Balklänning!!

Kan avslöja att jag nu hyrt balklänning inför studentbalen!! :D Urvacker! Den är vinröd. Dock det enda jag avslöjar ;) haha.. Hoppas på en fin dag! 
 
Gammal bild! Nettan och Ejik haha ;)
 

Fredag

Äntligen fredag! Äntligen helg!! <3 
Nu har 3 prov avklarade för den här gången. Har inget prov nästa vecka tydligen, men måste ändå läsa lite i helgen. Provet idag var om smärta. Det gick fort att skriva haha. Kom hem innan 10 igen. 
Nu sitter jag och tittar på Beck :) I eftermiddag är det träning. Sen ledighet, dipp och mat haha :)
 
Vad gör ni ikväll? :)
 
 

Flugan

Igår kväll red jag Flugan. En för mig ny häst. Väldigt speciell men ändå rätt okej. Svår haha. Och inte så rund i sin form så det var inte så lätt att få henne mjuk
Hejhej glada känsla

*varning för glatt inlägg*Naturkunskap

Kemisten själv
Samhällsprov
Zzzzzzzz

..

Litegrann därför jag tvekar om det yrkesval jag gjort.. -.-
Fan va biff

Eller inte.. Hahaha!

Var på cirkelpass ikväll! Men det var riktift jobbigt. Inte bra jobbigt, utan bara jobbigt. Jag hade ingen ork alls.. Måste försöka lägga in en vilodag igen.. Blä
Gymmix

På gymmix där jag tränar, så kan man betala per gång (50kr) eller köpa månadskort! Det är värt att köpa månadskort om man tänker testa många pass! :) 
Med månadskort får du träna hur ofta du vill, på vilka pass du vill och när du vill. Vissa veckor går jag bara på zumba och cirkelpass tex. Denna vecka körde jag box/styrka också! 
Onsdag

Idag har jag bara Historieprov på schemat!Bärnsten från Lettland


Natt

Vaknade flera gånger i natt och trodde klockan var mer. Jag trodde jag hade missat alarmet. 
Mellan alla dessa gånger så drömde jag saker hela tiden! Så sjuka grejer.. Bara mardrömmar allihop! 
Först var mitt liv som en film och jag visste precis vad som skulle hände. I slutet av filmen så blev pappa skjuten och dog. 
Ni vet när man verkligen tror att det hänt när man vaknar! Så äckligt...

I nästa dröm vad jag kidnappad av en man som höll mig instängd i en källare och utförde massa tester på mig. Våldtog mig, misshandlade osv.

I den 3e drömmen var jag med i en bil där en liten pojke körde. Han körde asfort och det var jättehalt. Så kom
Vi till ica och därinne var jag jagad av någon hela tiden. 
Box/styrka

Så undebart att få slå sönder allt. Få ut alla aggressioner! 
Stackars kvinnan jag körde med haha..
<3


Fyfan

All ork och lust har gått ur mig just nu. Är så jävla arg och trött på allt.. Så inihelvet mycket saker som ska fixas nu pga våran skola som inte planerat något. Jag orkar inte. Vi får läxor och prov efter varje lektion som vi har, och nu har vi börjar med gymnasiearbetet också. Det känns inte alls kul! Fyfan! Dör hellre än gör det.. Vi ska ta hand om 3 patienter under en förmiddag och visa att vi kan vårat yrke. Låter kanske kul, men jag hatar såna där planerings saker. Vill inte! Vill inte ens jobba med sånt där.. 
All min energi går åt till skolarbeten och försöka få någolunda betyg just nu. Jag har ingen ork över till något annat. Jag skiter i hur jag mår. Jag kan inte tänka på det nu. Jag mår skit och det blir inte bättre av en oorganiserad skola. Blir vi inte undersköterskor i sommar, så fine. Jag bryr mig inte längre. Jag bryr mig inte om nått. 
Det finns en utväg och den är jävligt lockande ibland. 
 
 

Tisdag


<3

Ikväll tackar jag någon högre makt att mamma "bara" körde 90 på 100 vägen från Västerås. Ut på vägen kom en älg, och när mamma fått stopp på bilen helt var älgen ca 3 meter från den. Hade hon kört fortare så hade hon troligen inte överlevt. 

