hahaha


Buhu

Känner mig naken utan alla örhängen och halsband haha! Man brukar få ha dem, men inte armband och nagellack, men här ska man va helt utan smycken :)






Tidig upptäkt och behandling

Mycket intressant film om hur fel det kan gå ibland. Hur viktig informationsöverföringen är så inget faller mellan stolarna. Tryck till höger på länken "filmen om simon"
 
http://www.tidigupptäcktochbehandling.se/
 

Onsdag

Introduktion på praktikplatsen idag. Massor med papper, och så gick vi runt lite :) Imorgon börjar det på riktigt! Men det känns okej ändå, dels för att stället verkar väldigt bra, de tar verkligen hand om sina studenter och dels för att vi inte är ensamma. Vi är 3 studenter från klassen på samma ställe, så det känns bra.
Vi får se hur mycket jag hinner skriva här sen när vi kommit igång på riktigt haha! Kommer nog va både trött och känna att jag måste läsa till uppgifterna. Men jag skriver när jag hinner :)
 
 '
 
 
Hälsade på mamma innan jag åkte hem igen :)
 
 

Happy Birthday Celine Dion!




Haha





Tips

Gjorde dessa i högstadiet, och har säkert visat dem förut, men gör en repris på bilderna från då i alla fall haha! Handduks morgonrock med luva för barn! Gjorde en med tryckt text och en med öron på haha
 
 

please

 

Introduktion

Fått lite mer info nu så man har lite mer koll. många och stor uppgifter verkar det som, men det är ju ändå en kurs på 10 veckor. Imorgon börjar vi med intro på praktikplatsen, så får vi väl se sen :)
 Känner mig fortfarande hängig och lite småförkyld, men ska sova tidigt ikväll och hoppas på det bästa imorgon

Well

Bara sätta igång!




Tisdag

Börjar med kursintroduktion idag i skolan. Imorgon börjar sen praktiken. Vill inte nånting verkligen.. Mår pissdåligt. Panikångest över allt just nu.






Zulle

Gick till stallet och red sen Zulle. Idag va det hoppning. Va inte alls på topp i mående men det är tur att Zulle är snäll ändå.







Snapchat

Is so much fun haha










Uterum

Såhär ser uterummet/altanen ut inifrån!
Inte mycket kvar att fixa nu!








Måndag

Vaknade upp med halsont och snorig näsa. Umgås man med lite barn som vi gjorde i helgen så blir det väl så ;)... Det räcker ju med en nysdusch i ansiktet haha... 
Ska ta det lugnt idag i alla fall. Läsa igenom alla papper till praktikkursen som börjar imorgon. Ikväll ridning med hoppning :)




Bastu och mer film



Johan Falk




Filmkväll, tacos och bastu!




Minnen haha!




Nu Bastu!


Söndag

Träffar Linnea idag <3










Dear lord

Please give me patience, because if you give me strength, i may just beat someone to death





Middag


 






Girltalk!

Och lite nagelfix








Påskafton

Nu har vi spaat, badat bubbelpool, bastat och till och med åka rutchkana haha! Åkte den här när jag va liten så det blev en liten nostalgitripp! ;) 








Möhippa!

Idag har vi möhippa för min kusin Karin som gifter sig i Maj! :D vi har dansat folkdans och lärt oss lite till bröllopet. Nu äter vi lunch på Aqua Nova, badhuset i Borlänge
























Det gör ont i hjärtat

Jag har en brevvän i Indonesien sen nått år tillbaka. Vi har inte skrivit så mycket brev eftersom hon flyttade nån månad efter att vi började skriva. De bodde förut i nån typ militäranläggning men bor nu i ett annat område. De flyttade för att det var så mycket kontroller och frihetsberövande på det förra stället.
Där de bor nu är det mycket mer öppet, men problemet är istället att deras grannar är väldigt dömande. Hon och hennes man vill bilda familj men får inga barn. Hennes man jobbar i militären och hon sköter hemmet. Eftersom hon "börjar komma upp i åren" och inte har några barn än, så är grannarna elaka och dömande. 
Det har gått så långt att hon inte känner någon mening med livet längre. 
 
