Tacos med pappa!

Och spöken i lampan haha...
Fredag!

Sov länge och gick sen ut och gick med pappa. Efteråt satt jag och läste massor om kultur och genus perspektiv i vården :) intressant är det men det är mycket.
Börjar bli kallt ute nu. 


Torsdag

Idag hade vi seminarium 4 om döden då. Först såg vi en dokumentär-film om palliativ vård. Alltså vård i livets slutskede. Där bor patienter som inte kan botas och har en kort tid kvar att leva. Det var väldigt sorgligt.. Många grät. Efter det hade vi då seminarium och samtal om döden. Jobbig dag men det är ju en del av vårt yrke. 
Åkte hem med mamma sen och nu ikväll var jag på box med Elina! Hon drar till Nepal i över en månad på lördag. Kommer sakna henne massor! Vi har alltid så kul på boxen. Dansar och skojar massor haha. Vi är väl de minst seriösa där ;) men träningen blir roligare dåsorry

för lite dålig uppdatering på sistone. Är i en rejäl svacka.. All energi går åt till skolarbete för att inte komma efter..
Imorgon är det seminarium 4 om döden och på kvällen åker jag hem. Ska på box <3 Har saknat det. Sen på fredag är jag hemma och pluggar och på kvällen åker jag tillbaka hit för Halloweenfest på kåren! Hoppas jag orkar bara.
 

Läsa läsa läsa

Läser så ögonen går i kors.. Hela dagen har jag läst om Genus perspektiv i vården och även HBTQ perspektiv på vården. Det är en del och det finns en hel del att ta efter! Viktigt att det lyfts fram :). Intressant är det också. Om genus ser jag på ett annat sätt nu faktiskt. Det är inte så himla jämställt bland kvinnor och män som vi kanske tror. Studier som görs och beskrivningar av olika sjukdomar och symtom utgår från en man på ca 70 kilo. Läser man om symtomen på hjärtinfarkt så utgår den också från en man. Det finns ytterst lite om kvinnligt. 


Föreläsning

Har föreläsning hela eftermiddagen nu :). Om hur det är att vara omvårdnadsforskare. Hoppas den är intressant!28 oktober

Idag har mamma och pappa bröllopsdag och jag döptes samma dag! För 19 år sen ;). Så imorse stod det blommor utanför dörren! Hihi
Tjolahopp

Kom precis hem. Bokade dubbelpass idag haha. Så det blev 2 timmar spinning! Jävlar va skönt det var när det var över! Trodde inte jag skulle kunna gå hem men det gick det med ;)
Tog min puls mitt i passet bara för att testa och den låg på 200 haha! Jag är 19 och och ens maxpuls brukar man ju säga är 220 - åldern. så Jag låg väg på den I guess! (y)
 


 


Outfit

Måndag igen

Träffade gruppen idag och fixade det lilla som gjorde att vi inte blev godkända på gruppuppgiften. Det var väldigt lite faktiskt! Lärare tyckte vår text var jättebra. Feels good . 
Nu sitter jag och läser inför seminariet på torsdag. Om döden och vårdandet av döende. Upplyftande (y)


Lite nytt

Flyttade om lite på väggarna
Bad efter zumba <3


Asskön ansiktsmask! Luktade choklad och var "självvärmande"! Den blev alltså varm i kontakt med huden!
*dat face hehe*Rufus <3

Haha!Mamma har satt upp en flagga på hans hus. Well...
Kreativt

Skrev önskelista nyss haha!
Pontus..

Katten gillar tydligen pannkakor? 
<3

Bam Justin! Haha
Tipsar!


Mörker-Zumba

nyduschad, nyss ätit tacos efter zumban. Musik i öronen och bara vilar. Bäst. 
På zumban idag så var en liten kille med och lekte i ett hörn. Plötsligt vart det bäcksvart i salen haha. Då hade han kommit åt lampknappen. Så det var lite spännande ;) Att köra zumba i mörker. 
 
