Yeah!!!

Tomorrow, Ebba´s in the house! ;D
ja... för alla er som inte fatta så kommer i alla fall ebba med mig hem i morgon ^^! undrar vad hon kommer säga om allt stök... O_o *pinsamt*!


Fick ett...

... brev idag när jag kom hem :)!
de va ifrån en tjej i tyskland som jag har en del kontakt med, hon skrev i alla fall och undrade om jag hade något speciellt häst minne. och då fick jag idén att skriva om de här :D!

ett av mina hästminnen, är när jag ramlade av 1:a gången :), det var på gnistra (<3) när vi hade gymkhana. jag hade inte ridit så där jätte länge. vi skulle rida en sick-sack bana och sen vända och galoppera tillbaka. vi var uppdelade i 2 lag, och jag skulle tävla emot Fredrik Sölvander ( japp han har faktiskt ridit^^!)
när jag skulle vänta tillbaka, så fick gnistra tuppjuck :S hon stegrade sig . bockade, så jag flög av. och när jag ligger där på marken så hoppar hon över mig :S... de va rätt läskigt faktiskt... eftersom de va första gången jag ramla av "/...

ett annat hästminne var när vi hade höjdhoppning i en av grupperna för länge sen :). jag hade chicko och hade hoppat ungefär 60 cm innan den lektion. jag var rätt rädd för höga höjder men tänkte att jag skulle "övervinna" rädslan :). jag litade på chicko. när vi hade hoppat 65 sen 70, så kände jag att, jag klarar detta! jag kan lika gärna fortsätta när de nu går så bra! :). då jag hoppade 75, 80, 85 och slutligen 90 :). anledningen till att jag stannade där var att jag var nöjd på nått sätt. jag tänkte att om jag fortsätter så kommer jag säkert ramla av... "/ jag hade ju ändå övervunnit min rädsla och vågat min över 90cm , vilket e 30 cm från de jag hoppat innan^^!

ett tredje hästminne är ridlägren på Gotland! GUD vad jag saknar dem! :( jag skulle vilja bo där under hela sommaren med lisa, ellinor och Carro!!! :( bara vi och hästarna^^! rida ut, träna kadrilj, hoppa, bada med hästarna mm ! :)

ett fjärde hästminne ( som jag ALDRIG kommer glömma!!!) är hoppkursen i sommras med BÄSTA nicolai!!
jag anförtrodde honom till 100 % även om jag knappt hoppat med honom innan! :) jag vågade mig på grinden, muren och vatten graven som jag heller aldrig hoppat! :D FAAN va jag älskar honom ^^! 

Hästar jag saknar riktigt mycket.... </3

Chicko

Chicko

Chicko (160 cm) är född 1999. Chicko är en gudomligt snäll fuxvalack med okänd härstamning.
Han är jättesnäll att sköta om, lagom pigg att rida och gör alltid sitt bästa. Han är lydig i dressyren och hoppar bussigt alla hinder man styr på. Chicko har nu flyttat till medlemsstallet.

Mecki

Mecki

Mecki (160 cm) är ett mörkbrunt, nästan svart sto som är född 1990. Hon har en pappa som heter Ceylon 454 och morfar heter Iran 533. När Mecki var med på kvalitetstävlan som fyraåring så fick hon riktigt bra poäng i både hoppning och dressyr. Hon kom till Sorf 1998. Mecki var en underbart snäll allroundhäst.

Olympia

Olympia

Olympia (165 cm) är född 1996, efter Uniform-Legaat. Hon är ett skimmelsto som älskar att hoppa och tävlade hoppning i Holland innan hon kom till oss. Hon är lydig att rida i dressyr och dessutom en bra voltigehäst. Hon är snäll att sköta om och ÄLSKAR att visa upp sig. Olympia har nu blivit pensionär.

Gnistra

Gnistra

Gnistra är en fjordhäst och är född 1993. Hennes pappa heter Knast Halsnaes och morfar Nore. Gnistra köptes från Ösby Naturbruksgymnasium. Hon är en mycket mångsidig häst. Gnistra är nu såld.

Tosca

Tosca

Tosca var född 1991 och hade en färg som heter musblack.
Hon var en jättetrevlig D-ponny som alla kunde rida, både nybörjare och erfarna ryttare. Tyvärr så höll inte hennes ben, och i stället för att låta henne lida så fick hon somna in i slutet av maj 2007.

