Måndag

Idag skrev jag massor på arbetet om Operation Smile! Har fårt kontakt med en läkare som varit iväg på det. 
Islandshäst i Norrtälje!

När jag fyllde 18 förra året så fick jag ett presentkort på en upplevelse! Det har inte blivit av, men idag åkte jag och familjen iväg till Norrtälje! Red Islandshäst där :) Jag fick det av min kusin, och hon kläckte idén att hon skulle följa med och rida! Hon har aldrig gjort det förut, men hon var jätteduktig!! Så vi red iväg med ägaren i skogen :) Töltade, travade, galopperade :) Så mysigt! Jag red en islänning som hette Maor och Karin (min kusin), red Gandalf.
 
 
 

Celine Dion 46!

Grattis Celine Dion på födelsedagen! 46 år fyller hon. Och idag är det bara 90 dagar tills vi ska se henne! 


Återträffen

Nu ikväll tittade jag på Anna Odells film - Återträffen. 
Jag kan bara säga att jag är så jävla tacksam att denna film gjordes. Jag känner igen mig så väl från tiden i mellanstadiet. Fyfan. Nog för att det inte alls kan mäta sig med Annas tid genom hela skolan, och att hon aldrig verkade ha någon.
 
Filmen börjar med en återträff där en klass träffas igen efter 20 år. Återträffen skedde på riktigt, men Anna blev aldrig bjuden på den, så hon gjorde en film om "vad alla kanske trodde skulle ske och vad de ville undvika". Anna konfronterar de i klassen i ett tal. 
Ungefär i mitten av filmen så handlar det om när hon försökte söka upp dessa människor som gått i hennes klass. Hur några "inte hade tid", några inte svarade andra gången hon ringde osv. 
 
Snälla, titta på filmen. Tycker du den är långtråkig och seg, se den då som en dokumentär eller för att alla borde se den. Mobbing är inte okej. Och anledningen "vi var bara barn" håller inte. 
 
Ni kan se filmen här: 
http://www.swefilmer.com/atertraffen-2013/atertraffen-2013-video_dadf96b37.html
 
Torkar mina tårar och går till sängs.
Tack Anna
 
'
 
 
 
 

Fotodag med Linnea!

Tjabba! Idag gick jag upp tidigt för att vi hade stalltjänst i stallet.
Efter lunch träffade jag Linnea och vi fotade lite snygga "träning-bilder"! 
 
 

Påsk!

Mamma är tidigt ute ;)
Fredag

Körde både zumba och cirkelbox idag. På cirkelboxen så testade Linnea det också för första gången! Efter station 2 bröt hon ut i asgarv och sa "nää jag orkar inge mer!!" Men det gick ändå! Hon kämpade på 13 stationer till och dessutom tabatan på slutet. Grym! <3 
Nyss åt vi sushi :). Tror jag löst sushipinne- problemet! Haha.. Om man ger fan i att dela dem, så blir de ju som
en tång i stället! ;) 


Bästa!!

Idag kom beställningen!
..
Miss Sara!


Torsdag!

Provet gick bra! Det i natur. Hoppas läraren tycket det också bara ;).. 
Efter skolan var jag in på nightmare outlet för de har 50% på allt. De stänger snart. Köpte lite smått och gott till min brevvän i Sri Lanka! Blev en sommarklänning, skor, solbrillor och en hårklämma! Kostar väl mer att skicka än att köpa antar jag haha
10 saker du kanske inte visste om mig!

1. Jag ser inte banan som en så särskilt mättande frukt. Nog för att den är mättande än äpplen, men jag kan lätt trycka 3-4 på en gång. *monkey*

2. Jag dricker inte alkohol. Inte cider, vin, öl, sprit, drinkar. Tycker inte om det, vill veta vad jag gör, vill inte förstöra min kropp och vill inte bli någon annan.

3. Jag köper kläder endast på rea. Jag är snål (läs ekonomisk) och tycker det är sjukt onödigt att betala 400 kr för en tröja. Jag går direkt till rea hyllan i en affär istället för att kolla på det nya! Man sparar så mycket på det och kan köpa mycket mer :)

4. Jag förstår inte vitsen med att skölja av disken från alla matrester så den är helt ren innan man stoppar den i maskinen. Varför ska diskmaskinen diska en ren tallrik? Det är ju inte så att tallriken är ingnodd i smör.. 

