:D

Vill önska alla söta människor GOTT NYTT ÅR!! :D

jag hade gjort en rätt okej bild i photoshop men den försvann.. så jag gjorde en ny xD men den blev fail... har ju som sagt första verisonen av photoshop så.. ^^ha en bra kväll och sup er inte för fulla om ni ska smälla raketer! ;)


the winter is cold.. ^^


ehe...


:D

Inte för att skryta, men jag är bara så jävla bäst!


Stan idag! :)

köpte ny film, raketer och så fika vi. pappa och jag! :)

 tänker alltid på "enslingen -beck" när jag ser vanilj hjärtan.. O.o

pappa älskar raketer så.. :
 har ni inte sett den, SE DEN DÅ!! för den äger!

Grr...

… och utan träningsjacka.

Fia's Hoppkurs dag 2!

jag är såå glad för att jag anmälde mig till denna kurs! :D de har varit så kul!! :D idag hoppa jag 90 oxer som avslut ^^!

här kommer bilder från båda dagarna! :)

 möttes av en sovande häst xD 85 cm oxer från igår! :)

 90 cm idag :D
Basiron!

måste bara tipsa om Basiron! de är så himla bra mot acne! :) jag brukar alltid då på kinderna vissa dagar i månaden.. ^^ och då brukar jag använda de! man stryker på det och väntar ett tag, sen tar man bort de! de minskar de röda och tar faktiskt bort acnen! ;)de finns olika styrka på den men jag har den svagaste. man skulle börja med den sa dom och eftersom jag inte är helt dränkt i finnar som vissa stackare, så behövs inte den starka! ;)

fråga på apoteket så hjälper dom! :)

Freitag! :D

tror de stavades så.. aja xD

idag ska vi köpa raketer! och så ska jag köpa film+ byta en grej om de går ! :) dessutom ska jag dammsuga...
ikväll är de andra dan på hoppkursen ! :D däää nice! ;)


Bio med natta! <3

idag va jag och natta till västerås och såg "the stig helmer story". den va faktiskt helt okej! :) the donk!


Fia's Hoppkurs dag 1

idag va 1a dagen på hoppkursen som jag är på :D jag red carbonia och vi hoppade bana ^^! de va så himla kul! =3 man lär sig asbra och dessutom finns chansen att hoppa högre :D jullindorna på! ^^

fotona tagna av nathalies mamma :)! fler bilder och kanske en video kommer sen! :)

här va banan vi hoppa:

alla steck ska va hinder.. xD de 2 som är nära varann är oxrar och se sneda "nära" varann är studds på böjt spår :)


Dagen efter "/

eftersom jag köpte den där prydnaden till mamma för att hon ramla ( och för att jag tyckte hon skulle ha den ^^ ) så får ni se hur hon ser ut idag.. :(

 svullen och blå "/

 härliga bilder... x) nu ska vi äta kebab xD


prydnaden! :)

 till mammi :)

de finns på linneskåpet om fler vill köpa ;)

Massagetid/ ansiktsbehandling!

idag bokade jag en massagetid. här är våran konversation..

Jag: hej, jag skulle vilja boka massage tid. gärna den 10e jan.
Hon: hej, jaa asså de är fullt till nyår..
Jag: okej.. men asså den 10e. de är nästa år..
Hon: jaha okej! 
Jag: gärna kl 13 eller 14.
Hon: de är fullt men vi har en tid 15.15
Jag: okej. har ni nån tid tidigare?
Hon: ja, vid 9.45 i så fall.
Jag: okej ta de!
Hon: fast.. din behandling tar längre tid än vad som får plats.. så de går inte.
Jag: men de kl 15.15 då.
Hon: men vi har en tid 14.00
Jag: (suckar inombords). ta den. de blir bra..

något förvirrad! ;)


Shopping day! :D

idag drog jag ner till stan och handla för några av presentkorten jag fick! :) 450 på bokia och sen en prydnadsgrej till mamma ^^