Fick idag också resultaten från förra kursen. Om man fick VG på den individuella hemtentan så skulle man få det också på hela kursen, när man klarat Gruppuppgiften och seminarierna. Alltså fått G på dem. Och jag fick VG! Däremot blev alla grupper underkända på gruppuppgiften pga att lärarna typ skrivit fel till oss om vad som skulle ingå.. Så det blir massa extrajobb för alla så man får G där. Man kunde bara få G på seminarierna och gruppuppgiften, så det är ju skönt. Men det måste fixas nu, så vi blir godkända på den sen har jag mitt VG! 
 

Fredag

Hade seminarium idag igen. 3/4 på denna kurs. Men det var ett så konstigt seminarium. Skit segt och hela tiden ville läraren att vi skulle prata mer om varje teori och koppla det till en bok vi läst, men ingen kunde säga mer liksom.. Det var också jättemånga tysta stunder där alla bara satt och glodde typ haha... 
Sen fick vi inte veta om vi måste kompletera eller nått heller. Det skulle vi få veta sen. Typ efter helgen eller?! Jag vill kunna släppa det nu över helgen... Skitskum lärare. 
Snart kommer mamma och vi ska på zumba. Sen åker jag hem och har fredagsmys ♥
 

hahaha bäst.

 Beskrivningen av Sverige och Svenskar...

Snart helg!

Yes. Snart är det helg. Måste försöka vila upp mig. Har massor att läsa inför tentan och jag vill börja i tid, men borde ändå vila upp mig också.. 
Har inget planerat som tur är! :) 
 
Har suttit hela eftermiddagen nu och skrivit ihop ett dokument med allt som ska ingå på tentan för att försöka få lite struktur. Det gör också att jag inte behöver släpa hem 33424 böcker utan har det viktigaste på datorn i word. Då kan jag också skriva ut det sen för att ha och träna på vart jag än är. Great idea (y)
 

StäädaaTorsdag

Well well


Gruppträff idag med. Ska skriva ihop lite om en bok vi läst som heter "vården inifrån, när sjuksköterskan blir patient". Bra bok faktiskt. Intressant att se. Dock vet jag av egna erfarenheter lite också men det gör ju inget. Dessa sjuksköterskor hade blivit patienter när de fått cancer och det har jag ju som tur är inte haft.

Meeee

Klarade seminariet idag. Imorgon är det gruppträff igen inför seminariet på fredag! Är ledig på eftermiddagen imorgon (y). Men har en del att göra ändå
Hoppning

Ikväll hade jag Akrobat på hoppningen. Zulle har gips på en hov eftersom den är så trasig och det är svårt att sko den :/. Men det gick jättebra ändå! Jag gillar Akrobat väldigt mycket också. 
Han är lättare att hänga med på även om det blir konstiga hopp än vad Zulle är haha
Här höll det på att bli ett stopp, men jag drev på snabbt som fan och lyckades hänga med ändå haha! Känner mig lite stolt faktiskt, att det börjar ge resultat av lektionerna. Tidigare hamnade jag på halsen eller ramlade av.Det känns väldigt bra att jag lyckas balansera upp mig efteråt också! Jag har inga problem att följa med över hindret, men har alltid haft svårt efteråt. Men det är lättare nu när jag lärt mig mer + väger mindre. Onsdag

Hejhej alla. Ledsen för lite dålig uppdatering. Men de flesta vet ju varför vid det här laget. 
Var på möte imorse. sitter nu och läser genom anteckningarna inför seminariet i eftermiddag. Hoppas det går bra. Har ingen som helst energi känner jag.. 
Ikväll ska jag hem och rida. Får se hur det går. Tyvärr känns inget kul längre. Jag kan inte se fram emot sånt som jag förr sett fram emot. Men om det går bra ikväll, så brukar det kännas bra efteråt i alla fall. 
Seminariet idag handlar om de 4 grundbegreppen, Människa, Hälsa, Vård och Värld. Först ska vi beskriva dem utifrån 3 olika teoretikers perspektiv och sen ska vi också säga hur man själv tänker om dessa begrepp i olika åldrar. Barn -> Äldre. 
 
 
mep

Jag vill inte må såhär


Man vet aldrig när ett snöre kan komma till användning - Nalle Puh. Ironic... Huh
Mys i höstmörkret

Hade nyss besök av Lisa från ridgruppen! Fick en fin ljuslykta av henne. Nu sitter jag och ser film i mörket :) 


Min kväll
<3


HahaNytt nytt!
Imorgon!