'"Sometimes I think to commit suicide 
What do I live for?
I can't give kids for my husband and I don't have a job
I can't please my hubby's family, I also can't please my society"
 
"I wonder, do I have mental sickness at the moment? You're a medical student, I'm sure you know it more"
 
 
Det är så jäkla hemskt att läsa. Hon är min vän, på andra sidan jorden. Har enorma problem och mår så dåligt. Där finns inte alls samma hjälp att få som här. Varken med samtal och mediciner för depressioner, eller eventuella IVF behandlingar om man har svårt att få barn. 
Vad gör man? Vad gör jag? Ja, jag kan bara finnas där och "lyssna", svara så gott det går. 
Jag vill bara inte att hon en dag inte svarar mer när jag skriver.
 
 
 

Fredag kväll

Långfredag eller inte, sushi blir det än då! ;) och sparris





<3

Tog en långpromenad med pappa och nu blir det bad :) älskar bubbelbad






Superb

Gott gott gott! *_*
Kycklingrisotto och rödbetor




()

Om man inte äter godis så är påsken rätt överskattad tyvärr.. Men påsk dekorationerna är ju söta i alla fall :)




Städardag

Tog och dammade av alla hyllor i mitt rum! Här är alla Celine Dion skivor och Dvder som jag äger hehe..






Glad Påsk!

Från soffan haha






Fredag morgon

Vaknade redan vid 6 imorse! Somnade tidigt igår för att jag va så trött. 
Kollar på sista hobbit filmen nu. Får se vad jag hittar på sen :) det blev ju mycket kvar av dagen haha

Påskblomma!





Torsdag

Supertrött nu efter box passet! Körde zumban igår med Linda och hon öser verkligen! Man blir galet trött men det är också galet kul! Lägger mig nog tidigt ikväll. Imorgon är det fredag <3




Pärlor!

Mot Usa! :)




Påskmiddag

Med mormor :) 






Yogi tea <3

Om man inte vill dricka varm choklad eller oboj, så kan man alltid dricka te med lite chokladsmak! Supergott sådär ibland :)




Haha




Påskgåvor

Till brevvänner i Finland <3 







Prommis

Hemtentan inskickad! Nu promenad <3



.







Torsdag

Firar ett delmål idag! lunch med pappa






Skeppskatt

Har ni hört talas om skeppskatter nån gång? Det är katter som har fler klor än normalt. Det är egentligen en missbildning men anses av vissa som en egen ras






Haha




Påsk!










Glad påsk!

Hahaha




Onsdag

Uppe med tuppen och skriver för fullt!




Ekg




Tisdag kväll

Lite Ullared och pärlor ikväll. Sätter igång med skrivandet tidigt imorgon istället. Skrev lite på eftermiddan i alla fall, men sätter mig in i det mer imorgon. När jag väl kommer in i det så vill jag bara fortsätta, men nu ska jag ändå snart sova så det kändes lite oplanerat att börja nu. 

Köpte paprika ikväll! Big love



Skola

Är klar med seminarium 4 av 4 nu! Klockan 16 släpper de hemtentan och då är det bara att börja skriva. Den ska in på torsdag. 
Har pluggat lite under dan men nu blir det film istället. Måste göra något annat en stund nu. 
Kollar på dokumentärfilmen "Tjuvhuder" 




Cornelis Vreeswijk

Har ni lyssnat på Cornelis nånting? Han var faktiskt rätt duktig på texter haha. Har börjat lyssna på hans visor ibland. Den här är helt sjuk men ändå rolig!
1.05 börjar den på
 

Tisdag

Det kom visst en del snö i natt








Ridning

Gick till stallet i lite duggregn, pysslade med Zulle och red sen Akrobat. Allt va frid och fröjd tills jag hoppade upp på hästen. Allt bara sjönk ner i skorna. Blev helt håglös och uppgiven. Ledsen. Jag avbröt passet och gick in med hästen. Av ingen anledning bara rann tårarna. Hatar verkligen när det blir såhär. 














<3




Måndag

Lunch med pappa, sen på möte i västerås :) hänger med till biltema också haha! Sen plugg inför sista seminariet imorgon :)









Söndag

Plugg, massage och strax zumba! Avslutar dagen med bastu. Inte helt fel :)
Hittade lite Intressant läsning om ångest och graviditet. Undrar hur mycket forskning det finns generellt om graviditet och psykisk ohälsa



Frimärken

Omg! Posten släpper frimärken med mat från hela världen som motiv, och där, DÄR, finns sushi med!! :D *overjoyed*




Lördag kväll

Tacos det blir!