Oliver

Oliver

Oliver var en ren connemaraponny född 1988. Hans pappa hette Tiger Boy RC11 och morfar Corrib. Oliver var en härligt snäll ponny. Han var lugn för det mesta... På våren kunde han vakna till och prova om rivstarterna satt i. Oliver var verkligen "klippan" när det gällde hoppning, men var även bra på dressyr.

Även Bonica , Candy , Pirelli, Zamila och Pippi :'(

</3


..

trött, vill sova, god natt...

måste rycka upp mig, för stallet väntar! :D

 <3

Hemkunskap :(

 HATAR HEMKUNSKAP....

Killen jag gifter mig med bör kunna laga mat... de är ett krav nästan ^^!

HAHA!

 
En konstutställning i Kiruna invigdes av vår kulturminister.
Hon fattade tycke för en tavla med fyra nakna svarta män.
Varav en av dem hade vit snopp.
Hon frågade konstnären, en gammal tornedaling:
- Varför har en av svarta männen vit snopp?
......... Han svarade på bruten finlandssvenska:
- Di ä int negrer. Di ä kruvarpetare och en ha varit hemma på lunsen.

shit jag DÖR (!) av skratt xD! ( min perversa humor^^)!

Lite bilder :)

Fick en ny sjal av mamma idag :) pics comming here^^!
 diggar music samtidigt nu :)

 en bild från igår^^! haha jag va fett trött ^^!

HAHA-HAHA!!!

de roliga e att gunilla har namnsdag idag xD JAG DÖÖÖR!!!!! xD

 

läs inlägget nedanför för att fatta^^!

HAHA!

vi gick och åt på måns ols idag på efter middan ^^! päronen fick nå ryck och tyckte vi skulle gå dit så då gjorde vi de ;)


när vi gick hem så garva jag as mycke xD vet inte varför men vi gick runt som ett gäng alkisar xD!
pappa och jag typ sprang en bit och så säger jag sen " nej , nu mår jag nästan illa haha! " då börjar mamma sjunga " Jag mår illa" med magnus uggla, med en sån där "sluddrande" röst xD hahah de roliga va att vi gick förbi ett hus där de är ett gäng ute och röker xD! haha shit va hon skämdes sen xD! haha !

när vi sen kom hem så börjar pappa sjunga : na na na na na na na na... o.s.v ^^ sen säger han : de e bra!
jag ba: jaha vilken e de då xD?? Han ba: Låten från "anslagstavlan-reklamen" xD hahaha Hur fan kom du på den nu liksom xD??!!

http://www.youtube.com/watch?v=CMwxqeqVTFk haha! ^^

ha en bra söndagskväll alla glada! :)

GAAAAAH!!!

Jag vill inte göra läxor, jag vill inte göra läxor, jag VILL inte göra läxor..... :(!!

jag bestämmer dagen innan att i morgon så ska jag göra läxorna men ändå så kommer jag aldrig till skott och börjar^^!vill ha sommarlov, ridläger, ledighet, tyskland.... :( men ändå så vill jag inte behöva lämna ekebyskolan "/

Drawing :)the eye of a human :)

:D

man ska inte mobba någon för vad den gjort när den va liten^^ jag tycker dessutom Micke Persbrandt passar som balettdansör O_o!

 SÅ SÖT!! =3

:)

de är dvärghamstrar och de heter xena och runar^^! ( de på bilden ;)

lördag!

följer skolan med hem än på helgen, eller vad äre som händer :S?? nu måste jag göra franska igen och sen städa till dom små :)!de läskiga är att jag drömde inatt att jag hade 8 burar och typ 20 olika djur, hamstrar, fåglar, illrar mm xD
så när jag vaknade så ba: NEJ jag orkar inte städa 8 burar xD!

sorf :)

drog upp till sorf och kollade på när jessica red :) hon e duktig! :) dessutom hade hon nicolai ^^!

 proffsigt! :)

drawings from school :)

:)

bildbomb från vecka 3 och 4 :)

 de växer ur avloppet i skolan :S

 ja... ebba gillar dig själv mer än ebba grön verkar de som ;)

 jag i ebba å:s mössa^^!

 becka fixar jeppes frilla ^^ rätt nice... ^^

 beckas niceiga skärbräda^^!


 ur aftonbladet ! snyggingen själv på en helsida!!! :D

 gårdagens outfit^^!

 alla hjärtans dag present^^!

gårdagens rid-outfit^^!

nu ska jag kolla på jessica när hon rider :)

ciao ciao ^^


I HATE TESTS...

fy fan va jag hatar so prov :(! själva ämnet so e rätt intressant men när man ska ha prov så kommer jag aldrig ihåg nått .... :(!!! jag skiter väl i aktier och sånt :S... jag e inte ens intresserad^^!jag kan gärna ta pengar men ^^!

nu har jag 2.5 timmes lunch eftersom franskan i inställd :D!

youtube! :D

http://www.youtube.com/watch?v=VS1wXPEA2bU&feature=related hahaha jag DÖR! xD

fattar inte varför de inte funkar att lägga upp de men ^^! klicka på klippet istället :)

LOV!!