Livet är skört. Be careful everyone <3 
Zulle bulle <3Gigantiska hovar..
!
<3
Zzzz

Man matas med information i skolan.. Från 8.30-15... Är helt snurrig. Nu har vi börjat med gymnasiearbete också. 
Sitter i soffan och tar igen mig, men ska snart till stallet! Realistisk jao!
Beckis!! :*


Måndag


Dunk dunk

Train insane, or remain the same! 
Tog ut mig idag på cirkelpasset. Så jävla skönt!! Underbart med kräk-känsla, svimningskänsla och ett hjärta som nästan hoppar ur bröstet haha! 
Träningsvärk imorgon (y) 
Tyvärr
Natti natti!
Kväll

Har käkat sushi nu! Mamma och pappa åt någon sorts skaldjurslasagne.
Fler bilder sen idag kommer nu! :)
Grattis Rene-Charles!

Idag fyller Celine Dions äldsta son 13! 
<3

Tage!


Hästvakt

Idag åkte jag iväg vid 10 för att vara hästvakt till imorgon!
 Har fixat med katterna och hästarna och så har jag ridit en runda med Elan! :) mamma och pappa gick med och fotade lite. Nu sitter jag i deras soffa med filten på och ska läsa läxor :)Fredag!

Halloj alla där ute! 
Just nu sitter jag och knaprar på minipaprika och sockerärtor! Dippar dem i Holiday dippen. *Superb*! 
Har packat inför helgen då jag bor hos Maud och tar hand om hennes hästar. Kommer inte göra annat än att mocka, plugga, rida, plugga, sova, plugga ;).. Har 3 prov nästa vecka.
Nu ikväll var jag iväg på Zumba pass. Kändes som det var länge sen, men det gick bra i alla fall! Knät är som en ballong nu, men aja :p går väl över nån gång
 

Provtagningar

 
Idag fick vi testa att ta venprov och kapillärprov. Vi fick sticka i en slang och blodet var hallonsaft haha. Man får ju inte sticka på riktigt :). Sen tog vi blodprov som diabetiker gör. 
 
 

Tidningen

Idag är vi med!


Naturkunskap

Idag skrev vi massor om molekyler, atomer, benämningar inom kemin osv. Satt och byggde ihop en sån där "hund" också haha.. Etanol molekyl.


Visste ni?

Idag efter redovisningen om Judendomen så pratade vi om Kosher-mat. Alltså mat som judar får äta. Som är slaktad på ett visst sätt eller framställd osv. 
Visste ni att de 2 som skapade Ben & Jerry's glassen är judar? Och att den är Kosher gjord? Så judar kan äta den :). Det står tydligen på den sa läraren.
Bra för dom, för vem vill missa B&J? ;)
Skakis
Torsdag

Nu har vi snart en redovisning om Judendomen. I min grupp ska vi prata om Chanukka, Sabbat, Pesach, Jom Kippur och Rosh Hashana.
Går till 15.15 idag, så det är lång dag :/. Men ikväll ridning i alla fall <3
 
Chanukka:
 
Sabbat:
 
Pesach:
 
Jom Kippur:
 
Rosh Hashana:
 

Cirkelpass
Hitta inga t-shirtar så får bli dethär haha...

Mamma <3

Har jag sagt att jag älskar dig? 
Tv4 och Let's Dance

Let's Dance börjar i februari igen. Tv4 la ut en fråga om man kan gissa vilka som är med. Så.. Jag kommenterade haha :3
Naturvetenskap vs Kemi

I 9an läste vi Kemi. Jag tyckte alltid att det var så krångligt och svårt med alla benämningar, "köpa och låna" joner och atomer för att det skulle gå ihop, och hur hela kretsloppet fungerade. 
Men, så lyckades jag få MVG i Kemi när vi slutade 9an ändå! Jag hade mvg på alla prov, men jag förstod aldrig riktigt hur det gick till. Läraren satte säkert rätt betyg, men jag kände ändå att det var något jag inte förstod. 
Dessutom var jag alltid "rädd" under alla laborationer. "Stick tändstickan i röret och se vad som händer" sa läraren. "Kommer det smälla?" Frågade jag. "Nää" sa hon. Vad tror ni hände? Blev asrädd haha... Var alltid rädd att spränga skolan eller nått. 