5. Jag dricker bara light/zero när jag dricker läsk. Även om aspartan inte är bra, så går man i alla fall inte upp av det som man gör med socker. Aspartan kan öka ditt sug efter mat, ja det stämmer, men om man då är strikt med hur ofta man dricker det och även tänker efter innan man äter mer, (är det sug eller är jag hungrig?)

6. Jag skriver om recept när jag ser något jag skulle vilja göra! Hittar andra lösningar. Tex majsmjöl istället för vetemjöl, för att dra ner på kalorier. Minskar alltid på smör och grädde. Tar stevia istället för socker. Funkar prima!

7. Jag köper ofta saker på
Köp och Sälj, men jag är sämst på att sälja. Jag har massor jag vill sälja, men jag har 0 självförtroende för det. Tror alltid att priset jag satt är på tok för högt eller att ingen skulle vilja köpa det jag säljer.. Haha

8. Jag är ingen morgonmänniska alls. När jag vaknat så vill jag inte att någon pratar med mig, förutom tv:n på sin höjd haha. 

9. Någon gång i mitt liv ska jag gå in på ica, köpa alla grejer jag vill testa eller tycker om, och sen åka hem och bara äta. B&J glass, nybakat bröd, choklad, pasta, bakelser, chips, flingor, naturgodis, fylld baguett. Fatta hur dåligt jag kommer må.. Haha

10. En av få reklamsorter jag tycker om är hårreklamer. För hårfärger, schampoo och sånt. Även sminkreklamer! Klädreklamer får än bara att känna sig fet däremot. 

Igår..

Va jag kreativ! Gjorde lite påskkort. Även om det är ett tag kvar men i alla fall! :) kommer nog inte hinna sen när jag har praktik


Untz untz!

Där står jag och putar med röven ;).. 
Våffeldagen idag!

Men inga våfflor för mig. Ska man vara fin... Ja ni vet... Blabla. *motsägelsefullt*

Möte och plugg idag. Siffrorna pekar nedåt idag. Någon bra iaf. 

Läser Natur nu om energi. Svårt skit och så jäkla mycket inför provet.. Energienheter, energityper, ekologi, sinande och förnybara energikällor, växthuseffekten, ozon... Osv. 

Ikväll blir det Box! Känner för att slåss!


Tagen för dagen. 

Ridning

Idag red jag Miss Sara igen. Hon hade precis som de andra hästarna, inte gått något förra veckan då det var teorivecka. Dessutom går Sara bara 1 timme om dagen ännu. Så... Hon va pigg.. ;) 
Fullt ös i galoppen. Jag fick inte stopp på henne! Långsida upp och långsida ner i full galopp. På gränsen till sken. Det spelade liksom ingen roll hur mycket eller lite jag drog, satt ner, stod upp, höll om med skänkeln eller försökte.. 
Hon släpper vinterpäljsen nu också. så jag fick hjälp av Emmy och Björn att få bort lite päls ;)Emmy hade rakat benen ;)
Måndag

Japp, då var det ny vecka igen då. Sista i skolan på ett tag, eftersom vi har praktik sen, och även påsklov! 
Idag hade vi repetition inför Naturprovet och sen pratade vi om samhällsekonomi i samhällen. Snart så har jag redovisning av transplantationer. Intresting shit ;)
Ikväll ridning! 
 

.
Tihi!

Klickade hem en studentklänning nu ikväll bara sådär!! Hoppas den sitter bra. Känns att det är nära nu! :)
Söndag

Pluggat massa natur inför provet och så har jag läst massor i Nyckeln. Har snart läst klart den. Så bra! Det är svårt att hålla i en så tjock bok bara när man är i början eller i slutet av den haha.. 800 sidor ungefär. *lagboken nästa* 
På kvällen var jag på Cirkelträning! Var kul idag. Inte så jobbigt! Mest roligt. Men tror att det var för att det var många ben övningar. Är starkare i benen än i armarna.
Godmorgon!

Tittar på disneydags! Återupplivar gamla barnminnen ;) grymt ju!
Suck

Undrar om Aftonbladet inser hur patetiska de låter när de skriver sina rubriker. Löjligt ju haha..
Utveckling

Den första teckningen jag gjorde med enbart blyerts i olika hårdhet var i högstadiet. 2009 har jag skrivit på den äldsta teckningen. Den gjorde jag hos Linnea. Skulle föreställa P!nk som jag ritat av haha :)
 
 
 
Sen ritade jag en del på bildlektionerna i skolan.
 