VILL HA LOV NU!!!! LÅNG LEDIGT! SOV MORGON!!! TV OCH FILM I ÖVERFLÖD!!! INGA LÄXOR!!! FÅR DAMP SNART....!!!!

vill ha SOMMAR NU!!!!!

dagens pinsamhet....

jaa.... nu har man skämt ut sig igen... va in på bokia och beställde hem en bok. så ser jag "alla hjärtans dag" prylar^^! så jag tänker att jag bara måste köpa nått till min brevvän :)!
så kommer jag till kassan med lite grejer, ( med vetskapen om att mitt konto borde blivit påfyllt idag). så ska jag betala, och de funkar inte :O!

de händer alltid mig, att nått inte funkar vid kassan :(! så jag går undan från den 10 METER långa kön.... och ringer pappa.....

han fixar in pengar på mitt konto och jag betalar.... varför kan inte banken sätta in pengar när de ska, och sluta jävlas xD?!god morgon! :)

nu sitter jag i bibblan omgiven av alla i 9h ^^!
börjar om cirka 10 min :)


"citat"

"vi skyddar dom vi älskar , även om de gjort fel"


..........

GAAAH!!! jag får RYCK!!

jag gick upp tidigare idag , bara för att jag inte skulle komma sent och för att jag skulle hinna bättre.
så får jag ett sms att klassrådet är inställt! så vi börjar 9 !!!! "¤%@!$&{#£ FAAAAN!!!! jag va ju trött när jag gick upp :(!
yeah!

här e några snygga guys! ;):D!

JAG E GRYM!!

fett mycke läxa jag gjort nu :D! jag känner mig duktig^^! de brukar ofta vara så att jag tänker hela vägen hem att jag ska göra läxa när jag kommer hem, men ändå så hamnar jag vid tv:n eller facebook^^!
men den här gången satte jag mig i köket i stället för i vardagsrummet^^! de funkade asbra :D!
nu ska jag se tv , haha ^^!

Fjortis xD!

haha verkar inte kunna lägga upp klipp längre men tryck på länken så kommer de upp^^!

http://www.youtube.com/watch?v=rLN8JDBMtL4&feature=related

"tankenötter"

jag har kommit på en sak.. jag tycker filmer som handlar om narkomaner e fett obehagliga "/. jag kollade upp ett "tips" om en film , Under ytan. som handlar om 2 narkomaner, den ena ( mikael persbrandt :D! ) och ( johanna sällström , wallander filmerna ).
jag tycker de e så sjukt obehagligt att se när de injecerar herion i armen mm "/ de konstiga e de att jag tänker inte på de om nån röker hasch eller sniffar kokain mm.. eller om de inte är själva huvud storyn liksom :S varför tycker jag de e så obehagligt när de sticker hål på huden och injecerar en massa skit , när jag inte alls är rädd för sprutor själv :S?
de e dessutom konstig att se exempelvis micke persbrandt hög på hasch med pupiller stora som tefat i en film "/

e jag konstig?


Life is Life

http://www.youtube.com/watch?v=rFfbdZpvhGs&feature=related 

grymt bra låt och video :') !

Life is Life

http://www.youtube.com/watch?v=rFfbdZpvhGs&feature=related 

grymt bra låt och video :') !

JAG E BIFF!!!

jag har byggt ihop en bokhylla hel själv idag :D! fett biff jag e ! :D nu ska jag äta dipp för att göda mina grymma muskler ;)!


hrm...

Real Eyes
Realize
Real Lies

igår lördag :)

igår lördag , så va vi i västerås och köpte hylla, bokhylla och asmycket ramar till mina teckningar :)! m.m
linnea kom till mig på em så vi gick till ica , och sen såg vi film m.m :)

 min bil :)?

 de e så sjukt billigt :O 10 kr :O!

 5 kr :S!

 på väg hem från ikea, lite väl intryckt i bilen xD!

linnea och jag spelade diamanten på kvällen och käka tacos :) ja... de blev en del "bra" bilder ^^!

 ^^

http://www.facebook.com/profile.php?id=626772857#!/video/video.php?v=496716207857  klicka in och kolla ;)

 tacos :D!