 

ni får en bild på den sen när hon öppnat! :)

Kalaha!

kalaha är faktiskt ett ganska kul spel! men de är rätt lätt att fuska! xD

jag spela med pappa och jag SVÄR att han fuska! :(.. xD

 jag har 0 och pappa har väl typ 545678987654345678 st... x)

JAG. HATAR. VÄSTERÅS- KOMMUN!

när mamma ska gå till bilen så snubbla hon i en grop som hon inte såg. GROPEN va grävd av KOMMUNEN som MÅSTE lägga ner FJÄRRVÄRME! RETARDS! =@ om mamma inte kan jobba nu är de ert fel! =@

okej de ser väl inte så stort ut men ÄNDÅ! :( de kunde vart värre! ;)


 händerna jobbar hon ju med på operation så nu kan hon säkert inte jobba...

skrapsår på arm och blåmärke på knä.. Anmälan blir de i alla fall! ;)Design :)

designen på min blogg alltså headern och sidoinfon med mina teckningar har en kompis gjort till mig! :) bakgrunden med Louis Vuitton har jag själv lagt till! :)

om de ni va blogg designen du fråga om ^^!


smakprov!

alloha! tänkte visa ett ark av scrapbookingen som jag håller på med! för att kanske insperera andra? :) det är super roligt att hålla på med , men pengarna försvinner rätt fort när man kommer in på bokia eller panduro.. xD

på denna sida är det bilder från clear rounden med Bella :') blev rätt nöjd :)


 älskar vingarna!

jag gör inte efter nå mallar utan efter huvet! :) och jag gör lite som vanliga fotoalbum + scrapbooking :) så jag gör resor mm i dem :)

Carrot! :D

ibland är de förjäklans gott med morötter faktiskt! men BARA ibland! ;)

 ugly face....

ville visa hur stor den va! xP

:O

mitt hår måste växa som ogräs! :S

 <--- F.U.L!

 1 år senare ^^

och nu är väl dessutom ÄNNU längre.. :)


ahahaha xD

varning för känsliga läsare! men den ÄGER! xD

A hippie gets onto a bus and sits next to a nun in the front seat. The hippie looks over and asks the nun if she would have sex with him.

The nun, surprised by the question, politely declines and gets off at the next stop. When the bus starts again, the bus driver says to the hippie, "If you want, I can tell you how you can get that nun to have sex with you."

The hippie of course says that he'd love to know, so the bus driver tells him that every Tuesday evening at midnight the nun goes to the cemetery to pray to the lord. "If you went dressed in robes and some glowing powder," says the bus driver, "You could tell her you were God and command her to have sex with you."

The hippie decides to try this out. That Tuesday, he goes to the cemetery and waits for the nun. Right on schedule, the nun shows up. While she's in the middle of praying, the hippie walks out from hiding, in robes and glowing with a mask of god. "I am God, I have heard your prayers and I will answer them but you must have sex with me first," he says.

The nun agrees but asks for anal sex so she might keep her virginity. The hippie agrees to this and quickly sets about having sex with the nun.

After the hippie finishes, he rips off his mask and shouts out, "Ha ha, I'm the hippie! "

The nun replies by whipping off her mask and shouting, "Ha ha, I'm the bus driver!"


Ons - Tordag!

allo! (igen..)

på onsdag har jag bestämt att jag ska handla för presentkorten ! de va länge sen jag köpte film, så de blir de nog! :)

på torsdag ska natta och jag se bio :D de va också rätt länge sen! ^^ vi tänkte se "the stig helmer story" x). de roliga va att jag gav henne ett presentkort på sf och hon gav mig ett, så nu ska vi i alla fall gå tillsammans ;)!
Kamera!

allo!

fick en fråga vilken kamera jag använder! och ja.. det är denna ^^! mycket finesser, 14.1 mp och 10ggr zoom! :) den är super! :) vill inte ha en systemkamera men man kan faktiskt ta ungefär lika profsiga bilder med en sån här! ;)