 
Började rita mer hemma efter att jag fått ett block och pennor. Hemska bilder om du frågar mig, men man måste ju börja någonstans.. :p
 
En extremt karikatyrerad Angelina Jolie... -.- Hur tänkte jag?! hahaha
 
 
Skulle vara Nanne Grönvall
 
Ser att jag inte skuggade så mycket förut. 
 
 
Klottrat en hel del i skolan genom tråkiga lektioner!
 
 
Här är i alla fall några som jag är rätt nöjd med. Har tänkt rita av Celine Dion fler gånger, men har inte blivit så. Är rädd att förstöra hennes vackra ansikte haha
 
 
Ju mer tid man lägger ner och ju noggrannare man är, desto bättre blir det oftast. Kom gärna med konstruktiv kritik! :) 
 
 

Reggaeton!

Har börjat lyssna mer och mer på reggeaton! Härligt flow liksom ;) Och många låtar kommer ju från zumban också! 
 
 
 

Gjorde..

.. En till nu ikväll haha! Så gott!


Lördag

Sov inte så länge idag, åt bananpannkaka till lunch. 2 ägg och en banan bara! Mixa och stek. 
Städade till Rufus också. Han har växt mycket! Fluffig och fin :). Mer tam nu. Han har fått vitare päls vid ögonen och lite mörkare på kroppen.
Nu ska jag plugga inför naturprov!


Smile gropar <3
Zumba och Sushi!

Köpte sushi ikväll! Testa 2 ny sorter. Inari som är typ omelett, mild smak och Tamago som är friterad Tofu (svamp), söt smak! Jättegott!Muskler jao.. 
Oj!!

Hur coolt är inte detta liksom?! Mannen i förhållandet åkte till Afganistan och tjänstgjorde. Frun som var hemma tog tag i sitt liv och gick ner 47 kilo. Fatta chocken när han mötte henne på flygplatsen! Han visst inget. 
 
http://www.expressen.se/halsa/soldatfrun-chockade-maken-rasade-47-kilo/
 
 

100 frågor om mig!

1. Hur gammal är du om fem år?  24

 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min handledare haha

3. Hur lång är du? 179cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Catching Fire

 5. Vem ringde du senast? Mamma

 6. Vem ringde dig senast? Mamma

 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Ååh, va häftigt!! :D <3 "

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?  Gifta

10. När såg du senast din mamma? nyss när vi åt

 11. Vilken ögonfärg har du? grön

12. När vaknade du i dag? 05.30

 13. Vilken är din favorit julsång? Mer Jul kanske ;)

14. Vilken är din favoritplats? Gymmix, stallet, hos Mormor, hemma hos Linnea, i mitt rum 

15. Vilken plats föredrar du minst? På vågen

 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis bor jag tillsammans med någon som jag gillar, har jobb och kanske barn

 17. Vad skrämde dig om natten som barn? Trodde ofta att någon skulle ta tag i mina fötter, eller kväva mig.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Oj.. Det minns jag knappt.. 

19. Hur stor är din säng? 120

 20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär hemma, Bärbar i skolan

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Har börjat sova med kläder faktiskt :) Fryser mer nuförtiden.

22. Hur många kuddar har du i sängen? 3

 23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vilka städer har du bott i? Sala 

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

 26. Är du social? Ja :)

27. Vilken är din favoritglass? B&J Peanut Butter Cup.. Men den är en synd, så jag har bara ätit den en gång.. haha

28. Vilken är din favoritefterrätt? kladdkaka, äppelpaj. Men äter aldrig efterrätt :/

29. Tycker du om Kinamat? Ja!

30. Tycker du om kaffe? Nej

31. Vad dricker du till frukost? Te

32. Sover du på någon särskild sida? Vänster helst

33. Är du höger eller vänsterhänt? Höger

34. Tycker du om att mysa/kela? Ja med någon man gillar

35. Är du en beroendemänniska? Ja typ..

 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Prinsessan Madeleine (känner ju inte henne men ;) ), och Laleh. 10 Juni

37. Vill du ha barn? ja

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, Förstår både Norska och Danska rätt bra. Kan lite Franska och Tyska.

