Så fick jag min sushi!

*heaven*Varm handduk rullad som en sushirulle (maki) haha! 
Beställde bara omelett haha! Vill inte bli sjuk och gillar ändå inte rå fisk.Mamma och pappa testade små maki rullar till förrätt och sen nå kött med ris till varmrätt


"Sake" gjord i japanAllt åts med pinnar haha
Miso soppa! Med riktiga tofu svampar i. Kanske va helt andra svampar haha! Får se om jag börjar se rosa elefanter ikväll..


Äta ris med pinnar är fan inte enkelt!

Dessert: grönt te och nån liten "kaka". Typ oblat smak i det ljus bruna och sen nån dadelröra med gelebitar i!
Hundvalpar!!

Gick förbi en djuraffär som sålde hundvalpar och trots att jag inte är något hundmänniska kunde jag bara inte motstå att fota dessa! Så jävla söta!!
Akihabara shoppingcenter och Roppongiområdet

Idag åkte vi till ett av alla jättestora shoppingområden med enorma byggnader. Det vi var in i var fyllt med elektroniksaker! Som elgiganten fast i 9 våningar... Helt galet verkligen!


Så många tulltrappor! Men här gör de tvärtom mot i Stockholm! (Pik till Lisa och Ellinor haha<3). Här står man till vänster och går om till höger!

Telefoner med disney tema haha

Pappa och stjärnkikarna hehe!


Köpte nästan alla Harry Potter och djävulen bär prata filmen på engelska och även en Celine Dion skiva! 500kr endast :o svinbilligt för 6 filmer och en cd. Dessutom kan jag välja japanskt tal om jag har lust nån gång haha...Vi tog en break och gick in igen sen

Kamera stativKawaii!

Flowers, cosplay, anime and kawaii!

Igår gick vi en lång runda i en park och sen såg både en gravplats från andra världskriget, för alla soldater de inte hittade och sen åkte vi till ginza området! Efter det tog vi en taxi till Shibuja området där alla ungdomar hänger haha. Där finns cosplay affärer, kawaii saker och massor av anime.

våran gata har bästa namnet haha! "Uchibori dori"


Kolla dörrhandtagen haha! Donuts


Shibuja
Där fanns stora salar med såna spelautomater som man kunde vinna massa nallar och grejer haha

Sushi ställen haha!

Massor av strumpor!Och HM till och med! Men det va väldigt mycket dyrare än hemma. Däremot hade de samma storlekar som vi är vana vid. Annars har ju asien ett helt annat system.Var in i en jättestor cosplay affär där de sålde allt hahaKigurumi!!

Tokyo by night
Hosery!
Shinkansen till Tokyo igen!

4 timmar resa. Lika långt som att åka genom hela sverige, men eftersom det går i 320 km/ h tar det inte en hel dag (y)Kväll över japan <3

Nytt rum i Tokyo men samma hotell som förut!
God Natt ! 

Hahaha

Mamma kines, pappa japan.. Hahaha
Memorial museum of Hiroshima.


Bomberna släpptes i Hiroshima och Nagasaki för att försöka få ett slut på andra världskriget. Dessa städer hade stor vapen industi och japan hadr tydligen i slutet av kriget ingått pakt med tyskland. Därför släppte usa bomberna. 
En tankt som flög i huvudet var att om situationen varit tvärtom, att japan släppt bomber över usa, så hade de troligen direkt hämnats. Det gjorde inte japan.. Det känns som de har den mer "förlåtande" inställningen och vill hellre ha fred..

Atombomben som släpptes över Hiroshima dödade på en gång 200000 människor. Fler avled senare av främst brännskador
Varning för känsliga läsare, men här kommer en lite halvdålig bild av 2 dockor som ska föreställa offer från bomben. Kläderna och huden har smält av värmen och tryckvågen. Huden liksom rinner och kläderna har smält fast... Så jävla hemskt
Läste att tryckvågen var så kraftig att fibrerna i tyget slets sönder. 20 ton per kvadratmeter i tryck... 20 ton! Helt sjukt.. Då blir det inte mycket kvar av människan..