...

måste bara få skriva av mig. hoppas ni som jag skriver om blir berörda. vill inte ha några kommentarer om att " men de kanske är så.." för ni vet inte ett SKIT om detta!

i min släkt är jag yngst utav kusin generationen. först farmor, mormor. sen mamma, moster, och 3 farbroder. och sen jag, mina 2 kusiner från mammas sida och mina 2 kusiner från pappas sida. sen har vi kusin barn också men dom skiter vi i nu.. -.-'

eftersom mina föräldrar bara har mig är jag väl bortskämd, men jag ser de mera bara som "otroligt älskad". såklart kan man va de ändå även om man inte får en massa saker men ni fattar..

det har då i sin tur gjort att jag fått mycket grejor på julafton och födelsedagar när jag va liten (lite väl mycket ibland men vet får inte det när man är liten?! alla blir väl bortskämda på nått sätt..)

OCH det har då gjort att det skapats en STOR avensjuka i släkten.. min moster är så avensjuk på min mamma och hennes familj för att jag får så mycket grejer, mamma har rest mycket genom livet och vi reser mycket nu. hon är så avensjuk så hon inte vet vart hon ska ta vägen.. vafan dom är ju syskon?! visst kan man väl vara avensjuk men man ska inte vara elak för de! och DET ÄR HON!!!!! hon och hennes familj har haft exakt samma möjligheter till att resa om dom nu velat. dessutom reser inte vi i familjen för att kunna skryta för andra att "där har jag varit". vi reser för att vi vill.

vi köpte en flygel för att VI VILLE! RETARDS! vi köpte den inte för att kunna skryta och visa hur bra vi är. utan för att vi ville. jag har sparat pengar till den och jag ville ha en!

alltid när någon av mina kusiner gjort något bra, typ kört upp körkort, klarat skolan med bra betyg, etc. så har de berömts, såklart ska man göra de! och jag tycker de är duktiga! MEN när jag klarat skolan men bra betyg, när jag har det jobbigt etc. är de inte en käft som bryr sig. allt som visas är avensjuka..

när min ena kusin skulle börja plugga hemifrån flyttade hon först till helsingborg, sen luleå och så vidare. hon har flyttat mycket, hattat hit och dit och vi har alltid stöttat henne i det hon gör. nu ska de snart ha barn dessutom.

MEN när JAG åkte till tyskland för att träffa min brevvän marlen. då lyste avensjukan i deras ögon. vissa visste knappt vart de skulle ta vägen. bästa hade väl varit om jag dött så hade de sluppit varit avensjuka..
när jag kom hem va de inte nån som ville veta av det. foton, minnen, allt. visst frågade de väl och va glada att man kommit hem. men bara själva konceptet att jag fått åka själv dit och bo där och sen hem. "tänk va de ska kosta". KOSTA VA DE KOSTA VILL!!! JAG HAR RÅD! JAG VILL DIT!!! FATTA!

det jag menar med allt detta är inte att folk behöver berömma mig eller nått sånt men jag vill heller inte att de som är avensjuka ska vara elaka. alltid när vi ses så ska det göras narr av ex min mamma. alla skrattar för att inte min kusin ska bli arg och få utbrott som han fick när han va liten.. -.-' nästa gång de händer slår jag honom fan! min mamma är ingen man driver med eller slänger elaka kommentarer på. det är inte ens kul! ÄCKEL! 

jag bävar mig för julaftnar. jag bävar mig för födelsedagar. jag får inge mer än nån annan (i alla fall inte nu när jag är äldre) men ändå känner jag hur alla skruvar på sig och "tycker" för varje paket som man får. jag vill fan inte fira jul med dem nå mer pga avensjukan! igår sa till och med min moster " de va värst va du får paket" efter så där 3 st..

mamma hade köpt 2 lite dyrare paket till mina kusiner för att det inte bara skulle bli en massa onödigt. och ett tack är ju alldeles för mycket begärt verkar de ju som!

så jaa... just nu hatar jag dem, och om ni läser de här så ska jag säga att jag står för vart enda ord jag skrivit för nu är jag så förbannat trött på detta "förtryck" som ni håller på med!