39. Har du någonsin åkt ambulans? ja

 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng! Men gillar havet med.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Filmer, Kläder, Smycken, Scrapbooking, Saker till andra

 42. Äger du dyrbara smycken? - Hm.. nej

 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Ellen DeGeneres Show, Efterlyst 

 44. Kan du rulla med tungan? Yes mame

 45. Vem är den roligaste människan du känner? Haha det är många.. Ellinor och Lisa i Stockholm bl.a.! <3

46. Sover du med gosedjur? Haha jaa, en gammal Mimmi Pigg

47. Vad har du för ringsignal? nån tråkig Iphonesignal

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja

 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? näsdukar

 50. Vem är din favorit artist? CELINE DION! :3

51. Kan du byta olja på bilen? nej haha

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nej 

53. Vilken var den senaste boken du läste? Johan Theorin - Rörgast

 54. Läser du dagstidningen? nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej inte veckotidning men Equipage kommer en gång i månaden

56. Dansar du i bilen? hehe.. bara när jag är själv

 57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? NRJ

 58. Vad var det senaste du kladdade ner på ett papper? Kanske teckningen av Jennie och Miranda

 59. När var du i kyrkan senast? Begravning av en gammal moster

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? ojoj.. det var många! Lisa, Michele, Åsa, Johan mfl

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 1 natt

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?  Patricia i finland skickade lite småsaker till mig :)

63. Vad lyssnar du på just nu? Waves- Mr. Probz

64. Har du varit med i tidningen? Ja

65. Vad är det konstigaste du ätit? Björnkött på en rysk restaurang. Smakade leverpastej fast ändå inte typ..

66. Vad lagade du för mat senast? Egengjord ketchup haha

 67. Vad är det för färg på din tandborste? vit och röd

 68. Hur imponerar man på dig? Med en rolig, snäll, charmig och ödmjuk personlighet

 69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Carina

 70. Har du någon piercing? naveln och öronen

71. Din största vinst? vann 3 gulblå rosetter en helg för flera år sen i stallet. Alltså första pris. I Gruppmästerskap, Dressyrtävling och Hopptävling

72. Civilstånd? Singel jao! 

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, olika bloggar, Aftonbladet, Instagram, Tumblr

74. Är du fåfäng? 

75. Ångrar du någonting du gjort? Nej, man ångrar bara det man aldrig gjorde

76. Hur gammal är din pappa? 64

77. Vilket är ditt drömjobb? Operations sjuksköterska eller inom Akutsjukvård.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Träna gymnastik och kunna tex hjula och slå volter och sånt. Har kunnat men min kropp skulle inte klara det. 

79. Vad har du haft för husdjur? katt och sammanlagt 21 hamstrar..

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag har svårt för att bli kär och älska någon, Jag hatar när någon kysser än i nacken. Finns inget värre! , Jag kan bli sugen på helt sjuka saker. Typ som någon som är gravid. "Fan, jag vill ha gröt!" 

81. Svär du ofta? haha jaa..

82. Sverige när det är som bäst? Sommaren

83. Kan du åka slalom? Ja

 84. Vad har du ätit i dag? Mat ;)

85. Vad har du för utbildning? grundskola, gymnasium

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? oj.. Ryggen är prickfri så det är ju bra. Läpparna gillar jag också. 

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? haha ja du.. Listan är alltför lång. Magen, Låren, Ansiktet, Armarna, Rumpan, Fötterna

88. Vilken är din bästa egenskap? Omtänksam tror jag. Bryr mig mycket om andra.

89. Vilken är din sämsta egenskap? Kan ibland ha dåligt tålamod.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Nelson Mandela och Dalai Lama

91. Saknar du något? 

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja!

 93. Vad gör dig ledsen? När mamma är ledsen.

 94. Vad gör dig glad? Träffa kompisar, Träna, Rita, Skriva brev, Filmkvällar

 95. Har du varit gift eller förlovad? nope

96. Vad ska du göra i helgen? Sova! Är sjuk slut efter veckan.. Och plugga inför Naturprov -.-

 97. Vad är det knasigaste du gjort? Haha käkat barnmat i vuxen ålder. Rullat i snön i bikini, Tuggat en halv Habanero (gör inte det! Du bränner sönder munnen) haha

 98. Vad har du för laster? -

 99. Vem är din förebild? Celine Dion, P!nk, En av ledarna på träningen, mfl

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Vila fingrarna ;)


Fredags fräckis ;)


.


Gymnasiearbetet!