Lördag

Har varit riktigt produktiv idag! 
Bäddat rent i alla sängar, dragit lakan, städat till hamstern, varit ute på promenad och till och med hunnit plugga. Känns bra :) ska ta ett bad nu! Älskar den gröna sortens badsalt! Luktar vattenmelon *_*






Lindex

Lindex ska ta bort sitt märke "generous" och istället göra de "vanliga" kläderna i större stolekar också, tillsammans med de mindre. Superbra tycker jag! Credd till er!




Fredag kväll

Pärlor på eftermiddan och nu sushi med pappa! :)






Tankar om Borderline personlighetsstörning

 "hur kan du ena dagen vara topp-presterande och vara glad, för att sedan dagen efter ligga på golvet gråtandes och bara vilja dö? Varför dessa ytterligheter?" 
Svaret heter Borderline personlighetsstörning. En diagnos som är rätt svår att förstå och även svår att förklara. 
Men vadå, alla är väl glada och ledsna ibland kanske du tänker. Det stämmer! Men detta är något helt annat. 
Ena dagen vill man knappt gå ur sängen, lofsa runt i skitiga kläder, ingen motivation på någonting och skulle helst bara sova och slippa vakna igen. Som en riktigt djup depression. För att dagen efter vara så speedad att man knappt hinner med att äta. Startar upp projekt och har tusen järn i elden samtidigt. 
Aldrig lagom, aldrig nöjd med mina egna prestationer. 
Svårt att lita på människor, aldrig varit kär. Samtidigt har jag inte svårt för att odla nya kontakter och vänner. Men oftast på distans. Jag är en ensamvarg, trivs i mitt eget sällskap. Men mår ändå bra tillsammans med andra. I alla fall de som känner mig väl, där jag kan vara mig själv. Annars tar energin slut på 5 minuter. "Det blir jobbigt att bara försöka förhålla sig till livet". Misstänker allt och alla, blir nästan paranoid och misstolkar allt till som sägs som om det var menat på ett elakt sätt. Vill inte vara sån!
När man var liten och ledsen så grät man. Var man arg så var man arg. Nu vill man istället bara fly från känslan. Det är jobbigt nog som det är. Det förvånar mig inte att många Borderline patienter har missbruksproblem tyvärr. Jag ska i alla fall aldrig försätta mig i den situationen. Men det finns ändå andra mindre bra sätt att hantera starka känslor på.
 
I hate you, don't leave me
 
 

Fredags glad








Fredag

Äntligen fredag! Hänger med pappa på byggställen för att köpa hem material till altanen. Ska sen till stan och handla lite :) kör Miriam Bryant looken idag haha
Men den är smidig! Man får bort håret från ansiktet



Klänning!

Köpte klänning idag som jag troligtvis tänkte ha till bröllopet i Maj! :) oavsett så va den superfin! Från Lindex






Frisören

Äntligen!









<3




Veterinär

Va till veterinären men Pontus nu i morse för en rutinkontroll och vaccination. Hon har tydligen 2  infekterade tänder och de måste tas bort, annars kommer käkbenet att lösas upp och hon kan dö... 
Men grejen är att hon samtidigt har blåsljus på hjärtat och därmed vet man inte om hon ens klarar att bli sövd under en operation av tänderna. Så vi måste göra ett ultraljud på hjärtat för att se. Annars får man göra en narkos operation i västerås istället. Är orolig för henne nu. Hon bli 15 år i maj. Hon får bara inte dö.. :'(








Typ så




Kärlek!

Så jäla gott




Ida <3

Vi gick en runda och pratade massor <3 alltid så mysigt att träffa dig!




Onsdag

Städat rummet, dammsugning osv. och ska nu plugga! Sen promenad till sjukhuset för möte och på eftermiddan ska jag träffa Ida från gymnasiet <3




Zulle 8 år

Grattis Zulle på 8års dagen ❤️




Sri Lanka

Paketet med mobilskal och sverige glasögon har nu kommit fram till min brevvän på Sri Lanka! :)







Hon ville testa sylt från Sverige så jag skickade ett par burkar med lingon och jordgubbs smak haha! Det va uppskattat :)




[...]