Dagen efter dopparedan!

idag sov jag länge (lite för länge kanske..) sen gick jag ut och gick med linnea! :) hon fota en del också ^^.
kom hem och satte igång och göra om på anslagstavlan som jag har i mitt rum! :) det blir alltid mer och mer saker på den under året så jag brukar göra om och slänga lite då och då ^^!

före:

 under rosetterna.. ( bilden är gammal, därför är det inte bara anslagstavlan med ^^!)

efter:blev nöjd! eftersom jag passade på och rensa också xD


Julafton! :D

halloj! är asglad för allt som jag fått i julklapp!!! :D:D kläder, prydnadhästar, ipod-radio, tecknar grejor, akrylfärger, AS många presentkort och ridbyxor !!! :D:D

 gillar ju att skriva brev så nu fick jag hästiga frimärken.. xD 50 st O.o

 ny kalender :D (älskar filmerna ^^)

 akrylfärger :D

lite kul när pappa kom upp med en STOR låda och ba: juste... den här tror jag va till dig! .. xD
HungerSpelen 1&2

har läst första hungerspelen boken och är väl "snart" klar med andra. de är as bra ! :D men inatt..... då hade jag en mardröm om dem... O.o

jag va uttagen och skulle vara med. och så vann jag och några till ( fler kunde vinna). och då skulle vi bli frisläppta men dem lurade oss och stängde in oss i ett stort rum  med as lågt tak! D: och vart man än gick så blev rummet mindre! :(
jag gjorde allt för att vakna och de känndes som om jag gjorde det men jag drömde ändå! :(
sen lyckades jag ta mig ut och då kom jag till en regnskog och ramla ner i ett assmalt dike! D: .. men så fick jag hjälp av några typ förstrollade barn! :S

sen så sa dom att vi skulle träffas på en kulle och ha möte, men då blev vi iväg skickade till spelen igen! D: fett scary! :(måste se filmen sen! O.o


GOD JUL ALLA!

God jul alla ! hoppas ni får en bra julafton! :D men god mat, härligt sällskap och att tomten kommer med många paket ;)!


Kattz..

tänkte skriva lite om katter nu såhär på julaftons morgonen!
igår va vi ut till min farmor och firade lite. hon har skaffat katt. eller ja, katten har flyttat in. katten blev lämnad av några I*ioter och skulle få klara sig själv... dom åkte på semester och fixade vakt åt hunden men släpte bara ut katten. eftersom det är vintet och kallt tyckte min halvdementa farmor att den kunde få bo hos henne! och tur va väl de eftersom den annars säkert dött...

de jag vill uppnå med detta inlägg är att det borde vara dödsstraff för dem som skaffar sig djur och sen vara struntar i dem... -.-'! om man tröttnar på dem ska man sälja eller skämka bort dem eller i (nödfall!) avliva.. men aldrig bara lämna dem! även om de är djur och säkert klarar sig (i alla fall ett tag) så är de fel!

katten heter Missen och bor nu hos min farmor i alla fall! han är sjukt mysig! :)


Lille Jul! :D

halloj! varje år har vi såkallad lillejul i min familj! de innebär att vi i familjen (endast) äter julmat, ser tv och så öppnar vi typ 1 eller 2 julklappar :)! dessutom brukar jag öppna julklappar från de som vi inte firar med! så som faster och farbror :D

i år fick jag en pär med mappar till mina teckningar av mamma och pappa :D <3 och kläder av min faster :D <3
P!NK- Awesome! :D


Lika? 2kristoffer lundström                      ernst kirchsteiger

Tack bästa vän! <3

tack linnea för julklapparna jag fick idag! <3

irene huss- 10
schleich häst
vega presentkort
ljusprydnad (tar sanden hemmifrån)

nu slåt jag in en massa andra saker :D


Det..

