Torsdag kväll!

Blev indiskt igen haha! Har käkat italienskt och indiskt i varje stad på den här resan. Imorgon flyger vi hem vid lunchtid! :)


Usch, vill inte veta hur mycket jag gått upp på den här resan.. Jag har oftast en form av plan att sköta mig lite och inte äta det och det, men den här semestern höll det inte! Blä..












Haha




Torsdag!

Idag åkte vi en bussrundtur i Vilnius här i Lithauen! Och besökte ett bärnstens museeum! Där visade de hur man ser skillnad på äkta och fusk och jag fick även kolla mitt halsband som jag köpte i lettland. Man la stenen i saltvatten ch om det flöt så var det äkta och den flöt! Alltså är den äkta! Bärnsten är koda från träd som stelnat i tusentals år.






















Kväll!

















Onsdag.

Hejhej! Har varit dåligt med wifi i lettland med nu i lithauen är det bättre! Idag åkte vi buss 4 timmar till Vilnius som är huvudstad i lithauen! Hade aslyxiga stolar på bussen *_*!














Riga Lettland















Bernsten kommer härifrån och säljs mycket! Jag köpte ett halsband och ett par örhängen. Inte alls dyrt just för att det är så fattigt här som sagt. 





Käkade indiskt på kvällen!








Tisdags!

I tisdags åkte vi en bussrundtur i Riga och sen turistade vi i alla möjliga affärer! Sjukt billigt i Lettland pga att det är så fattigt.
 Alla är så smala. Skulle tro att det beror på fattigdom och arbetslöshet. Lettland var mer präglat av kriget som var förut än vad estland var. 

Sen märke jag att deras vattenkranar är tvärtom mot våra haha! Drar man åt höger hemma så blir det varmt men här var det tvärtom! Inte kul när man duschade hahah.. 

Hotellet:










Desserter:


Mammas:


Min:



Pappa beställde en "dessert pizza". Och det var just det också haha..




Måndags!

I måndags åkte vi buss till Lettland! 4.5 timme tog det. Vi åkte till deras huvudstad Riga! :)








Kväll!

Ikväll käkade vi på en indisk restaurang. När vi satt där så kom Kirsti från idol juryn in! Blev jätteförvånad faktiskt haha. Men så frågade jag om det var hon, och det var det! :) fick autograf haha! 














Bussrundtur

Idag åkte vi en liten bussrundtur i stan och den stannade bl.a vid en jättestor scen! 1000 personer kan stå på scenen och sjunga och 65000 kan sitta på gräsmattan framför och lyssna! Är tydligen jättebra akustik där och det är en gammal byggnad! Michel Jackson, Lady Gaga och Tina Turner är exempel på artiser som varit där! 











Runt i staden!

Det är väldigt mycket som Visby med ringmuren och medeltid här i Tallinn! Vackert :) 





















Tere hommikust

Eller ja, god morgon! 










Restaurang!





Jag tog Lasagne och pappa tog Björnkött! Fick smaka och det smakade typ leverpastej (?) haha 





Köpte Babuscha med hästar idag också haha :D 




Pictures




















Estland!

Hotellet! 














Mer halloween bilder!






















Halloween i skolan











Stallet!




Torsdag

Träffade psykolog idag på morgonen. Dä går framåt ialla fall! 
Gick en runda ute i blåsten. Såg på en uppfart att någon ställt ut en pumpa, så jag tog en bild haha! Imorgon är det utklädnad i skolan! :) 
Ridning ikväll <3 






Onsdag

Idag var jag rätt produktiv hemma. Dammsög, diskade, städade till hamstern, handlade lite och på kvällen körde jag dubbelpass! Både BoxAerobics och Zumba. Gick det med ;) 






Tisdag

Hallå alla därute! 
Dagen började med läkarbesök i västerås hos en ortoped. Fick domen att man kan operera bort knölen jag har, men de rekommenderar det inte. Så vi får väl se. 

Sen var det skola och vi hade svenska. Pratade om Fjodor Dostojevski! Kul skit haha. 
Kom nyss hem från ett Box/Styrka pass. Det var kul och bra om man vill ta ut agressioner men jag tror inte jag ska köra det nå mer. Fick ont i handlederna, underarmarna och knäna men nu har jag i alla fall provat! 




Hamstern

Vilma äter blodpudding?! 




Måndag

Var lediga idag (igen!), krattade löv i trädgården, gick 1.5 timme i skogen (hamnade 3 km utanför sala hahaha..) och sen vägde jag mig för sista gången på viktväktarna! Måste ta hjälp med lite annat innan jag fortsätter känner jag. Det funkar inte längre. 