Blir det träff med gamla klassen från gymnasiet! :) Kommer bli supermysigt! :) Det blir ju vad man gör det till ;) 
Vi ska ses och äta någonstans. Sen får vi väl se! :)
 
 

Firar mormor!Fredag

 Äntligen fredag! 
sitter i mitt rum och fixar lite på datorn. är skitmätt efter sushin. fortfarande! efter 3 timmar haha. brukar aldrig vara så intensivt i alla fall. men jag tror jag beställde lite för mycket. äter mindre nu, så magsäcken blir full fortare haha. 
Vad gör ni annars ikväll? 
Jag försöker vänja mig vid brillorna. Är redan åksjuk typ. jag hoppas ögonen vänjer dig. men jag tycker jag ser olika bra på dem :/ hmm
 

Brillor

Idag hämtade jag glasögonenOch va till frissan :) nu sushi efter zumban!!
Fredag!

Egna studier idag! Är tillbaka hemma nu. Ska till frisören och färga utväxt, hämta ut glasögonen och sen på zumba. Ikväll blir det sushi också. 
Mormor fyller idag, så vi ska fira henne imorgon :) 86 blir hon.
Doha haha
Torsdag

Lunch time. Är hemma på rummet nu och äter lite. Doha är med! Men hon ligger i sängen och sover haha. Stackarn har migrän. Vi jobbar i samma studiegrupp på kursen. Hoppas vi blir godkända! :) 
Ikväll åker jag hem med mamma. Blir boxpass också. Var länge sen nu
 

Mer höst
.
Zzz
Egna studier

Jojo, vaknade 9, hade tänkt sovmorgon men istället blev det film :). Har snart sett alla "De Blodröda Fälten". Sååå bra! Rekommenderar dem verkligen. Historia, sjuksköterskor och sjuksköterskehistoria haha ;) 
Sen satte jag gång och läste inför seminarierna nästan vecka. Först läste jag nån timme inne , men sen tänkte jag byta miljö lite. Vi pratade om det på klokkursen! Att det är bra tydligen. Så jag gick ut ochsatte mig under pressänningen i trädgården på en bänk och läste haha. Kallt som fan även om jag hade både onepiece, filt och halsduk. Men nu är jag inne igen och dricker te så jag överlever nog ;)
 I'm a burrito


Att använda sin egen fantasti.

Så fantastiskt! Böcker behöver inte ha bilder. Barn har egen fantasi! 
 

14 oktober 2014

Åkte från gruppen efter bara en timme, bara för att hinna cykla från skolan till sjukhuset. Rätt långt ändå. Framförallt uppförsbackar hela vägen haha.
Sen fick jag då vaccin. Känns som man har träningsvärk i armen nu hehe.
Efteråt hade jag tänkt åka hem och plugga, men jag tog med mig böckerna på morgonen istället. Så satte jag mig på en bänk och läste massor. Tänkte inte på att gå in på sjukhuset, för jag ville ha tyst runtomkring när jag läste. Det gick bra, men blev jävligt kall. 
Sen var jag då på ett första möte med en ny psykolog. Hon gav ett dåligt första intryck med att komma försent en halvtimme. Men sen va hon bra när hon väl va där liksom haha.. 
 
Avbokade spinningen. Känner mig så frysen och typ sjuk. Tror det beror på dels sprutan men också att jag satt ute. Så jag stannar hemma och ser lite film. Just nu tittar jag på "The crimson fields". Det handlar om sjuksköterskor under 1a världskriget och hur deras yrke såg ut då. Rätt häftigt. Mycket bra gjort. Det är intressant att se nu när vi läser om historien. 
 