Så har vi börjat med naturkunskap nu. Och jag satt och läste lite om det vi håller på med. Och det är ju precis från kemin O.o döda mig... Jävla atomlära, kol, kretslopp och celler... Dör! 
Men nu är det mer utförligt beskrivet så man kanske fattar från grunden denna gång. (Y)


Check

Läst sönder mitt huvud nu i eftermiddag. Jag får inte in nått mer nu.. 
Läst om smärta, mellankrigstiden, naturvetenskap och judendomen. Snurrar ihop allt haha. 

Nu sitter jag och strötittar på Family Guy och dricker te. <3
Tisdag

Det byggs på mer och mer med saker vi ska göra. Prov och läxor.. 
Idag pratade vi om runstenar 
Guldbaggegalan

Tittade ni på Guldbaggegalan igår? Jag titta lite halvt sådär. Men när Persbrandt vann bästa manliga huvudroll, DÅ tittade jag! haha... Hans tal var det enda man orkar lyssna på också ju. 
Inte bara för att hans röst är helt magisk (a), utan för att det var faktiskt riktigt bra. Han nämne lite snabbt om att han håller på och rätta till allt från sin bakgrund och även att priset han vann går till honom men också till alla som har en missbruk. Filmen han vann för heter "Mig äger ingen" och i den spelar han en alkoliserad pappa. 
Han tackade också sin mamma för support! :)
 

Say what?!

image
 
Våran skola alltså... Döööör

?

Vad är meningen med slagsmål i hockey? Varför slåss dom? Jag har aldrig fattat det haha. De är väl där för att spela hockey, eller? 
Ska ryttarna börja slåss på tävling också? Fotbollsspelarna slåss ju inte? Inte heller handbollsspelarna. 
Såå.. Kan någon förklara vad meningen med det är? Ingår det i spelet eller haha ;)
<3
Zulle

Idag fick jag rida Zulle! En ny häst i stallet. Bara 6 år men ändå jättelugn och mysig. Nästan 180 hög, så han är jättestor! 
Mjuka gångarter och inte alls stel som man kanske kan tro eftersom han är så stor. Jättebra i hoppningen också! Måste få lite kondis bara. 
En ny favorit! :)


Måndag

Idag hade vi natur och samhäll. Har 2 prov nästa vecka.. Blä. Massor med grejer att göra. 
Ikväll är det hoppning <3 

Idag:
Så vackert <3
The Heat

så rolig haha
 
 

Söndag

Ligger i sängen och äter salladsärtor. Får leva på sånt idag eftersom jag inte kan åka och träna. Jävla knä. 
Mamma och jag gick en runda ute men det ger ju inte så mycket..
imorgon är det skola igen, och sen möte på eftermiddagen. En vecka är så lång.. Det är för lite med ett möte i veckan
 

Vinter bilder19/1-14

Idag är det 3 år sen du försvann från oss Joel. Tågjäveln kom precis. Du fattas oss. Vi behöver dig. Lisa är 6 och hon saknar sin pappa <3 kom tillbaka
Lördagskväll

Ugh.. Blev för mycket igen.. Som alltid. Kan inte träna nu pga knät heller. Blir galen på mig själv. Varför måste man äta?! Skulle vara så lätt att vara slippa det. Inga problem. 

Tea (en av barnen till de som var hos oss) snodde min telefon och posade lite haha ;) sötis!
Lördag

Upp tidigt idag för att åka iväg till hon som jag ska ta hand om gården för nästa helg. Idag var jag med och kollade allt och så red jag en lång runda också. Hennes häst är jättehärlig! Han gick i Högvakten i Stockholm för några år sen, så han är jättetrafiksäker och inte rädd. Trygg, jättestor gång och väldigt kunnig i olika dressyrmoment. 
Höll på att frysa sönder fingrarna och tårna dock haha... jag hade 4 tröjor och ridvästen, men nästa gång måste jag ta med fler par strumpor och vantar. 
 
Nu blir det lite läxor igen. Både om Judendomen och Akutsjukvård. 
Ikväll får vi gäster :)
 
 

Namn: Elan

Ras: Svenskt halvblod

Härstamning: Bonaparte – Happy Day

Färg: Fux

Födelseår: 1991

Uppgift: Musikhäst

Mankhöjd: 168 cm


Det är inte ens kul..

.. men samtidigt är det jävligt kul!
 