Rekonstruktion av bomben

Sån enorma brännskador. Dessa människor avled kort därefter.. Vid brännskada förlorar man oerhörda mängder vätska eftersom huden inte är hel. Så om de inte dör av infektioner (pga stt huden inte kan skydda mot dem), så dör de till slut av vätskebrist och för stor vävnadsskada. Även om de får i sig vätska så är skadan för stor..


Sån kraft från bomben så att glasskärvor pressades in i stenväggen.. Sjukt egentligen

Det ser ut som petflaskor men det är glas. Som också pressats ihop av tryckvågen

Efterskadorna för de kvarlevade och generatipner senare blev och är cancer av olika slag. Radioaktivt ämne som släpptes ut i och med bomben. Här stod att en mamma skulle fläta sin dotters hår men hela håren föll av..

<3
Miyajima island, Torii Shine och rådjur!

Färja ut till ön!


Torii Shine !

Det är ebb och flod här. Hög vatten nivås skillnad. Idag kunde man gå ut till monumentet, annars står den i vatten
Vilda och tama rådjur! *_*


Följde efter än överallt haha
Hon ba: hej, jag är söt ..haha

Som sagt.. De va överallt haha


Hahaha...


Manga, manga everywhere!

Och muumin till och med haha
Hiroshima

Ösregn..

Enormt stor entresal! Skulle tro att det är en gammal tåg station eller garage som de byggt om. Ser ut som i Harry Potter!


ReeeegnVi besökte "domen" som är ett minnesmärke från andra världskrigets slut. När usa släppte atombomberna.. Den första släpptes här i Hiroshima och 200000 människor dog direkt. 5000 människor har dött varje år i främst leukemi (blodcancer) i sviter av radioaktiviteten.. 


Så här såg huset ut innan..Minnesmärke över alla barn som dog. Detta märke byggdes i samband med att en 10 årig flicka dog i leukemi. Hon överlevde atombomben och var då 2 år, men dog sen 8år senare. 3200 skolor har donerat till denna och vikt såna freds duvor i papper.


Åå

Man bli alldeles tårögd hur vänliga alla japaner är. De bockar åt än och ler hela tiden! När man går genom dörren eller ska åka hiss så står de och bockar tills man gått förbi. 
Det är egentligen en lite ovanlig känsla för man blir nästan obekväm av deras välvilja. Jag är ingen kunglighet eller bättre än dem på något sätt. De är äldre än mig. Nog för att de är uppfostrade så och det är deras jobb, men ändå! Det känns så fel


Louis Vuitton <3

Haha

I japan vet man nog inte hur man äter potatis! Mamma fick potatis på pizzan och igår åt jag kött, ris, sallad och sås och så var det en halv potatis till haha.. De äter den nog som en grönsak
Kiyomizu-dera Temple och skolelever!Geishor!

Så otroligt söta!!Hahaha såg denna och blev skiträdd!En skolklass som ville fota sig med mig haha!På väg tillbaka så kom 3 elever från en skola fram till oss och ville intervjua oss för att träna engelska. Så de visade lite saker de hade gjort och så berättade de om byn de kom ifrån! Sen fick vi deras ihop-pysslade teckningar och beskrivningar! Så söta! Med lite halvknackig engelska *_*. de gick i 6an och alla hade gula hattar haha! Sen fick vi skriva en hälsning och vilket land vi kom ifrån!
Så stod deras lärare en bit bort och kollade så de skötte uppgiften de fått! :3

Hotellet i Kyoto!


Kinkakuji Temple (golden temple) och Te Ceremoni
Biljetten!

Tempel täckt med bladguld!Te Ceremoni!


Grönt te som smakade gräs och så en söt liten gobit med templet på och även bladguld haha! Vad gör man inte som turist..Många skolklasser är här också! Jättesöta :DShinkansen till Kyoto!

Upp 4 imorse och åka snabbtåg (shinkansen) till Kyoto! Den går i 320 km/h!

Dessa stod vid dörren och bockade, log och hälsade välkommen när man gick förbi! Det finns alltid någon som gör det överallt i Japan! Man blir nästan tårögd!


Trötta haha


Risfält påväg till Kyoto!
Tittut haha!

Detta är tecknet för Vuxen! Utklippt på berget. Tokyo Tower och Ginza!

Idag åkte vi till Tokyo Tower! En kopia av eiffeltornet.🇯🇵🗼

Glashiss!


Här är Tokyo Skytree som vi var upp i igår!


