Anekdot

När jag va på psykiatriska akutmottagningen senast så va det lite andra människor där i väntrummet, bland annat en man och hans sambo. Jag märkte knappt av dem eftersom jag hade sån ångest så jag typ klättrade på väggarna,  men ialla fall så hade den mannen tydligen börjat prata med mamma när jag fått komma in och träffa läkare. 
Han hade börjat prata och sagt något i stil med "nog för att det inte är kul att själv må dåligt men det måste vara oerhört jobbigt när ens barn är sjuk".
Det var på nått sätt väldigt fint sagt ändå. Alla har ju sina problem, det är ju liksom därför man är där, men ändå liksom. Mannen har alkoholproblem hade han berättat. 
Jag har själv tänkt, någon gång när jag varit där, på de som är där själva. Det är så jävla synd om den tycker jag. De känns så ensamma. Jag har i alla fall mina föräldrar liksom. Vissa är helt själva i sin sjukdom. Vårdpersonal som man är så vill man bara krama om dem nästan, fastän man själv är sjuk.. Det krockar liksom. 
När sjuksköterskan bli patient. Så hette en av våra kurslitteraturer förut. Komiskt va?
Plugg hos Amanda!
Louis Vuitton
Metodrum dag 1!

Idag satte vi sond, gav injektioner och tog venprov (blodprov) 
Subkutan injektion (under huden)


Intra muskulär injektion (i musklen)


Tisdag kväll


Plugg plugg

Lyssnar på föreläsning i datorn om Kateterisering av urinvägar, sondsättning, pvk, cvk, subkutan venport och infusioner
Lite lunch

Blev bjuden på lunch av pappa idag (y)


Louis vuitton

På kvällen red jag Bella och det gick jättebra! Full fart haha..
Fick paket idag! Dels Louis Vuitton bikinisarna som jag beställde och så en LV tröja!
Måndag

Idag var det föreläsning om läkemedelsberäkning. Verkar lite småkrångligt med dropphastighet och sånt. Främst spädning av olika läkemedel verkar lite bökigt. Men det är väl bara att plugga I guess


Söndag

Har kollat på lite olika föreläsningar online, om injektioner, nålsättning och sond+ kateter sättning. Vi börjar med det nu i veckan. Praktiskt i metodrum. 
Men imorgon börjar vi med läkemedelsberäkning. Om dropphastighet och mängd på injektioner och sånt.
Va på zumba ikväll med mamma :) det va rätt många där! Kul faktiskt. Blir lite mera drag då. Förra söndagen va det nästan inga där, men jag tror det beror på att parkeringen va jättefull (pga innebandy match i salen bredvid) och därmed tror jag folk trodde det va fullt på zumban haha..
Rosa Bandet
Mango!

Köpte mango igår! Va jättelängesen jag åt det! Men det är supergott ju. Bara jävligt svårt att få ut själv köttet liksom haha.. 
Sushi time!Och Pontus är med :*
Lördag

Cyklade ner på stan idag med! Bytte en grej på Lindex och så handlade jag lite på HM också :) 
Ska försöka att inte plugga denna helg haha, för vi ska inte behöva det. Men vi får väl se hur det går ;) mamma jobbar kväll så pappa och jag ska äta sushi <3
Marknad i sala!

Köpte lite smått och gott :) 
Bland annat lite strumpor till brevvänner!


Fredag kväll

Zumba och tacos! Filmkväll med Linnea :) vi börjar med Frost! Har inte sett den innan haha
 


Inväntar Linnea :*

Snart kommer Linnea! Vi ska ha filmkväll! 


Rosa Bandet
Fredag - tentaKändes bra faktiskt!

Torsdag kväll

Körde box ikväll! Slå ut lite tentaångest. Faan... Känns inte alls bra.. Kunde plugga men när jag väl skulle göra det så fick jag inte in något typ. Vill verkligen inte behöva göra om


Alone
Terapi i regnet


🍁🍂🍃
Sushi!