Ibland blir jag triggad. Börjar må dåligt igen. Det pratas dieter, hur man lyckas, misslyckanden, tränar, äter, kalorier, klädstorlekar, vikt, BMI. Dieter är som religioner. Så länge du inte "prackar på" någon annan den så är det okej.
Jag har alltid haft som motto så länge jag kört viktväktarna, att om någon frågar hur det går till så kan jag berätta, men annars bryr sig väl ingen annan egentligen om det? Jag låter dig hålla på med ditt och du låter mig hålla på med mitt.
Jag gratulerar om du lyckas som du vill. Om du känner dig nöjd.
Däremot är det ett helvete för en person som aldrig kan vara nöjd med sig själv. Som stressar sönder för minsta lilla "fel". Som aldrig kan vara spontan, utan slaviskt följer de egna uppsatta reglerna.
Som är som jag. För mig är det inte längre "bara" en diet. Det handlar inte längre om att "oj va duktig du är som går på diet och skippar allt onyttigt". För mig är det förutsättningen för att ens kunna äta någonting. Att ha kontroll och försöka lita på att jag själv gjort rätt. Försöka lita på att jag tillagade detta rätt och inte mätte upp för mycket.
 

Pärlor

Gick ner på stan till panduro och köpte 15 olika påsar med pärlor nu i eftermiddags! De säljer många fler nyanser av färger än vad typ leksaksaffärer gör. Så nu kan jag göra fler plattor med skuggor och sånt :)




Tisdag

Seminarie 3/4 idag! Sen gruppträff och skriva klart sista dokumentet till nästa seminarie.
Paolo Roberto va på restaurangen i skolan idag haha! 




The sad truth




Måndag kväll

Prommis till Sorf och sen red jag barbacka på Akrobat igen! Gick bättre idag. Kroppen va mer van vid barbackaridningen nu eftersom jag red så förra veckan med. Det gick bra :)







Tankar om modellvärlden

För nån dag sen så googlade jag lite, av ren nyfikenhet, om modellvärlden. "Modeljobb" "modellålder" "modellkrav" "krav för att bli modell". 
Det som först slog mig var åldern. Så unga alla tydligen ska vara när de börjar. Sisådär 14 år. Men det visst jag nog delvis redan så det va inte någon större chock. 
Däremot, när jag skållade vidare och kom till måtten, så blev jag rätt förvånad. 
Nog för att modellvärlden verkar ha blivit bättre och färre länder anställer anorektiska underviktiga modeller, men jag blev ändå chockad. 
Som tjej ska du vara ungefär 175-180 cm lång och som kille ca 185-190 cm. Inget konstigt med det, men nu till det väsentliga. För tjejer så står exakta centimetermått för både bröst, midja och höft. MEN för killar står enbart "proportionerlig kropp". 
Samtidigt skriver sidan att de inte rekommenderar bantning, de vill endast ha modeller som är sunda, friska och har en bra kosthållning. 
Jag är lite kluven i detta. För jag förstår att de vill ha mått på sina modeller, så de kan ha kläderna som vad jag förstått ofta bara sys i en storlek. Okej, MEN VARFÖR SKA DÅ INTE EXAKTA MÅTT FÖR KILLAR OCKSÅ FINNAS?? Vart tog jämställdheten vägen?! Varför ska tjejer hetsas ner till den exakta centimetern medan killar i alla fall kan känna att de kanske har en chans då de kanske kan anse sig ha en så kallad "proportionerlig kropp"? 
Vad är ens proportionerligt? Det känns som en definitionsfråga. Någonstans mellan ytterligheterna. Jo, men däremellan finns många nivåer. 
Bara för att tänker jag nu lägga upp en modellbild av en tjej som tydligen anses vara "plus size" bara för att visa hur förvrängd världen är. Denna tjej är enligt mig INTE någon plus size




Måndag

Dags för plugg igen!




Pärlor

Mer pärlor! Gjorda under mellon ;)






Sushi heaven




Lördag

Fint väder ute idag! :) tog en promenad med mamma i solen, sen har jag gjort lite mer pärlor :) tog nyss ett bad och ska strax käka!