Gjorde nyss mitt gymnasiearbete! Blev godkänd! Var hem till en tant och duschade henne, fixade frukost och bäddade rent. Men jag fick göra allt hos de 2 innan också så ;) hade som ett långt gy arbete hela förmiddagen haha, men det var bra! Då hann jag "träna" tills jag skulle bli bedömd.
Egengjord ketschup!

Fick ett infall och gjorde egen ketchup! Blev godare och friskare än vanlig tycker jag. Dessutom pointfri eftersom jag hade i stevia istället för socker!

Ringar!
haha


Operation Smile

I samhälls kursen så ska vi skriva ett fördjupningsarbete om internationella relationer. Jag valde att skriva om Operation Smile som finns i många länder världen över. De jobbar ideellt med att operara Läpp, Käk och Gomspalt på barn och unga. Det räddar livet på många barn varje år. De jobbar ideellt för att många inte har råd att betala en sådan operation till sitt barn. 
Många kan inte äta, prata eller le, och många blir till ett "skam objekt" som ska döljas i släkten. Hemskt! Men jättebra att denna organisation finns.
 
 
 

Torsdag

Morrn morrn! Skrev nyss prov i brännskador och köldskador. Gick bra :) skrev massor som alltid haha.. 
Nu väntar jag på att samhällen ska börja vid 12. Sitter och läser Nyckeln! Spännande bok :) 3 boken i triologin om Engelfors. Cirkeln, Eld och Nyckeln. Mycket bra ungdomsserie! 
Ska äta snart, men idag tog jag med mat. För mycket point i skolmaten haha ;) kebab med pitabröd.. Uuu..
Ikväll ska jag på dressyrclinic i stallet! Ingen träning alltså. Har dödens träningsvärk efter efit i måndags, box i tisdags och cirkel igår så idag får jag väl lov att vila.
100 dagar kvar!
!
Onsdag

Praktik på hemtjänsten idag. Ska genomföra mitt gymnasiearbete här på fredag :) Så ska skriva rent det ikväll. Min handledare fick läsa det idag och hon tyckte jag hade fått med allt. "du har verkligen tänkt på allt" haha.. 
Imorgon är det prov i bränn och köldskador så det måste jag väl också plugga ikväll.
Innan jag ska på cirkelträning det vill säga ;) Har dödens träningsvärk dock
 
 

Box/styrka!
Tisdag

Idag var jag på möte och sen studiebesök på sjukhuset. Var bl.a. På en avdelning. Sen besökte vi en hälsoklinik också. Där fick man testa om man ville en maskin som räknade ut hur många procent muskler och fett man hade i kroppen. Så det gjorde jag! Jag hade en normal fett procent och en hög muskel procent. Jag hade också en normal procent av fett i inre organ/runt organen. Väldigt bra med tanke på att jag enligt bmi är överviktig.. 
Zzzz


Efit. Never again.. 

Matkoma

Hallå därute i snötäckta Sverige..  Vafan hände? Snö? Nu?! 
Åt nyss kvällsmat och ska snart iväg på Efit! Har aldrig kört det förut så det blir spännande. 12 minuters intervaller med vila däremellan.. ;) är van med cirkelpassens 1 minuts intervaller. Kommer dö! B-) 
Köpte nya träningsbyxor idag!
Gamla VO11 bilder!

Snart är studenten här, och jag hittade lite gamla bilder sen 1an haha
 
 
 
 
hahaha Ida <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trött...

Zzzz 
La mig vid 9 igår men är ändå jättetrött idag :'( usch. Det tär på än så mycket..
Söndag

Idag firade vi min kusin och kusinbarn Emil som har fyllt år! Emil fick en färja till sina brio tåg ;). 
Nu läser jag om brännskador och käkar egengjord hallonglass! Frysta hallon, en banan och mixa!


Hejhej!
Hehe

Syns att man tog i igår
Fullt ös, medvetslös


Fredag

Hela skolan hade studiedag, utom vi.. Vi skulle redovisa fördjupningsarbetet om en sjukdom. 
I kväll ska jag på zumba och sen cirkelbox. 
Fredag! <3
Flugan

Ikväll red jag Flugan. Hon är lite speciell, väldigt nervig och blir lätt stressad, men idag gick det rätt okej. Vi gjorde "enkla byten", alltså att man galopperar i ett varv och saktar sen av till skritt några steg och fattar sen den andra galoppen. Problemet med Flugan i denna övning brukar vara att hon blir stressad och flänger åt alla möjliga håll. Men idag försökte jag sjäv vara lugn trots en växande irritation, haha. Till slut kunde hon gå i form även i avsaktning och fattning och de 4 benen var just 4, och inte 57283 stycken ;)...