Babyliss Curl Secret

Skulle jag haft längre hår så hade jag gärna köpt den och provat! Verkar skitsmart att den liksom lockar av sig själv! Man behöver inte snurra håret runt en pinne haha, utan den "suger in" håret och lockar det! :)
 
 

Lördag

Promenad i skogen för mig själv! Hittade svamp också. 















Kommer ni ihåg?

Jag älskar honom fortfarande haha! Han är så grym!!
 
 

Vecka 43!

Yes, nästa vecka är det Halloween i skolan bland annat! Kommer bli grymt! Älskar att klä ut mig haha. Har dessutom anmält mig till Clear Rounden i stallet som är veckan efter (eller nått), och då får man också klä ut sig om man vill. Såklart jag gör det då! Roligast ju haha.
På lördag åker vi till Estland! är där några dagar, sen åker vi vidare till Lettland och så samma sak där, sen vidare till Lithauen! 
Linnea åker till Colombia med skolan på fredag och bli borta 3 hela veckor! :(( Kommer sakna henne som fan! Är dessutom lite orolig eftersom det är just Colombia av alla ställen. De ska typ bo ute i Amazonas.. :p 
 

Premiärbad!

Tog ett bad i nya badkaret när jag kom hem från mormor! Jätteskönt :) nu sitter jag i one piecen och ser film :) 












Mormor 85års kalas!

Idag firade vi mormor med släkten i en lokal som vi hyrt! :) blev bra och mormor vart jätteglad! Rörd :) hon fick 2 tavlor av oss som vi fotade med en fotograf förut! 















Emil (kusinbarn) fick en nalle av mig när han fyllde 1 förut! Han kallar den Jocke och är hans favorit :3 något tuffsig och använd nu ;) 




hahaha


Saker...

.. jag drömmer om att kunna göra!
 
 
Jag kunde stå i brygga förut haha..
 
 
 

Fredag!

Har bara slappat idag! Var på zumba på eftermiddan men annars inget. Imorgon ska vi ha överraskningsfest för mormor som fyllde igår! Blir väl inte så mycket "fest" när det är gamlingar haha men ändå! ;) slipper ju hangover dagen efter i allafall xD 

Ha en bra helg! <3 



Snö jao!








<3












Torsdag igen!

Halloj! Är glad över betygsvaret jag fick idag på både provet i psykiatri och uppsatsen jag skrev om Bipolär! :3 Känns bra att vara positiv över något igen haha.. 

Ikväll ska jag till Sorf för att kolla på clinic uppvisning i dressyr! Hoppas det är lärorikt :) 
 
Tror jag börjar bli sjuk "igen". Har ont i halsen :/ Men fick ju massa te av mamma så det blir att dricka sånt då! 
Har helg fr.o.m idag och imorgon är det fredag! <3
 

Nya smaker

Jag gillar inte karamell smaken annars men den var rätt okej i te! Jordgubbscupcaken var fyllig och gräddig i jordgubbssmaken och blåbär smakade mycket muffins och blåbär! Värda att testa :) 




Grattis mormor 85!!









Promenad








Inaktiv

Hejhej! 
Igår när jag kom hem mådde jag inte alls bra. Trodde jag var påväg att bli förkyld. Sprängade huvudvärk, ont i nacken och ryggslutet. Sov i 2.5 timme. När jag skulle gå och ta kvällsmat sen så var jag tvungen att lägga mig flera gånger för att inte svimma. 
På natten sov jag till 1 och vaknade sen flera gånger. Kudden var av sten, alla prassel förstärktes, röster pratade med mig, hela rummet snurrade. 

När jag väl vaknade nu imorse så var allt borta. Inte kan man väl vara sjuk i dag? 😶 





Tisdag

Känner mig sjuk :( har inte tid för det nu 


Scrapbooking med körkort!





Vad jag köpte!

 
 
Plus tuta haha! :D 
 

Studenten!!

Idag beställde vi mössa och kläder inför studenten!! Jag beställde mjukiströja och byxor, shorts, champagneglas, mobilfodral och tuta! 















Söndag

Vaknade hos Linnea vid typ 12. Sen såg vi en Wallander och jag åkte hem! :) blev en slappardag ;) men nu är det snart Zumba! 








@linneas!

Tog en trip till heby och nu är det 
Grey's mys :) 











Tecknat

Bilen är avritad så benen är inte fel för att jag tänkt fel ;) 



Sissela Smith och nån häst. Tyckte bilden va fin så jag hade den som mall. Men det var inte meningen att den skulle bli identisk :)




Lördag

Godmorgon! Vaknade vid 8 så jag åkte iväg på ett Step-up pass! Nu är jag hos Linnea och ska sätta igång och rita tänkte jag :) Sover här ikväll :) 
 

Oktober - Rosa månaden

För bröstcancer 








!

Human body facts

Strax Zumba!

Hahaha bara för att det är fredag! ;)
 
 

Badrummet!