 
 

Fryser ihjäl
Tisdag.

Godmorgon alla. Upp 5 och åka med mamma igen. Så nu är jag på rummet igen. Först ska vi träffas i klassen och förhoppningsvis sammanställa något inför seminariet. Jag hoppas alla gjort sitt. Blir så förvånad när en del i klassen säger att de inte har sina böcker. Men hallå? Kursens andra vecka har börjat. Alla vet ju att kursen kommer och vi får kurslitteratur listan lååångt innan. Jag beställde mina i mitten på förra kursen, eftersom vi behöver dom på en gång när nästa börjar. Aja... Inte mitt problem. Däremot drabbas hela gruppen.
 
Sen ska jag iväg och vaccinera mig mot Hepatit A och B. Vi skulle göra det inför praktiken som är i vår någon gång. Men vaccineringen är vid 3 tillfällen med några månaders mellanrum så jag börjar nu. 
Efter detta sitter jag och läser massor inför seminariet nästa vecka. Då har vi 2 seminarier på samma vecka så jag börjar nu. Sen har jag äntligen fått en tid hos en ny psykolog. Så jag hoppas hon är bra och att jag kommer någonstans med detta. 
 
 

Föreläsningar hela dan
Säljes

Säljer Louis Vuitton och Chanel navelpiercings. Har 2 av varje kvar. Oanvända och Oöppnade förpackningar. 50kr st. Paketpris kan diskuteras. Vill du köpa? Kommentera här eller maila mig så svarar jag :) Mail: gnistra_95@hotmail.com
Känner du annars någon som villl köpa dem? Tipsa! :)
 
 

Skillnad på Aspartan och Canderel

Jag har gjort en liten undersökning på mig själv denna vecka ang. sötningsmedel och hur jag reagerar. Jag har märkt att jag reagerar på ett annat sätt än på socker. 
Tidigare veckor har jag druckit en del fun light tex. (det innehåller aspartan) men har inga points (viktväktarna). Dessutom dricker jag en del te och har i Canderel i det. Nu har jag märkt en stor skillnad på hur jag reagerar med dessa olika sötningsmedel. Jag testade att helt ta bort fun light en vecka och bara se hur jag skulle må. Jag hade innan en enorm hunger hela tiden och dessutom gick jag aldrig ner innan. Hungern dämpade jag inte med att äta mer mat, som man kanske kunde tro. Men det är inte kul att gå runt hungrig.  
Men till resultatet då; Jag tog bort fun light, fick mycket minskad hunger och blev mätt på det jag åt. OCH idag stod vågen på 1.5 kg minus! Det var inte svårt att ta bort aspartanet, eftersom det inte triggar "beroendeframkallande" som typ socker. Förut när jag åt socker, kunde jag bli "sugen", ni vet. Men med aspartanet blev det istället hunger. Canderel och Stevia däremot går bra. Det har jag inte känt något negativt med. 
Så, även om det inte innehåller några points pga det låga energiinnehållet bör man se upp eftersom det kan trigga hungern. Däremot går man ju inte upp av det som med typ socker, men om man inte ser upp när hungern slår till, så kan man ju indirekt gå upp eftersom man kommer äta mer.
 
 
 

Söndag

Igår när jag åkte hem från stallet, så stog det 2 personer på vägen där vid tågstationen. De stoppade mig genom att vifta som fan. Trodde det hade hänt nått, men det visade sig att de hade åkt tåg från Stockholm och letade efter Silvergruvan! De var från Madrid i Spanien. 
Först tänkte jag försöka beskriva vägen, men det hade nästan varit elakt... Det är på helt andra sidan stan och kräver nästan bil för att ta sig dit. Så istället sa jag, som den orädda omesiga Svensk jag är: "vill ni ha skjuts?" 