 ^^

 hallon lakritskskalle ;D!

 skräckfilmen rullar :O xD

 haha denna bild e grym xD!!

 crazy ^^!

 ^^ja... ^^ nu ska jag i alla fall göra läxa och sen plockar vi nog ihop bokhyllan! :)
ciao ciao :)

Raise your Fucking glass!

P!nks nya låt Raise your glass, har en grymt bra video ;)!

 haha xD
okej lite mer förklarningar

jag skrev ju om den där olyckan, och då skrev jag nattas låssas pappa, men jag menade styvpappa

och anledningen till att jag ville snagga håret, var att jag ville se hur ful huvudform jag har xD! och så ville jag se mig utan hår liksom ;) så nu ska de troligvis få växa igen :) om jag har tålamodet för det xD!

 då

måste säga att jag INTE kommer klara att ha tålamod för 4 år eller hur lång tid de ny tar.... men jag vill ha så här långt hår igen ^^!

 nu

natti natt :)


suck!

ååå nu tror mamma att jag är "kaxig" och "odräglig" för att jag klippt mig.... men va fan mamma..... kom igen ...


ooj...

nej mina föräldrar har inte skilt sig :) de blir mycke misstolkningar här :S!

HOLIDAY!!!

fredag- let´s dance ledigt och data :D!
lördag- västerås och shoppa till rummet :D ! sen går linnea och jag till ica och handlar lite och sen filmkväll :D! troligtvis wallander^^!
söndag- läxa , ledighet :)!

sen ny vecka igen......


Ändringar.

låssas pappa - styvpappa

:)

hrm...


Läxa - check!

japp , nu har mimmi varit duktig och kollat på biologi läxan " sex på kartan" , en tecknd  film om sex^^! den va rätt okej ^^!

för er som "glömt" eller inte sett den så finns den här ;)

http://www.ur.se/play/161302 ^^

jag gillar tröjan som 9orna för nått år den hade, på den stog de :

"varje dag föds en ny lärare, använd kondom " ^^ haha xD


:)

verkar rätt bra, tycker de e viktigt att inte förakta människor, bara för att de är annorlunda! :) hitta denna på en kompis blogg :)

http://www.youtube.com/watch?v=8WCavWZIUic&feature=related de funkade inte att lägga upp den men tryck på länken så :)

Vår tv e as cool :O!

man kan koppla in datan i tv:n och ha spotify m.m ( som en smartboard i skolan) , man kan alltså ha disco typ :D! fest i morgon då ;D haha ^^


När den största sorgen lagt sig...

"Du har nu fått din evigt långa vila"

skola idag, va väl så där lagomt gla´ men jaja... tur man har vänner som lyssnar och finns :)!
efter skolan så åkte jag till frissan och snagga av mig skallen, eftersom jag nu va så trött på mitt hår :)
jag har tänkt på en sak angående mitt hår liksom... många säger ju " åå va ju är modig som vågar göra så... åå va du är cool" m.m ... men asså... jag vill inte ligga där på dödsbädden å tänka att när jag va 15 så ville jag snagga av mig allt hår men jag vågade inte, eftersom jag va rädd för vad folk skulle tycka :S jag genomför mycke av de jag har som "mål" i livet, och de är liksom självklart :S jag bryr mig inte om nån tycker jag e ful i snagg, eftersom jag vill ha de :S...

aja ^^! åkte efteråt till mormor som höll på å få en hjärtinfarkt av att håret va borta^^! men men ;)
kollade i alla fall i lite gamla album där^^ de är rätt kul å se gamla bilder ;)

^^

åå nu lite gamla pics ;)

 jag i typ 5an (?) ^^

 rätt coolt att man träffat Maradona^^! (Argentina)

 in Brazil :) tjejen heter natalie :)

 en skit rädd mamma som rider^^! chicko e hästen :)

 haha i brasilien ^^!

 haha han som leder mig ser ju lika intresserad ut som kamelen xD!

 haha bara en arm eller ^^?

nu ska jag dricka te och sen sova :)

failade som fan på engelskan idag :(.... läraren brukar aldrig ha förhör , men just den gången man inte tränat så där jätte bra så ska de såklart va förhör .... *SUCK*

go natt alla :)

.

Can´t sleep
Can´t think
Can´t eat
Can´t drink

I´m just thinking about you...
In my dreams you´re still alive..

I can´t understand what happen..  I just know I miss you <335 år... de är fanemej inte rättvist..

...

Life is so fucking unfair....

Why?

miss you! Rest in Peace <3


Finns det ett liv efter detta?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8433589.abjaa... finns det ett liv efter detta, så hoppas jag du har det bra...

