått haha.. En dag ska vi ses! Det har vi bestämt.Precis så
Taco!

Taco till oss, skinka till Pontus haha. Alla glada nöjda


Soppa och Mango
Lördag

Tog en promenad med pappa och sen blev det dammsugning haha.. Nyss kom jag upp från badet! Superskönt. Får alltid ont i ryggen , oavsett skoval, när jag går så varma bad är bra


Ups

Sov till nu! 11.30 :| är inte van vid det nuförtiden haha.. Brukar alltid vakna vid typ 9. Hela dagen är ju liksom borta haha!


Kvällsmys <3
Rene Angelil funeral

Igår va begravningen av rene angelil, och fans fick komma dit och ge celine en kram och säga farväl till honom. Han låg i en öppen kista. Hon stod i timme efter timme och kramade och grät med fans efter själv begravningen. Till slut orkade hon inte mer utan satt på en stol och vinkade av alla istället. Hon är helt otrolig... </3


Fredag kväll

Zumban gick bra men ledaren va lite försenad och sen strulade musiken och headsetet och allt så det blev försenat haha. Tyckte synd om henne! Men det gick bra sen.
Nu äter pappa och jag sushi :) mamma jobbar kväll. Imorgon jobbar hon sen dubbelpass! 7-22 :|
Mysis

<3


Snart..

Snart klar med första sidan haha! Men det är bra att det tar tid :) då räcker det längre!
Hahaha...

Va med pappa på dollarstore nu på eftermiddan!
Gåvor till Vietnam

Fick hem en stor order idag med massor av Justin Bieber och One Direction saker som jag ska skicka till min brevvän i Vietnam! Hon älskar dem och dessutom säljs det jättebilligt nu. Tror inte de kanske har så stor fan grupp längre här. De har vuxit upp, kanske fortfarande gillar deras musik, men köper inte massor av fan- girl saker haha.. Måste bara figurera ut hur jag ska kunna skicka allt haha!
Brev!

Från Patricia i finland <3 så mycket fint!
Cold

Vinter i Västerås

Studenthuset jag bor i :)


Fredag

Idag är det idéseminarium på skolan med lärare. Hon tyckte vårt arbete var bra hittills så det är ju bra :) vi måste bara hitta 10 artiklar till typ haha.. 
Det är svinkallt här i Västerås! Och alldeles disigt..
Rest in Piece - Rene Angelil

Nu har begravningen av Rene Angelil ägt rum i Montreal, Canada
</3
 
 
 
 

New Zeeland

New Zeeland har skaffar en ny flagga! Jag fick veta det av min brevvän som bor där. Rätt fin ändå :)
!
Torsdag

Haft databas sökning i skolan och sitter nu med Nura och äter lunch samtidigt som vi skriver på vårt PM! Vi är båda drivande och vill blir klara så det känns bra haha! Vi skriver om anhörigas medverkan eller ej , i det akuta skedet på sjukhuset av en närstående. 


Pysselkväll i rummet
Drum

Blev klar med denna jättestora platta igår till en av mina brevvänner i Finland som spelar trummor :)
<3

Igår kväll
<3
Onsdag

Mår fortfarande som en påse skit, men har i alla fall pluggat lite på morgonen. Sen gick jag i kylan till sjukhuset och ska ha möte strax. Sen gå tillbaka och På eftermiddan är det föreläsning
Back to normal

Jaha då va allt som vanligt igen då. Panikångest, totalt borta och vill bara lägga mig och hoppas att aldrig vakna igen. Så fort det blir nått nytt så händer detta. Jag vet inte hur länge jag ska orka. Det är samma ekorrhjul varje gång. 


Vietnam

Min brevvän i Vietnam har nu fått allt jag skickade :D
Mys tisdag

Promenad med Linnea <3
Nu film! <3

Stickade sockor från mormor <3
Måndagens hoppning

Tisdag

Gick upp tidigt för att hinna plugga lite idag. Nu äter jag lunch med pappa och sen kommer Linnea! Hon är så sällan hemma nu när hon pluggar i Linköping så det gäller att passa på att träffas när det går. Imorgon åker hon tillbaka igen :( <3


Stallkatt!
Ridning

<3 
Bästa Zulle!