Pärlor

Kvällens skörd!




Fredag kväll

Firar fredag själv ikväll! Blir sushi, film och mys. 
Mår bättre nu vilket känns skönt. Tror mitt dåliga mående berodde på sviter efter PM skrivandet och hela metodteori kursen. Den va så intensiv och jobbig, höll på med Pm:t hela tiden och blev krångel ibland. Söka artiklar hela tiden, läsa, läsa, läsa... Fanns inte tid att må dåligt då liksom. Tror jag tryckte undan allt under tiden då och så kom det fram nu när det är lite lugnare i skolan. 
Kunde verkligen inte plugga, kunde inte konsentrera mig. Men då bestämde jag mig bara för att skita i det. Göra nått annat ett par dar. Och det hjälpte faktiskt, för idag var motivationen till att läsa tillbaka. Tror det är viktigt att vila emellanåt.




Alltid haha




Fredag

Dammsugit huset och nu plugg!




Godmorgon <3




Sol <3

Mår lite bättre idag så det känns bra. Gör pärlor till min brevvän i Usa vars barn älskar pokemon haha!






Torsdag

Hälsar på ksk och vår mentor under gymnasietiden! <3







Den bittra sanningen




"Ge bort en upplevelse"

Asså euww! Man blir inte direkt inspirerad!
 liksom "ge bort en gastronomisk vistelse" haha! 
det låter som en sån gastroskopisk operation nästan




Blä

Crytime. Men det brukar kännas bättre när man gråtit i några timmar... Dock återstår huvudvärk




Onsdag

Inne på dag 5 nu i dåligt mående... Får ju som sagt inte göra det jag så instingtivt vill (eftersom det inte alls är bra) så måendet stannar därmed latent.
Lite plugg men mest pärlor idag



 

Påskpynt






PM!

Yay, vi klarade PM:t! Nu kan man äntligen släppa den kursen :D

Haha every time




<3

Every success story started with a dream




Equal rights




Beaf

Lite skumt haha men det kanske funkar!  




Haha!




Internationella kvinnodagen




Tisdag

Det är så svårt att inte ta till det som funkat. Även om det är destruktivt. Det är så svårt att ändra tankemönstret, byta bana och göra på ett annat sätt, när det gamla fungerat så bra trots att det varit skadligt. 
Varje dag blir en fight. Att göra eller inte göra. 
Har Mått så dåligt sista tiden utan nån direkt orsak. Är så less på detta nu.

Skola idag med seminarieredovisning, gruppträff och sen möte





Barbacka

Ikväll blev det barbacka ridning på Akrobat. Han hade ett skav som måste läka och då blev det till att rida utan sadel, men det gick jättebra faktiskt :) lite full fart i galoppen bara men annars så! 


Bilder från i somras när vi var ute <3





Praktik

Well, jag skulle haft praktik på operation, men skolan har sabbat allt för fler av oss elever så jag ska tydligen va på akuten nu istället. (Sen ortopedavdelningen som förut). Men akuten va jag ju på när jag läste till uska :( tänkte att någon annan skulle kunna fått vara där istället. Någon som inte varit där förut.. 
Akuten va sjukt lärorikt och jag ser fram emot det också! Men nu hade jag liksom laddat upp med operation :( fått schema och allt till och med.. 




Måndag kväll

Promenix i regn/snö mot Sorf nu! Dags för ridning <3







Me <3 paprika

Såååå gott *_*




Woop woop

Fick tillbaka tentaresultatet från metodteori tentan om forskning vi skrev för 2 veckor sen! Jag fick VG! Sjukt förvånad faktiskt för jag trodde knappt jag skulle klara den... Hade nästan inte pluggat för jag visste inte vad som skulle pluggas riktigt.. Nu väntar vi bara på PM resultatet, så kan man släppa den kursen sen




Måndag

Lunch med pappa! Nu hem och plugga




Mer snö?

Våren försvann visst haha










Not ashamed

I'm not ashamed anymore. Because this is how i look. Neither I support it, Cuz it's a bad way to deal with things
Mental illness is serious. No one should need to hide. You're not embarrassed of a broken leg, so why should a depression result in shame? 