Handmade with hama pearls 👌🏼 
Hummer!

Yes, ikväll åt vi hummer! Det är ju hummer premiär nu, så vi passade på. Väldigt segt kött faktiskt! Som en köttbit typ haha. Men väldigt gott!
Autumn

Det är så fint ute nu


Bad <3


Plugg plugg kugg

Känns inte bra detta.. Så mycket
*_*
>_<

Det tar aldrig slut 


Tisdag

Lunch och plugg (y)


Viet Nam

Fick ett första brev idag från en tjej i Vietnam! Phuong heter hon. Kul att hon svarade och att det kom fram och så. För jag skrev till henne i början av sommaren ^^
Funktionsnedsättning

Okej. Så här är det. 
Oavsett om en person har en psykisk, fysisk eller social funktionsnedsättning, så har ingen, absolut INGEN, rätt att vara nedvärderande eller nedsättande mot den. Ingen har rätt att kränka, håna eller skratta åt någon. 

Idag när jag var i stallet och skulle rida, så fick jag 2 rätt syrliga och elaka kommentarer om mina knä och fotledsstöd. 
Detta handlar inte om ifall någon frågar av nyfikenhet eller att man bryr sig, för det kan bara vara kul, att få tillfälle att lära andra, nej det här gäller elaka kommentarer som är menade att kännas. Hån, som när någon trycker in fingrarna mellan revbenen på än. 

"Oj va mycket saker du har på dig! Du ser ut som en hockeyspelare. Kan du verkligen rida? Hahaha"

Om det där ni va menat som skoj, så kan jag säga att inte fan skrattade jag åt det i alla fall. 
Jag vet att jag ser otymplig ut. Jag vet att det ser klumpigt ut. Jag vet att det inte är särskilt snyggt kosmiskt sett. 
Men det är min "livhanke" för att kunna rida, springa, träna och dansa Zumba. 
Egentligen ska jag inte behöva berätta varför jag har stöden.  Men jag måste ha dessa ledstöd pga ett överrörlighetssyndrom kallat "Ehlers Danlos Syndrom". 
Så tänk på formuleringen vid kommentarer. Alla kan göra misstag, men då ber man om ursäkt, Materiell lycka
Måndag

The diem ain't gonna carpe itself.
-

Seminarium idag. Borde bli godkänd. Nu är det "bara" tentaplugg resten av veckan. Ikväll ridning
Haha
Söndag kvällSauna 🙏🏼


Söndag

Gick till ica och sen ner på stan. Hälsade på mormor och gick hem igen. Pluggade lite men har ingen motivation längre.. det är lite farligt att tro att man redan kan sakerna till tentan.. Så sitter man där sen och kan inget typ.. 
Ska strax på zumba, och ikväll blir det bastu och Hamilton på 4an (y)


Fikon är så jävla gott!


...

Så, man duger alltså bara när du har tråkigt. När ingen annan har tid. Jag trodde nog för mycket. Trött på sånt här.  
Lördag

Är lite loj efter igår. Har dessutom fått nya mediciner. Känner mig lite upp och ner.. Men har fixat lite hemma, pluggat lite även om det för första gången känns som att tentan får "gå som den går"..
Pysslade lite nu ikväll :)
Cupcake!
<3
Det...

...hände lite saker. Men det är okej nu


Fredagshäst
Plugg plugg

Detta ingår till tentan som är nästa vecka på fredagen... Det är en del haha

Syra- bas balans
Vätske- elektrolytbalans
Kroniska Mag sjukdomar
Akuta Mag sjukdomar
Kroniska tarmsjukdomar
Akuta tarmsjukdomar
Kroniska Lever sjukdomar 
Akuta lever sjukdomar
Tumörer
Chock 
Smärta
Klinisk mikrobiologi och lab
Klinisk provtagning
Endokrina sjukdomar (tex diabetes, hyper och hypothyreos)
Blodtransfusioner
Blodbestämning
Röntgenlära
Pre och postoperativ vård