...

FY FAAN säger jag bara.....

livet kan ändras från en dag till en annan... först ses man, sen är personen bara borta....
saknar dig även om jag inte kände dig så jätte bra....

de är så jävla orättvis livet... en liten tjej på 3 år har mist sin pappa.. och en kvinna har mist den hon älskar....

FY FAAN ....


Plugghäst :O??

shit!! nu har jag setat från kvart i 3 till 5 och gjort engelska, franska och matte :O! att jag ens lever är ett under^^!

   ^^

nu blir de wallander :D!


AJ !!

TRÄNINGSVÄRK!!!!!

jag tror aldig jag varit så trött efter en idrottslektion xD! jag har väl inte den bästa kondisen men nu var de som att man hade astma när man andades xD! jag va så slut så benen skakade, dessutom var jag sjukt andfådd xD!

men de va också jävligt kul idag :D! jag vågade mig på 2 saker som jag aldrig gjort förut^^! asså de låter kanske konstigt men i mitt huvud så har de varit en spärr för att hoppa upp på plintar och hoppa gämfota över saker, men idag så bara släppte de liksom :O utan att jag gjorde nått xD! jag gjorde alla de där sakerna och sen förns efteråt så ba: :O! jag hoppade gämfota xD! haha ^^!

jag kände mig som en fågel som för första gången ska flyga ur sitt bo ^^!

 

de roliga va de att jag skulle rida sen på kvällen ^^! med all träningsvärk xD! aja jag får väl gå på händerna i morgon om så skulle va ^^! jag testade att gå upp i brygga som jag kunde för en så där 10 år sen ^^! oc hajg lyckades nu med :D! haha ^^! *stolt*!

natti natt :D!

45 min till nästa lektion...

ja... de suger att ha hemkunskap innan elevensval, eftersom vi typ alltid får sluta tidigare... :( asså de e bra å sluta tidigare ( OM MAN KAN ÅKA HEM EFTERÅT...... ) men nu när man får sitta typ 1 timme och inte gör nått spec så känner de ju väldigt kul.... de känns mer lockande att skolka från elevensval och dra hem :D! men jag vill va prickfri när jag slutar på ekeby^^!

 ebba och jag i bibblan^^!

Söndag- Gladdag :D!

yao! nu e tapeten på plats, skrivbordet grundmålat, sängen renbäddad, huset dammsuget, läxan gjord :D kan de bli bättre^^! jag känner mig som en hemmafru som sitter och skriver om att hon dammsugit xD!snart blir de lax , och sen premiären av solsidan :D

sönnendag ^^!

har DAMMSUGIT dag :D! har väl typ aldrig hänt men ^^!

fredags så käkade jag ju gurka och dipp^^! så för alla intresserade så kommer här en bild ^^!

har fixat mera pins på min mössa! ;) har jag inte denna på mig så är det nått fel ^^!sen då eftersom att min kära morbror fyllde igår (?) ^^ så gjorde jag ett (SÅ) fint kort ^^D

sen så offrade jag mig och fixade till bella och nicolai i torsdags^^!

 ^^

sen måste jag bara visa ... våran kära katt kommer alltid in när man sitter på toa :S! hon vill liksom va med xD!

 ^^! hon blir alltid lika förvånad xD!


lika som bär :S?

är de bara jag... eller är dom rätt lika :S?

nu e tapet väggen klar :D!

men jag tänker inte lägga upp bilder förns allt e klart :D!blev dessutom klar med redovisningen i engelska som vi ska redovisa om 4 veckor  :S


Lördag :)

idag ska vi fira min morbror :) Han e brandman ^^!

( va ba tvungen xD! )

 ^^
E man awesome eller^^?Ida och co gjorde en trailer till en skräckfilm^^ jag e med på 2 ställen xD! ^^ movie star you know ^^!

kort inlägg :)

nej, det är inte jag på denna bild :

 det är helena lundbäck^^!

Awesome Music! han e rätt snygg^^! GRYM!!and many more! :)

DIPP DIPP DIPP!!!!!!

Jag älskar och är beroende av Sourcream and Onion OLW dipp!!!!! :D
så ikväll blir det dipp a la mimmi och let´s dance :)!helena lundbäck is my favorite ^^!

i morgon ska vi fira min morbror, och så blir de väl läxa! :)

Freitag, Friday, Vendredi, Viernes , FREDAG!!!!

det är fredag!!!!! de innebär film eller Let´s dance för min del^^! sen är de HELG!!!!! på lördag ska vi fira min morbror som fyller ! :) fixade en sak igår ^^!