Hahaha
Måndag

Har pluggat hela förmiddan, ska snart ta bussen till Eskilstuna för introduktion och föreläsning på nya kursen. Metodteori 2. Men just nu sitter jag och målar lite :) fick jättefina böcker av Ellinor och Lisa <3
Söndag

Idag blir det en "ta hand om dig själv" dag! Först får vi massage av en vi känner, sen ska jag på zumba och efteråt blir det bastubad.
Fryser som fan idag så det blir bra!
Hama

The walking dead:Breaking Bad:
Asså det är så hemskt! :'( 
Så jävla orättvist


Supernatural
Taco- lördag

Har bäddat rent, fixat matlådor för veckan och sen bara slappat. Ikväll blev det tacos :)
Renbäddning

Med mimmi haha


.

Fjällbackamorden
Granat äpple

det är sååå gott! Men kan vara svårt att veta hur man ska få ut det man äter. Men jag har ett smart knep, så det inte blir röd färg i hela köket ;)

Dela granstäpplet med en kniv och banka sen ut alla kärnor med en träslev på skalet. Då faller allt ur och det är mycket smidigare än att försöka pilla ut allt med fingrarna

Fredag kväll

Zumbade själv idag då mamma drog ut en tand hos tandläkaren :( 
Sen sushi! <3
Halvvägs

Halva gjort, halva kvar! Längtar hem haha.. Känns som man ska somna nästan.. Det går lite segt framåt, men snart är det över! Seminarieledaren är en jättegullig och snäll kvinna så det är ju bra haha :D 


Fredag

Dags för seminarieredovisning av begreppen Lidande, Etik, Vårdande relation och Vårdplan. 
Sen Zumba!
Vila i frid Rene Angelil <3


Klar!

40 minuter senare och jag är klar! Måste va personbästa haha.. Skrev dessutom alla Vg frågor också. De kändes lättare än G frågorna... Skumt! Nu laddar jag upp för seminarie redovisningar imorgon, men först Box ikväll
Dags!

Nu kör vi :Provtagning

Snart ska jag lämna blodprover, 18 olika tester :| man hoppas de kommer fram till nått av dem.. 
Sen tenta!
Uppladdning

<3
Torsdag

Dagen D! I eftermiddag skriver jag tenta i Etik. Eller ja, det är 4 begrepp egentligen. Lidande, Etik, Vårdande relationer och Vårdplan. Bara hoppas på det bästa eftersom jag bara pluggat hemma denna kurs eftersom jag varit sjuk. 
Ska lämna blodprov innan tentan också, för att kanske lyckas få svar på min konstanta yrsel, trötthet och svimningsanfall


Onsdag

Va på zumba nu ikväll men glömde skorna.. Så jag körde barfota, men fixade inte hela passet och började nästan få blåsor.. Men men! Påt igen bara med box imorgon :)


Hand

Häftigt hur bra det stämmer haha! Jag är D, är aldrig kär och har aldrig varit haha..
Mask

Lite småhäftigt ändå! När pappa va på Sri Lanka för flera år sen, som då hette Ceylon, så köpte han en sån mask jag fick av Akila idag! De ska skydda mot otur och bringa lycka. Vi får hoppas de funkar ;)
!
Moomin
Sri Lanka

Letter from SL!
Fick en jättevacker kalender för 2016 med bär och växter därifrån. Också teer , en magnet och en mask att sätta på väggen som ger tur :)Onsdag

Lunchar med pappa! 
Tror de har målat om och skaffat nytt överdrag till soffan för allt såg mycket fräshare ut! Dessutom var det lite nytt porslin. Haha snacka om att man är stammis
Friends <3

Nu har patricia i finland och jag lika tröja!

Sim sim

Tillbaka från Västerås nu och det blev simning!
Västerås

Rummet stod kvar haha! Inga kvarglömda ruttna bananer heller ;) 
Tisdag

Pluggar vidare, ska snart på möte och även titta till rummet och lämna lite grejer. Nästa vecka börjar en ny kurs och då är det dags att flytta dit igen :).
I eftermiddag blir det simning! Trodde de öppnade 11 men jag fick lov att vända i dörren då de öppnar 13.. Men det är bara att försöka igen sen.