Japanska skolflickor!

Efteråt åkte vi till Ginza som är ett områse i Tokyo med mycket shopping. Lite likt stockholm!Köpte berlocker med flaggor från de länder där jag har brevvänner! Ska köpa en kedja hemma och hänga på dem :)Nyduschad! Fortfortfarande magsjuk till och från.. Har varit det hela tiden :( 
Tokyo skytreeÅkte upp i tornet för att få en utsikt över stan

Tokyo tower! 
Rummet!

Packar inför Kyoto!


Garage på höjden haha!
Sightseeing i Tokyo!

Frukosten fick man beställa en meny vad man ville ha. Typ ameikansk, västerlänsk osv! Tokyo Tower! 🗼Vårab guide på bussen!

Kejsar familjen i JapanWoho!Vi stannade till på en tempel plats. Här är massa målade urnor som bröllopspar får låna. De ska bringa tur i äktenskapet
Här skulle man tvätta sig innan man besökte templet
Här kunde man skriva en bön och hänga upp den. Sen tog de ner alla efter typ en månad och eldade dem. Då skulle bönerna stiga mot himelen och bli hörda av gud


Nästa stopp var en park! Jättevacker

🏯Till vänster: Tokyo Skytree
Mitten: en öl fabrik! Huset ska likna ett ölglas med ölskum haha
Nere: en öl droppe
Turist och shopping område


Tokyo!


Vi tog tåget från flygplatsen till innerstan!
Utsikt!

Receptionist kvinnan va så liten hahaHotellrummet! Vi bor i ett japanskt inrett rum. Sover på golvet på futong madrasser och sitter på "stolar" utan ben hahaToaletterna här är skitskumma haha! Kan blåsa luft, spruta vatten och så kan man få musik påslaget haha... Toaringen är dessutom varm!
På kvällen gick vi ut en runda. Hamnade i en bok affär med massa manga!Japanerna dricker en del här verkar det som. Men asiater tål inte lika mycket alkohol som tex västerlänningar. Så därmed behöver de inte dricka så mycket innan de blir fulla. Många satt och sov på restauranger, troligtvis av alkoholen hahaHotellet!När vi kom tillbaka hade de bäddat åt oss!

Mot Tokyo- Japan!


Nu lämnar vi Kina!

Vi flög med Delta airlines som är ett amerikanskt bolag och de hade gjort en jätterolig sån informationsfilm! Om flytvästen, nödutgångar osv. Med inslag av massa kända grejer från youtube! Typ gangam style och massa katter haha. Blev roligt och alla tittade!

Panda! <3

Shanghai shopping!I kina spottar, petar man näsan och fiser man offentligt.. Rätt snuskigt! Men på färjan fick man inte föra det som tur vaMelon kvinnan hahaPäronen somnar när jag handlar hehe
Pappa köpte en selfiepinne för 15kr haha
Kändis i Kina?

Jaa dagen va galen när vi gick på the bund hahaha... Eftersom jag är både ljushårig och lång så fotar kineserna mig. Hela tiden! Både i smyg, när de tror att man inte ser, men även mitt framför än! Idag kom det till och med fram massa folk och ville ta selfies och gruppfoton med mig haha... Som om man va nån kändis eller nått! Tjejer, killar, gamla mormor och barnbarn! Alla skulle vara med på bilden haha..
Så fort man stannade till eller satte sig på en offentlig plats så kom de fram You look very pretty sa han haha.. Well ;)
The Bund!The bund är vägen längs ån där man kan se alla vackra hus och även skyskrapor!
Fåglarna!

Istället för blöjor har de byxor med öppning. Så är det bara för barnet att sätta sig ner när man blir nödig.. ;)Mer shopping!

En hel byggnad full med små affärer, alla specialiserade på sitt!Men man tappar ju inte bort honom i alla fall hahahahahIn chinese!Shopping!
Shanghai sightseeing!

Hotellet hade fåglar! Haha
Det finns inte många tiggare, men här såg jag ett par. Och jag tyckte det var så fint av den ena att åka runt på cykel och fylla på vatten till de som inte orkade gåRiktiga turister!
Så söt! *_*Kolla vägnätet! De bygger på höjden haha. Trodde det va en rondell men det var vägen som gick runt och upp på bron!