Torsdag

Föreläsningasdag i Västerås. Sista inför den här tentan. Idag om tumörer. Känns som den här tentan är så stor.. Så många olika sjukdomar >_<
Har varit aptrött och haft huvudvärk hela dagen.. Det är väl lite bättre nu efter 2 indiska muggar med te haha.. Försöker plugga lite, sen ska jag på box. Måste verkligen göra det idag! Det va så länge sen och det är ju kulCoop stod utanför skolan idag och delade ut frukost! Skänkte en av påsarna till en tiggare. Hade redan ätit hehe


Mitt liv i bilder

Några foton på mig genom åren. Det finns tonvis med album eftersom mama fotade allt. Men det här är skolkort m.m. 
Just dessa är speciella, eftersom de säger lite om mitt mående just där och då.

1995
Liten och oförstörd. Nyfiken på livet och efterlängtad av mina föräldrar som försökte få barn sen 80 talet. Blev till  via IVF. Mina föräldrar är mina biologiska föräldrar.


1998
Dagistiden. Separationsångest, ville inte bli lämnad. Grät varje dag. Blev instängd i ett rum för att jag aldrig slutade gråta. Var så förtvivlad och ledsen. Ville aldrig att mamma och pappa skulle lämna mig.
Med tiden (år därefter, inte veckor) vande jag mig väl. Fick vara med och leka om den som bestämde var sjuk. Annars var jag själv. Trivdes mest i mitt eget sällskap. Och med mina föräldrar.
På gatan där jag bodde fick jag inte heller vara med. "Du är för tjock".


Skolan började, jag träffade min underbara vän Linnea, redan i förskolan. Annars flöt det på. Jag gillade lågskolan. Att pyssla, rita, räkna, läsa. Gjorde allt snabbt eftersom jag lärde mig snabbt. 

2007 
Mellanstadiet. Här i 6an. 
Var osäker redan från början. Klassen splittrades, jag fick inte gå med någon jag umgicks med. Jag var ensam, bara nya. Försökte passa in och få vara med. Men var hela tiden utanför och efter. Udda. För jag gillade att lära mig. Hade runda glajjor i 4an, var ful och osäker. Tjock. Utstött. Mobbad. 4an och 5an var värst. På skolfotot i 6an översminkade jag mig för att försöka se söt ut. Blev någon jag inte ens ville vara. 


2009-11
Sen började högstadiet. Äntligen skulle vi splittras igen och man kunde börja om. Men nu var jag ännu tjockare. Dels av mobbningen, som en slags tröstgrej, dels av att puberteten kom tidigt. Växte som fan.
Trivdes inte i klassen. Inte mobbing, men elaka kommentarer, utanförskap och missplacering. Jag gillade att plugga, men den klassen jag hamnade i, var det ingen ordning på, alls... 


Lyckades till slut byta klass. 
Det var enda gången under alla år i skolan som jag verkligen trivdes. Alla var snäll. Alla var med alla. Oavsett hur man var eller såg ut, så var det okej. Jag ville aldrig sluta 9an. 
Samtidigt började jag må dåligt. Kanske var det "puberteten" som alla andra, eller så var det början på något. Jag vet faktiskt inte. Jag har aldrig pratat med någon inom psykiatrin förrän nu, för 3 år sen. 
I 9an var jag lite crazy. Rakade av mig allt hår. Inte för att typ synas.. Utan för att jag ville se hur jag skulle se ut haha.. 
Jag vågade tack vare klassbytet. Där jag äntligen trivdes.

2011
Gymnasiet. Det var lite rörigt i klassen. Många slutade i början och vi vart en liten klass. Sen var det mycket mycket rörigt pga skolan. Främst i slutet. 
Fick ner mycket i vikt i mitten av gymnasiet. Var väldigt överviktig. Hamnade i en depression. Mådde dåligt som fan. Förstår inte att jag ens orkade med skolan.