 

Pontus <3


Vinter <3

Fredag

Hade skola idag med. Men vi hade bara halvdag. Skrev massa om Smärta och sen massa Etiska dilemman. 
Efter skolan drog jag till stallet för att hämta ridgrejerna. Ska rida hos den där kvinnan imorgon och hjälpa till. Nästa helg ska jag ju bo där när hon ska bort :)
Har inte varit på Sorf vid lunchtid på jättelänge haha! Kändes knas.
 
På eftermiddagen vad jag på Zumbapass. Och snart ska vi äta Sushi. Zumban är inte ens jobbig längre :( Ville gå på Boxen efteråt, men mamma tvinga med mig hem haha.. Börjar få ont i knäna. 
 
hahaha

Häst är bäst

Ikväll red jag akrobat. Han har blivit mer och mer nere och sur. Läraren sa att han troligen är så less på livet och alla okunniga som sitter och skumpar runt på honom. 
Känns som vi förstår varandra haha. Vi är rätt lika. Deprimerade och nere. 
Tror det är viktigt att ha det i tanken när man rider honom. Så man berömmer mer och talar om vad som är bra och inte gör för svåra saker, så han känner att det är meningsfullt med det han gör.

 

Jshrbfiakd

Gaaah.. Fitthorskola! Börja ALDRIG på KSK! Jävla horrektor. Hon fattar inte ens att det är hennes ansvarsområde! Hon skjuter allt på lärarna. När vi sen frågar lärarna så har de inte alls fått informationen.. Dö. Plågsamt. 
Det slutar väl med att vi inte blir godkända. 
Går och hoppar från en bro eller nått. 
Hoppas

Den här natten blir bättre än den förra. Usch fyfan haha
Hotellen

Lite bilder från hotellen i Usa. 
San Fransisco 

Los Angeles 

Las Vegas


Träning

Känner redan resultat av cirkelpassen. Grymt bra, och jobbigt såklart. Det är bra tankeavledning också. För man måste fokusera hela tiden på vad man gör. Annars snubblar man eller tappar balansen. Mycket axlar, lår och biceps idag. Träningsvärken kommer väl som ett brev på posten imorgon ;)... 
Onsdag

Idag var det bland annat historia och jag pratade om när vi var i Polen och besökte Auschwitz. Tror klassen tyckte det var intressant :) 


 

Haha
Patricia Varis

Patricia är en av alla brevvänner jag har. Hon bor i Finland <3 så underbart snäll! Idag fick jag en låda med lite grejer som hon skickat <3. 
TisdagStudiedag idag. Men var inte ledig för det. Var på möte med Psykolog och sånt.. I'm a psycho

Mys med katten nu <3 !
Nyköpt


Svar på kommentar

Fick en fråga hur min "drömkille skulle se ut och vara". Så jag svarar väl på det då ;)...
Hur han skulle se ut vet jag inte, eftersom jag inte träffat honon. Utseendet kommer inte i första hand. Är det en stor skitstövel så tänker jag inte vara tillsammans med honom bara för att han är "iögonfallande-snygg" haha...

Jag älskar att skratta, så humor är viktigt. En rolig kille. Snäll, omtänksam. Det är väl bra om han inte är hästallergiker eftersom jag rider haha. Matlagning och träning får han gärna vara intresserad av. Jag kan inte laga mat, så det vore bra om han kunde! :) 

Ska man bara gå på utseende så är ju inte Dr. Avery helt fel haha! 
Jddrvflaiebsos gaaaaaa

Vilken jävla kväll! Så arg och sur just nu.. 
Börjar med att jag började göra iordning mig jättesent.. Satt vid tvn och halvsov. Slängde på mig kläderna och åkte och hämtade Emmy! 
I stallet så såg jag att hästen jag skulle ha, gick lektionen innan. Så jag tog det lugnt och hjälpte de andra osv. Så ser jag ungefär en kvart innan att Demiro står inne! Jag hade inte ens kollat det! Så då var det bara att lite snabbt göra iordning honom. 
Men.. Väl inne i ridhuset så hann jag bara rida ett par varv, så visade det sig att han var halt... 
Fick hjälp att göra iordning Bella och så red jag henne istället. 
Efter lektionen så skulle jag låsa in mina saker i skåpet, men hittar inte nyckeln! Inser då att jag låst in den.. Så jag körde lite kriminellt hem utan körkort (som också låg i skåpet), med väst, hjälm och sporrar på.. 


