Korsord!

Brukar alltid ta med böcker och nån korsords-tidning när vi åker utomlands! Hittade denna snygging hehe ;)


Rom bilder!

Me like teckningen av mig! :D


Rom!!

Har sett colloseum, massa gamla ruiner, vatikanstaten, spanska trappan, fontana di trevis, käkat pasta, pasta och pasta.. ;)


Italy!

Off to Rome! Går upp 04.45 inatt.. Ha ett bra höstlov alla! :)


Horse Pumpkin!


Halloween i skolan


Halloween creative!


This is good!


Autumn

Aj löv hösten


Rom

På lördag drar vi till Rom i Italien! Ska se stan, coloseum, vatikanstaten osv!


Lorden i Måndags!

Foto: Madde!
 
 
Lorden! ♥

Körlektion!

1a körlektionen! Damn. Har aldrig vart så nervös typ! Hon ja körde med va skämtsam men ändå sträng. En gång så tvärnitade hon för att jag hade gjort nått fel! Blev as chockad xD bilen är ju utrustad med 2 uppsättningar pedaler för att hon skulle se hur jag gör och så. Men de gick bra annars. Lite småsaker som jag måste träna på bara :)


Sweet!!


Spinning

Började 10 idag och hade spinning! Va riktigt kul men sjukt jobbigt också! Skulle vilja testa de nån mer gång haha :)


Klipp klipp!


10!

10 hela kilon! 2 potatis säckar! 0.01 ton!(?) Så mycket har jag gått ner nu! :D damn girl!
Hehe


Måndag!

Skola och skrev prov om individ och familjeomsorg! Gick bra :). Slutade 12 idag så jag drog iväg och började plugga teori på körskolan! Gjorde testet massa gånger och fick som bäst 56/70! Är rätt nöjd med tanke på att jag bara läst genom halva boken än, och bara en gång x).. Bokade sen in en körlektion också! :D
Hopplektion ikväll! Älskar denna dag och alla underbara vänner i den! :') <3 Ida, Jennie, Jenny, Mikaela mfl! :*


Hoppning i morgon!

I morgon slutar jag vid 12 och har sen hopplektion på kvällen! pappa ska med och filma och jag har Lorden! ♥
Sen förra gången:
 

Brum brum!

Övningskörde idag! :) went very good! Kör med volvo nu. Körde till Mökörta och hälsade på farmor ;)


Egen gjord almanacka 2013


Lördag!

Gud så underbart det var i morse när man vaknade! Utsövd, fick ligga kvar hur länge man ville osv! Och ingen skola! :)
Körde ner på stan och fick och handlade lite :).

Päronen ska bort kväll så jag ska bara vara hemma och ta det lugnt! Börja om på alla grey's anatomy igen kanske? Eller koppla in spotify i tvn och dunka lite musik? ;)


:D

Päronen har bokat in en helg i sthlm i december igen! denna gången ska vi se en show med after dark! haha de är fan grymma!
Män som är klädda till kvinnor, massa olika imitationer av tv, kändisar osv! dessutom är de julbord :3

Like A Boss!


PARTAJ!

Eller ja, musik i mitt rum på hög nivå, HE..
 
Ridning gick bra för er som undrar! Hade Harisza och fick prova att hoppa lite med henne! :) Hon hade rätt rolig teknik haha! först frambenen i fullfart och sen drog hon upp bakbenen ashögt innan hon landa.. vi hoppade små kryss på kanske 40-50 cm så.. ;)
 
 
höhö..
 
 

!


Fredag!!!

Tjoho! Började dagen med utvecklingssamtal och sen matteprov. Hade efter de en redovisning om sossarna och på eftermiddan ska jag göra prov i engelska. Så skönt känsla när allt är gjort ju! Ridning ikväll och sen ska jag chilla gärnet! Älskar helg!

<3


Ove sundberg

Cyklade hem från stallet , tar ca 20 minuter. I HÄLLREGN!


Kattskrälle! <3


!

Blev rädd på riktigt idag då vi hade idrott måste jag säga. Skrev ju om de tidigare att jag svimmade när jag skulle gå och dricka vatten. När jag skulle tillbaka till salen så vat jag tvungen att lägga mig ner. Trodde nästan hjärtat skulle slås ur bröstkorgen.. Först hade jag en puls på 300 ( eller ja..) och fick knappt någon luft. Va alldeles tjock i halsen liksom.. Sen övergick det till 2-3 slag som hade så jäkla kraft så hela kroppen skakade nästan. Sjukt obehagligt!
Mådde bättre på eftermiddan i alla fall "/

Laddat för halloween!!


Onsdag!