2014
Studenten var nära. Stressen var hög. Vad händer efter det här? Kommer jag inte in på högskolan, vad gör jag då? 
Osäkerhet, bryta upp allt det trygga. 


Och nu då?, ja, inte fan mår jag bättre än då haha.. men jag är inne i rullorna och jobbar väl på.. Det får bära eller brista. Finns alltid en utväg om man inte fixar livet längre.

❤️Bra där hahaha

Körde fel i ösregnet i Västerås, för jag vet inte vilken gång i ordningen. Skulle vända på lämpligt ställe och fick se en bil köra ut från en parkeringsplats. Perfekt, tänker jag! 
Kör in där och vänder, men när jag ska köra ut så har en jävla VÄGBOM fällts ner! 😂😂 Kommer fan inte ut! 
Får tag på en kvinna och frågar om hjälp, men hon trodde nog jag hade snott bilen. 
Springer in till huset mitt emot, (som tydligen var Trafikverket! Höjden av ironi liksom..), de asgarvar eftersom detta tydligen inte är första gången det händer men hjälper mig ut i alla fall... 
Kämpa Mimmi, kämpa! 
Men jag bjuder på den 😂😂👌🏼Tisdag

Tillbaka i ett regnigt Västerås.
Måndag kväll

Tog och borsta av Zulle när jag kom till stallet. Han är fortfarande "halt" men ska väl snart sättas igång igen. Han va jättedammig haha.. Sen gick jag en runda runt stallet efter att ha ringt och kollat att det va okej. Han verkade tycka det va kul haha.

Han är så jävla snygg ibland haha


Som sagt, han va dammig

Så såg han några andra hästar, och då måste man ju gnägga med munnen full av gräs ;)Ska snart rida, så får vi se vem jag får :)

Måndag

Idag käka pappa och jag lunch, sen pluggade jag varvat med dammsugning och städning åt Gunvald bland annat(y)

Han somna i bollen haha!


Sen ba: waaaah! Nån stor sak pratar med mig haha..Söndag

Vaknade inte förrän vid 11.30 idag.. Snorig och hängig. Gick direkt till soffan istället haha. Satte igång och pluggade.


Pappa håller på och gräver ur Altanen nu för vi ska renovera. Så idag skotta han grus och hittade både en tia och en spansk pecetas haha! Värsta guldgruvan ;)Så, några alvedon senare så åkte jag på zumba. Bara för att röra mig nånting idag ialla fall haha. Kom nyss ut från Bastun och ikväll blir det Beck på 4an! :)

Lördag och Hoppkurs!

Yes, idag va jag på hoppkurs på Sorf. Hade Akrobat! Det gick okej men kändes väldigt stelt och knackigt. Både för mig och Akrobat. Flera som va med tyckte det kändes lite sådär idag. Va väl en "dålig karma" dag kanske ;) nej men, det vart tyvärr mycket väntetid och stillastående. En jättesöt liten ponny var med, men det gör ju att allt måste byggas om hela tiden. Flickan va väldigt ung och osäker dessutom. Det hade nog varit bättre med en ponnygrupp och en storhästgrupp som det brukar vara på hoppkurserna.. För det blir inte så bra med blandat. Ialla fall inte när det är sån stor skillnad i häststorlek m.m.. 
Jag är absolut inte alls duktig. Jag va skitnervös idag haha! Det va längesen jag hoppade. Men jag såg ialla fall till att inte hindra de andra att hoppa. Jag ville inte hoppa bana, för det gillar jag inte och det kändes inte alls bra för nått sånt idag. Alla har ju ändå betalat för att hinna hoppa. Den lilla tjejen verkade inte ens vilja vara där :( hon grät flera gånger och sa att hon inte ville redan på första uppvärmningen, stackarn. För vems skull rider man, undrar då jag. Föräldrar borde generellt tänka i alla sporter att det är barnet som ska ha kul, inte föräldern som ska försöka tvinga igenom nån elitidrottare när ungen inte ens vill.. Men hon va väldigt modig och det var duktigt gjort att kämpa på. Hon kanske tyckte det va lite obehandligt att vi va så mycket äldre också. Det hade nog jag tyckt i den åldern, även om inte vi är farliga direkt haha..Roompa haha!