..som skulle bli den bästa på länge, blev en katastrof... -.-' de enda som blev bra va ögonen... -.-'höll på i 3-4 timmar. är långt ifrån klar men jag är inte nöjd så jag vet inte om jag ens fortsätter -_-


Träffa Becka! :D

yeeeeey becka har kommit hem från östersund nu! och vi gick ut och gick ^^!

sen gick vi ut på isen ^^

 håller den ?!

nja... sådär xD


Linnea! första dan på jullovet!

halloj! va hos linnea hela dan när vi slutat skolan! ^^ vi snacka, rita, och såg film! :)
sov hos henne dessutom :)

 skräckfilm O.o

 haha ... maria wern ;)

 Zzzzzz......

Lika?Kati Wolf                                                    Kajsa Bergqvist

VÄGMÄRKEN! :D

jag körde idas ett spel på hennes iphone idag om vägmärken :D jag fick alla rätt och jag hade inte ens läst på dom innan xD vet inte om ni ser men på andra raden står " 25 av 25" :D:D

Grötfest!

halloj! idag hade vi grötfest i skolan :D jag och ida va tomte/tomtemor ^^
sen gjorde vi en frågesport också ! :) de blev inte lite mycket kanel heller ... xD
Frisshaaaaan..


Go Kväll!

kom hem för ett par timmar sen och duscha, drack tee och sitter nu i sängen och ska sova! :) ridningen gick bra, mycket bra träning som sagt! :) ont i röva har jag och de blir väl ännu värre i morgon när träningsvärken kommer... :( kul å va tomte och gå som en rövknullat kamel! xD


ehe..


IkvAll

ska jag rajda igen då! :) nu är de avslutning och jag skulle få rida barbacka ! ^^ men jag har inte gjort de på as länge så träningsvärk får jag nog allt! :S
barbacka är oerhört nyttigt för balansen! :)

Fix å trix!

tja! idag gjorde vi iordning inför grötfesten vi har i morgon! ettorna ordnar för 2or och 3or :)!
vår mänskliga julgran!
lasse-maja får en tomteluva i morron ^^!


Sorf Med Natta 2 :D

nu kommer bättre bilder som jag lovade! :)
Sorf med natta! :D

tjao! idag hänge jag med natta och kolla när hon red ! :) filmade för de hade hoppning! :)
det funkar inte att ladda upp nu av nån anledning så jag tog bild på kamerna.. ni får bättre bilder sen! :) när jag lagt in dom i datan! :)

Natta hade Millie! :)som sagt, bättre bilder kommer sen... :)


Vård och Omsorg! :)

hej hej! fick en kommentar om jag kan skriva om vård programmet, och joo de kan jag väl ^^ har inge bättre för mig så ;)

i början hade vi mycket med hygien och var i metodrummet för att lära oss att bädda med och utan patient i sängen, mata, tvätta mm :). sen kom mera praktiskt, som bemötande och hur man kommunicerar på ett bra sätt. de låtar kanske trist men de är kul! :)

ett stort ämne i 1an ( tror jag i alla fall... ) är Medicin kursen. då läser man "om" biologin som man hade i högstadiet MEN man har mycket mer invecklat och detaljrikt och en massa latin! :) skojsigt eftersom jag älskade biologi! ^^ man läser väl inte exakt "om" men man känner igen en hel del från 8- 9an ex :)!