Hahaha
Friendship

Ju äldre man blir, desto mer inser man vilka som verkligen betyder något i ens liv. Vilka som inte enbart tar energi, utan även ger den. Vilka som får dig att må bra och vilka du saknar när ni inte umgås. 
Jag är bara 20 år, men det är så skönt att redan nu insett det. Att man inte ens saknar eller ångrar att man sagt upp kontakten med vissa. Även om man skiljts som ovänner. 
För jag har så många andra. 
Facebook är faktiskt väldigt bra, för då kan man "vara vän" med många, men ändå ha en relation på distans. Det är kul att följa dem, gilla bilder och kommentera inlägg, men det räcker liksom med det. Jag tror att många kan känna igen sig. 
Eftersom jag inte mår bra och varit sjuk i många år, så märker man ännu tydligare vilka som faktiskt bryr sig på riktigt och vilka som vill hålla ut och stanna kvar. Det uppskattas enormt och jag är otroligt tacksam. Men det skiljer också agnarna från vetet. samtidigt bekommer det mig inte. För jag har aldrig varit en sån som vill ha många människor runtikring mig att umgås med privat. Jag träffar sällan människor privat, men har väldigt många relationer på distans istället. Tillexempel alla brevvänner utomlands. Det passar mig utmärkt. 
Men i och med min sjukdom har jag lätt att binda nya kontakter och tro att de kommer vara för evigt. Tro att "nu är vi bästa vänner" typ. Men jag tror jag lär mig mer och mer, för att inte bli sårad som förut. Därför har jag nog nu kommit till insikt
Tisdag morgon

Måndag kväll

Igår kväll red jag Zulle och vi hade markarbete! Det var en rätt rolig övning faktiskt. Försökte rita upp den hahaMan skulle rida in över de tre bommarna (röda) och sen kunde man välja att rida till höger eller vänster. Till höger (blått streck) var det sen galopp över bommarna (röda) medan till vänster (grönt)  var det trav till första bomen och sen skritt mellan bommarna (röda) för att sen fortsätta i trav till de tre bommarna igen. 
Det var väldigt bra koordinationsträning! Men det gick faktiskt väldigt bra :)


Såå bra artikel!
Pyssel eftermiddag

Rådjur och Irland saker till mig Irländska brevvän + en till pokemon :) 
Snöskottning

Farsgubben skottar snö!
Måndag

Plugg i soffan! Snöar för fullt ute och jag sitter inne och fryser
!
Neej!

Asså inte igen! Varför? 
Det va ju rätt nyss IKEA morden ägde rum...
Tack Mormor! <3

Min mormor är bäst <3 har stickat vantar till mig!
Söndag

Pluggat hela dagen känns det som haha. Sen gjorde jag några fler plattor. Snart blir det Zumba och ikväll bastu :)
Kör en till!
Next!
ÄNTLIGEN

Äntligen är kinarestaurangen öppen igen efter juluppehållet och jag kan ÄNTLIGEN köra sushi igen!!!
Blir själv hemma ikväll och det ska spenderas med Hungergames maraton! Känns så bra att kunna släppa pluggandet för några timmar.
Pokemon

Alla pokemon ska skickas till Usa där min brevvän bor! Hennes barn älskar dem haha
Lördag

Håller på och plockar undan julen! Jag är alltid seg på morgonen men när jag väl sätter igång så kan jag göra hur mycket som helst hahaha! Alla tomtar är nu borta, och hela julgranen. Änglar, julkrubban och pepparkakshuset. 
.
En tomte!
Ändrade planer!