The Nexus - Amaranthe

I break with the past
Set the nexus free at last
As the future will be there to save us
Trapped in my skin
See the nexus in my dreams
But will you bury me within
 
 

whaaat?

Verkar ha en anonym givare till mitt bankkonto... :o plötsligt va summan en del större. Varken studiebidrag/lån, lön, aktieutbetalning eller transaktioner från någon jag känner.. inte för att jag klagar haha...
men ändå skumt ju haha! 
 
 

Zumba och sushi

Trotsade förkylningen och åkte till zumban. Men fick lov att avbryta när det va en kvart kvar. Va alldeles vit i nyllet och tjock i halsen hehe.. 
"Vart tog min polare vägen? Nu tappar jag ju bort mig helt!" Sa instruktören typ haha.. Brukar aldrig gå ut annars.
Åt iaf sushi ikväll! :)


Fredag

Ligger i soffan med tjock tröja, mjukisbryxor och filt, som åker på och av hela tiden.. Försöker plugga men allt bara grötat ihop sig. Hostar, snorar, halsont, svettas och fryser. 
Vill verkligen på zumban idag... Men vi får se
9/11

Idag är det 14 år sen World Trade Center i New York blev attackerade av 2 flygplan. 11/9 2001 skedde det.
Året efter (alltså 2002) så hade vi bokat in en långflygning till Rio de Janeiro i Brazilien. Att detta hände kom som en chock och vi funderade på att avboka allt. Risker, hur allt skulle bli efter det som hänt och eventuellt fler terror attacker, men vi ville ändå genomföra resan. Mamma berättade några år senare att hon hade skrivit ett långt brev till min moster och mormor, som skulle ta hand om huset under tiden. Hon skrev det ifall vi inte skulle komma hem nå mer. Den gången var till och med hon rädd. "Ta hand om Pontus". <3 

Några år senare åkte vi till New York på resa. Då såg vi Ground Zero platsen, där tornen stod. Då var det bara ett enormt stort hål. Idag har de byggt upp ett nytt torn och även gjort minnes platser.
Johan Falk!

Sjukt bra serie
Reseplanerar !
<3

Blev inge box.. Försöker ta hand om mig själv istället


Torsdag

Lunch och sen plugg hela eftermiddan! Ikväll ska jag försöka orka Boxen. Det är så kul! Men jag har halsont nu..
Lite kreativtHaha
Omg

Hittade dessa godingar idag! I min storlek dessutom (42)! Omg... Dog lite när jag såg dem! Va bara tvungen att köpa dom haha! <3
Julia <3

En hälsning från min Tyska brevvän Julia, som nu är Au Pair på Nya Zeeland! :)
Relax


Hemåt

Från en dag i Eskilstuna. 
Den började sämst verkligen. Jag glömde skrivblock så jag fick köpa ett nytt. Sen hade jag glömt lunchlådan också... -.-
Tror det va för att jag typ sov konstigt. Haha
Creepy haha
Hahaha

Haha vi har haft 4 olika föreläsare idag. Så har vi en gubbe nu som pratar. Han ba: "de som inte kommit in nu efter rasten kommer inte missa nått"
Typ som att föreläsningen skulle va helt ovärd att gå på hahaha..