det är mycket plugg och läxor i alla fall på skolan jag går. boken vi har är uppdelad med ex: nervsystemet och sen nästa kapitel : nervsystemets sjukdomar. osv. boken tar upp typ ALLT ur kroppen och de olika organen! :)

jag gillar vård programmet och eftersom jag har rätt lätt för plugg så gör de inget om de ibland blir lite mycket! :)
många tror ju att det bara är Natur som har plugg och svår biologi ( eller ja.. jag trodde de i alla fall ^^ ) men de har svårare matte mm och inte så mycket biologi ( tror jag ) (igen.. ) ^^ aja, bra koll jag har, men men.! :)

vi har även varit 2 dagar på brandstationen och pratat brand + fått släcka brand och rökdyka! :) Awesome dude! ;D nästa termin kommer vi få vara där igen och "vara med" i en trafikolycka! :) (AWESOME!)

vi har varit på 2 fältstudiedagar ( praktikdagar ) och jag va på ett demensboende/äldre boende och en verksamhet för dementa! :) de va kul men jag tror de kommer bli roligare när vi får vara ute längre perioder sen! :)   

nu har jag berättat vad jag tycker i alla fall! :) ställ gärna frågor om ni vill! :)sexigt... xDsen måste man gilla att jobba med människor för att klara av jobbet! :)


I morse..

.. när jag slog på tv:n så visades " spy kids " första filmen. så jag kollade lite och mindes när linnea hade kalas nån gång för jätte länge sen och vi såg den ^^!

måste nu så här i efterhand erkänna att han som spelar pappan är AS SNYGG!! :Omy god! ;D

Bakning idag ! :) haha ska föreställa en fläta, bock och typ "prästens hår"... xD

 glömde att pensla dom men aja.. xDsen åt vi tomtegröt till lunch ^^


xD

tillägnat min bästa vän och hennes freakade kille!


Svensk hjälte 2011emma, du kommer alltid va min förebild! hur du kunde överleva den där misshandeln är för mig ett under...

ha en trevlig fredag! :D


Fredag!

guuuud vad jag har längtat efter denna dag! :O usch va jag är trött på skolan och klassen nu -.-'... ska bli skönt med lov ! :) fast de är några dagar kvar så är de i alla fall inte mycket! ;)


ahahahahahaha xDälskar kommentaren: dude it can´t be that hard to pull up your pants! xD

:')

Tack snälla, snälla Mimmi Landberg!! Du fattar inte hur mycket det värmde! Just idag, när allt har känts så motigt... Så lyste du upp min dag. Tänk att du tagit dig tid. För mig. Tack, tack, tack, tack! ♥
 

så himla glad man blir! :'D <3

I ♥ my cat! hon ba: öööö ^^


My Room!

tjao! idag va jag då ledig eftersom jag va klar med allt i skolan ^^ så jag sov loooong.. och sen ändra jag lite på väggen i mitt rum! :)

före:efter:skillnaden är väl att jag köpt en ny ram istället för den där fula tavlan jag gjorde förut.. -.-' och så har jag bytt en del av bilderna :)

TACK!

natta för designen! :D blev asnöjd! <3

Hejhej!

Nu har jag fixat lite med mimmis design, så klicka på F5 för att se designen rätt!
Hoppas ni gillar den, blev rätt nöjd iaf för att vara amatör haha :)
-
/ Nathalie (http://superponyriders.blogg.se)

ALLA MANGLAR PÅ NU! xD


hehe..

SOM alltid den senaste tiden så sitter jag och klottar ^^! gillar att läsa om människokroppen och man lär sig väldigt bra på att teckna sånt tycker jag! :)

fula Webcam maxbilder... x)
Hoppning :D

tjaooo ! idag hade vi hoppning/markarbete på ridningen! :) hade Carbonia! :) vi gjorde en asrolig övning! xDde är jättebra träning att hinna ställa om hästen över bommarna! :) den var de varannan gång höger respektive vänster över hindren! :) AS SVÅRT men AS NICE! :D

Forever Alone!