Let's sort out what's false and what's true. 
"She wants attention"
"She's faking it" 
Those rumors are false. 
"She's sick"
"It's an attempt to stop the pain". 
Those facts are true.





Söndag

Blev lite spelande av The Sims idag! Snart får vi gäster som ska fira mamma





Lost in space




Every time




Lördag

Dammsugit, gått en promenad och sorterat alla korten jag beställde förut :) ska göra scrapbooking album med dem i sommar när jag har mer tid. 
Nu tacos!




Påskpynt!

Lite smått :)






Mot Möklinta!

Åker med pappa nu för att lämna in kläder till en insamling. Det går till barnhem Lettland bland annat.

Älskar byxorna jag köpte i Ullared i somras! Men de börjar bli för stora nu haha.. Måste leta efter nya i sommar



Psykiatri historia

Varning för starka bilder längre ner.

Det är sjukt intressant att läsa pm hur psykiatrin var förr måste jag säga! Hur de låste in människor, försökte få dem lugna osv. Stackars arma människor. Inte nog med att de mådde dåligt, de skulle också många gånger straffas..

 Att onanera va en psykisk sjukdom till exempel.
Och behandlades med denna till exempel






Denna schizofrena man skulle stå i den här positionen i timmar. Man trodde väl att det skulle hjälpa?..



Injicerade radium som man också trodde skulle hjälpa




Tvångströjor



Lobotomering var också vanligt. Att man alltså gick in i hjärnan och skar av vissa delar. Man trodde det skulle bota, men istället blev patienten helt likgiltig, apatisk och kunde delvis inte visa känslor alls









Piskträd..







Varma bad, som skulle vara i timtal, där patienten då fick göra sina behov också..









Självskadebeteenden har alltid funnits, men förr visste man väl inte helt hur man skulle hantera det



Psykotisk patient som stuckit nålar genom huden




Create a lamp




Drömmer om resor




Grattis Mamma!






Fredag kväll

Det va ingen zumba ikväll men däremot nått som hette "schlager gympa" haha. Va gympa med schlagerlåtar enbart. Mamma va salig, jag lite mindre entusiastisk då men ;) det va ett kul pass iaf! Bra träning och många muskler man inte använder fick komma fram. Fick se mamma göra armhävningar för första gången också, bara det haha!

Nu sushi och sen fira mamma som fyller på måndag :)










Fadderbarn

Har ni några fadderbarn? Vi har 2 via Plan. En tjej i Zambia och en tjej i Brazilien :) fick brev från hon i Zambia idag! Det är alltid kul att höra från dem :) i början skrev en volontär åt henne men nu skriver hon själv på engelska. 
Så när jag fick brevet idag så fick man med ett vykort med bilder från sverige som man kan använda och skicka till sitt fadderbarn :) 




Fois Gras

Nä men fyfan! Har alltid hört att Fois Gras är en exklusiv rätt gjord på anklever. Men att detta var metoden för att få fram den trodde jag inte! Det är djurplågeri förfan :(




Sant tyvärr




Study




50 frågor om mig!

1. Vem litar du på? Min familj och mina närmsta kompisar

2. Vart skulle du vilja vara just nu? På nån långresa, eller shoppandes på rea haha!

3. Favorit stad? Älskar Stockholm faktiskt! Men även Las Vegas va sjukt galet och häftigt. Också Tokyo med alla underbara människor.

4. Vilket är ditt favoritnummer? Oj, jag har många faktiskt! 85, 56, 92, 75, 68 och 24

5. Vad var det senaste du åt? Ett äpple

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Haha, kanske ljusblå ;)

7. Hur är vädret just nu? Snöar och gråväder

8. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med? Mamma

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Håret, ögonen, leendet.