På slutet bröt vi typ ihop hahaha... han hostade som fan, smal gammal man. Så hade han en länk till en hemsida för blodgrejer uppskriven som vi kunde kolla på. Så va det en hemsida för hästsport typ xD han hade skrivit helt fel hahaha

Fantasifullt namn på en påhittad patient ;) 
National suicide prevention week
Eskilstuna

Vaknade imorse med halsont och täcket på golvet. Va genomsvettig.. 
Idag är vi i Eskilstuna hela dagen. Har föreläsningar om blod, blodtransfusioner och kliniska undersökningar. 
Hittade asmysiga fåtöljer här! Vill typ ta hem den. Skitmysig att bara boa in sig i.Hahaha

Asså åå.. Måste vara berätta om en rätt rolig grej som hände idag på föreläsningen. 
Läraren skulle förklara en livmoder och istället för att rita upp en så ställde han sig med armarna ut som en fågelskrämma haha. Viftade med fingrarna och beskrev äggen ;) haha...

Sen mot slutet så hade han power point bilder. Så skulle han ringa in texten med en ritfunktion på datorn för att visa det viktigaste. Först ringade han in en textruta, sen en annan bredvid. Men sen bestämde han sig för att ringa in resten med och då liknande allt en enda stor penis hahaha... Svårt att förklara men det va sjukt kul då.. Några började fnissa, sen brast alla ut i skratt haha. Stackarn. Men han verkade rätt cool ;).


Tisdag

Kom till rummet vid halv 7 imorse. Åkte med mamma. Har pluggat lite, va ute och gick och eldad doftljus. så det luktar massor av olika dofter haha..
Nu är det föreläsning igen! Ska på möte senare.

hahaha

 
 snäll kolla på den

Grattis P!nk!

 
 
Idag fyller P!nk 35 år! Happy Birthday <3
Har sett henne 2 gånger i Globen. Både på Funhouse turnén och "The truth about love tour".
Hon är grym! <3
 

<3
Ridning igår

Hade V. Gick bra! Hade dressyr. Jag gjorde lite skänkelvikningar och öppna/sluta längs en långsida för att träna lite extra. V är väldigt duktig men han surnar till ibland när det blir jobbigt och han inte orkar mer haha


Föreläsning

Idag om Endokrina organens sjukdomar. Hypothyreos, hyperthyreos och Diabetes bland annat
Louis Vuitton

Idag vart det tema haha

Well..

Vadå tankspridd? Hade visst redan den här boken :|
Haha
<3
Måndag

Så.. ny vecka, nya möjligheter, samma mående. Massor av faktorer som sabbar. Mitt eget fel. Måste bero på mig att just jag blev sjuk..
har föreläsning på eftermiddan idag. sen hem och rida på kvällen. Känns mest jobbigt. inte alls kul. Men jag måste för att inte bosätta mig i ett hörn under en filt och bara gråta. Jag måste ut och göra saker trots att jag inte alls vill. Trots att jag inte orkar umgås, orkar spela.
Vad driver mig egentligen?
 
 

Ja snälla!!
Saknar dig Lisa!Lisa fick den här kudden när hon fyllde! Verkade gilla den :D

Grattis Patricia <3

Idag fyller en av mina brevvänner i Finland 21 år! Jag skickade bland annat detta till henne :)

Pontus <3

Jagar fåglar på tv:n
hahaMamma <3
Zzzumba!

Dale Zumba👌🏼


Stark som fan jao haha


Haha
Kreativt


Beatles till mamma i julklapp! ^^

Söndag

Handlat inför veckan, pluggat, fixat mat och mys stund med Pontus. Sen fick jag massage och snart ska jag på zumba
Rami / Syrisk flykting

Där i Syrien några av mina bröder.

Vissa svälter ihjäl och vissa blöder.

Där ligger barnen vid gravar och gråter

i hopp att sina föräldrar ska komma åter.

Nu stammar jag och kan inte så bra svenska.

Men jag har känslor, är de också utländska?

Nu är jag sorgsen och kan inte hitta lyckan.

Men jag kan drömma om den och be i kyrkan.

Tack Sverige ! Du hjälpte mig när jag var i nöd.

Annars skulle jag varit i hemlandet död.


Sent bad


Lördag kväll
Lördag

Utslagen. Omotiverad. Borde. Men orkar inte.
The show mustard on

haha...
 
 

..