Så så blev det! De satt bak, vi pratade hela vägen och inget hände ;). De började ju med att fråga om vägen, inte om jag kunde köra. De liftade liksom inte. 
Kul ändå att folk från Spanien hört talas om "lilla" Sala ocg gruvan! Vi ska värdera den högre och göra reklam för den! 

Mobilbilder från hoppkursen


Zumba!

Körde i mina harmensbrallor idag istället. :). Hade nästan hellre stannat hemma med pontus i soffan haha


Hoppkurs med Zulle- film

 

Hoppkurs med Zulle dag 2

 
Film kommer snart! :) ♥
 
 

Sjuksköterska

När denna visades i skolan började jag nästan gråta. Så vacker låt om sjuksköterskor.♥
 
 
 
 

Höstigt <3Hoppkurs med Zulle dag 1

Det gick bra idag! Försökte tänka på allt innan verkligen. Verkligen lösgöra och rida fram innan. Däremot blir jag för ivrig och framförallt arg på min själv när det inte stämmer som jag vill. Så till imorgon måste jag sänka kraven på mig själv och vara lugnare. Låta Zulle hoppa själv typ..
En gåva. Av en fin människa <3
Biblotek!

Vi ska skriva ett arbete om en kulturgrupp i skolan, och vi i min grupp fick muslimer. Så idag var jag till bibloteket och låna massa! 
Köpte nya...

Glajjor idag! 
Bild kommer sen när jag fått dem :). Men måste bara visa bordet som de har inne i optikaffären haha! Hade tydligen en STOR förändring i synen sen förra gången jag kollade mig för endast 1 år sen. Förra gången hade jag 4.05 och 4.25 på ögonen. Idag var det 5.25 på båda. Scary man. För det skiljer typ 10delar i synfelen, så min syn hade förändrats många 10delar :/. 


Vårdförbundet!

Som medlem i vårdförbundet fick man idag detta på deras föreläsning! 


Känns så "på riktigt" nu! "Grattis till er för att ni valdt världens bästa yrke" sa de haha. "Ni är våra kollegor nu. Ni är sjuksköterskor! Ni ska bara lära er hur man gör som sjuksköterska! "well...

måste bara visa er denna morot som en i klassen hade med sig idag! Vadå vriden?
 
 

Fredaaaaag!

Yes! Överlevde 3e föreläsningen (Om konsensusbegreppet Vård och vad de 3 teoretikerna anser om det) idag, sen tillbaka till rummet och fixa lite. Väntar nu på mamma och så ska vi åka på stan innan vi drar hem. Måste kolla synen. Blir nog nya glasögon. Börjar se som en blind känns det som. Måste anstränga mig för att se tygligt på tavlan osv. 
Sen måste jag förbi dollarstore också! Brukar köpa hushållsgrejer, schampoo och sånt där eftersom det är så billigt. Sparar massor på att köpa allt på en gång där! :) 
Sen är det fredagsmys! <3 
 
Så till alla papper, böcker och anteckningar säger jag såhär:
 
 
Återkommer väl till dem imorgon eftermiddag eller nått ;) Men först är det hoppkurs med Zulle på morgonen imorgon! <3
 
 

Torsdag!

Idag hade vi 2 långa föreläsningar. Men dessa var otroligt givande eftersom föreläsaren va BRA. Hon brann för det hon pratade om och var rolig. Tiden gick fort. 
Just nu pratar vi om de 4 konsensus begreppen i Vårdvetenskapen. Alltså de 4 hörnpelarna som man utgår ifrån. Människa, Hälsa, Vård och Värld. Vi ska kunna vad 3 olika teoretiker säger om dessa. Katie Eriksson (ser människan som en helhet. Kropp själ och ande), Madeleine Leininger (vi gör och är den vi är pga kulturen vi växt upp i) och Dorothea Orem (egenvård, ser människan som självständig) Såå, det är bara att plugga! Hoppas jag skrev rätt där ens haha...
I eftermiddags skrev och läste jag en del. Sen var jag på spinning. 