Hejar på Helena Lundbäck i let´s dance^^!


Bilder från filmer / serier jag gillar! :)

 the tribe

 anna pihl

 oskyldigt dömd

 beck filmer :)

 arn :)

 xena :)

 sex and the city

 robin hood :)
 maria wern :)

jag har säkert glömt nån men ^^!

tack för kommentarerna på min nya header :)


.

Life is hard
Life is tough
Life is empty

Life....

                                              

Jag trodde jag skulle dö!

jag nu har jag fan varit med om en nära döden upplevelse!


jag trodde FAAAN jag skulle dö!!! SHIT va obehaglig den va ^^! de är den värsta jag sett hitt-intills! =P

Life is hard...


jag är skräckslagen,arg och besviken.


kollade på film igår,

de blev tsatsiki morsan och polisen^^! jag älskar att lägga i gamla filmer ^^!

de roliga va att på framsidan stog de: " innehåller även trailer och animeras meny" haha xD snacka om gammal film ^^! "animerad meny" ^^!

 han e rätt söt^^!

JAG SKA RIDA NICOLAI!!!!!

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D:D:D:D:D:D:D:D:D

 :D :D :D :D :D :D :D :D :Dkanske märks att jag gillar honom ^^! <3


hrm...

de finns inget smidigare sätt att få vitt i bakgrunden där texten är på bloggen :)? jag testade att ändra tema men då blev de så konstigt :(! eller går det att ha svart i bakgrunden och en egen header om man har en annat tema^^?

sorry ^^!


Fy F*n va jag älskar Solsidan!!! :D


det blir ändrade planer ;)!

jajamensan, jag ska inte alls göra som jag sakt i rummet från början ! ;) de komemr bli bättre så här :D! det kommer före och efter bilder sen! :)

jag va med natta till sorf idag och kollade när hon red :) men innan de var jag riktigt aktiv! ;) jag och mamma va ute och gick i 1,5 timme :D! de måste va rekord^^! jag sa till mamma att jag hade en "ny" runda som linnea och jag brukade gå, hon ba: aa okej vi går den då. hon gnällde värre än jag själv ju xD! när vi gått över järnvägen så tittade hon ut på vägen och ba: Men HERRE GUD!!! är vi i BRODDBO xD!! haha fan va jag garva då xD! snacka om dåligt lokalsinne xD!!i morgon ska ja på stan :) troligtvis också till granngården :) sen på tisdag börjar vi skolan igen..... ^^

ciao ciao :)


Jag..

.. blev rätt nöjd ^^! jag lyckades i alla fall fixa någonlunda svart på bloggen xD! ni får vara nöjda^^!


koder^^?

okej , säg koden till svart så fixar jag det ^^! till bakgrunden i bloggen ;)

JAHAPP...........

plockade ur i storsett de sista nu ur mitt rum ( har väl sakt de 100 ggr men xD! ) jag har så mycke prylar^^!
kul bara att vi troligtvis beställt hem för lite tapet och att sängen braka ihop när vi skulle flytta den................
ja, så jag får väl sova på golvet i nån vecka! :(

 I´ve much luck right now....


Typiskt kvällstidning...

I dagens kvällstidning så är det en bild :

 


i följd av att de står :

VIKTORIA OCH DANIEL :
VI ÄR JÄTTE GLADA!!!

det är så typiskt expressen ( och aftonbladet ) att göra så...! det är dom i danmark som fått barn och de i sverige tycker att de är kul för deras skulle, men tidningana skriver de som att de svenska kungakuset fått "barnbarn"....

Bara för att få sälja tidningar ...

suck!
sant! ;)

‎4år: Mamma kan allt! 8 år: Mamma kan mycket! 12 år: Mamma kan faktiskt inte allt! 14 år: Mamma fattar ingenting! 16 år: Mamma är hopplös! 18 år:Hon där? Hon har gått ut bäst före datum! 25 år: Mamma kanske vet lite om detta! 35 år: Innan vi bestämmer oss frågar vi mamma! 45 år: Undrar vad mamma tycker om detta! 75 år: Jag önskar att ............jag kunde fråga mamma

Tack för tipset :)

jag kan gärna byta till svart bakgrund :) men hur gör jag ^^?? den designen med svart som fínns att välja på, gillar jag inte.

 så berätta gärna ^^!


Som...