Väldigt smala rulltrappor hahaUppe i Shanghai World Financial Center! Den som ser ut som en kapsyl öppnare ;)
Utsikt!

Glasgolv hahaPappa är alltid längst i alla sällskap här haha... Kineserna är så små!Ciao!På grund av all smog ser det nästan jämt ut såhär... Dimman är tjock. Solen syns knappt
Shopping i Shanghai!Kolla! På kinesiska till och med hahaFöljde med en kille in på en bakgata och köpte den här godingen! HehePå alla pengarna är Mao, "den stora ledaren"
Hong Kong -> Shanghai!

Hade inge internet i Kina så därför kommer bilderna nu istället. Eller ja, det fanns internet men man kom inte in på vare sig facebook eller google.. Kina är ju en form av diktatur och de vill väl h koll på folket.. 
Man märkte att människor var kuvade av staten. Rädda att bli utan lön eller bli av med jobbet. De var väldigt trevliga och artiga men det kändes mer påklistrat pga rädsla, än det gör här i Japan där vi är nu. 


Otroligt fint hotel!Ute på stan!


Galet mycket shopping ställen! Och billigt. Folk skriker och klappar med smällare, allt för att locka kunder haha. Har man inte huvudvärk innan man går dit så får man det efter ;)Gatukatter :( saknar pontus! Vill bara ta hem allihop :(
De har olika pizza storlekar att välja på. Det roliga är att den storleken vi har hemma på pizzerior är den man här tänker sig att man ska dela med 4 personer...

Midsommar i Shanghaii!Efter massa magsjukor var pizza det enda som gick ner.. Och fick stanna kvar hahaI Kina är Karaoke otroligt populärt och där kan man betala för att sjunga ett par sånger. Folk står helt ogenerat och halvskriker och det är inget konstigt allt! As coolt ju. Fuck Jantelagen!
Halloj!

Lite dålig uppdatering här men nu är vi på banan igen! Först lite bilder från linbanan och Buddha statyn i Hong Kong kommer här!Varmt!!Ni Hao!
Ugh

Vaknade i natt med världens magont och illamående. Min tur att bli sjuk... Var påväg att svimma igen när jag gick mellan sängen och toan.. 
Det värsta är att man förlorar så mycket vätska och måste försöka få i sig typ vatten, men det är svårt att hålla det kvar. Att inte få upp det igen -.-..

Somnade sen om och mådde bättre när jag vaknade. Åt frukost imorse och det stannade kvar så det är bara att kliva upp på banan igen!
Sol, fuktighet och 35 grader varmt

Härlig dag! Vi började med att shoppa lite. Sen började pappa må dåligt så han gick hem. Sov ett par timmar, men sen mådde han bättre som tur va! Inte kul om man blir magsjuk första dagen.. Så efter några timmar tog vi en taxi till Victoria Peak som är en stor utsiktsplats över stan! Jättefint och ingen smog idag så man såg jättebra! Smogen brukar annars ligga tung över stora delar av kina, pga utsläpp. :( 

Frukosten!  De hade gröt till och med hahaHaha så söta städare med paraply hatt för solen

Det är förhållandevis billigt här! De har HongKong dollar men den står typ som kronan. Så 10 hk dollar är typ 10kr
Vi frågade en kines om hon kunde fota oss ut över staden. Detta blev resultatet haha... Grodperspektiv och ingen stad😂👍🏼

Tur man kan ta selfies ;)

Stora varuhus!
Här fanns te med vispad äggvita att köpa.. :|Det byggs sjukt mycket skyskrapor här! Banker, lägenheter osvHär bor vi!Det säljs mycket torkade insekter.. Larver, sjöhästar, sjöstjärnor osvSaknar pontus nu! :(Vårt hotel!Köpte en supergod drakfrukt idag! *_*

Och det visas till och med simpsons på tv haha!
Bilder!