Nytt!

Massa ssk böcker :)Well...

... I kinda like tea
Onsdag

Idag var vi på världens tråkigaste längsta och mest energikrävande förläsning so far. Men det kan nästan inte bli värre än med den föreläsare vi hade idag. Så monoton och stel. 

Nu är jag i alla fall hemma och läser lite. Va nyss ut med soporna. Många skulle nog hellre ta disken och hatar sopslängning men jag är fan tvärtom haha. Så det är ju bra! Då slipper jag disken och de slipper sopornaSnart zumba!

Vackra höstHöst och regn

Första föreläsning i Eskilstuna idag. Mot bussen.


Apperently

Jag har börjat prata och skriva mer på engelska märker jag. Apparently har det inträffat. Dock är det väl inte perfekt engelska med rätt grammatik men ändå haha.. Ibland kommer jag inte ens på det svenska ordet. Säger ofta "det är cancellat" istället för "det är inställt" haha..

Bra ? Dåligt? 

Hr kommer en bild på en musikskola i kina bara för det
Pappa och Akrobat

At least he tries ;)
 
 
 
 

Får..

.. Väl hoppas man blir frisk nu då
Tisdag

Satan vad jag varit produktiv idag. Läst massor om oliks omvårdnadsteorier och olika filosofer. Även om vi som läst KLoK kursen lärt oss hur man snabbläser så kan man inte göra det på det här. För då fattar man ingenting! Så det tog några timmar med breaks emellan för att vila hjärnan. Dessutom hälsade jag på mormor . Hon fyller nästa vecka så vi ska fira henne då. Hon har stickat vantar till mig
Tänkte åka på zumba men tiden blev för knapp. Så jag följer med pappa till sorf istället och filmar honom. Han ville så gärna det och han är ju alltid med när vi har hoppning så nu tänkte jg va lite schysst också haha.  :) "Fan va du är sur jämt".

Tack, det värmer. Uppenbarligen måste jag träna upp skådespelet ännu mer


Måndag

Började ny kurs idag. Vårdandets grunder på 10 veckor med första tentan för oss också. Vi får väl se hur det går. 
.
.

Jag hatar mitt äckliga nylle. Mitt flin. Vafan ler jag för? Äckel. Så jävla ful


Ikväll vill jag bara dö. Jag driver inte eller skämtar. Jag är så jävla trött på att må dåligt nu. Så trött på att få skuldkänslor och ångest för allt. Jag orkar inte leva för att andra inte ska bli ledsna eller sakna mig. Det här blir fett egotrippat, men tro mig ingen skulle orka med det här.Ikväll 

🔫
.
Söndag
<3
Orkade...

Inte åka hem så jag sov kvar. Vi såg massor med Grey's avsnitt och hade en ett typ "återuppleva gamla minnen" dansparty eller nått haha... Fuldansade i flera timmar.Sushi!
Linnea! <3

Träffar Linnea idag! Hon har skaffat nya glasögon! Superfint :* tycker hon passar jättebra i dem! Dessutom var jag med som smakråd till henne och hon valde faktiskt just de som jag tyckte hon passade bäst i haha :D 
One day you'll leave this world behind. So live a life you will remember.

Fredag igen ♥
Vi åt tacos :). Tar det mest lugnt ikväll. 
Denna helg ska jag försöka slappa mest, för det här blir första helgen på länge utan plugg. Idag slutade kurs 1 och på måndag börjar nästa. Så jag ska INTE ens öppna böckerna till nästa kurs. Måste tillåta mig ledighet också. För jag har kollat igenom dem igår haha ;)
 

Louis Vuitton och Harry Potter armband!
Hellre snäll än dum

Åkte förbi ica på vägen hem idag, för att hämta ut fler saker. Kvinnan satt utanför igen. Och bara för att det är fredag så köpte jag en macka, en dricka och lite choklad till henne. Hon känner igen mig och blir alltid jätteglad. Jag skiter faktiskt i vad folkt tycker om det, för jag är hellre snäll en extra gång än att vara dum :). Ingen vill tigga. Skulle hon slippa så skulle hon också göra det, för det är fan inget dröm "yrke". Man tjänar ingenting i pengar på det.Tröstshoppar
Nyhetsmorgon