Måndag

Idag hade vi ett långt pass med Naturkunskap. Det blir mer och mer intressant faktiskt. Vi pratade idag om livets början, utveckling och sånt. 
Det är rätt häftigt hur allt började. Med en liten cell som sen blev flera, började bilda syre utan solvärmen och sen till slut så kom människan till. 

Expedia.se

På expedia reklamen så pratar de om Bulgarien och att de nickar när de menar nej, och skakar på huvudet när de menar ja. Alltså tvärtom mot vad vi gör. 
Såå... Jag kollade upp det! För jag trodde inte det stämde haha. Men det gör det! De gör tvärtom mot var alla andra gör. 
Varför vet jag inte men. Kan ju vara bra att tänka på om man ska dit ;)
Vladimir Putin ;)
Nästa lördag

I helgen så kommer det ett gäng på middag till oss. En liten tjej kommer vara med och när vi ses brukar jag umgås med henne mest. Det är vi och 9 killar haha. 
I alla fall, så satt jag nu ikväll och letade efter lite tjejspel på telefonen. Fick upp Barbie, matlagningsspel osv. Men på samma sida fanns spel om "plastik kirurgi" och "become skinny" appar. 
Bra förebilder för unga tjejer. Verkligen. 
Kommer ni ihåg?

När man var liten? Inga problem. Inga jobbiga tankar. 
Men kommer ni ihåg de där leksakerna man hade? Samlade på och bytte i skolan? Haha. Jag hade såna där "gogos". Små plastfigurer. Sen hade jag pokemon figurer också. När vi var i Usa så hittade vi en affär som bara sålde såna. Ville köpa alla haha! Söndag

Idag var det cirkelpass igen. Linnea följde med för första gången och provade på. 
Det ger mer att gå med kontinuitet känner jag. Så jag ska börja gå ett par gånger i veckan nu. För det är kul! 
En övning vi körde idag kallade tränaren "tjuriga ungen". Då låg man på en stor tjock matta. Och slog med armar och ben precis som en tjurig unge haha! Jättebra för att ta ut aggressioner ;)
Beställning

Lite grejer jag fått hem från en beställning: 
Haha
Lördag

Idag firade vi min morbror i västerfärnebo. Var där hela dagen och lekte med kusinbarn Emil haha! <3 
När vi kom hem så gick jag och pappa en promenad på över en timme. Nu är jag hemma och ska ta det lugnt. Så underbart <3 

Woho!

På måndag när jag ska till skolan, då kommer jag inte "wohoa" nå mer, men nu gör jag det! För snön har kommit!

Zumba!


So damn cute!
Praktik

Vi fick veta praktikplatsen under lektionen idag. Vi lottade och jag "vann" så jag får vara på Akuten!! Precis vad jag ville!! Kommer bli så lärorikt! 


Fredag

Igår mådde jag rätt okej. Det var en bra dag även om lektionerna var jobbiga. 
Men så vaknade jag imorse, och den där obehagskänslan är tillbaka... Blä 

Idag tror jag vi slutar vid 11.30, så slipper jag äta i skolan.  Det är sunk.. Smakar grädde, smör och olja av allt. 
Sen blir det zumba träning och på kvällen kommer Linnea på filmkväll <3 
Demiro

Red en fräsching igår kväll. Demiro var jättefin och framåt. Stort steg och mjuk i handen. :) 
Haha

Salen vi va i idag på naturen hade en timer på lampan. Så var 10e minut (exakt) så slocknade den! 
Läraren stod och pratade och sa: "jorden kommer gå under och solen kommer slockna" 

Precis då släcktes lampan hahahaGillar förkortningen ;)

Naturkunskap

Well.. Läraren var lite speciell. Inte elak eller så (än så länge!), men oerhört seg och tråkig. Jag trodde jag skulle somna haha! Gillar inte ämnet så särskilt mycket heller. Fysik, Kemi, Atomer och sånt.. haha
 
Men Religionen och Samhällskunskapen verkar jättebra i alla fall. Roliga lärare. Då blir det lättare :) 
Nu ska jag sätta mig in i berget av läxor innan det blir ridning ikväll
 

Torsdag

Idag har vi 3 nya lektioner med nya kurser och nya lärare. 
Först hade vi Religion. Den kursen blir nog rolig för läraren verkar jättebra. Nu har vi snart samhäll och sen har vi natur. Har hört lite mindre roliga saker om naturläraren. Men vi får väl se ;) 

Hulken

Skippade alla läxor ett tag och åkte iväg på Cirkelpass. Har inte varit på det på länge så alla muskler var borta.. Sjukt jobbigt. Måste börja köra det oftare så det lilla man bygger upp också stannar kvar. 