Bilder från flygresan!Haha fint sirru

Trötta på att flyga så långt haha.. Vackra som få
Vi var tvungna att äta med pinnar igår kväll haha.. Men det gick det med!
Hong kong

Nu är vi i Hong Kong! Flög från arlanda till köpenhamn, vänta 2 h och sen 9 h till peking. Sen 3 h senare flyg till hong kong 4 h. Lååång restid. Så igår kväll gick vi ut och åt i ett gatukök, hem och duscha och sova. Svettades som fan på natten när vi flög så duschen var efterlängtad! När vi skulle äta på stan så valde vi nå nudlar med kokt kött typ. Killen som lagade mat kunde ingen engelska haha... "We want 3 of this" "2 okey, 2" .. Sen när vi sa att vi ville ha "rice nuddles" så sprang han iväg och hämta en knippe kokta sladdriga nudlar för att göra sig säker att det var det vi ville ha hahaha.. Så söta. Tandlös va han också hahaDanmark!Haha så här står det på toalett dörren. Som att man inte fattar att man stänger dörren efter sig..

Det är så fuktigt här att det blev ånga i planet av ac:n


Pygmée landet haha. allt är så jävla litet/kort här


Haha uttag har vi med oss ;) blir väl kortslutning här
Vi tänker på er

Vila i frid 
Lisa 
Stockholm Arlanda Airport

Då va vi här igen! Checkat in igen, lämnat baggage igen och fikar nu på samma café igen! 18.50 går planet tilm köpenhamn, igen och sen 22 går nästa till Peking! Vi får hoppas vi kommer med denna gång. 9 timmar senare landar vi och ytterligare 3 timmar senare åker vi till Hong Kong! :)
Och dom hade keso på flygplatsen! *party*

Inviger nya skalet idag!


Film

Fixat det sista nu. Imorgon åker vi till Arlanda igen och försöker en andra gång... Blir att resa i ett dygn i stort sett, i alla fall kommer det kännas så i huvudet i och med tidsskillnaderna. Flyger från sthlm till köpenhamn och sen köpenhamn peking. 3 timmar stopp där innan flyget går till hong kong. 
Prommis

I regnet (y)


Söndag

Jaa nu har vi bokat om! Imorgom drar vi igen. Till Hong Kong med stopp i Peking några timmar! Då hinner vi se flygplatsen i alla fall haha..

Peking? I helvete heller

Har inte packat upp något eftersom vi troligtvis ska åka igen på tisdag. Vi försöker få till en resa till Hong Kong istället. Det är en ege stat och dit behöver man inte visum. För att sen åka till Shanghaii och fortsätta som planen var till Tokyo. Om man stannar max 3 dagar i Kina kan man åka dit utan visum. Vi hinner ju inte fixa nytt nu. Så så ser planen ut nu. Vi har ju missat så mycket och förlorat så mycket så pengar redan. Vi känner att det inte ska vara helt förjäves liksom.. Vi måste försöka få ut något av det. Och allt i Japan är ju fortfarande bokat. Till Peking pratar vi om att åka nästa sommar. En vecka med shopping och sånt istället.Detta fick jag med mig hem i alla fall (y)

Lördag morgon. Vaknade fan inte Kina i alla fall

Ja.. Vi kom inte så särskilt långt på vår Asien resa. 
Man tror att man sover och snart ska vakna upp ur mardrömmen när flygvärdninnan säger att våra visum inte giltiga. Man tror det är ett skämt när hon säger att vi inte får åka med till Peking. Man tror att det är en sån där blåsning och att nått tv team snart hoppar fram och filmar allt. 
Våra visum var inte giltiga. Först hamnar man som i en chock. Sen gråt för att slutligen bli så jävla arg så man kan slå sönder närmsta människa. Ambassaden lurade oss. Flygvärdinnan berättade att de ibland gör så, för att man ska behöva skaffa nya visum och de ska tjäna mer pengar. Allt vi planerat, alla utflykter och sevärdheter vi skulle se, resan vidare från Peking till Shanghaii, all shopping vi sparat undan till, ALLT, gick i kras på en sekund. 
I natt har vi sovit på hotell i Köpenhamn efter en omväg med taxikillen för att han skulle tjäna mer pengar. Just nu är hoppet om mänskligheten, ärlighet och att man kan lita på folk rätt långt borta. 
Idag åker vi hem och ska försöka boka av och boka om. Planen är att eventuellt försöka komma iväg till Shanghaii för att sen fortsätta vidare därifrån så som det var tänkt. Flygresan från Tokyo och hem går tydligen inte att använda nu när vi inte kunde åka igår, så de måste vi också boka om. Grejen är att det är helg nu och nya pass kan inte fixas innan måndag. I Kina kan man stanna max 3 dagar utan visum men vår plan från början var 9 dagar. Det här ska de fan inte få komma undan med. Är så jävla arg och besviken just nu. 
Så, nu är vi hemma i Sverige igen. Hemma hemma...