... många verkar ha märkt så har "jag" skapat en ny header^^! de är tur att linnea kommer över med lite tips och att hon kan photoshop bättre än jag^^! jag blev nöjd :D! vi kan ju säga att jag gjort den^^!

linnea sov hos mig igår till idag så hon åkte hem vid halv 12 idag :), jag spelade in let´s dance och sen var jag ute och gick ^^! vi bastade , såg film och käka tacos igår :) ^^

jag fixade med scrapbookingen och sen på eftermiddan så plockade vi ur typ resten ur rummet :)
så i morgon kan pappa nog börja måla! ;)

I morgon ska jag med natta till sorf och kolla när hon rider :)

jag tillägnar mitt tomma rum denna låt xD! ( nu va jag väl bra klyftig^^! )
gästbloggning: Hej =)

På begäran ska jag (Linnea) gästblogga här på mimmis blogg :P inte för att jag har ngt att säga... 
ska sova över hos mimmi inatt, vi har bastat och kollat på beck. :D och kollat på typ hundra youtube-klipp från idol :P

ja... nu har vi inget att göra xD

hej då :D   
 detta är jag :D
 när jag följde med mimmi till sorf^^

E jag konstig :S?

igår efter ridningen så åkte vi hem som vanligt. så när vi kommer upp på "gården" så ser jag en "snöhög" , (många skulle säkert då tänka, ååå snö *kallt*! ) men jag springer och slänger mig i snöhögen :S! men ridkläder och allt på! :S  jag friskt ??

denna bild är sedd uppifrån :)jag faceplantade mig själv ^^!

Hiss and Diss ;)

de kanske märks att jag har tråkigt men skit samma^^!

eftersom att alla verkar hissa och dissa hästprylar och sånt , så tänkte jag hssa och dissa HELT andra saker :D!

HISS :

dagen hiss är BRA MUSIK!!!!!
jag älskar att lyssna på musik när jag tecknar, skriver brev, gör blogginlägg, är ute och går, slöar, nördar data, har lektion i skolan m.m Jag skulle fan inte kunna leva utan musik :O!DISS:

dagens diss är KORVMUSTASCHER!!! De är bland de VÄRSTA jag vet!!!!

 .....

nu ska jag sova så man orkar upp i morgon ^^!

ciao ciao :)


Dagens låt :)vet inte varför men jag gillar den^^!

Photoshop 2.0 xD!

ja... jag har den första verisionen av photoshop... och ja.... resultaten blir ju sämst xD!

 ^^


Thursday ! ;)

fick önskemål om videoinlägg, jo visst kan jga de ;) men jag e så otecknisk vad gäller sånt... så jag vet inte hur man gör^^! jo i och för sig, om man lägger in de på facebook och sen här, de kan jag , men annars då ^^?

var ute och gick i stormvädret i morse ( fattar inte hur jag ens tänkte tanken :S! )
var på julspel i kyrkan där linnea var med på eftermiddan :) de va rätt bra! :)

red sen på kvällen. :) jag skulle ha Franz ( som jag INTE gillar^^! ) men så fick jag byta med en tjej som hatar bella ^^! och henne älskar jag xD! jag fick dessutom låna den tjejens sporrar ( jag har aldrig ridit med de förut , eftersom jag tyckt de verkar ganska onödigt) men FAN vilken fart de blev :D! jag behövde inte driva nånting nästan! och jag kunde koncentrera med på så mycke annat som man "tappar" när man måste sitta och driva en hel lektion... ^^!

I morgon ska vi plocka ur mera grejor ur rummet, och sen kommer linnea :) vi ska la gå ut och gå och sen sover hon här :)! gammal bild^^! (Linnea kommer hata mig för detta men xD!)

haha!

skulle rita i paint xD! men... ja xD! sämst resultat! xD

 haha xD

onsdag kväll :)

först tänkte jag "svara" på frågan om ifall jag visste att den verisonen av " just a dream" som jag la ut , att de inte va dom som gjort den med mera, och JA de vet jag ;) men jag gillar den verisonen ^^!

plockade ur lite mer i rummet och sen satte jag mig med scrapbookingen ;)bilderna är från globen horse show ! :)

oj!

man känner knappt igen mitt rum nu ! eftersom ja har plockat ut så mycket! ^^
Mammas en jobbarkompis dotter kommer nog bli glad för "lite" grejer som hon kommer få! ;) de som är bra e att hon också gillar hästar, vilket resulterar i att jag slipper slänga alla älskade häst prylar sen jag va liten xD!
de är så klart mycke saker kvar, men de bli rätt tomt när man tagit ur alla böcker och rensat sitt skrivbord mm ;)

I morgon är de ridningen igen :) och så ska jag dessutom se linneas julspel i kyrkan^^! med hennes konfirmation :)

 jag hade tråkigt igår^^!

men i morgon får jag i alla fall träffa honom :)!

huu!! "/

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8365053.ab

De är inte sant ^^!