De hade dubbelbokat på jobbet så mamma slapp jobba ikväll! Blir tacomys alla tre :D
<_<

Mysdress, morgonrock, raggsockor och tofflor :|
Fredag

Trodde det va zumba ikväll men det va det inte då det fortfarande är julschema.. Aja får köra på söndag i alla fall. Men jag åkte och simmade istället :) 
Sen ringde jag vårdcentralen för jag varit så jävla yr sista tiden. Jag brukar vara det när jag ställer mig upp eftersom jag är så pass lång, men det brukar alltid gå över. Men det gör det inte nu! :( har svimmat några gånger och vaknat när jag stått på knä osv.. Även om jag bara står upp typ i kassakön så kan jag efter ett tag känna att jag håller på att svimma... 
Nu ska jag ialla fall plugga lite :) idag och ikväll blir pappa och jag själva då mamma jobbar dubbelpass igen. 7-22 :|
Mardröm

Fyfaaan vilken vidrig mardröm jag hade i natt! Ni vet sådär så man verkligen tror den är sann dessutom! 
Vi va i fjällbacka och skulle åka till stället där man kan fiska krabbor, men på vägen dit så köpte vi kött att äta. Och det va människokött! Alltså man köpte en del människa och sen va det bara att äta! Den va liksom griljerad och täckt i grillsås typ... Så satt man som ett lejon och slet loss köttstycken. Åt på armarna som man äter majsstänger osv. Så jävla sjukt! Och äckligt! Minns att jag frågade mamma vilka människor det va och så svarade hon att det var gravida kvinnor som dött i barnsäng. 
Vart får man allt ifrån!?!? D:
Mer pyssel!


Torsdag kväll

Körde både box och zumba ikväll! Superkul va det :D snart är det helg dessutom så det mesta är tipptopp


<3

Fick se lite släktbilder från Pontus förra ägare! Så kul att se! De har rätt lika huvudform :)
Pontus syster!Och mamma :D 


Pontus!
Samma fläck bredvid nosen och "glasögonen" 
Smink

Beställde just en massa smink till min brevvän i Vietnam! Hon hade inget alls och det var rätt dyrt där, och jag älskar ju att ge haha! Så jag beställde massor :) men det va inte så dyrt som tur va!
I love to give, more than I love to get <3
Torsdag

Pluggar vidare inför tentan! Börjat få en helhet om allt som ingår nu. Etik, Lidande, Vårdande relationer och Vårdplan och allt därimellan!
Pysselkväll
Prommis

I det fina vädret


Onsdag

Fortsätta med plugg inför tentan nästa vecka. Ingen simninh eftersom det tyvärr är stängt pga trettondagen. Men ska nog gå ut och gå istället :)
Dear god

Shit! Det är så kallt idag haha
Creativity

Vietnam

Shirt from Vietnam <3


Tisdag

Idag är en bättre dag! Vaknade tidigt, pluggat och hunnit simma också. Känns bra, så nu ska jag fortsätta plugga! 
<3


Vietnam

Thank you Phuong!! <3
Christmasgift
Ridning

Zulle hade tappat en sko, men borstade honom ändå <3

Hade Akrobat!
Stallkatterna <3Well

Det är bara att inse att det inte blev nått plugg eller annat vettigt idag.. Men jag gick i alla fall upp när jag skulle. En liten seger haha.. 
Vissa dagar är bara skit och då får det lov att vara så

Gift from Australia <3..

Tror jag håller på att bli sjuk :( huvudvärk, mår jätteilla och har ont i magen..
Men jag SKA till ridningen som börjar ikväll!...Australia

Letter from Australia! Så många frimärken :o..
Måndag

Trött, så sjukt trött i kroppen och knoppen. Har tänkt plugga i minst 4 timmar redan, men har inte blivit nått. Har bara suttit i soffan, med min ångest som kommit som ett brev på posten 
.
Shopping!!

Detta köpte jag idag: 

Allt på rea så jag har ändå en del pengar kvar från julklappen! :D 


Sushi!!

Till brevvänner i Finland och Vietnam! <3

Cookiemonster trosor, leggings och linne!Sovbyxorna va de som hette Mimmi haha!


Hemåt!

Haft världens bästa helg mer er! Saknar er redan <3


Shoppingdag!Byxorna hette Mimmi!

Sååå trötta


Flätaaa
Söndag morgonPaprika

Haha köpte en paprika och åt på vägen hem!


Dagens shopping

Bio!!

Dags att se slutet <3
Stockholm SöderNytt skal!


Lördag morgonLisa fixar!


Kväll hos Lisa

Från förra gången haha!
Filmkväll <3

Stockholm!Nästa: Stockholm Central

Påväg!
RSS 2.0