Frukosten imorse i danmark


Fredag = mot Kina!

Det är så jävla snyggt med stödstrumpor haha..

Tar med mig en dalahäst haha!


Mötte Steffo från nyhetsmorgon på Arlanda!
Mer firande!

Promenad med Linnea! 


Fick fina presenter också!


I deras trädgård har de en syrén som är lila men det växer några vita på den också haha..Grey's såklart (y)


Peace bro

✌🏼️✌🏼✌🏼
Torsdag

There's always a reason for sushi!De har börjat med friterad banan i buffen också! Pappa tog lite. Det är supergott!Sen va jag på systemet! Måste ju handla nu när jag kan hehe

Dricker ju inte egenligen men vafan haha.. Nu kunde jag ju handla där så ;).. Får supa ner mig nån gång på denna tequila (y)
Tack!

Till alla som uppvaktat mig på något sätt idag! 
Släkten kom och vi åt lunch! Lekte massor med Emil och gosade med lille Arvid :3 så söta! 
Emil gjorde armband till alla haha :D fast mitt va finast (a) !Vårstädning på g!Arvid!

Det är jobbigt att va 6 veckor gammal haha!

Fick så fina presenter! Presentkort och brevpapper och en teckning av emil!


En pläd som carl philip bernadotte designat!
Sommarkläder!
Jättefint vinglas i Carolina Gynning design!Soda stream till rummet!
Nya byxor!

Från lindex!


<3

Från lite brevvänner!
Hurraaaaa

Blev väckt imorse med "kaffe på sängen" och paket! Tack mamma och pappa <3


Morning face haha


Zebra byxor, tröja, ferrarri handduk, prydnadshäst, doftljus, mockingjay part 1, celine dion parfym, pengar, balsam, presentkort på massage, iphoneskal, stockholmshelg med musikal!Från farmor och mamma/ pappa! Cash is kingFlaggan uppe!


Tack Ellinor!! <3


20 barre

Grattis till mig! 
20 år hehe


Mohaha
Melonas

Fyrkantig melon?


Zumba!

Zumba och beck. Bra avslut på sista dagen som tonåring heheFlora in summer

Bilder från trädgården! Så härligt väder idag
Tisdag

Det är heeeelt sjukt att jag fyller 20 imorgon 😳
Åldersnoja...

Idag ska jag på möte, packa färdigt och dammsuga. Imorgon får vi gäster som firar mig :). 
Ikväll ska jag på zumba (y)


Haha


Haha...

Det är lite kul att de rekommenderar än att ta med toapapper för det finns inget i varuhusen! 😂
Packar!

Inför Kina!


Ups

Sminkade mig lite och testade en ny röd läpp penna! Men så glömde jag bort att jag hade den och pussade katten.. Hon vart väl mindre lycklig men aja! Det går bort snart och innehåller inget farligt ;) en rosa katt har man väl alltid velat ha! *_*

Älskar den nya mysdressen jag köpte igår!
Haha


Shopping!

Älskar Cubus och bikbok. De har alltid bra reor. Även HM! Topshop är bra ocks för de har alltid mega reor haha. Köpte en kjol för 70kr, ordinarie pris 649kr!
Köpte 2 presentpåsar på ur och penn! Då vet man inte vad de innehåller men det är lite spännande. 39kr och 3 smycken värda sammanlagt 250kr
Söndag!

Idag åkte vi in till stan och shoppade massa! Eller ja.. Jag handlade medan lisa drack kaffe och ellinor bar kassar haha..

Mitt hår efter flätan! Ser ut som tanten i titanic haha


Frågade några vakter om de kunde fota oss haha


Lunch!


Utslagna efter en heldag haha


Hemmåt <3Allt jag köpte kommer i nästa inlägg! 

Kväll

Flätaaaa av lisa!