Nu äre klart :D Ska bara måla om bordet i vitt haha
 







New in






Grå grå är himmelen



Foto: Tomas Lindgren

Torsdag

Skulle till sjuksköterskan och psykologen idag men hon var sjuk så jag sätter igång med psykiatriarbetet istället när jag ändå är vaken.. *yay* 

Ikväll är det ridning i alla fall <3 




Tv mys

Stalkers säsongsavslutning medan alla andra ser Greys! 






Helena Köhl!

Hon som fotade på mammas fest och även fotade mig vid gruvan jobbade förut på mammas jobb! Hon har nu sadlat om till fotograf och inredare och nu är en av hennes stylingbilder på omsalget på Afronbladets tidning "Härligt hemma"! Rätt häftigt :) 




Onsdag!

Hallå därute! 
Idag hade vi Psykiatri. Nu pratar vi om Yrkeskompetens inom psykiatrin. Intresting shit! Ska skriva en uppsats som ska in nästa vecka om det. Det blir det sista i psykiatrikursen! 
Fick A på provet om olika psykiatriska sjukdomar! Feel proud :3. Provet handlade om Ångest, Tvång, Fobier, Psykoser, Schizofreni, Depression, Bipolär, Självmord och Utmattningssyndrom! 
 
Var på BoxAerobics nyss och nu ska vi äta Sushi! ♥
 
 
 
 

Mysis!

Strax iväg på afropower!




Tisdag

Handlat, dammsugit, diskat, bäddat, städat ch nu lunch! Sen ut och räffsa löv! ;) ingen rast, ingen ro! 




Fotosession!

Fotograf: Tomas Lindgren 










Bion!

Filmen var helt okej men boken är bättre! Brukar ju vara så :) handlar om öland och en pojke som försvann på 70 talet. 






Söndag

Tjolahopp! 
Idag vart det en riktig slappdag. Har sovit och ätit haha.. 
Nu är Becka och jag på kinarestaurang och käkar och snart ska vi på bio! Skumtimmen :) 









Godmorgon!

Var ute igår (för första gången faktiskt!). Linnea och hennes kille + 2 av hennes systrar och den enes kille var med! Och så jag och Rebecka :) vi var först hemma hos Linneas ena syrra och spelade och snackade lite, sen gick vi till Berras och tog ett glas! De hade karaoke och plötsligt stod jag där! Hemskt hahahaha! 
Sen gick vi vidare till statt :D va så jävla kul att dansa! 













När vi skulle gå in på statt så stoppade vakten mig och ba: "du får vänta 10 minuter!" 
Jag: va? Varför då? 
Han: ja du blir ju 18 då, 6/10. 
Jag: jag fyllde 18 den 10/6 
Han tog då mitt körkort (vem har körkort om man inte är 18 förresten?!) och tittade igen och säger: 
-jaa jag ser det nu. Ursäkta. 
Hahahaha! Gjorde min kväll ;D poliserna bredvid fick nått att skratta åt i alla fall ;) 


Hey Brother - Avicii

Så underbar låt! ♥

Friday Bitches!!

Tjoho! Zumban idag var G.R.Y.M!!! Så rolig! Var asmycket folk och de flesta verkade vara nya! Blev som en extra ledare med 2 andra som har kört det där ett tag! "Känn ingen press" haha ;)
 
Blev kräftor ikväll när alla andra frossar i kanelbullar! :*













Vände ryggen till 2 sekunder så satt katten på min stol ;).. 

;)

Truth of life

Fredag!

Tjoho! 
Börjar 9 idag och skrev prov i psykiatri om olika sjukdomar. Tex, bipolär, depression, schizofreni och utmattningssyndrom. Även självmord. Inga upplyftande saker direkt och det vart ju då ett stort prov. Orsaker, symtom, behandling, läkemedel, bemötande osv på alla :p 

Men nu är jag i alla fall hemma och har käkat! Ska iväg på zumba i eftermiddag och sen är det fredagsmys!!!
Vi ska käka kräftor :3 





Ridning och nyrenoverat badrum!






Torsdag

Det är jobbigt när man försöker plugga men det inte går! Man känner det som att man kan det man läser, men skulle man få frågan på provet så skulle man inte kunna svara! :@ 

Ridning ikväll igen <3 




Haha




Onsdag

Idag hade vi psykiatri och vi lyssnade på en föreläsning om psykoser! Var jätteintressant :) har prov om psykiska sjukdomar på fredag.
Efter skolan var jag på BoxAerobics och tränade med Emmy! Vi är ett riktigt grymt team :* 









<3





Creative ideas!

Some cool ideas!

Afropower

 Åå det är så jävla kuuul!!! ♥

Tisdag

Hemma dag igen! Har dammsugit, pluggat, städat, pysslat lite och ska på AfroPower ikväll! :) 




RSS 2.0