Brukar på morgnarna titta på nyhetsmorgon på tv4. Ibland har de en läkare där som man kan ställa frågor till och ibland en psykolog. För ett par dagar sen var ämnet mobbning och jag mailade faktiskt in en fråga, mest för att se om den skulle tas upp. Ifall ni såg det, så nej, mitt namn är inte med. Körde på ett Alias ;). Det rolig är då som sagt att frågan togs upp! Tänker inte säga just vilken som var min, men ändå lite häftigt att de valde just den haha.. 
 

Nehe, jaha, mhm

Sitter i sängen och lyssnar på musik. Har fått igång uTorrent igen också, så jag passar på att ladda ner lite filmer. Hittade en av vår kurslitteratur där också så den ladda jag också ner haha. Dock är ju kursen redan över, men jag har ändå tänkt köpa boken. Den jag har är lånad. 
Va på Spinning ikväll. Det gick bra faktiskt. Har inte kört det på ett tag. Men jag tror att om jag ger fan i att träna alla dar i veckan, så går det bättre när jag väl kör.. -.-.
 
Imorgon är det bara kursavslut. Sen ska jag vänta på mamma som slutar 4. SEN blir det fredagskväll och mys hemma. När vi storshoppade förra helgen på lindex, så fick vi 300 i värdecheckar. Kanske åker ner och ser om jag hittar nått för dem på eftermiddan om jag inte hittar på nått annat
 
 
 

Så fint <3

 

 

saknar er <3

För mycket
 
 

hmm..

... hade sista seminariet idag för kursen. Ja, jag blev godkänd. Men det gick skit. Jag presterade på bottennivå. Men ändå kunde jag inte göra mer! jag har läst, hade lite frågeställningar, men det va inte min dag. Det är obehagligt hur min hjärna börjar funka på sista tiden, för jag glömmer allt! Hela tiden. Så fort jag tänker något, och sen ska skriva ner det, så är det HELT borta! Det hänger troligen ihop med depressionen, men det är fan inte kul. Jag presterar urdåligt vid såna här tillfällen och det är ju liksom då läraren ser att man kan... 
För jag borde ju liksom vara glad att jag blev godkänd ju. Men det här är exakt samma känsla som när jag klarade uppkörningen. Inte fan kunde jag vara nöjd! Jag hade ju inte presterat mitt bästa. Jag grät när jag åkte hem med pappa. Men inte fan va det glädjetårar. Jag va nästan arg på gubbfan som godkände mig, att han inte såg hur dåligt jag gjort. Prestationsångest. Allt måste vara så jävla perfekt jämt.. Äckelunge...
Bajsdag
 
 
 

<3
Hoppning!
Gamla..

.. svartvita kort, som fått färg! Rätt häftigt att det går att göra :)
 
Madison Square Park i New York 1900
 
 
Samuraj träning 1860
 
 
 
Brittiska soldator återvänder från Fronten 1939.
 
Amerikanska Soldater 1863
 
 
Soldater i andra världskriget under påsken
 
 
Bilkrasch i Washington DC 1921
 
 
Kentuckey 1939
 
 
 
Lincoln 1862
 

Egna studier

Hemma idag. Sov länge och har läst lite inför seminarie 3 imorgon. Allt är bara så jävla luddigt. Jag fattar inte ens vad vi ska föra fram denna gång. Screw you lärare and studiehandning... 
Åkte ner till Ica för att hämta ut en grej, och utanför dörren satt 2 kvinnor. Det gör ont i mig att se folk som måste tigga för att överleva. 
Hade inga småpengar, men jag köpte en påse bananer, en macka och en drickyougurt var till dem. Alltid kan det glädja nån :)

RSS 2.0