Har duschat och käkat och nu sitter jag i soffan. Är alldeles skakis ;)
Öööö...

Stor suck.. Vi har fått sjukt mycket grejer redan.. Dag 2 och jag har ont i magen av stress.. Så mycket annat i helgen och så som pockar på än.. 
Svenska: Strindberg text och skriva analys 
Historia: läsa om mellankrigstiden och svara på frågor. (Så av någon anledning lovade jag att göra ett arbete och visa upp sen.. Jag borde lära mig att säga nej) 
Akutsjukvård: uppgift om operation som ska vara klar på fredag. Sen också en uppsats som ska skrivas. Nog för att den ska in långt fram, men vill ändå börja så allt inte blir kvar till sen.. 
Onsdag

Började med ny kurs idag. Akutsjukvård heter den. Blir nog bra :) 
Kommer bli rätt enkelt att jobba med. Har ett facit hemma haha. Mamma jobbar på operation. 


Muppis
Tisdag

Idag började skolan igen efter jullovet. Känns bra att vara tillbaka i rutiner men ändå drygt med allt plugg. Hade en lektion, och tror ni inte man får läxor ändå? Haha..
Så nu sitter jag och ska läsa om Strindbergs jätteroliga texter och sen skriva en analys på dem! Låter väl kul.
 
Imorgon börjar det på allvar igen. Då har vi skola från 8.30- 15.30 och det är långa lektioner. Nu kommer vi göra allt som vi inte gjorde förra terminen för att skolan inte planerade.. Så nu läser vi Natur, Religion, Samhäll, Akutsjukvård och Svenska samtidigt. Förra terminen var vi lediga nästan jämt för att det var så dålig planering. Vi läste bara psykiatri en period.
 
Men aja.. Bara vi blir godkända så..
 
 

Ångest

Fyfan vill verkligen inte till skolan.. Orkar inte. Vill ha minst 3 veckors lov till! 

Godmorgon..
Ridning

Jag hade Istra ikväll och det gick bra. Hon var väldigt mjuk och fin idag. Dock lite stel i galoppen vilket ledde till att hon surnade till ett par gånger och jag satt framför sadeln. Men det gick bra. Gav inte ridgruppen nöjet att gå tårta nästa gång ;) 
Bokar bokar!

Just nu sitter vi och bokar biljetter till Usa, hotell osv. Planen är att vi blir borta i nästan 3 veckor. San Fransisco, Los Angeles och Las Vegas. Golden Gate bron, Hollywood Hills, Walk of Fame, Fängelseön Alcatraz, Celine Dion konsert, Rida i Grand Cannyon och såklart MASSOR MED SHOPPING!!!


Måndag

Idag är sista dagen på lovet tyvärr. Men det är i alla fall ridning ikväll. 
Var ute och gick en lång runda idag också. Vill inte sitta still haha. 
Mysis
Angry


Im your best friend late at night 
Pills, raizors and rope out of sight
My head is spinning around 
Screaming the words and the sound
I hate myself, i hate you 
You are killing me, and you know it too. 
Im too fat, i want thin
I want to see my hipbone and have soft skin. 
I want to show the world my thin thigh, flat stomage and collarbone 
But instead i lay here in my bed all alone. 
Crying, screaming and punshing my ugly face. 
I do it just in case. 
I want to shoot thumptacks throgh my lips. 
Just to close the big disgusting mouth from chips 
Away from any kind of food 
Drinks and rubish. 
Instead i'll be watching my blood 
 
4 år gammal. "du får inte vara med för du är för tjock"
10 år gammal. "Tjockis, du är så äckligt fet." "Åå kolla hon särbarnet där! Hahaha fan va tjock hon är." 
11år. Bestämde mig för att gå ner i vikt. Matvägrade i 2 veckor. Tills en klasskompis pratade med sin mamma som ringde min mamma. Ingen lärare brydde sig. Det var jag som skulle få byta skola om jag ville. Inte hon som mobbade. 
11 år. Skolsköterskebesök för rutinkontroll. "Ja du väger ju en del Mimmi. Du gör ju det. Du skulle behöva åka på ett sånt där läger för feta barn" 

12år. Stallet. "Varför kan inte jag rida henne när så många andra som tillochmed är större och längre än jag kan rida henne?" 
"Men Mimmi det förstår du väl. Du är ju för tjock för henne."
Det sätter sina spår. 