sitter helt själv i klassrummet och har medicin... ^^


Vi Gillar Olika


ÖS!!! =D

fett awesome helg vi hade Carro, Lisa och Ellinor :D dansa som freaks, shoppa loss som hollics och garva sönder nätterna! :D vi MÅSTE göra om de igen!! :D

va as mycket poliser inne i stan bara ^^ pga demonstrationer och nobelmiddan ;)
när vi kom ut från HM så hörde vi en massa skrik och vi ba: NEJ! faan nu kommer dom ju :O!!?? men så va de ett tonårsgäng som ba "JUSTIN BIEBER" ! xD vi trodde de va de där nazisterna! ;D Lisa Schufflar! :D Angry Birds är serious stuffs! O.o

bytte julklappar :)


 av ellinor! :)

av Lisa! :)

 smäxigt! ;D

 NK! ^^

 trängsel bland snutar, demonstrander och nobelpristagare ^^

 tacos ^^!

EYY! Bondhore! ska dju tanke på OKQjuu åtte?! älskar lisas dialekt! xDblev en del scrapbooking på panduro också ^^

Glee- Rumour has it/ Someone like youälskar när dom sjunger "someone like you" =3

Gerontologi

hej hej! :) idag hade vi prov om Gerontologi - läran om de normala åldrandet. :) skrev 11 A4. xD

innan provet tecknade jag lite (igen).. ^^

^^

=D

drar till storstan´ stockholm nu då! ;D eller ja om nån timme ^^!

ciao!


WIKING! =Där man inte en viking så säg! ;D


Till Linnea in the afternoon ! :D .. xD

 ehe.. ^^


Vinter bilder! =D
haha! ;D


VO lektion ^^

va klar med allt, och som vanligt då, så tecknar jag x)gjorde klart inbjudan till grötfest också ^^


Hej mitt vinterland! ♥


vill ha lov ! :(


Header

ja.. men lite hjälp av ida har jag lyckats byta header xD de blev väl inte så särkillt bra men aja... skit samma ^^ är inte allt nå hightech på de där.. ^^

:)


WTHeck! :O

http://www.expressen.se/noje/1.2643874/mikael-persbrandts-lyxhus-ar-svarsalt

Persbrandt har hur på Gotland och jag visste inget!!! :O nu ska har tydligen sälja de ^^


Hej svejs! :)

känner att jag har lite mer koll nu på alla läxor och prov i alla fall :). Idag hade vi idrott igen och rektorn va med.. igen x) som "alltid" när han är med så råkar jag skjuta nått på honom! =S jag menar inte " råkar" ! :O jag skäms xD!

fick veta att vi kommer ha matteprov sista måndagen innan lovet också! :( I´ll die! :( vi kommer ju inte ens hinna klart pga att våran lärare varit sjuk :O! ( eller ja han hade tydligen "slutat" ) :S

blir i alla fall skönt med helg sen efter 2 stora prov! :) Stockholm hela helgen till ellinor och lisa (+ carro) :D! <3


LÄXBERGET VÄXER! =@

faaan vi me läxor vi har just nu! glosor i engelska och svenska, prov på nervsystemet och Gerontologi ( läran om de normala åldrandet ) + att vi idag fick en inlämningsuppgift... =S våra lärare dödar oss innan jullovet! Seriously xD

Känner mig i alla fall duktig som skrivit i 3 timmar om andingsorganen och dess sjukdomar ( som inlämningsuppgiften va om ) ...LÖRN ÅR DAJ! xD ( learn or die !!!!! x)

Kan du inte bli frisk snart.. ♥

Fina häst ♥


haha xD


Having a rough morning?
Place your hand over your heart. Feel that? That's called purpose you're alive for a reason.
Don´t give up.

xD


Smart ju! xD

How to listen to music in class

xD


Jag är KÄR!


HELG! .. snart x)

i morron är de fredag och de älskar jag! denna veckan har gått segt! =S.. vill ha jullov nu xD .. ledigt, snö, träffa kompisar, julklappar mm ^^

 

ehhee.. x)

RSS 2.0