Long time no see

Hej alla! 
Blir lite dåligt med uppdateringar nu ett tag då internet är lite dåligt, men allt gick bra på flygningarna i förrgår! Flög till Doha med Qatar Airways och sen till Johannesburg. Framme där blev vi tempade pga coronaviruser men allt va lugnt. All flygpersonal hade munskydd och många av passagerarna med, men ska jag vara ärlig känns det som de spred eventuell smitta mera med dessa munskydd eftersom de plockar med dem/ på dem osv, utan att tvätta sig efter/ innan... 
Därefter åkte vi buss i 8 h till campet där vi skulle bo! Sover i tält som är öppna på dagarna så djuren kan komma och gå som de vill haha! Det finns inga staket så på nätterna får bi inte gå ut själva då det kanstå ett lejon utanför eller likande. En apa sprang precis över frukostbordet haha! 
Vi har åkt på safari flera vänder och sett alla big 5 djuren ( elefant, buffel, noshörning, lejon och leopard) och även sett giraff, zebra, babian, pyton, olika fåglar och ormar, vårtsvin, flodhäst, impala och antiloper! 
Kommer att publicera många fler finare bilder sen!! <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer
Postat av: Ida

Wow galna bilder, speciellt på lejonet :o :o :o
Vilken resa!
Det där med munskydd... Folk förlitar sig på falska "säkerheter" just nu. Blir tokig på hur mycket okunskap som florerar just nu som kan förvärra situationen >_< Men alla har inte vårdutbildning som oss såklart så hur ska alla veta.

2020-03-17 @ 16:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0