Skola idag! Började med idrott som va basket. Mådde inte alls bra och var på väg att svimma hela tiden.. Nu väntas vård och sen engelska. Sen ska jag hem och vila... -.-


Louis Vuitton

Kärlek!


Power!

Kolla va grym jag är!


Tisdag!

Skola idag men hade kort dag! Såg svinalängorna på eftermiddan. Hemsk film "/. Åkte sen ner på stan och shoppade lite! Cyklade på träningshojen när jag kom hem! Låg på 30 km/h i 30 minuter så sen va jag trött haha (dålig kondis..)


Måndag!

Kom till skolan , dyngsur och trött. Skulle ha vårdlektion men våran underbara lärare tyckte vi skulle få göra lite taktil massage, dricka te, ha lite sorf musik och ljus och ligga på spikmatta istället! <3
Vi på möte med vikt väktarna sen på eftermiddan! Fick lite tillsägelser om att jag går ner för fort tydligen.. Men jag följer bara de jag ska så ^^..
Nu ska jag snart till stallet och rida! See you!

1. Efter spikmattan.. :s
2. Stalltomte!


Instagram!

MyDrawLife <--- follow me :*


Emil 8 månader ❤


Helgen!

Va med linnea igår! Såg SATC 1 och 2 och sov sen där :) idag har vi firat mormor som fyller 84! ❤
Älskar toa locket som linnea och co har!


Harisza

Foto : Mikaela 
 











 

2013!

Gör en egen p!nk kalender för 2013! Me like!


Argumentation

vi ska göra en argumentations uppgift i svenskan, och jag har INGEN aning om vad jag ska prata om. De är inte alls likt mig måste jag säga! :s brukar alltid komma på nått, men eftersom vi ska argumentera för eller emot, eller va neutrala i ämnet så har jag plötsligt tomt på idéer! ÄNY HÄLP HER??
 

William Spetz

Har ni inte sett något klipp med honom så måste ni göra de nu! Sjukt rolig!
 
 
 
 

Friday!

Hallo Bruudz!
skola till 13.50 idag, sen hem och så vidare till stallet! :) Mikaela följde med hem för hon skulle också till stallet sen :). Red Istra på lektion, men insåg att de nog vore bra om jag inte red eftersom jag har så jädrans ont i ryggen.. Så ska vila resten av helgen.. "/ 
Ska till Linnea i morgon och sova där! Will be fun fun! 
Ha en bra helg!! :) ♥
 

Kväll!

Fredag i morgon! Guuuud så skönt...! Red nu ikväll och hade Harisza igen :) är nöjd över lektionen även om de blev lite hopp och skutt när vi skulle fatta vänster galopp. Hon hade svårt för den, men de gick bra till slut :).
G-natt!


Torsdag

Sovmorgon till 12.35 idag, började med idrott som va zumba och afrodans!
Riktogt kul att prova på! Har aldrig gjort de förut :)
Nu väntas svenska lektion och redovisning av medeltiden och digerdöden. Slutar 15.40 idag! Ska då hem och vila upp mig för ridlektion!
Byebye bitches! :*


Dagens tabbe!

Har setat i 3 timmar och läst 22 sidor som vi fick i uppgift och sen svara på 3 frågor. Men jag fattade de som att vi skulle göra alla frågorna i häftet som då va 19 st.. 
I'm AWESOME! 
 

Lill Lörda´!

Började med att se en film dokumentär från lettland om en familj i missär. De va hemskt.. Fulla människor, misshandel, barn, incest... känns som man själv lever i lyx efter att ha sett nått sånt...
Redovisade ett engelska arbete idag också, och jag pratade om Lucy Griffiths! En skådis ur Robin Hood serien (som jag älskar!). Hade tränat som sjutton kvällen innan, men tyckte ändå de gick piss "/! 
 
aja. Nu sitter jag och skriver på ett arbete om Medarbetare och ska sen skriva om Klosterväsendet på Medeltiden.. Skoj? Nä.. Men jag slipper bo med berusade människor och knappt ha mat i magen i alla fall. 
 

Foton från dagen! :)


Måndag

Blev riktigt sårad och besviken på kvällen av ett sms från sköthästens ägare där de stod att hon inte hade användning för mig längre eftersom jag bara pluggade och aldrig har tid. Hon kom även med anklagelser om att jag "inte har tid" även fast jag rider lektion där. Hon har ju inte ens frågat mig?! Fuck that..
Vikt väktarna idag gick super! Har sammanlagt gått ner 7kg nu! Och de gynnar sig! Har minskat min vilopuls från 92 till 76! Är säkert för mkt fortfarande men ändå! :D
Ridningen gick asbra! Red istra och som vanligt sa ryttaren innan att hon nog kommer va sur eftersom hon "alltid" är de och har gått så många lektioner, MEEN som vanligt märkte jag knappt av de.. Haha


Pennor

Har vässat 124 pennor nu ikväll! Haha


Tiffany Persson

säger bara : KUNG! 
  