Söndag

Sov till ungefär halv 1. Sen gick jag en lång runda ute. Så vackert i dimman <3. Nu film i soffan.
Tjejkväll i Avesta!

Blev bjuden till Alina på tjejkväll. Vi käkade tacos, spelade Just Dance, Alias och Galenpanna! 

Körde hem från möklinta vid 2 haha.. Var dötrött men det gick. 6 rådjur sprang över vägen på olika ställen.

Lördag

Ikväll sticker jag iväg till Avesta för tjejkväll! <3 träffa Jennie, Alina, sarah, Emmy med fler <3 hoppas och tror på en mysig kväll :) 


Fan för dethär

Nu skriver jag ut det. Så ni vet. Bryr mig inte  längre om koncekvenser.. Finns så många idioter som vill än illa och ska förstöra för än. Men samtidigt finns det dubbelt så många som vill en väl. 
Vill ni inte läsa så slipper ni.

Efter viktväktarna körde jag i diket. Jag började ta till metoder för att fortsätta gå ner när kroppen sa ifrån. 
Jag har en ätstörning. Och jag börjar märka nu att jag haft den i grunden länge. Sen jag var liten. Jag har alltid haft problem med att äta för mycket. Jag känner sällan när jag är hungrig eller mätt. Bara jättehungrig och proppmätt. Förut när jag var överviktig så åt jag jämt. Under en stressig sommar gick jag upp massor. 
I 4an slutade jag äta helt i ett par veckor pga mobbning tills det inte funkade längre. Det är en störning i sättet du äter. Det är alltså inget man väljer. Det kan kallas bulimi men ändå inte. Därför skriver jag ätstörning. 

 "Du fejkar" tänker kanske någon. Nej det gör jag inte. Tror mig. Vi kan gärna byta om du vill. Det tar sånt jävla tid och det tar upp all din kapacitet av hjärnan. Du äter, tänker, sover, skriver, läser och lever mat/vikt och motion. Du vill vara normal och äta som andra. Men då får du ångest. Vad som händer sen kan ni nog räkna ut. 
Smal, smal,smal,smal. Måste bli smal. Mager, så revbenen syns, höftbenen sticker ut. Måste orka stå emot.. Hela tiden... Det äter upp än inifrån.

Jag går hos psykolog.

Jag är så trött på att hata mig själv. Mitt äckliga utseende får mig att spy. Och jag vet fan inte vad jag ska göra. Jag måste få hjälp med min självbild. 


Hello handsome


<3
Fredag

Hallå alla!
Idag hälsade jag på hos en från ridgruppen på Torsdagar. Ska bo hos henne en natt och ta hand om hennes hus och gård med 7 hästar när hon ska bort på någon grej. Kommer bli spännande! Så idag var jag där för att gå genom allt och kolla vart allt finns. Hon har dessutom 3 jättesöta katter! Skulle få rida båda dagarna också. Enda dagen på lektion! Superkul :D 
 
På kvällen var Linnea och jag på zumba igen. Så skönt att komma igång med träningen efter jul. Känns som man gått upp 10 kilo.. Anyway. Måste sätta igång mer nu i alla fall. Vara mer noggrann med vad jag stoppar i mig. Blir så fel under julen.
 
Här är en bild på hennes häst Elan. Han gick i beridna högvakten förut så hittade bilen på google! Jättevacker :)
 
 
 
 

Bästa serien <3
Akrobat

Idag red jag Akrobat. Det gick bra, men han var rätt arg haha. Bockade en del och ställde sig på frambenen. Men han är mysig ändå.
Pannkakor

En till mig och en till Wilma! 
Jag haha
Jag älskar dig


RSS 2.0