Slappdag haha

Fick in hela handen i en ballong haha... 
Slöat hela dagen! Sett sagan om ringen och pratat massa


Hahaha lisa skjuter prick på Justin Bieber hehe


Rosorna till Lisa från oss!
Lördag

Lunch med lisa! Sen fixade vi min säng haha. För i natt sov jag utan madrass hehe


Köpte hem misosoppa och tofu från mataffären och åt nu ikväll haha


Studentfirande!!

Först skrev jag tenta i farmakologi och läkemedelsberäkning. Efteråt körde vi till stockholm och firade först Ellinor och sen Lisa! På kvällen drog vi in till stan och gick på Kristall!
Ellinor fick bland annat en pajform, ungsvante och en rosa slickepott av mig
Sen drog jag vidare till Lisa haha!
Lisa fick bland annat en englandkudde, the who mugg och köksredskap i orange!

Shotta tequila med Lisa haha...Och så vakna man upp nyss hehe... 13.00


Fredag

Packar färdigt det sista! Snart mot tenta och sen Stockholm och fira bästa Lisa och Ellinor som tar studenten!!
1 år

Imorgon är det ett helt år sen jag tog studenten. I mitten av gymnasiet hamnade jag i en depression vilket var otroligt tufft. Man kan inte förstå det om man själv inte varit där.. Sömnlösa nätter, stress och dåligt mående. Rädd och ångestfylld inför framtiden. För mig fanns bara en utväg och det var självmord. Denna gång skulle jag lyckas. Jag mådde för dåligt för att orka fortsätta och hade sätt ett slutdatum efter Celine Dion konserten i Usa. Efter den fick det vara nog. Men något fick mig att ändra mig. Fina vänner, världens bästa föräldrar och människor i min omgivning. Men nu, ett år senare, har ett helt år på sjuksköterskelinjen gått och jag måste säga att jag mår bättre. Jag hoppas det håller i sig. Vill aldrig mer hamna i en så djup depression igen... Mitt mål denna sommar är att fortsätta leva, fortsätta plugga och fortsätta finnas. Imorgon ska jag själv fira 2 underbara vänner som tar studenten. Jag skäms inte. Därför skriver jag om det. Enda sättet att ta bort "skammen" över psykiskt dåligt mående är att börja prata om det. "Det är synd om människan" - men vi är starka allihop. ❤️ Bästa linnea <3
Gamla album!

Det är så kul att kolla gamla kort hahaMamsi! <3Papsi! <3Snart dags att ta nytt passfoto. Kanske kan använda detta? Hahahhaa
Snö?

Va ute och gick och såg massa "pollen" från träden typ. Såg ut som snö haha


Haha
Inför studentfirande
Smart!
Onsdag

Idag va jag till psykologen, kemlab och lämna blodprov och även ortoped tekniska för att hämta ut fotilägg och fotstöd! 
Sen hem och plugga igen.
På kvällen va jag på box! På slutet körde vi "sally". 3.26 min Benböj. I takt med låten går man ner och står kvar en viss tid osv. Så körde jag med vikter idag! 15 kg på stång hehe. Benen skakade något när jag skulle hem


Mamma och jag från zumban igår!
Hahaha

Dagens sms till Ellinor!
Hahah


Cool stuff (y)
Tisdag

Pluggat, packat och nu zumba! 
Kläder till studenten! Kommer bli så kul att träffa Ellinor och Lisa och fira dem!Woho!

VG på förra anatomitentan! Om magtarmkanalen, benen, musklerna, hormoner, fortplantningsorganen och de endokrina organen!


!

Ridning

Det va sorgligt att rida ikväll.. Sista gången med Fia. Hon har jobbat där sen jag började men nu ska hon tyvärr sluta.. Hon va liksom sista stammen på Sorf känns det som.. Inget kommer bli som förut utan henne på nått sätt. Såklart kan det bli bra med den nya också, men det kändes så jävla uppgivet efter lektionen idag.. 
Fick Zulle idag så det va ju lite kul i alla fall. Har inte ridit han sen olyckan i våras, men det gick faktiskt jättebra!


Haha..
Måndag

Lunch med pappa och sen plugg! Hade värsta mardrömmen i natt att jag missade tentan. Skulle tro att det va sparken i röven jag behövde för att sätta igång att läsa haha...Sällskap!
Material happiness

LOUIS VUITTON WATCHES 😍😍❤️❤️
RSS 2.0