Lunch buffé

Älskar sushi <3
Ryttareliten

Idag såg jag Ryttareliten på svt play. Det sändes igår kväll på 1an. Ett mycket bra och intressant program tycker jag! Visar en annan bild av ridsporten och man får se hur mycket jobb det är bakom alla tävlingar och sånt. Jag gillar Lisen Fredriksson och hennes man Peder som tävlar i hoppning. Däremot Charlotte Haid- Bonnerstaad som tävlar i dressyr, tycker jag var fruktansvärd. Jag hade inte alls den bilden av henne som jag fick efter programmet. Hon var kaxig, otrevlig mot sina medarbetare och framförallt bortskämd. Hon var som en liten 10åring! "Pappa betalar" sa hon, när hon stod och tittade på dyra smycken för tusentals kronor. "Kan inte jag få den här pappa, eftersom jag blev 3a?" Jesus.. Väx upp

Charlotte: 

Box och mys <3
Tisdag

Hemma dag, först möte i västerås och sen hem och plugga. Skriver om Transplantationer och skrev upp mig på donationslistan :). 
Ikväll ska jag på box/ styrka. Hoppas inte förkylningen blir värre bara!
Min studentmössa!!

Beställde guldfärgat skydd att ha över när man är på flaket där champagnen flyger ;).. 
Text Mimmi Vo11 fram. Kungsängsgymnasiet 2014 bak
Sala i skärmen
5e Juni inuti 
Kronan uppepå
Vinröd diamant som är Vård och Omsorgs egna färg. 
Dragkedja inuti för att kunna skriva där och ha sverigeflaggan kvar :) 

Idag kom studentgrejerna!! <3


Rufus
Hos Linnea!Svällde som fan efter all frukt! 
<3

 
Jennie och Miranda. Bananglass!

2 frysta bananer, hackas i bitar så inte mixern pajar. mixas i matberedare och tillsätt 1,5 dl mjölk! Kanel och socker. (Jag tog stevia istället). Supergott! 
#Selfie

Har ni hört den här låten? Den är faktiskt rolig haha! Men texten är rätt dryg. Någon fjortistjej som pratar, men aja ;)
 
 

Mammi <3


Fredag

Handlat lite småsaker idag. Mesta till mamma! Firar ikväll. Hoppas hon gillar det hon får :) sen köpte jag ett ljusfat, stenar och ljus och även bodybutter till mig!Grattis Mamma <3

Idag fyller mamma år. Ska fira henne ikväll när hon kommer hem. Blir sushi också! 
 
Bild från festen för 2 år sen
 

Tack <3


Lite allt möjligt.


Teckna är terapi <3

Ros <3

Tack mamma och pappa 


Miss Sara!

Ikväll red jag en ny häst! Miss Sara heter hon. En jättemysig häst som gått medelsvår dressyr och tävlat 130 hoppning! Jättelydig och duktig i övningarna. Behöver gå ner lite bara haha ;). Rätt stark men jag tror det beror på att hon inte riktigt orkar bära sig själv än. Hon blev rejält svettig i alla fall! Måndag igen då

Fick tillbaka naturproven idag. Fick B på det ena och det andra hade han inte satt några betyg än. På eftermiddagen hade vi akutsjukvård och vi pratade om frakturer. Mamma jobbar på ortopedoperation, så det mesta visste jag redan haha. Hon skruvar och hamrar in nya proteser dagarna i enda. 
Snart ska jag till stallet och rida <3. Hoppas på någon bra kuse ikväll. 
 
hahaha, fan va ont..
 

Avicii - Fler bilder!

 
 

Avicii!!

Igår kväll såg jag, Emmy och jennie Avicii live i Tele2 arena!! Sånt drag :D vi hade sittplatser men vi gick och ställde oss längst upp som många andra, så vi kunde dansa istället! För många som satt via oss, satt ner hela konserten :o hur kul är det liksom :p... 
Det blev donken innan och sen donken efter igen! Mer bilder kommer sen!! <3Lite stolt ändå

Käkade 2 minisemlor igår utan grädde. Och de fick stanna! :') framsteg (y)
RSS 2.0