 ^^D

JAG DÖR!!!

det hände IGEN!!!!! jag , ica , kille i kassan , skämde ut mig.... skit jag kommer aldrig gå in dit igen....!!!

mamma och jag skulle betala, och så väljer hon så klart kassan där han , den där killen jag skämde ut mig med igår, satt....

så skulle mamma typ betala några saker med pengar och några med kort ( vet ej varför men...) hon ba HAHAHA vi är krångliga familjer vi HAHAHA!!! jag trodde jag skulle dö av skam ! :O! killen i kassan ba... haha...

ååå jag fattar inte hur de kan hända 2 ggr i rad!!! :O

  double monkey today....!!

Dagens låt :)

har lagt upp denna förut ( x10 ) ^^ men jag ÄLSKAR den!! :)
jag har tänkt på en sak...

jag stör mig väldigt mycke på folk som säger exempelvis: hons, dens m.fl... de heter HENNES och DERAS eller DENNES :O!

aja^^! alla kan inte allt x)lovade ju att förut lägga upp den ^^! de är ebba i blått ( hon går på brottning) och linnea i grön, rött ;) haha...^^

stan och nyrenoverad dusch klar ! :)

hämtade ut nya foton och köpte även "hästgodis" till Nicolai :D!!
duschen är nu även klar ( har redan dushat i den men hade inga bilder då^^!) förut var de asfula bruna tapeter med vita mönster i :S! vem fan sätter tapet i en dusch :S?? du möglar ju :S!


jag tycker de blev snyggt ja ^^!


Mimmi (L) Unicef!

jag tycker unicef är otroligt bra ! :) jag tycker dom är dom "bästa" bland alla olika organisationer, eftersom att de är seriösa och hjälper människor!

dessutom jobbar Micke Persbrandt där ^^!

Kanske skull börja med " Dagens låt" :)?

I så fall så blir denna Dagens låt :)


den är så fin! :)

"when I see your face, there´s not a thing that I would change , cuz´ your amazing , Just the way you are!"

ridning igen efter uppehåll! :)

 gjorde Taizon fin ^^

men jag red Nicolai :)

 

^^

 

 klar efter ridningen ^^

 hans luft syns rätt bra ^^!

natti natt alla^^

kom på en bra sak! :D

Ridningen börjar ju idag igen :D! vilket innebär att jag får träffa Nicolai igen :D!!!!


PIIIIINSAMT^^!

haha skulle handla på ica idag.... skulle handla spån, mjölk och sallad^^

så kommer jag till kassan och märker att pengarna inte kommer räcka... så jag ber killen i kassan att ta bort mjölken. men pengarna räcker ändå inte , så jag ber honom att ta bort ett av spånpaketen... jag kände mig så onödigt krånglig xD!

( dessutom känner jag igen killen från sorf... han måste ju tycka att jag är knäpp^^!)

 

huu?? "/ måste bara säga att jag alltid trott att de va samma person... ^^

Marlen The Best German Person ^^ :D

 fotade med systemkamera^^

katten heter Cleo :)


Film time ;)

nu ser vi beck- flickan i jordkällaren ^^

glömde å säga att vi nu har bokat och fixat biljett till Tyskland / Marlen i Augusti :D TYSKLAND HERE I COME :D :D

Mellandags rea är super!!! :D

va med linnea till ica idag och köpte lite smått och gott ^^

så gick vi förbi "lite" filmer , och där hitta jag 5 st jag inte hade  ( 4 beck och en irene huss ) alla dom 5 gick på 100 st :D!!! 19.50 st :D!! helt sjukt ;)

 gillar inte den så mycket men^^

dä nice ;)


Sysslingbarn Alfred :D!

 ^^

en häst mindre i stallet....

Ronja... fina häst... varför var du tvungen att lämna oss... ?

Följ mig över ängarna, genom dalar , över höjder.
Dela med mig livet, dess sorger och dess fröjder.

Saknar dig <3

 <3I´ll miss you...

@ linneas place ;)

yeah! då va man här igen ^^ känns som att jag terrar henne varje dag xD! ska rita lite nu ^^!

nån som har förslag på vad man kan rita ^^?

12 slaget :)

firades ute vid sophuset^^ med smällare och raketer :) have 3 sånna där lådor :D! ( en av dom vickade ^^ xD )


RSS 2.0