Jag hatar att känna så mycket jämt. Hatar att bli sårad för småsaker. Hatar att känna  och att ta åt mig av allt. Hatar att hata. 
Hatar att allt jag känner påverkar hur jag mår. Att drömmar kan förstöra hela dagen. Att någon kommentar kan rasera allt. Jag vill inte ens att det ska vara såTack Ida!

Träffade ida i veckan och då fick jag lite presenter sen jag fyllde 20! Jättesnällt <3
Självmord

Ja. precis. Självmord.
Ett ämne folk inte vill prata om, eller ens vill vetas vid. 
Det är ett känsligt och jobbigt ämne.
För en del väldigt långt bort och främmande. 
Kanske känner man någon som begick självmord, kanske går man själv i tankar.
Men även om det är jobbigt, hur jobbigt det än är, så måste vi prata om det. Om någon kommer fram till dig och talar om hur han eller hon känner, då måste vi lyssna. Det kan vara svårt att veta hur man ska bemöta, hur man ska säga och göra. Men det finns egentligen bara en sak. Lyssna. Det gör så mycket. Att någon lyssnar. Tror på än och bekräftar det den säger. Att slingra sig ur eller byta ämne hjälper inte. Det kan snarare göra störra skada, eftersom man då känner skam. "detta är skamligt" "detta är inget man pratar om".
Jag har självmordstankar och går ibland i självmordsplaner, därför skriver jag också om det. För jag är trött på skam. Trött på "hysh hysh" om saker. 
Jag har överlevt 2 självmordsförsök. Har åkt ambulans, blivit inlagd. 
Jag skiter i vad folk anser, vad folk har för åsikter, för det är fortfarande jag som är punkten i det här. Det är jag som mår dåligt och det är jag som gjort det. Jag har ansvaret.
"det är egocentriskt med självmord" tycker säkert en del. Ja, delvis är det det. För man lämnar sina anhöriga. Man "sviker" sina vänner och man lämnar kvar en massa frågor. Men det är fortfarande ens egna val. Vi vet inget som lidandet och smärtan inom personen som genomfört ett självmord. Det kan vi aldrig veta. 
"stackars lokförare" "stackars människa som hittade personen i snaran" "stackars poliser som plockar ihop kroppsdelar". Absolut. MEN, det är fortfarande personen som genomfört det, som det handlar om. Personen mådde så dåligt att den inte såg någon annan utväg. 
Jag accepterar andras åsikter. Ingen behöver hålla med, men det är fortfarande personens egna upplevelse som är sann. 
 
 

Fredag, och förläsningIdag om kroniska lever och bulspottkörtel sjukdomar och chock
Morsan Mimmi

Yes, nu ska det bli ordning här i huset. Städlistorna är framme och jag har fått med mig de 3 killar som delar badrum med mig ;).. Får hoppas det funkar så det håller sig någorlunda rent här i veckorna.


Fram med skurhinken och sopkvasten (y)Föreläsningsdag
Nygammalt

Dessa byxor fick jag när jag gick i 5an. När jag städade ur förrådet hemma så hittade jag dem igen! Tänkte jag skulle testa dom och se om jag kunde ha dem, och det kunde jag haha!

Lite speciella kanske, men roliga! De är av märket cheap monday.

hahaha

                     
 
så jävla sjuk video

Heldag

Idag va vi i Eskilstuna och hade heldags föreläsning. Vi hann klart till 15.17 så vi missade precis bussen som gick 15.15... Fick vänta till 16.15 istället. 
Föreläsningen va om sjukdomar i magtarm kanalen och sen om Röntgen!


Bad <3


Sorf tröja

En gång Sorf:are, alltid Sorf:are ❤️


Ridning V

Igår red jag i en ny grupp som jag börjat i :) de är lite mer på min utbildningsnivå så det va mycket roligare. Jag hade V!

Louis Vuitton

<3
Tisdag

Pluggdag hemma, men först lite ärenden på stan

Det är så mysiga saker vi läser om nu :)))
RSS 2.0