Lördag morgon. Vaknade fan inte Kina i alla fall

Ja.. Vi kom inte så särskilt långt på vår Asien resa. 
Man tror att man sover och snart ska vakna upp ur mardrömmen när flygvärdninnan säger att våra visum inte giltiga. Man tror det är ett skämt när hon säger att vi inte får åka med till Peking. Man tror att det är en sån där blåsning och att nått tv team snart hoppar fram och filmar allt. 
Våra visum var inte giltiga. Först hamnar man som i en chock. Sen gråt för att slutligen bli så jävla arg så man kan slå sönder närmsta människa. Ambassaden lurade oss. Flygvärdinnan berättade att de ibland gör så, för att man ska behöva skaffa nya visum och de ska tjäna mer pengar. Allt vi planerat, alla utflykter och sevärdheter vi skulle se, resan vidare från Peking till Shanghaii, all shopping vi sparat undan till, ALLT, gick i kras på en sekund. 
I natt har vi sovit på hotell i Köpenhamn efter en omväg med taxikillen för att han skulle tjäna mer pengar. Just nu är hoppet om mänskligheten, ärlighet och att man kan lita på folk rätt långt borta. 
Idag åker vi hem och ska försöka boka av och boka om. Planen är att eventuellt försöka komma iväg till Shanghaii för att sen fortsätta vidare därifrån så som det var tänkt. Flygresan från Tokyo och hem går tydligen inte att använda nu när vi inte kunde åka igår, så de måste vi också boka om. Grejen är att det är helg nu och nya pass kan inte fixas innan måndag. I Kina kan man stanna max 3 dagar utan visum men vår plan från början var 9 dagar. Det här ska de fan inte få komma undan med. Är så jävla arg och besviken just nu. 
Så, nu är vi hemma i Sverige igen. Hemma hemma...

Frukosten imorse i danmark






Kommentarer
Postat av: Jennie

:(
Frukosten verkade bra iaf !

2015-06-14 @ 15:09:48
URL: http://skummbanan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0