 

Söndag! :)

Va i stallet idag och tog hand om Rommel! Borstade länge :) mys ❤


Rebecka!!

Becka är hemma igen! Och vi har spelat kort :D haha.. Hon har skaffat ny kortlek och en dildo som ska till en kompis som fyller haha..
Hennes mamma gjorde fläta på mig! :)


Lördag!

Fick med mig pappa på en liten shopping trip idag!! Köpte lite julklappar och hamstermat ;)

Har ju snart handlar klart julklappar ju haha! En del ska skickas också :)


Ja tack!

 
 
Höhö dream on..
 

SKAL!

Tjoho! Fick hem mina skal idag!! (I alla fall 2 av 3.. ;) ). Brasilien flagga och ett med stenar! Stod att de kom från Hong Kong, så inte så konstigt att de tar tid då :)
 
Kristallskal för iPhone 4/4S nr.56 är snyggare in real life.. ;)

Hypnotisören

Tjo Bro!
kom nyss hem från biografen med linnea! filmen va as bra jao! men sjukt läskig och obehaglig stundvis! :s men ångrar inte att jag såg den trots att jag höll för öronen flera gånger xD!
 
haha men de handlar om en man som är hypnotisör (micke p.) filmen börjar med ett mord på en man. när de sen åker hem till hans familj ser de att de också är mördade. På så äckliga sätt ligger/sitter de! :s creapy!
sonen i familjen är den enda som överlevde och hypno gubben ska försöka få fram vad som hänt.
 
mer säger jag inte men gillar du "skräck" /thrillers SKA du se den! en upplösning som man inte alls trodde och de va en helt annan person som haft ihjäl dem, än va jag trodde.. ;)
 
 Hon är så duktig Lena Olin också! 
 

Fredag!!

Ridning och bio ikväll med linnea! Hypnotisören! Får se om jag är i hypnos sen då ;) haha.. Ha en bra kväll! ❤


Alv!

Tack bästa ida!!!


Harisza

Tjabba tjena hallå!
Ridningen ikväll gick så damn jädra bra!! Fick prova en "ny" häst som heter Harisza (uttalas Haritsa) haha. I början va hon nästan hemsk! Va så nära att vara hoppa av och gå in i stallet med na, men sen blev hon så himla fin! En underbar häst om du frågar mig!
I början känns de som hon har 34837363 ben, och hon hoppat över steg eller tar ett extra -.- men hon blev jätte fin när hon kommit igång! Dock hade hon en hastighet på kanske 310 km/h ;) ...


Torsdag!

Skola idag igen! Hade bland annat boxning ! Riktigt jobbigt och kul va de! :D skulle vilja börja på de men har ingen tid.. -.-'
Ridning ikväll igen! :) sitter just nu och ser mamma mia igen! Älskar den filmen, skulle kunna se den varje dag typ.. ;)

Såhär såg jag ut idag, och bettet haha...


Filmkväll med mamma!

Pappa är i fjällbacka så mamma och jag passar på att se lite film och mysa! De blev Mamma Mia! Älskar den filmen! Så mysig!! :3
Sov morgon i morgon och ridning sen på kvällen! Älskar livet just nu! ❤


Bloggtävling!

http://pelinh.blogg.se/2012/october/vinn-ett-presentkort-fran-caseappse.html#comment
 

Virka

Skulle önska jag kunde virka! vill ha sånna här! :
 

Dagen efter

Haha fint lår jag har idag efter zampettes jävuls käftar... -.-'


Tisdag!

Kom hem lite tidigare idag för vi slutade då :). Drog ner på stan för att köpa lite julklappar! ^^ är tidig haha men de är ju nu jag har pengar ;).
Sen drog jag hem och gick ut och power walka i en timme! Men tog fel skor så de gick trögt, haha..
Hade redovisning idag om hjärnans funktion och i morgon har jag om ledarskap :)
Ha en bra kväll!


Teddy!


Ridningen igår!

Igår va de ridning igen! känns som jag inte gör annat än att vara i stallet och rida ;)..
Red Zampette. Gillar inte den hästen så där värst, men man passar ju med olika! :) Dessutom bet hon mig i låret haha... så idag, dagen efter har jag en fin lårkaka! :') 
 
 
heh.. hästar har vassa tänder..

RSS 2.0