10. Vad har du för skostorlek? 42

11. Favorit tv-program? Lyxfällan är rätt kul haha. Men även På spåret! Det är sjukt allmänbildande ju.

12. Har du några syskon? nope

13. Längd? 180 cm.

14. Hårfärg? Ljusblond/vit

15. Ögonfärg? Grön/grå

16. Använder du kontaktlinser? Nej.

17. Favorithögtid? Julafton <3

18. Favoritmånad? Juni kanske? Fyller ju då hehe

19. Har du gråtit någon gång utan anledning? Oo ja

20. Vilken var den senaste filmen du såg? Hobbit

21. Favoritdag på året? Födelsedagen kanske? Julafton?

22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Haha aa skulle tro det

23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? nope

24. Kramar eller kyssar? Kramar J

25. Choklad eller vanilj? Beror på, chokladglass är vidrigt haha, men däremot äter jag hellre chokladgodis än vanilj.

 

26. Har du tatueringar? Yes, en på vänster skuldra

27. Vad lyssnar du på just nu? Nyhetsmorgon haha

28. Är du kär i någon kändis? Persbrandt kanske :3

29. Vilka böcker läser du just nu? Skollitteratur haha

30. Piercingar? Öronen och i naveln.

31. Favoritfilmer? Titanic! Beckfilmerna, Hungergames, Hobbit, Harry Potter, Sagan om ringen.

32. Favorit sport? Ridning! Boxning, Zumba J

33. Vad gör du just nu? Bloggar J

34. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Saltade

35. Hundar eller katter? Katter

36. Favoritblomma? Rosor! 

37. Har du blivit påkommen med att göra något du inte får göra? Hehe yes

38. Har du en bästa kompis av det motsatta könet? nope

39. Har du älskat någon någon gång? Nä

40. Vem vill du träffa just nu? Massa kompisar jag saknar L

41. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Yes

42. Hur imponera man på dig om man är kille? Ingen aning haha. Vara ärlig och äkta.

43. Gillar du att flyga med flygplan? Yes I do, men landningen är det bästa haha. Gillar inte luftgropar L

44. Höger- eller vänsterhänt? Högerhänt.

45. Hur många kuddar sover du med? 2 stora och massa små

46. Saknar du någon? Ja!

47. Lyssnar på radio? Nrj är bäst haha

48. Bästa beslutet du har gjort i år? Fortsätta plugga efter en sjukskrivning, lyssnade på mig själv mer.

49. Sämsta beslutet i år? Väntat lite för länge med att boka färgningstid för håret haha D: kommer hinna växa ut så mycket innan jag ska dit i slutet av Mars.

50. Din senaste nerladdade app? Piano tiles


Fredag

Fredag idag, veckans bästa dag! Vaknade tidigt av katten som gick runt och jamade... hon gör alltid det nuförtiden, när hon inte ser oss haha. Tror väl att hon är själv eftersom hon inte kanske ser lika bra i mörkret i våra sovrum nu när hon börjar bli gammal.
Kom ju i alla fall upp tidigt och började plugga istället. Drömde massa konstiga stressande mardrömmar i natt så de gjorde ju i och för sig inget att jag vaknade så tidigt. Tror det beror på medicinerna... men det är inge kul. Man känner sig lite mörbultad när man vaknar.
Senare idag blir det en tur till dollarstore för att köpa lite småsaker, och i eftermiddag zumba :)
 

Godmorgon

Katten väckte mig haha. Något kelsjuk




Kväll

Körde box ikväll, och det va så kul! Bra och varierade övningar :) kändes välbehövligt! Blir hemmaplugg imorgon




Torsdag

Sov lite längre och sen plugg. Gick efter det ner på stan och köpte två par nya jeans och lite underkläder på cubus :) ska fortsätta läsa nu.





Hahah

Man måste bara älska vår nya granne <3




Grattis!

De fick En son :D 






Stallkatt :(

Stallkatten som va så dålig i måndags hade tydligen stopp i urinvägarna bland annat så de var tvungna att låta honom somna in :'( 




Penpals - Finland

Lite sverige souvenirer som kommit fram idag! :)









Yay!

Min brevvän i Vietnam har fått alla Justin Bieber och One Direction saker nu :D
Hon blev superglad!






Motto




Jobba jobba

Vi har kommit långt i gruppen och på slutet fixade Nura och jag det stora ändringarna i PM! Lite småsaker kvar bara, sen hoppas vi att vi blir godkända så vi slipper göra om nått igen.






Tisdag

Seminarie 1/4 klart. Sitter nu med gruppen och ska skriva på nästa seminarie uppgift




Fifty shades of grey

Samma ute, samma inne. I huvudet












RSS 2.0